Rezumat video: CFR Cluj - Timisoara 1-2 Etapa 20

sâmbătă, 5 martie 2011 |

Dupa un inceput nebun de meci, ambele echipe reusind sa marcheze in primele 10 minute, meciul incet, incet s-a stins. Ambele goluri au fost marcate din penalty.

Dupa victoria Otelului, Timisoara trebuia sa castige pentru a ramane in cursa pentru titlu.

Zicu a fost pentru prima data capitan.

Chiar daca in prima repriza arbitrul Marius Avram a dat relativ usor doua penalty-uri, intr-o faza mai clara nu a acordat penalty pentru CFR ci mai mult Bastos a primit al doilea galben si a fost eliminat. A fost un meci foarte greu pentru arbitru fiind foarte multe faze controversate.

Spre final Timisoara a fructificat avantajul si a marcat pentru 1-2 prin Ricketts care avea 10 minute de cand a intrat pe teren. Astfel diferenta dintre Otelul si Timisoara ramane de 5 puncte.

Marian Iancu va da multe declaratii saptamana aceasta legate de arbitraj, si va striga in gura mare ca a fost furat. Parerea mea arbitrul nu a influentat scorul.

De remarcat au mai fost suturile lui Hora si interventiile lui Pantelimon din finalul meciului.

Echipe de start:

CFR Cluj: Nuno Claro - Maftei, Cadu, Rada, Panin - Hora, Kivuvu, Bastos, Peralta, Nicoara -  Bud
Rezerve: Minca, Emil Dica, Edimar, E . Kone, Nuno Diogo, Batin, Bus

Poli Timisoara: Pantilimon - Sepsi, Ghionea, Luchin, Helder - Zicu, Bourceanu, Burca, Goga - Axente, Magera
Rezerve: Taborda, Matei, Rocha, Ricketts, Tames, Ignijatevic, Krjic.

Golurile saptamanii 1 - martie 2011

|

Cele mai INTERESANTE goluri ale saptamanii:


Rezumat video: Gloria Bistrita - Sportul Studentesc 1-0 Etapa 20

|

O victorie importanta pentru Bistrita care se lupta pentru evitarea retrogradarii in meciul cu ocupanta ultimului loc din Liga 1.  

Sportul se afunda tot mai mult si sunt foarte mici sansele sa se salveze sezonul acesta.

Dupa acesta infrangere Sportul ramane singura echipa din Liga 1 care nu a castigat puncte in deplasare.

Singurul gol al meciului a fost inscris de Simone Cavalli in minutul 52, atacantul italian venit in iarna la Bistrita. Tot el a mai avut doua MARI ocazii dar s-a complicat si nu a reusit dubla.


Echipe de start

Gloria Bistriţa: 22. Albuţ - 3. Tudose, 27. Szukala, 6. Corallo (21. Keita '46), 18. Cafasso - 29. Anton, 15. Nalaţi - 14. Achim, 30. Băjenaru, 2. C. Petre (5. Velcovici '76) - 9. Cavalli (23. Mandea '82). Antrenor: Nicolae Manea.

Sportul Studenţesc: 13. V. Niculescu - 15. Ciupe, 24. Patriche, 5. D. Lung, 23. Maxim (28. Raţiu '88) - 13. Ghinga, 16. A. Lungu - 11. C. Gheorghe (25. L. Dobre '60), 10. Ferfelea, 31. Cheţan (4. L. Cazan '71) - 9. Curelea. Antrenor: Florin Tene.

Rezumat video: Otelul - Rapid 1-0 Etapa 20

|

Un meci foarte disputat intre cele doua echipe, cu multe faze de poarta dar numai un singur gol.

Victorie foarte importanta pentru Otelul care arata din ce in ce mai mult cu o campioana. Este inca devreme dar sunt pe drumul cel bun.

Otelul a jucat dupa parerea mea foarte bine, a aglomerat, a presat si ideal pentru o echipa care pune accent pe aparare a inscris.

