Rezumat video Dinamo - FC Barcelona 0-2

sâmbătă, 11 august 2012 |

Dinamo a supravieţuit testului Barcelona, scor 0-2, oferind o prestaţie mult peste aşteptări în faţa fostei campioane a Europei.

Echipele de start:

Dinamo: Bălgrădean - Nica, D. Grigore, Koulibaly, Pulhac - Boubacar, C. Munteanu, Curtean - C. Matei, Ţucudean, Alexe

Barcelona: Valdes - D. Alves, Pique, Bartra, Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Pedro, Messi, Alexis Sanchez

Dinamo - FC Barcelona LIVE

|

Amicalul anului, Dinamo - FC Barcelona, care se va juca sâmbătă pe Arena Națională, ora 20:15, este tratat cum se cuvine de către DigiSport 1, televiziunea care va transmite meciul.

O echipă formată din 150 de oameni se va preocupa pentru ca acest amical să fie transmis așa cum trebuie. DigiSport va avea la Arena Națională două care de reportaj, dotate cu 25 de camere (dintre care una va fi fixată pe o macara, una superslowmotion și una steady), precum și cinci echipe de filmare, independent de cele care vor asigura transmiterea partidei.

Dinamo - FC Barcelona se va juca sâmbătă, ora 20:15 (ÎN DIRECT la DigiSport 1, DolceSport si Realitatea TV

Rezumat video CSMS Iasi - Petrolul 2-2

|

CSMS Iasi a obţinut primul punct din acest sezon în ultimul minut al meciului cu Petrolul, scor 2-2.

Au marcat: Straton 53, Patulea 90+3 / Hamza 42, Marinescu 86 (penalty)

CSMS Iasi: Irimia - Jovanovici, Creţu, Tincu, Vladu - Straton - Keita (Ciucur '57), Milea (Mitrea '76), Cl. Tudor, Herghelegiu (Pătulea '46) - Cl. Ionescu
Antrenor: Ionuţ Popa

Petrolul: Hamutovski - Galamaz, Yamissi, Guilherme - Alcenat, Cojocnean (Tony '46), Cristescu (Marinescu '76), Mustivar - Grozav, Hamza (Bokila '68), Boudjemaa
Antrenor: Mircea Rednic

CSMS Iasi - Petrolul LIVE pe DigiSport 1

vineri, 10 august 2012 |

Nou promovata CSMS Iasi primeşte vizita revelaţiei Petrolul într-o partidă din etapa a patra a Ligii 1.

CSMS Iasi ocupă ultima poziţie în clasament, cu niciun punct după primele trei meciuri pe prima scenă, în timp ce  Petrolul se află pe poziţia a patra a Ligii 1, cu 6 puncte.

Meciul CSMS Iasi - Petrolul este LIVE de la ora 21:30 pe DigiSport 1.

Rezumat video Astra - CS Turnu Severin 1-1

|

Astra a încheiat la egalitate pe teren propriu cu CS Turnu Severin, 1-1.

Astra şi CS Turnu Severin s-au chinuit să contruiască acţiuni pe un teren greu. Astra a insistat şi a împins jocul spre poarta lui Marinescu. CS Turnu Severin a dat lovitura în prelungirile primei reprize, cînd Vancea a deschis scorul cu un şut puternic iar Astra a egalet prin nou-intratul Bukari

Echipele de start:

Astra: S. Lung jr - Măţel, Găman, Melinte, Bărboianu - Takayuki, A. Mureşan - G. Enache, Ivanovski, J. Morais - Fatai
Rezerve: D. Moldovan, Ben Youssef, Distefano, Bukari, Seydou, De Amorim, Nogo
Antrenor: Bogdan Stelea

CS Severin: A. Marinescu - Buleică, Bălău, Dandea, Al. Giurgiu - H. Moutinho, Mitici, Fl. Pătraşcu - Thomas, Neacşa - Vancea
Rezerve: Şteţca, Al. Zaharia, Ninu, Olah, Golici, Abba, B. Stoica
Antrenor: Marian Bondrea

Rezumat video Rapid - Heerenveen 1-0

joi, 9 august 2012 |

Rapid a învins-o pe Heerenveen, dar a ratat calificarea în playoff. Rapidul a jucat frumos, şi-a creat ocazii şi ar fi putut scrie istorie dacă ar fi avut un atacant adevărat în teren şi dacă echipa nu ar fi fost sleită de puteri după o oră de joc.

Echipele de start:

Rapid: Albuţ - Rui Duarte, Oros, Glauber, Bozovici - Roman, Grigorie, Teixeira, Herea - Surdu - Ciolacu
Rezerve: Drăghia, Voicu, Burcă, Milisavljevic, Coman, Ilioski, Goga

Heerenveen: Nordfeldt - Zuiverloon, Gouweleeuw, Zomer, Raitala - De Roon, Kums, Ziyech - Van la Parra, Djuricici, Tannane
Rezerve: Vandenbussche, Schmidt, van Anholt, El-Akchaoui, Otigba, Fazli, Assaidi

Rezumat video Spartak Trnava - Steaua 0-3

|

Steaua a reusit o victorie la scor (0-3) in deplasarea de la Spartak Trnava si se calificat in play-off Europa League.

Steaua a jucat bine si nu a avut prea mari emotii in fata celor de la Spartak Trnava.

Echipele de start:

Spartak: Filipko - Stozicky, Janecka, Cvirik, Hanzel - Karhan, Gross - Sabo, Carnota, Bicak - Mikovici
Rezerve: Raska, Koubsky, Mikinici, Kascak, Gasparik, Pavelka, Tomacek

Steaua: Stanca - Georgievski, Gardoş, Chiricheş, Pîrvulescu - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Rusescu, Fl. Costea - Rocha
Rezerve: Tătăruşanu, L. Filip, Latovlevici, Martinovici, T. Bălan, M. Costea, Nikolici

Trnava - Steaua LIVE

|

Căpitanul Miroslav Karhan a declarat că în ciuda victoriei de la Bucureşti cu Steaua, scor 1-0, calificarea nu este încă jucată deoarece echipa română este un nume mare în fotbalul european.

Steaua a obținut o victorie de moral înainte de meciul cu Trnava, surclasând duminică seară cu scorul de 5-1 pe "U" Cluj.

Steaua stie că o eventuală eliminare în fața Trnavei ar produce multă supărare suporterilor și par deciși să vină acasă cu calificarea. În tur ei au dominat categoric meciul, au ratat multe ocazii de gol, au avut aproape 20 de cornere, dar au prins o zi ghinionistă în care mingea nu a vrut să între în poarta bătrânului Miroslav Filipko. Obiectivul Stelei este clar, să înscrie cât mai repede, să anuleze handicapul din tur și să forțeze victoria în play-offul Europa League.

Rapid - Heerenveen LIVE pe DigiSport 1

|

Rapid - Heerveneeen va începe de la ora 21:30, LIVE pe DigiSport 1.

Rapidul are putine sanse să se mai califice, deoarece au pierdut in deplasarea de la Heerenveen cu 4-0.

Deşi plecau optimişti pentru această dubla cu olandezii de la Heereveen, giuleştenii pot spune că au ratat calificarea în play-off încă din tur.

Rapid: Albuţ - Rui Duarte, Oros, Glauber, Bozovici - M. Roman, Grigorie, Teixeira, Surdu - Goga - Ilijoski

Heerenveen: Nordfelt - Zuiverloon, Gouweleeuw, Zomer, Raitala - De Roon, Kums, Ziyech - Van la Parra, Djuricici, Tannane

Declaratie Gigi Becali inainte de Spartak Trnava - Steaua

|

"O sa fie cel mai bun meci din viata lui diseara. Florin Costea o sa fie titular si asa simt eu, ca da doua goluri. Astia de la Trnava nu il stiu, nu il cunosc cum si-o face el in centru.
E sansa lui, dar daca nu demonstreaza, gata cu Florin Costea. S-a terminat cu el, pai nu? L-am incercat in toate felurile. Asta e ultima sansa".

"Trebuie doar sa ii desfacem atat, o sa jucam cu o echipa care se apara cu 11 oameni. Nici nu ai ce sa le spui la jucatori, nu ai ce tactica sa faci, ii tinem cu fundul in poarta tot meciul"

"Florin Costea da 2 goluri, o sa vedeti. Intra in locul lui Tanase acolo si vedeti ce meci o sa faca... daca dam 2 goluri pana in minutul 20... le dam 6-7 pana la final. In poarta o sa fie Stanca, nu e clar? Cine sa apere.. Stanca apara".

Declaratie Laurentiu Reghecampf inainte de Spartak Trnava - Steaua

|

"Pentru noi, Tănase este greu de suplinit. Tănase este într-o formă foarte mare, este un jucător foarte important, a şi marcat în ultimele meciuri. Dar eu consider că avem o echipă foarte puternică, iar jucătorii care vor avea şansa să joace la meciul retur trebuie să-l suplinească cât mai bine pe Tănase. Nu cred că trebuie să-l scoatem vinovat numai pe Tănase. Toţi suntem vinovaţi, pentru că s-a luat cartonaşul în minutul 80 şi până atunci am avut foarte multe ocazii de gol. Eu sunt supărat pe el, dar sunt supărat în felul meu. I-am spus după meci: 'cel mai mult vei suferi tu, pentru că nu joci'. Acesta este cel mai grav lucru care i se poate întâmpla unui jucător, să nu poată să joace, dintr-o prostie copilărească. Dar este târziu acum, nu are rost să mai discutăm"

"Trebuie să începem foarte tare acolo. Trebuie să marcăm repede, la fel cum am făcut şi cu 'U' Cluj şi aţi văzut că apoi ne-am descătuşat"

Echipele probabile Spartak Trnava - Steaua

|

Echipele probabile Spartak Trnava - Steaua

Echipa probabila Spartak Trnava

Filipko - Hanzel, Cvirik, Janecka, Stozicky - Karhan - Bicak, Gross, Carnota, Sabi - Mikovici

Echipa probabila Steaua

Stanca - Georgievski, Gardoş, Chiricheş, Pîrvulescu - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Rusescu, Fl. Costea - Rocha

Spartak Trnava - Steaua LIVE pe Antena 1

|

Steaua este obligată să cîştige partida de la Trnava, cu Spartak Trnava.

După ce în turul de pe Naţional Arena, Spartak Trnava a reuşit să dea lovitura şi să învingă cu 1-0, Steaua nu îşi mai permit nici un pas greşit, altfel jucătorii vor fi martorii uneia dintre cele mai mari umilinţe din istoria clubului.

Spartak Trnava - Steaua începe la ora 20:30, LIVE pe Antena 1.

Spartak Trnava: Filipko - Hanzel, Cvirik, Janecka, Stozicky - Karhan - Bicak, Gross, Carnota, Sabi - Mikovici

Steaua: Stanca - Georgievski, Gardoş, Chiricheş, Pîrvulescu - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Rusescu, Fl. Costea - Rocha

Rezumat video FC Vaslui - Fenerbahce 1-4

miercuri, 8 august 2012 |

Dupa un rezultat bun in tur, FC Vaslui a pierdut la scor (1-4), returul de pe teren propriu cu Fenerbahce. Daca in prima repriza FC Vaslui a reusit o evolutie buna, in repriza a doua totul s-a daramat si Fenerbahce s-a calificat in play-off-ul Champion League.

FC Vaslui: D. Coman - Milanov, Charalambous, Varela, Sălăgeanu - Caue, N'Doye - Antal, N. Stanciu, L. Sînmărtean - M. Niculae

Fenerbahce: Volkan - Gokhan Gonul, Bekir Irtegun, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldirim - Mehmet Topuz, Cristian, Selcuk Şahin, Caner Erkin - Alex, Kuyt

Rezumat video Slovan Liberec - CFR Cluj 1-2

|

Cu o evoluţie nu foarte bună, CFR Cluj a reuşit să învingă încă o dată Slovan Liberec (1-0 în tur), deşi jocul a fost controlat aproape în totalitate de cehi. CFR Cluj va juca în play-off-ul Champion League.

Slovan Liberec: Bicik - Kelic, Karisik, Lyulka, Vacha - Bosancic, Breznanik, Janu, Felisman - Blazek, Sural

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Rada, Camora - Edimar, Sare, Vass - Bastos, Kapetanos, Sougou

FC Vaslui - Fenerbahce LIVE

|

FC Vaslui va disputa astazi, de la ora 21:00, în LIVE pe PROTV, manșa retur cu Fenerbahce din turul trei preliminar al Champions League.

După ce au obținut un egal prețios în deplasarea de la Istanbul, vasluienii vor să-și ducă la bun sfârșit încercarea de a ajunge în play-off-ul pentru grupele  Champions League.

Pentru a se califica direct, vasluienii trebuie să câștige sau să facă 0-0. La 1-1, meciul va merge în prelungiri, iar la oricare alt rezultat se vor califica turcii.

Slovan Liberec - CFR Cluj LIVE

|

După victoria din tur, un gol marcat de CFR Cluj pe terenul cehilor de la Slovan Liberec ar apropia şi mai mult campioana noastră de obiectiv, accederea în play-off Champions League.

În etapa a 3-a din Liga 1, CFR Cluj a făcut spectacol pe propriul teren, învingînd-o la scor de neprezentare pe FC Vaslui, celalată echipă din România ce luptă pentru un loc în grupele Ligii.

Slovan Liberec - CFR Cluj este LIVE pe Transilvania Look incepand cu ora 20:00

SC Vaslui - Fenerbahce LIVE pe PROTV

marți, 7 august 2012 |

Marius Sumudica este optimist înaintea partidei de miercuri, de la Piatra Neamț, cu Fenerbahce, și crede că SC Vasluiul are prima șansă la calificare.

Vasluienii sunt interesați de meciul de la Piatra Neamț. Suporterii promit că vor fi în număr mare pe stadionul “Ceahlăul” pentru a-și susține favoriții. Sunt anunțați numai de la Vaslui peste 5.000 de spectatori.

Casele de bilete au fost deschise încă de ieri, iar prețurile sunt accesibile. La peluze, un tichet costă 10 lei, la tribuna a II-a, doar 15 lei, iar la tribuna I, 25 de lei. Prețurile au fost reduse considerabil grație sponsorului SC Vaslui, New Holland, care a decis să subvenționeze biletele în procent de 90%. Bilete pot fi procurate și de la Piatra Neamț, inclusiv în ziua meciului.

Meciul SC Vaslui - Fenerbahce este LIVE pe PROTV maine 08.08.2012 ora 21:00

Slovan Liberec - CFR Cluj LIVE pe Transilvania Look

|

CFR Cluj porneste cu prima sansa de calificare in Champions League in returul cu Slovan Liberec. Meciul este LIVE pe Transilvania Look incepand cu ora 20:00 maine 08.08.2012.

In tur CFR Cluj a castigat cu 1-0, gol marcat de Ricardo Cadu in minutul 53 din penalty.

După victoria din tur contra celor de la Slovan Liberec şi victoria din campionat contra celor de la FC Vaslui , CFR Cluj se deplasează in Cehia cu un moral foarte bun şi sperăm ca CFR-isti să iasă din această dublă cu Slova Liberec invingătorii.

Rezumat video Rapid - CSMS Iasi 1-0

|

Rapid nu s-a trezit nici după 0-4 la Heerenveen şi a suferit teribil contra Iasului. Dupa un meci plictisitor Rapidul a castigat scor 1-0 impotriva CSMS Iasi

Rapid: Albuţ - Rui Duarte, Oros, M. Constantin, Bozovic - N. Grigore, Teixeira, Milisavljevic - Ciolacu, Goga, Ilijoski

CSMS Iasi: Irimia - Tincu, Ciucur, Ionescu, Cl. Tudor, Onofraş, Straton, Petrovic, Vdatu, Milea, Iovanovici

Rezumat video FC Brasov - Dinamo 2-2

|

Dinamo nu a avut o evoluţie convingătoare pe terenul la FC Brasov, unde a continuat seria negativă din meciurile contra galben-negrilor.

Dinamo a avut forță să reveniă de două ori la Brasov, după ce a fost condusă, dar a obținut un punct grație greșelii asistentului Miklos Nagy, care a anulat eronat golul de 3-2 al gazdelor, de fapt un autogol al lui Grigore.

FC Brasov: Taborda - Străuţ, Lazăr, Munteanu, David - B. Madeira, Tameş, Olariu - I. Popa - Buga, Batin

Dinamo: Naumovski - Nica, Scutaru, D. Grigorie, Pulhac - Issa Ba, C. Munteanu, Muşat - Rus, Ţucudean, Alexe

Rezumat video Steaua - U Cluj 5-1 Etapa 3

duminică, 5 august 2012 |

Steaua a castigat la scor meciul de acasa cu U Cluj, scor 5-1. Golurile Stelei au fost marcate de Adi Rocha (dubla), Rusescu si Tanase(dubla). Pentru U Cluj a marcat Dinu.

U Cluj a fost un partener bun de antrenament pentru returul Stelei din Eutropa League. Steaua arata bine, dar trebuie sa confirme si in meciurile cu miza si presiune.

Echipele de start:

Steaua: Stanca - Georgievski, Gardoş, Chiricheş, Pîrvulescu - Chipciu, Bourceanu, Filip, Tănase - Nikolici, Rocha. Antr. Laurenţiu Reghecampf
Rezerve: Tătăruşanu, Pintilii, Martinovici, Dumitraş, Rusescu, Năstăsie, Fl. Costea.

U Cluj: Balauru - Krumov, Szilagyi, Christou, Mendy - Paulinho, Pătraşcu, V. Gheorghe, Alex dos Santos - Drăghici, V. Dinu. Antr. Cristian Dulca
Rezerve: Matache, Firţulescu, Cleiton, Nicola, Muzac, Erico da Silva, Tobă.

Rezumat video Viitorul - Astra 0-0 Etapa 3

|

Viitorul mai bifeaza o remiza in primul sau sezon in Liga 1 in compania Astrei. Meciul Viitorul - Astra se termina fara nici un gol marcat, scor 0-0.

Echipele de start:

Viitorul: Vîtcă - Mladen, Bejan, Larie, Turcu - Cîrstocea, Onicaş, Benzar - Iancu, Cr. Cristea, Chiţu. Antr: Cătălin Anghel
Rezerve: Buzbuchi, Toşca, Gavra, Cl. Herea, Bălaşa, Vaştag, Albu

Astra: Lung - Bărboianu, Găman, Ben Djemia, Melinte - Enache, Takayuki, A. Mureşan, Junior Morais - Fatai, Ivanovski. Antr. Bogdan Stelea.
Rezerve: Dinu, Ben Youssef, Yahaya, Budescu, Distefano, Măţel, William.

Steaua - U Cluj LIVE pe DigiSport 1

|

Steaua a cîştigat în primele două etape, însă numai la limită. Tocmai de aceea, stelistii încearcă se profite de faptul că U Cluj încă se caută, pentru a tranşa duelul direct fără să mai aibă emoţii.

