Concordia Chiajna - Dinamo LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 21:30

vineri, 17 august 2012 |

Concordia Chiajna a câștigat cu 2-1 meciul de pe teren propriu cu FC Brasov, datorită unei prime reprize excelente în care a strălucit Adrian Popa. Ilfovenii au obținut trei victorii din trei cu "stegarii", în fața cărora au acum un palmares excelent. A fost a doua victorie consecutivă pentru "vulturii verzi", care au ajuns pe locul şase în clasament. Ei vor susține astazi un nou meci pe teren propriu, dar de data această adversarul va fi mult mai puternic, Dinamo, în fața căreia au pierdut în sezonul trecut atât în tur cât și în retur. În prima etapă "galben-verzii" au jucat cu Steaua, în fața căreia a pierdut cu 1-0, dar speră să aibă mai mult noroc cu Dinamo și să obțină un rezultat pozitiv. De când a promovat în Liga 1, Concordia are doar înfrângeri în față celor mai galonate echipe, Steaua și Dinamo, așa că își dorește foarte mult să pună capăt acestei serii negative. Obiectivul Chiajnei în meciul de astazi cu Dinamo este de a câștiga fie și un punct, dorind a profita de formă bună în care se află în acest debut de sezon.

Dinamo și-a amânat derby-ul cu Rapid din etapa a 4-a pentru că a susținut amicalul cu FC Barcelona de pe "Național Arena". "Câinii roșii" au pierdut onorabil în fața extratereștrilor, doar cu 2-0, primind golul doi pe final de meci. Întâlnirea cu Messi & co. a fost o experiență frumoasă pentru dinamoviști, care speră că în anii viitori să se repete, dar în Liga Campionilor. Pentru "alb-roșii" va urma un meci deosebit de important joia viitoare când vor întâlni pe Metalist Harkov în play-off-ul Europa League. Până la partida cu ucrainienii, echipa lui Bonetti va avea o deplasare destul de grea la Chiajna, unde vor întâlni pe Concordia. Cu siguranță "câinii roșii" nu vor avea un meci ușor, dar vor trebui să lupte și să-l câștige pentru a putea apoi pregăti în liniște meciul din Europa League.

Meciul Concordia Chiajna - Dinamo este LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 21:30

Echipele probabile Concordia Chiajna - Dinamo
Concordia Chiajna - Dinamo LIVE
Rezumat video Concordia Chiajna - Dinamo 0-0
Concordia Chiajna - Dinamo este LIVE pe Digi Sport 1, Concordia Chiajna - Dinamo LIVE, Concordia Chiajna - Dinamo Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare