LUNI 24.10.2011: Steaua - Rapid LIVE pe DolceSport incepand cu ora 20:00

duminică, 23 octombrie 2011 |

Steaua - Rapid este derby-ul etapei si spera ca vor umple din  nou National Arena. Despre meci cred ca va fi unul mediocru, cu putine faze de poarta si va fi castigat de o faza fixa sau de arbitru.
Ambele echipe vin dupa infrangeri in Europa League si spera ca vor indrepta lucrurile in campionat.

Ilie Stan a declarat despre meci: "De cand am venit la Steaua nu prea am dormit, pentru ca imi doresc ca echipa sa joace, sa acumuleze cat mai multe puncte si sa avem continuitate in tot ceea ce facem".
"Pentru noi este primul joc pe National Arena si zic ca suporterii stelisti vor fi alaturi de noi, pentru ca avem nevoie de ei si sper sa nu-i dezamagim".
"Ce asteapta de la fiecare meci, suporterii stelisti? Sa castige echipa lor favorita, la fel ne dorim si noi si speram sa reusim acest lucru".

Razvan Lucescu a declarat despre meci: "Steaua o cam văd săptămână de săptămână. Nici partida cu Oţelul nu este un meci relevant. Au mai fost meciul de la Vaslui şi cel de la Haifa. La Haifa, Steaua a avut posibilitate să intre în meci de câteva ori. Daca i-ar fi intrat acele ocazii, era altceva. Acest rezultat al Stelei şi starea lor de spirit ne pot ajuta, depinde cum ne concentram, cum abordam meciul. Mult mai obligaţi sunt ei sa câştige, diferenţa de puncte faţă de primul loc îi va face sa joace".

Meciul Steaua - Rapid este LIVE pe DolceSport incepand cu ora 20:00

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare