Rezumat video Concordia Chiajna - FC Vaslui 0-3 Etapa 3

sâmbătă, 13 august 2011 |

Echipe de start

Concordia Chiajna: Niţă - P. Marin, Mamele, Bozga, De Freitas - Ad. Popa, Silviu Pană, Sorin Pană, Muzac - Iordache, Bălţoi
Rezerve: Gospodinov, Stoica, Dima, Stere, Iliescu, Salem, Mihalcea

FC Vaslui: Cerniauskas - Jovanovici, Balaur, Farkas, Bălace - Gerlem, R. Costin, Sînmărtean - Wesley, Adailton -Temwanjera.
Rezerve: Puia, Gheorghiu, Zmeu, Buhăescu, Neagu, Bello, Annang

Reactii si declaratii dupa Petrolul - Rapid 0-1

|

Răzvan Lucescu a declarat la DolceSport: "Un final normal, conform desfăşurării forţelor pe teren. Am venit mobilizaţi la Buzău. Echipele care joacă împotriva Rapidului o fac cu maximumm de determinare, foarte motivaţi. Am abordat cu un spirit corect partida, le-am spus băieţilor să aibă răbdare. Acestea sînt meciurile care arată unitatea grupului.
Am sperat pînă la capăt şi am marcat. Am controlat prima repriză total. Petrolul nu a învins pe Oţelul şi nu a terminat la egalitate cu Vaslui întîmplător.
Era normal ca ei să mizeze pe cartea contraatacului, să se apere bine, au jucători cu experienţă. A fost o presiune la poarta naostră la fazele fixe, acolo unde jucătorii Petrolului au talie şi au un avantaj.
Nu pot decît să apreciez felul în care se pregăteşte Pancu, trăieşte o a doua tinereţe".


George Copos a declarat: "Nu mai contează cum a fost meciul, importante sînt cele 3 puncte, reprezentanţii lui Slask nu au avut ce să vadă, asta contează. Cred că Răzvan a gîndit foarte bine meciul, odihnindu-i pe Deac, Herea şi Bozovici. Pentru noi este foarte important meciul de joi, am obţinut 3 puncte în condiţiile în care jocul nu a fost unul extraordinar.

Bravo ploieştenilort pentru spirit şi pentru cum au luptat. Cred că la valoarea lor şi la salariile mari pe care le cîştigă, jucătorii Rapidului ar trebui să dea mai mult şi aştept mai mult de la ei."


Mircea Lucescu a declarat la sport.ro: "Starea naturală a domnului Copos este să fie supărat. Am vorbit azi-noapte cu el şi nu era mulţumit de jocul băieţilor. Dacă el nu înţelege că trebuie să stea deoparte şi să aştepte rezultatele, nu va ajunge departe.

El trebuia să rezolve problema stadionului, nu să discute despre cum a jucat echipa. Dar lucrul cel mai uşor de făcut este să comentezi.

El trebuie să facă transferurile de care Rapid are nevoie, să plătească la timp salariile. Asta înseamnă un preşedinte de succes, pentru că aceste lucruri îţi aduc garantat succesul".

Rezumat video Petrolul - Rapid 0-1 Etapa 3

|

Meciul a fost unul frumos, echilibrat si s-a decis in ultimele minute. Pancu la cateva minute dupa ce a fost introdus in teren a fost la capatul a doua pase interesante si a marcat.

Petrolul rămîne fără victorie în faţa Rapidului din aprilie 2000.

Echipe de start

Petrolul: Zimmermann - Străuţ, Sipovici, Barbu, Stoica - V Negru, Fl.Dumitru, Bărbulescu - Borza, Stoimirovici - Opriţa
Rezerve: Campar, Apostu, Buhuşi, Komazec, Tudor, Mitea, Enescu

Rapid: Coman - Creţu, Antonio, Burcă, Ezequias - Teixeira, Alexa, Apostol - M.Roman, Cassio, Surdu
Rezerve: Straton, Deac, N.Grigore, Herea, Pancu, Oros, Bozovici

Reactii si declaratii dupa Dinamo - Pandurii 2-0

|

Liviu Ciubotariu a declarat la DigiSport: "E o victorie care ne menţine pe primul loc. Am început mai slab, dar am reuşit să ne redresăm. Noi sîntem conştenţi că ne aşteaptă un campionat dificil.

A fost un penalty pe care l-am ratat, dar nu sînt supărat, am încredere în toată echipa. Sînt fericit că n-am primit gol, vreau s-o ţinem tot aşa. Dorel Stoica a debutat, este un jucător cu experinţă care se va integra uşor în echipă. Nu avem nevoie de întăriri, avem un lot omogen."

Petre Grigoraş a declarat la GSPTV "Am jucat lamentabil, am fost inexistenţi în repriza a doua.

Am avut un joc de divizia B spre C, nu meritam mai mult. Arbitrajul a fost foarte slab, eu îmi pun echipa la zid, nu dau vina pe central".

Rezumat video Dinamo - Pandurii 2-0 Etapa 3

|

Dupa un penalty acordat usor si ratat de Munteanu si o repriza echilibrata, Liviu Ciubotariu la trimis la pauza in teren pe Dorel Stoica.

In repriza a doua veteranii lui Dinamo si-au facut treaba si au marcat pentru a treia victorie din campinat din tot atatea meciuri. Primul a marcat Danciulescu din pasa lui Marius Niculae, dupa care acesta a marcat din penalty obtinut de Torje.

Echipe de start

Dinamo: Bălgrădean - L.Rus, Moţi, Grigore, Diabate - Torje, Kone, Bakaj, Munteanu - Dănciulescu, M.Niculae
Rezerve: Curcă, Stoica, Pătraşcu, Scarlatache, L.Ganea, Ţucudean, Muşat

Pandurii: Lazar - Ad.Rusu, Viera, Chiricheş, Al.Vlad - Cl.Voiculeţ, Pintilii, Brata - Lemnaru, Stromajer, Vranjes
Rezerve: Mingote, Cardoso, Avramescu, Cristea, Batin, I.Rada , Nistor

DUMINICA 14.08.2011: Ceahlaul - Otelul LIVE pe DigiSport incepand cu ora 18:30

|

Un derby moldovean, chiar daca Ceahlaul Piatra Neamt vine ca nou promovata in acest sezon in timp ce Otelul Galati doreste in sfarsit o victorie clara.

Dorinel Munteanu pentru Mediafax: "Nimeni nu a fost mulţumit de cele două jocuri pe care le-am disputat până acum. Meciul cu Ceahlăul va fi unul dificil pentru că este următorul meci, nu pentru că am început mai slab campionatul. Ceahlăul are în componenţă jucători străini care pot face diferenţa, i-am studiat şi îmi voi pregăti echipa că să facă un joc bun şi să scoatem un rezultat pe măsură. Şi un egal ar reprezenta un rezultat pozitiv, am câştiga un punct"

Sunt si ceva probleme de lot pentru Otelul: "Ilie şi Giurgiu abia au revenit după accidentări mai vechi şi sper ca de luni să intre în programul normal de pregătire al echipei. Din păcate şi Sălăgeanu acuză unele probleme medicale şi nu îl voi putea folosi duminică" a mai declarat  Dorinel Munteanu.

Meciul Ceahlaul - Otelul este LIVE pe DigiSport incepand cu ora 18:30

Reactii si declaratii dupa CFR Cluj - Gaz Metan 0-2

|

Muresan anunta ca pe 3 posturi din echipa sunt jucatori care trebuie schimbati!
Iuliu Muresan: "Avem neaparat nevoie de un varf percutant, sper ca FIFA sa ne ajute. Si un mijlocas. Si un portar, e evident ca avem nevoie de un portar! Cine are valoare trebuie sa apare constant."

El este suparat si pe Nuno Claro dupa ce acesta a gafat la ambele goluri cu Gaz Metan Medias.
Iuliu Muresan a mai declarat la DigiSport: "Au intrat mai deconcentrati desi cu toti le-am atras atentia. Nu pot sa nu spun ca arbitrul a fluierat cu cartonasul. A acordat foarte multe cartonase. A fost hent clar la Plesca in afara careului."

"Kapetanos vine dupa o accidentare. Nu avem ce sa-i reprosam. Se integreaza mai greu in grup insa este serios. Trebuie sa dea goluri. Nu-i reprosez nimic lui Jorge Costa."

Supercupa Spaniei 2011 Real Madrid - Barcelona LIVE pe DigiSport 1 ora 23:00

vineri, 12 august 2011 |

Supercupa Spaniei se disputa intre "galacticii" de la Real si “extraterestrii” de la Barcelona. Cele doua echipe se vor afla fata in fata pentru a 6 oara in acest sezon.

Supercupa Spaniei din acest an va fi cea mai vizionată, se va transmite în 147 de ţări si se estimează că 500 de milioane de oameni îşi vor îndrepta atenţia dumincă, de la ora 23:00 la El Clasico.

Este de vazut cum vor arata cele doua echipe dupa trasferurile facute si daca Realul se va putea razbuna dupa eliminarea din Champions League.

Meciul este transmis LIVE de DigiSport 1 incepand cu ora 23:00 - duminica 14 august.

Play-off-ul Europa League: Steaua la ProTV, Rapid si Dinamo la TVR

|

Pana acum ProTV-ul a cumparat drepturile de televizare tur si retur al meciului Stelei cu TSKA Sofia in timp ce TVR-ul a cumparat drepturile pentru tur si retur al meciului Rapidului cu formatia poloneza Slask Wroclaw si pentru returul dintre Dinamo si Vorskla Poltava.

Meciul dintre Steua si TSKA Sofia se va juca la Cluj pe arena "Dr. Constantin Rădulescu".

Turul din play-off-ul Europa League se disputa pe 18 august iar returul pe 25 august.

Speram si alte televiziuni sa cumpere si celelalte drepturi pentru meciurile ramase!

Rezumat video CFR Cluj - Gaz Metan Medias 0-2 Etapa 3

|

Meci foarte bun si pragmatic pentru Gaz Metan in fata celor de la CFR Cluj.

Ambele reprize au apartinut Gazului, care a reusit ca marcheze cate un gol in fiecare repriza. CFR Cluj s-a chinuit dar in afara de cateva faze relativ importante nu a reusit sa marcheze.

Gaz Metan se pregateste pentru meciul de joi de la Viena, în manşa tur a play-off-ului Europa League.

Mijlocaşul Ioan Hora de la CFR a declarat pentru GSPTV: "Am prins şi noi o zi mai nefastă. A fost şi ghinion, am avut 3 ocazii, plus o bară, ei au dat gol la prima fază. Nu a fost Nuno Claro vinovat, ci toată echipa. Noi încercăm să ne pregătim mereu să jucăm la victorie, vom veeda ce va fi contra Pandurilor
Ca orice român, ne-am bucura pentru Gaz Metan să treacă de play-off-ul Europa League. Le urăm baftă"

Cristi Pustai a declarat la GSPTV: "Ştiam că va fi un meci foarte greu, clujenii au 3 jucători fantastici la mijloc, de aceea am jucat şi noi cu Nicandro, Todea şi Hoban, ca să îi contracarăm. Sîntem un grup sudat, cei care intră pe teren pot face faţă.
De astăzi ne gîndim la meciul cu Austria Viena. Această victorie este foarte importantă, eram pe ultimul loc. Lupta pe două fronturi aduce şi victime colaterale, apar accidentările.
Îl aşteptăm pe Eric înapoi, îl aşteptăm şi pe Bud. Am vorbit cu Eric duminică, din cîte am înţeles va sosi în ţară luni şi vom vedea ce va fi".

Echipe de start

CFR Cluj: Nuno Claro - Lionn, Cadu, Rada, Camora - Peralta, G. Mureşan, Renan - Sougou, Ronny, Bastos
Rezerve:  Mincă, Panin, Nuno Diogo, Kivuvu, Hora, Nicoară, Kapetanos
Antrenor: Jorge Costa

Gaz Metan: Pleşca - Trtovaci, Fl. Lazăr, Markovici, Buzean - Cr. Todea, Hoban - Fl. Bratu, Breeveld, C. Petre - Bawab
Rezerve: Vâtcă, Bozeşan, Ciucă, Miclea, D. Roman, Liţu, Vukadinovici
Antrenor: Cristian Pustai

Rezumat video CS Mioveni - Astra Ploiesti 0-1 Etapa 3

|

Marius Sumudica: "A fost un meci greu, felicit jucătorii pentru cum au luptat. N-a fost un meci uşor. Puteam să închidem jocul prin Strătilă, eu le-am spus că doar prin atitudine putem cîştiga. Sîntem pregătiţi să întîlnim Steaua.

Nu este victoria mea, este a echipei. Eu le-am dat un plus de atitudine, nu puteam să fac mai multe în 5 zile. Eu îmi doresc ca echipa mea să aibă foame de performanţă. Găman şi Bărboianu vor putea face parte din lot pentru meciul cu Steaua. Eu pregătesc partida cu Steaua la victorie".

Echipe de start

CS Mioveni: Hăisan - I. Voicu, Miulescu, M. Olteanu, G. Neagu - V. Gheorghe, Naidin, Mărgăritescu, Ayza - N. Dică - C. Tănasă
Rezerve: Oct. Popescu, B. Stoica, E. Crăciun, Dina, Cl. Ionescu, Neaga,Săndulescu

Astra Ploiesti: S.Lung jr - Ov. Mihalache, Bruno Miguel, L. Goian, Morais - Strătilă, Takayuki, N'Doye, Al. Stan - Fatai, Miranda
Rezerve: Lungu, Oprsal, Măţel , Ologu, Ţigănaşu, B. Rusu, C.Matei

SAMBATA 13.08.2011: Concordia - FC Vaslui LIVE pe DigiDport incepand cu ora 21:30

|

FC Vaslui este in cautarea primului gol marcat in noul sezon al Ligii 1. Poate va reusi in meciul cu noua promovata Concordia. Cei de la Concordia au 1 punct dupa primele 2 etape si sunt convinsi impreuna cu antrenorul lor Laurenţiu Diniţă ca vor castiga.

Laurenţiu Diniţă: "Jucăm la victorie! Aşa tratăm fiecare meci, dar de data asta îi simt foarte motivaţi pe băieţi şi sigur vom cîştiga. Dacă le-aş spune că întîlnim Vasluiul, un adversar foarte dificil, s-ar putea să se mulţumească şi cu egalul. La Chiajna cunoaştem doar un cuvînt: victoria!"

Meciul Concordia - FC Vaslui este LIVE pe DigiSport incepand cu ora 21:30

Razvan Lucescu schimba primul 11 la Rapid

|


Dupa jocul slab din meciul cu U Cluj Razvan Lucescu face cateva modificari in echipa de start si nu concepe un alt pas gresit.

Vor intra in defensiva Creţu - fortat de accidentarea lui Rui Duarte si Glauber - care va reface cuplul din sezonul trecut Marcos Antonio - Glauber. La mijloc va aparea Teixeira in locul lui Apostol. In atac va revenii Cassio in locul lui Sburlea. Roman va evolua din primul minut.

Razvan Lucescu: "Întîlnim o echipă tare, solidă, de forţă, cu o talie bună. Va fi un meci de bătaie. Important e ca noi să fim agresivi şi să demonstrăm spirit de sacrificiu".

Echipa probabilaD. Coman - V. Creţu, Marcos Antonio, Glauber, Bozovici - Teixeira, Alexa, Herea - M. Roman, Cassio, Deac (Surdu)

Se zvoneste ca Marica este noul capitan de la nationala

|

Se zvoneste ca Piturca l-a sunat pe Marica, dupa excluderea lui Mutu si Tamas si l-ar fi intrebat "Ce faci, căpitanul meu?" si "Vreau să ştii că de acum înainte tu vei fi liderul în jurul căruia voi reconstrui reprezentativa" - conform celor de la GSP.

Piturca a declarat ca: "Vom vedea cine va fi noul căpitan. Sînt băieţi care au meciuri multe la echipa naţională"

Piturca l-a suparat si pe Nicu Gheara, un recunoscut apropiat al lui Mircea Sandu, care a declarat: "Marica e prost dacă mai vine la echipa naţională. Cînd a fost suspendat de Stuttgart, dădea goluri şi acum, cînd are echipă, nu mai e convocat".

DUMINICA 14.08.2011: Steaua - U Cluj LIVE pe DigiSport incepand cu ora 20:30

|

Meci foarte interesant intre Steaua si U Cluj de la care Becali asteapta o victorie. Dupa ultimele transferuri Steaua este favorita dar si cei de U Cluj au maximum de puncte dupa cele 2 meciuri din campionat.

Ambele echipe vin dupa meciuri amicale in care au jucat foarte slab, cei de la U Cluj in disputa cu Lazio si Steaua cu Stefanesti, despre care Becalii a glumit: "Eu am dat ordin aseară să se termine 0-0. Le-am zis că dacă sînt tari aşa se termină. În faţa porţii să dea pe lîngă şi aşa au făcut. Era ploaie torenţială şi i-am dat telefon lui MM să întrerupă meciul, dar au zis că ei joacă. Am jucat numai la ei în careu şi n-a intrat mingea în poartă. Bine, eu v-am spus, le-am dat ordin să se termine 0-0. Cu U Cluj le spun să facă 72-0!"

Gabriel Boştină: "Steaua e Steaua, pleacă cu prima şansă. Asta nu înseamnă că ne este frică şi că mergem cu gândul că vom pierde, în niciun caz! I-am putea suprinde în multe feluri, rămâne de văzut cum. Avem şansa noastră la victorie şi o vom juca. Important e să nu pierdem. Eu nu cred poveştile cu închegarea relaţiilor de joc. Atât timp cât fotbaliştii au valoare, nu au nevoie de relaţii de joc"
Meciul Steaua - U Cluj este LIVE pe DigiSport incepand cu ora 20:30.

Marius Sumudica prezentat oficial ca antrenor la Astra Ploiesti

joi, 11 august 2011 |

Marius Şumudică a semnat un contract pe un an cu Astra Ploieşti, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Marius Şumudică: "Sunt bucuros că domnii Niculae şi Buduru s-au gândit la mine. Îmi doream să nu plec din fotbalul românesc, am renunţat la un contract în străinătate pentru a reveni. Am dat nişte bani înapoi la Kavala pentru că mi-am dorit să ajung la Astra. Sper să îmi duc contractul la bun sfârşit, personal sper să reuşim o clasare peste cea de anul trecut. În vară, dacă nu reuşesc ce mi-am propus, iar conducătorii nu vor fi mulţumiţi de mine, voi cere eu să plec".

Ioan Niculae: "Şumudică e un antrenor cu care am mai colaborat şi am păstrat o relaţie de amiciţie. În timp, mi-a propus nişte jucători care s-au dovedit util, Oprsal şi Paulinho. E un antrenor de viitor. Principalele obiective ale lui sînt evitarea retrogradării şi construirea unei echipe competitive. Pînă în 2012 trebuie să facem o echipă competitivă".

SAMBATA 13.08.2011: Dinamo - Pandurii LIVE pe DIGISPORT incepand cu ora 19:00

|

SAMBATA, 13.08.2011 Dinamo va incerca sa-si consolideze pozitia de lider pe care sta dupa 2 etape. Daca la prima vedere pare un meci unsor pentru dinamovisti Pandurii sunt o echipa greu de invins.

Meciul Dinamo - Pandurii este LIVE pe DIGISPORT incepand cu ora 19:00

SAMBATA 13.08.2011: Petrolul – Rapid LIVE pe DOLCETV incepand cu ora 20:15

|

SAMBATA, 13.08.2011 revelatia incepului de campionat Petrolul intalneste Rapidul una din candidatele la castigarea campionatului. Meciul se va juca la Buzau.

Meciul Petrolul – Rapid este LIVE pe DOLCETV incepand cu 20:15

Razvan Lucescu schimba primul 11 la Rapid
Rezumat video Petrolul - Rapid 0-1 Etapa 3

VINERI 12.08.2011: CFR Cluj – Gaz Metan Medias LIVE pe GSP TV incepand cu ora 20:30

|

VINERI, 12.08.2011 meci foarte interesant intre CFR Cluj si Gaz Metan Medias.  Dupa primele 2 etape CFR Cluj are 6 puncte in timp ce Gaz Metan nu are nici un punct dar vine dupa o calificare de vis impotriva celor de la Mainz.

Meciul CFR Cluj – Gaz Metan Medias este LIVE pe GSPTV incepand cu ora 20:30

Program si televizari Etapa 5 Liga 1

|

Program si televizari Etapa 5 Liga 1

VINERI, 26.08.2011

FC CFR 1907 CLUJ – FC SPORTUL STUDENTESC - ora 20.30 - ANTENA 1

SAMBATA, 27.08.2011

CS VOINTA SIBIU – CS PANDURII TG. JIU - ora 18.00 - DIGI TV
FC ASTRA – FC “U” CLUJ - ora 21.00 - DIGI TV

DUMINICA, 28.08.2011

FC BRASOV – FC VASLUI - ora 16.00 - DOLCE TV
FC CEAHLAUL P. NEAMT – FC RAPID - ora 18.00 - DIGI TV
FC DINAMO 1948 – FC OTELUL GALATI - ora 20.00 - DIGI TV
FC STEAUA – FCM TG. MURES - ora 22.00 - DIGI TV