Cei doi antrenori s-au anulat reciproc in prima repriza, dar Dorinel Munteanu a mutat decisiv iar in minutul 68 Salageanu executa perfect o lovitura libera, iar Pena inscrie cu capul pe coltul scurt.

Dupa inscrierea golului au mai fost faze de poarta si a fost si un cartonas rosu primit de Marius Constantin la al doilea galben.

Otelul: Grahovac - Rapa, Perendija, Sergiu Costin, Salageanu - Giurgiu, Neagu - Iorga, Gabi Paraschiv, Ilie - Viglianti

Rezerve: Branet, Antal, Cojoc, Sarghi, Pena, Filip, Bus

Rapid: Coman - Candido Costa, Marcos Antonio, Marius Constantin, Bozovic - Spadacio, Grigorie, Costin Lazar, Frunza - Herea - Sburlea

Rezerve: Bornescu, Glauber, Ezequias, Roman, Pancu, Grigorie

Rezumat video: Unirea Urziceni - FCM Targu Mures 0-1 Etapa 20

|

O victorie importanta pentru ramanerea in prima Liga pentru FCM Targu Mures in lupta cu o contracanditata. A fost un meci slab pentru Unirea Urziceni care a lasat ca FCM Targu Mures sa aiba mai multe ocazii.

Singurul gol al meciului a fost inscris de Adrian Iencsi dupa o mare gafa a lui Cernea, care a scapat mingea.

Echipe de start

Unirea Urziceni: 77. Cernea - 24. Homei, 16. Nicu, 24.  Mera, 5. Lupu - 8. Pădureţu (22. Scărlătescu '62), 6. Muzac, 32. Apostol (9. Mihalcea '27), 25. Onicaş, 31. Senin  (20. Toşca '85) -15. Rusescu. Antrenor: Marian Pană.

FCM Târgu Mureş: 30. Şteţca - 15. Rus, 33. Fernandes, 17. Iencsi, 32. Topici - 83. Vasilache, 19. Fl. Dan, 90. Issa Ba, 6. Astafei - 10. Didi (9. Ruiz '75), 80. Zaharia (8. Vîrtic '82). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Rezumat video: Dinamo - Pandurii 2-2 Etapa 20

vineri, 4 martie 2011 |

Sansa mare pentru Pandurii: in minutul 86 Torje obtine o lovitură de pedeapsă care a fost ratată însă de Vlad Munteanu. Astfel Pandurii se razbuna pentru faptul ca Dinamo nu a acceptat amanare de la plata si nu au putut juca in prima etapa din retur.

Doua goluri din cele patru s-au marcat din penalty iar Dinamo a mai avut un gol anulat in prelungiri, pe motiv de fault in atac.

Astfel Dinamo pierde doua puncte importane  iar meciul din Giulesti de saptamana viitoare devine foarte important pentru titlu.

Echipe de start

DINAMO: Bălgrădean - Rubio, Grigore, Moţi, Diabate - Torje,  Kone, Căt. Munteanu (72 Pătraşcu), Alexe - Dănciulescu (80 Vl. Munteanu), Ganea (55 Bakaj). Antrenor: Ioan Andone
Rezerve: Naumovski - Bordeanu, Crăciun, Mărgăritescu

PANDURII: Mingote - G. Matei (64 Popete), Viera, Chiricheş, C. Grecu - Băcilă (69 Brata), Vranjes, Nistor, Cardoso - Voiculeţ, Apostu (78 Pleaşca). Antrenor: Petre Grigoras
Rezerve: D. Mutu - Voinea, I. Rada II, Tătaru

Marius Stan despre Otelul Galati - Rapid

|


Meciul dintre Otelul Galati si Rapid este foarte important pentru ambele echipe.

Pentru Otelul care se afla pe primul loc al Ligii 1 este primul meci oficial din retur. Chiar daca unii il contesta Marius Stan este unul din conducatorii de cluburi ai Ligii 1 care cu putini bani incearca sa faca performanta. Venirea lui Dorinel Munteanu si rezultatele pe care le are sunt in parte si meritul lui Marius Stan.

Pentru Mediafax Maris Stan a declarat ca este multumit si cu un egal in meciul cu Rapid:"Un egal n-ar fi o dramă. Ar fi un punct câştigat în faţa unei echipe foarte bune a campionatului, care emite pretenţii justificate după lotul pe care-l are şi după istoria pe care o are în spate. Ne aşteaptă un meci extrem de echilibrat".

Castigarea campionatului de catre Otelul ar fi ceva de vis atat pentru jucatori cat si pentru suporterii Otelului: "Fiecare joc care urmează este jocul vieţii lor, îi poate aduce acolo unde n-au visat niciodată şi pot face pentru acest oraş o imagine cum, probabil, nimeni n-a reuşit să o facă. Pentru asta, zic că merită să te sacrifici, ca în cele trei luni cât mai sunt de jucat, să faci absolut tot ce depinde de tine pentru a-ţi atinge obiectivul" a mai declarat Marius Stan.

Video: Jucatorii Borussiei stiu sa se distreze

joi, 3 martie 2011 |

Faza s-a petrecut pe drumul de intoarcere de la Munchen, după victoria cu 3-1 în faţa marei rivale, Bayern.


Etapa 21 Liga 1: Programul si televizarile

|

Derby-ul etapei este Rapid - Dinamo iar meciuri interesante sunt: FC Timisoara - Universitatea Craiova si FC Astra - CFR Cluj.


Vineri, 11.03.2011:

Pandurii Tg. Jiu - Gloria Bistrita (ora 15:00, Gsptv)
Victoria Branesti - FC Steaua (ora 20:30, Antena 1)

Sambata, 12.03.2011:

Universitatea Cluj - Unirea Urziceni (ora 14:00, Gsptv)
FCM Targu Mures - Oteul Galati (ora 15:45, Digisport)
FC Rapid - Dinamo (ora 20:00, Digisport)

Duminica, 13.03.2011:

Sportul Studentesc - Gaz Metan Medias (ora 15:00, Gsptv)
FC Timisoara - Universitatea Craiova (ora 18:00, Digisport)

Luni, 14.03.2011:

FC Astra - CFR Cluj (ora 17:00, Gsptv)
FC Brasov - FC Vaslui (ora 20:30, Digisport)

La FIFA nu este criza

|


Comitetul Executiv al FIFA a prezentat raportul financiar pentru perioada 2007-2010 in perioada 2-3 martie. Din acesta rezulta ca FIFA a avut venituri de 4 miliarde dolari cu 60% mai mult decat in perioada 2003-2006.

Un motiv important pentru cresterea veniturilor a fost si campionatul mondial din Africa de Sud. Astfel din cei 4,189 miloarde dolari venituri pe 4 ani 3,655 miliarde dolari au fost castigati in urma Mondialului din 2010.

"Sunt extrem de fericit sa anunt ca Mondialul din Africa de Sud a fost un succes financiar pentru toata lumea, pentru Africa, pentru Africa de Sud, pentru FIFA. Pentru prima data in raportul de patru ani al FIFA am depasit cifra de 4 miliarde de dolari", a declarat presedintele FIFA Sepp Blatter.

Rezumat Video: Galata cu Hagi eliminata din sferturile Cupei Turciei

miercuri, 2 martie 2011 |

Meciul din sferturile cupei Turciei Galata - Gaziantepspor s-a terminat 0-0. Sunt momente grele pentru Hagi la Galata.

La Galata au fost titulari Stancu, Zapata si Culio. Meciul a fost foarte disputat cu Galata atacand non-stop. Au fost cateva ocazii importante dar nu s-a inscris. Pentru Galata au rata ocazii importante Baros, Stancu si Cetin.

Spre finalul primei reprize Stancu a fost aproape sa se bata cu un adversar. 

Galata se afla pe locul 11 in campionat Turciei.

Potrivit unui sondaj realizat de Fotomac: "Din cei 20.000 de suporteri care au participa la sondaj, aproximativ 75% spun ca Hagi nu mai este o solutie pentru Galatasaray, dupa ce echipa a inregistrat un nou record negativ de infrangeri, 11 in acest sezon."

Video: Ce face un pusti cu mingea

|

Video: Ce face un pusti cu mingea:



Este oficial meciul Dinamo-Pandurii se joaca vineri 20:30

|


Dumitru Dragomir a anuntat in mod oficial ca meciul dintre Dinamo-Pandurii se joaca si este programat vineri la 20:30.

Declaratia lui Dumitru Dragomir la Digi Sport: "Datorită hârtiei primite aseară la 23:57, meciul Dinamo-Pandurii se va juca. Le-am cerut să îmi trimită forma de plată, ambelor formaţii. Acum, mi-a dat telefon Nicolae Badea şi mi-a spus că au încheiat factură pentru 16 milioane de lei. Nu ştiu cine le-a dat bani Pandurilor.
S-ar putea să fie bani veniţi de la Florian Walter, în contul transferului lui Marius Popa. Nu s-ar fi jucat niciodată acest meci, dacă era după Condescu. Este un om cu care este foarte dificil de discutat. Sâmbătă, eu l-am convins să accepte o soluţie, pentru că nu are nici o şansă să scape de liga a III-a, iar asta nu ar fi fost deloc bine pentru el, pentru că echipa e a oraşului".

Meciuri tari in Etapa 20: Otelul - Rapid si CFR Cluj - Timisoara

|


Etapa 20 din Liga 1 aduce doua meciuri extrem de interesante.

Otelul - Rapid este meciul dintre liderul campionatului intern Otelul si Rapid care ocupa locul 4. Otelul doreste sa confirme clasarea din momentul de fata. Rapidul doreste o clasare cat mai buna si de ce nu, trage la titlu.

Meciul dintre CFR Cluj - Timisoara pare dupa clasament mai important pentru Timisoara, care ocupa locul 2 decat pentru campionii de la CFR Cluj. Campionii sunt condamnati sa castige in caz contrar lucrurile se complica, iar gandul la o cupa europeana este exclus.

FRF vrea sistem play-off cu 14 echipe in Liga 1

marți, 1 martie 2011 |

Aceasta propunere vine din partea lui Mircea Sandu, care vrea dupa spusele lui vrea sa ridice nivelul calitativ al meciurilor din Liga 1. Dupa acest sistem vor fi doar 14 echipe, se va introduce play-off-ul, iar meciuri precum Steaua - Dinamo sau Rapid - CFR s-ar putea juca de patru ori intr-un an de zile. 

Singurele conditii pentru ca acest sistem sa devina o realitate este acela ca echipele sa-si acopere tribunele, iar stadioanele sa aiba gazonul incalzit, campionatul sa inceapa pe 15 ianuarie si sa se incheie in luna decembrie.

UPDATE: Meciul lui Lucian Bute cu Magee LIVE la B1 - Video

|

"TVR a facut o oferta pentru a transmite partida dintre Lucian Bute si Brian Magee. Pretul cerut este insa unul putin exagerat - 150.000 de dolari. Asteptam un raspuns pana in ultimul moment, speram ca romanii sa poata vedea in direct disputa campionului Lucian", a declarat Cosmin Cernat, directorul departamentului sport TVR.


Lucian Bute isi va apara pentru a saptea oara titlul de campion mondial al IBF, la categoria mijlocie, in fata campionului european Brian Magee, in 19 martie, la Bell Centre din Montreal.


Lucian Bute este neinvins in 27 de meciuri, din acestea 22 de victorii au fost obtinute prin KO.


Brian Magee, in varsta de 35 de ani, are 34 de victorii in cariera, dintre care 24 prin KO, si trei infrangeri.


UPDATE: Chiar daca TVR a comunicat ca este interesata de transmiterea meciului, B1 a reusit sa cumpere drepturile. 


Federatia Romana de Box a confirmat, pe site-ul oficial, ca disputa de la Montreal va fi transmisa in direct de postul de televiziune B1 TV. 


Video:

Meciuri martie Champions League

|


Marti 08.03.11
Sahtior Donetsk - Roma (3-2)
Barcelona - Arsenal (1-2)

Miercuri 09.03.11
Schalke - Valencia (1-1)
Tottenham - Milan (1-0)

Marti 15.03.11
Bayern München - Inter (1-0)
Man. Utd. - OM(0-0)

Miercuri 16.03.11
Chelsea - FC Copenhaga (2-0)
Real Madrid - Lyon (1-1)

Golurile saptamanii 4 - februarie 2011

|

Cele mai INTERESANTE goluri ale saptamanii:


Universitatea Cluj se muta din nou

|


Stadionul Cluj Arena nu va fi gata, dupa parerea patronului Florian Walter, nici in vara aceasta. Starea terenului din Alba Iulia fiind jalnica i-a determinat pe şefii Universităţii să se mute urgent, iar locaţia temporară va fi arena Gaz Metan din Mediaş.

Stadionul din Medias a fost modernizat în toamnă, iar gazonul a fost înlocuit.

Clasament Liga 1 dupa Etapa 19

|

Clasament Liga 1 dupa Etapa 19:

EchipaPct.GolJ
1 Otelul4226-1419
2 Timisoara3733-2219
3 Vaslui3527-1819
4 Rapid3329-1219
5 Dinamo3241-3119
6 Steaua3226-1619
7 Gaz Metan3024-1919
8 CFR Cluj2831-2519
9 Astra2420-2019
10 Brasov2117-2319
11 U Cluj2122-3419
12 Craiova2023-2219
13 Bistrita2021-2719
14 Tg. Mures2019-3019
15 Branesti1925-3319
16 Pandurii1817-2819
17 Urziceni1812-2319
18 Sportul1019-3519

Rezumat video: FCM Targu Mures - FC Vaslui 0-2 Etapa 19

|


Dupa acest scor FC Vaslui revine pe podiumul Ligii 1 pe locul 3.

Incurajati de 5.000 de suporteri ardelenii au inceput bine avand cateva ocazii importante pentru a marca. Prima repriza s-a incheiat la egalitate.

Ambele goluri ale vasluienilor au fost marcate de brazilianul Wesley Lopes (63, 86).

Viorel Hizo: "A fost un meci foarte dificil, cu un adversar puţin spus incomod. Este foarte important că nu am luat gol, dar şi mai important că noi am înscris pentru victorie. Sunt trei puncte foarte importante pentru moralul echipei."

Echipe de start

FCM Târgu Mureş: 30. Şteţca - 25. Vagner, 17. Iencsi (10. Didi '71), 33. Fernandes, 28. Munteanu, 32. Topici - 15. Rus (27. Lavecchia '60), 83. Vasilache, 90. Issa Ba (5. Răduţă '77), 19. Fl. Dan - 80. Zaharia. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

FC Vaslui: 1. Kuciak - 31. Gheorghiu (80. Wesley '45), 3. Papp, 28. Cînu, 6. Rivas - 18. Sînmărtean, 30. Costin, 4. Gencev (11. Milislavljevici), 20. Milanov - 25. Yero Bello, 14. Adailton (2. Campano '90+1). Antrenor: Viorel Hizo.

Rezumat video: Astra - Bistrita 1-0 Etapa 19

|


A fost un meci slab calitativ, desfasurat pe o vreme neprielnica. Lipsa fanilor se datoreaza frigului patrunzator care a fost la ora desfasurarii partidei.

Intreg meciul se poate rezuma la faptul ca Astra a avut posesia si a incercat sa atace prelungit in timp ce Bistrita s-a aparat.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Radek Oprsal distr-o positie suspecta de ofsaid.

Echipe de start

Astra Ploieşti: 77. C. Grigore - 2. Măţel, 4. Mihalache, 3. Oprsal, 13. Junior Morais - 8. Takayuki Seto, 78. N'Doye - 18.  Strătilă (17. Rusu '88), 11.Tigoianu, 20. Stan (7. Paulinho '46) - 14. Miranda (9. Budescu '64). Antrenor: Tibor Selymes.

Gloria Bistriţa: 22. Albuţ - 3. Tudose, 27. Szukala, 6. Corallo, 5. Velcovici - 29. Anton, 15. Nalaţi (17. Săceanu '63) - 14. Achim, 30. Băjenaru, 2. C. Petre (23. Mandea '88) - 9. Cavalli (28. Pasenciuc '73). Antrenor: Nicolae Manea.


Video: Marius Niculae a inscris pentru Kavala

luni, 28 februarie 2011 |

Marius Niculae a inscris pentru Kavala in meciul disputat impotriva celor de la PAOK. Se pare ca dinamovistii care au plecat in strainatate se simt bine la noile echipe.


Video: Andrei Cristea a inscris din nou

|

Pare sa-i mearga bine lui Andrei Cristea in Germania. A inscris din nou dar echipa sa a luat bataie pe teren propriu.



Rezumat video: U. Craiova - Steaua 0-1 Etapa 19

duminică, 27 februarie 2011 |


A fost un meci slab, dar Steaua si-a atins obiectivul. Singurul gol al meciului a fost inscris de Bilasco. 

In stilul caracteristic Gigi Becali a anuntat ca Steaua revine in lupta pentru titlu.

Marius Lacatus, mai mult ca sigura a fost suparat dupa meci, si a dat cea mai scurta conferinta de presa(durata 1 min): "In ceea ce priveste jocul, sigur ca nu a fost unul foarte spectaculos, mai ales in repriza a doua. Importante pentru noi sunt cele 3 puncte obtinute astfel, in asa fel incat sa putem tine pasul cu plutonul fruntas si sa incercam sa recuperam cat se poate de repede distanta care ne separa de puncte de primele locuri ale clasamentului".

Echipe de start

STEAUA: Tătăruşanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Brandan - Nicoliţă, Ricardo, Marinescu, Tănase - Dică şi Bilaşco.

CRAIOVA: Lung Jr. - Dănănae, Zoro, D. Lopes, W. Lopez - Prepeliţă, Stoica, Ologu - Florin Costea, Subotici şi Mihai Costea.

La meci au fost aproximativ 10.000 de spectatori.

Cine transmite si programul etapei a 20-a a Ligii 1

|


Programul complet al etapei a 20-a a Ligii 1 si cine transmite:

Etapa a 20-a Liga 1:

Vineri, 4.03.2011:

Unirea Urziceni - FCM Tg. Mures (Gsptv, ora 18:00)
Dinamo - Pandurii Tg. Jiu (Antena 1, ora 20:30)

Sambata, 5.03.2011: 

Otelul Galati - Rapid (Digisport, ora 14:30)
Gloria Bistrita - Sportul Studentesc (Gsptv, ora 17:00)
CFR Cluj - FC Timisoara (Digisport, ora 19:00)

Duminica, 6.03.2011:

Gaz Metan Medias - Astra Ploiesti (Gsptv, ora 16:00)
Steaua - Brasov (Digisport, ora 20:00)

Luni, 7.03.2011:

Universitatea Craiova - Victoria Branesti (Gsptv, ora 16:00)
FC Vaslui - U Cluj (Digisport, ora 20:30)

Rezumat video: Victoria Branesti - CFR Cluj 1-1 Etapa 19

|


Primul rezultat neasteptat al returului de campionat s-a inregistrat in meciul disputat de CFR Cluj acasa la Victoria Branesti. CFR Cluj este prima echipa cu aspiratii la titlu care face pasi gresiti.