LUNI, 29.08.2011

CS CONCORDIA CHIAJNA – FC PETROLUL - ora 19.30 - DIGI TV
CS MIOVENI – CS GAZ METAN MEDIAS - ora 21.30 - DIGI TV

Program si televizari Etapa 4 Liga 1

|

Program si televizari Etapa 4 Liga 1

VINERI, 19.08.2011

FCM TG. MURES – CS MIOVENI - ora 21.45 - DIGI TV

SAMBATA, 20.08.2011

FC OTELUL GALATI – FC BRASOV - ora 19.00 - DIGI TV
FC “U” CLUJ – FC PETROLUL - ora 21.30 - DIGI TV

DUMINICA, 21.08.2011

FC SPORTUL STUDENTESC – FC DINAMO 1948 - ora 18.00 - DIGI TV
FC RAPID – CS CONCORDIA CHIAJNA - ora 19.30 - DOLCE
SC VASLUI – FC CEAHLAUL P. NEAMT - ora 20.00 - DIGI SPORT
FC ASTRA – FC STEAUA - ora 22.00 - DIGI TV

LUNI, 22.08.2011

CS GAZ METAN MEDIAS – CS VOINTA SIBIU - ora 18.45 - DIGI TV
CS PANDURII TG. JIU – FC CFR 1907 CLUJ - ora 20.30 - ANTENA 1

Preturi bilete Steaua - TSKA Sofia de pe 18 august Europa League

|

Preturi bilete Steaua - TSKA Sofia de pe 18 august Europa League:

Peluza 1 – sector 24-28 – 10 lei
Peluza 2 – sector 29-36 – 15 lei
Tribuna II -sectoare 38-40; 42-44; 46-48;51-53 – 20 lei
Tribuna II –sectoare 37;45 – 20 lei
Tribuna I – sectoare  17-20 si 22, 23 – 30 lei
Tribuna I – sectoare  21 – 35 lei
Tribuna II –sectoare 41; 49-50 – 35 lei
Tribuna I – sectoare  13-16 – 50 lei
Tribuna I - sector 7-8 (VIP) -  100 LEI

Rezumat video Germania - Brazilia 3-2 meci amical

|

Victorie importanta pentru Germania dupa 18 ani in fata Braziliei chiar daca vine intr-un meci amical.

Dupa prima repriza fără gol marcat, Germania şi-a început show-ul. Mai întai, Bastian Schweinsteiger a marcat din penalty, apoi Goetze a marcat pentru 2-0 la capătul unei faze de manual lucrată de nemţi.

Robinho a redus din diferenţă din penalty, în minutul 71, dar după numai 9 minute Germania a refăcut diferenţa de două goluri prin reuşita lui Andre Shuerrle. Neymar şi-a tercut şi el numele pe lista marcatorilor, reuşind să înscrie în minutul 90+2 pentru 3-2.

Rezumat Germania - Brazilia meci amical

Declaratii dupa meciul Romaniei cu San Marino

|

Declaratii dupa meciul Romaniei cu San Marino:

Dorinel Munteanu: "Ţinînd cont de evenimentele de azi, a fost ok că am cîştigat. E ok şi din punct de vedere al diferenţei de valoare dintre cele două naţionale. Sînt premise să creştem în viitor. Am încredere în antrenorul Piţurcă şi sînt sigur că în meciurile cu Luxemburg şi Franţa o să jucăm cu totul altfel"

"Nu mai contează dacă batem Franţa sau Luxemburg, sîntem într-o perioadă de reconstrucţie şi trebuie să muncim mult ca să revenim unde am fost. Toată lumea trebuie să se implice şi toată lumea trebuie să-l sprijine pe Piţurcă"

Rezumat video Ungaria - Islanda 4-0 meci amical

|

Cu toate ca cei mai multi oameni din fotbalul romanesc se declara optimisti pentru preliminariile pentru Campionatul Mondial 2014 dupa meciurile de aseara ale Romaniei si Ungariei lucrurile nu stau bine deloc.

In timp ce Ungaria a aratat un joc bun, cu pase si in viteza, facand scor cu Islanda, noi ne-am chinuit cu cea mai slaba reprezentativa si am reusit DOAR un 0 la 1.

Poate NOROCUL lui Piturca ne va ajuta! :))

Mutu si Tamas eliminati de la Echipa Nationala

|

Mutu si Tamas au fost eliminati de la Echipa Nationala.

Cei doi nu au fost la ora stabilitat la hotel iar Victor Piturca, cum declara in urma cu cateva zile ca nu va mai tolera acte de indisciplina la nationala, i-a scos din lot. Se zvoneste ca acestia pe langa faptul ca au intarzit au fost la restaurant unde au consumat bauturi alcoolice.

Mutu si Tamas in prima faza nu au jucat cu San Marino iar dupa meci Piturca a anuntat ca nu ii va mai chema la nationala.

Rezumat video San Marino - Romania 0-1 Meci amical

miercuri, 10 august 2011 |

Echipe de start

România: Tătăruşanu - Nicoliţă, Gardoş, Chiricheş, Şt. Radu - T.Bălan, G.Mureşan, Tănase - Torje, Curelea, Chipciu
Rezerve: Pantilimon, Luchin, Nicoară, Pintilii, Cociş, Cristescu, Strătilă, Herea

San Marino: A. Simoncini - F. Vitaioli, Andreini, Bollini, Della Vale - D. Simoncini, M. Vitaioli, Cervellini, Mazza - Selva, Marani
Rezerve: Valentini, Bacchiochi, Bugli, Gasperoni, Jose'Hirsch, Montgna, Nanni

Video: SUPER GOL

marți, 9 august 2011 |

Video: SUPER GOL:

San Marino - Romania LIVE pe DigiSport 1 - Meci amical

|

Meciul dintre San Marino si Romania va fi transmis LIVE pe DigiSport 1 maine 10 august incepand cu ora 21:30.

Cei de la RCS&RDS au platit cei 20.000 de euro pentru drepturile de televizare.

"Este foarte cald, din cauza umezelii se respiră cu dificultate în condiţii de efort mare, dar sînt sigur că jucătorii vor da totul la partida cu San Marino. Pînă la urmă, această întîlnire este un antrenament cu public şi vreau, mai ales de la jucătorii noi să vad determinare şi să nu fie timoraţi că joacă în aceeaşi echipă cu Mutu. Este greşit dacă noi credem că sîntem vedete în jocul de miercuri. Vedete sînt olandezii, spaniolii, englezii... Noi, deocadată, sîntem destul de jos şi trebuie să muncim ca să ne revenim" - Victor Piţurcă

Golurile saptamanii 1 - august 2011

luni, 8 august 2011 |

Golurile saptamanii:

GOL Zicu in Lokomotiv Sofia - TSKA Sofia 1-2

|

GOL Zicu in Lokomotiv Sofia - TSKA Sofia 1-2:


Sapunaru a castigat cu Porto Supercupa Portugaliei

|

Sapunaru a castigat cu Porto Supercupa Portugaliei -- rezumat video



Rezumat video Lazio - U Cluj 4-1 meci amical

|


Au marcat: Hernanes (pen. 39), Klose (56), Brocchi (61), Del Neri (74)/ Cojocnean (83)

Echipe de start

Lazio: Marchetti - Scaloni, Biava, Stendardo, R. Ştefan - Brocchi, Matuzalem, Hernanes - Zarate, Klose, Sculli.
Antrenor: Edoardo Reja.

U Cluj: M. Popa - Achim, Szukala, Pele, Mendy - Păcurar, Boştină, Nasser - Cojocnean, Cl. Niculescu, Ad. Cristea
Antrenor: Ionuţ Badea.

Au mai jucat: Matache, Marinescu, Unguruşan, N. Tony, Bazzi, Szilagyi, Balde, Grecu, Abrudan

Super GOL Florescu

|

Super GOL Florescu!!!



Rezumat video Inter - AC Milan 1-2 SuperCupa Italiei

duminică, 7 august 2011 |

Echipe de start:

Inter: Julio Cesar; Ranocchia, Samuel, Chivu; Zanetti, Thiago Motta, Stankovic, Obi; Alvarez, Sneijder, Eto'o.

AC Milan: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Van Bommel, Seedorf; Boateng; Robinho, Ibrahimovic

Rezumat video Inter - AC Milan SuperCupa



Postări populare