Victoria Brăneşti a facut un meci bun impotriva Campioanei. Golurile au fost marcate de Cornel Coman minutul 21 pentru Victoria Brăneşti, respectiv Gabi Mureşan minutul 70 pentru CFR Cluj.

Eliminarea lui Gabi Mureşan nu a contat foarte mult in desfasurarea partidei deoarece sa petrecut in minutul 89.

Echipe de start:

Victoria Brăneşti: 27. Stoicescu - 2. Maghici, 5. Bar, 24. Marincău, 16. Nicola - 34. Fl. Petre (8. D. Popa '73), 20. Ispir, 25. Novac, 7. Todoran, 30. Avram (19. Zuluf '81) - 9. C. Coman (11. Simion '88). Antrenor: Ilie Stan.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 17. Maftei, 20. Cadu, 24. Rada, 3. Edimar - 16. Bastos (9. Kapetanos '46), 6. Mureşan, 22. Hora, 11. Nicoară (28. Kivuvu '81), 18. Peralta - 10. De Zerbi (29. Batin '61). Antrenor: Alin Minteuan.

La meci au fost aproximativ 1.500 de suporteri.

Rezumat video: U Cluj - FC Brasov 1-1 Etapa 19

|


Ambele goluri ale meciului disputat la Alba Iulia de U Cluj si FC Brasov au fost marcate din penalty. Meciul s-a disputat pe un frig pătrunzător şi un teren greu.

In prima repriza desi clujenii au jucat bine nu au reusit sa inscrie, Adrian Cristea ratand diin 5 metri.

In repriza a doua s-au marcat si golurile, scorul a evoluat 1-0 pentru clujeni dupa care brasovenii au marcat si ei 1-1.

Finalul a fost unul pe contre, în care fiecare formaţie a încercat să dea lovitura decisivă.

Echipe de start:

Universitatea Cluj: 12. M. Popa - 18. Unguruşan, 6. Abrudan, 5. Pele, 16. Ascoli (3. Mendy '65)- 8. Nasser, 10. Păcurar - 22. Boştină, 30. Cristea, 7. Delgado (11. Machado '68) - 26. Tony (9. Niculescu '80). Antrenor: Ionuţ Badea.

FC Braşov: 1. Marc - 21. Rusu, 15. Oros, 4. Diego Gaucho, 26. Wiliams - 11. Martinovici (80. Andrade '70) - 16. Viveiros (27. Năstăsie '70), 10. Ilyeş, 25. Toloza, 7. Chipciu - 9. Hadnagy (6. Majernik '90+3). Antrenor: Antonio Conceicao.

La meci au fost aproximativ 4.000 de suporteri.

Video: GOL dintr-o pozitie imposibila

|

Video: GOL dintr-o pozitie imposibila - a fost marcat de Kafoumba Coulibaly de la Nice in meciul cu St. Etienne:



Asteptari mari in Craiova de la meciul Craiova - Steaua

|


Sunt curios daca stadionul din Craiova va fi plin in meciul cu Steaua. La un asemenea meci suporterii trebuie sa se mobilizeze si sa treaca peste toate neintelegerile cu Mititelu.

Daca calitatea gazonului va fi una satisfacatoare sunt toate incredientele ca meciul dintre Craiova si Steaua sa fie unul de calitate.

Ilie Balaci are mari speranţe în Florin Costea declarand: "Suporterii Craiovei iubesc Craiova, nu îl iubesc pe Mititelu. Sînt convins că toţi care intră pe teren vor să cîştige. Să sperăm că şansa va fi de partea lor. Să nu uităm că mîine va fi pe teren Florin Costea, omul care poate decide soarta meciului".

Stelistii au ajuns ieri seara in Craiova, Maicon a fost lăsat acasă iar Burdujan separe ca va sta pe bancă.

Postări populare