Steaua: Stanca - Georgievski, Gardoş, Chiricheş, Pîrvulescu - Chipciu, Bourceanu, Filip, Tănase - Nikolici, Rocha. Antr. Laurenţiu Reghecampf

U Cluj: Balauru - Krumov, Szilagyi, Christou, Mendy - Paulinho, Pătraşcu, V. Gheorghe, Alex dos Santos - Drăghici, V. Dinu. Antr. Cristian Dulca

Meciul Steaua - U Cluj este live pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

Echipele probabile Steaua - U Cluj

|

Echipele probabile Steaua - U Cluj

Echipa probabila Steaua

Stanca - Dumitraş, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Chipciu, L.Filip, Bourceanu, Fl.Costea - Rusescu, Adi Rocha
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Echipa probabila U Cluj

Balauru - Krumov, Szilagyi, Christou, Mendy - Paulinho, B.Pătraşcu, Muzac (V.Gheorghe), V.Dinu - Aléx Dos Santos, Drăghici
Antrenor: Cristian Dulca

Duminica 05.08.2012: Steaua - U Cluj LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

|

Steaua a câștigat cu 4-3 la Ploiesti meciul cu Astra, deși a fost condusă de două ori pe tabela de marcaj. În Liga 1 totul merge bine pentru "roș-albaştri", care au maximum de puncte după două etape, dar în Europa League sunt pe cale să părăsească competiția, încă din turul trei preliminar. Joi seara, pe "Național Arena", în fața a 23.474 de spectatori, echipa lui Reghecampf a pierdut cu 1-0 în fața lui Spartak Trnava, după un meci în care slovacii au marcat după o greșeală a lui Tatarusanu, iar românii au ratat multe ocazii de gol. Nimeni nu se aștepta la un asemenea rezultat, dar cu toții speră să joace mai bine  la Trnava și să obțină până la urmă calificarea în play-off. Până atunci Steaua va întâlni astazi pe U Cluj, echipă pe care a bătut-o de fiecare data pe teren propriu în ultimii ani și speră să obțină victoria pentru a avea 9p în clasament și de a putea apoi pregăti în liniște revanșa cu slovacii. Obiectivul Stelei este clar, să obțină o victorie la o diferență mare de goluri în fața lui U Cluj.

U Cluj a reușit să treacă cu bine peste înfrângerea cu 6-2 de la Targu-Jiu și peste despărțirile de antrenorul Niculescu și căpitanul Pacurar, învingând cu 1-0 pe Gloria Bistrita. A fost o victorie extrem de muncită, obținută pe final de meci, spre bucuria lui Anemaria Prodan, care este din ce în ce mai contestată de fani și a lui Cristian Dulca, care a revenit pe banca tehnică cu o victorie. Din păcate pentru "studenți", aceștia au șanse minime în meciul de mâine de pe "Național Arena" să evite înfrângerea cu Steaua, echipă care va juca cu multă determinare după eșecul cu Spartak Trnava. Totuși în următoarele două etape, "alb-negrii" vor întâlni pe nou promovatele Viitorul și Severin, cu care vor avea șanse mult mai mari de a câștiga puncte. U Cluj are că obiectiv o înfrângere la o diferență cât mai mică de goluri, dorind a nu mai fi învinsă la un scor de maidan ca în prima etapă cu Pandurii.

Echipele probabile Viitorul - Astra

|

Echipele probabile Viitorul - Astra

Echipa probabila Viitorul

Vâtcă - Turcu, Larie, Mladen, Bejan - Cârstocea, Al.Lazăr (Onicaş), Benzar, G.Iancu - Chiţu, V.Rusu (C.Cristea)
Antrenor: Cătălin Anghel

Echipa probabila Astra

S.Lung jr. - Măţel, Melinte, Găman, Bărboianu - G.Enache, Mureşan, Seto, Júnior Morais - Fatai, Ivanovski
Antrenor: Bogdan Stelea

Duminica 05.08.2012: Viitorul - Astra LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

|

Viitorul Constanta și-a îndeplinit obiectivul în deplasarea de la Chiajna, unde a obținut un rezultat de egalitate, 1-1. Tânără ehipă a lui Catalin Anghel a jucat din nou fără frică, demonstrând că nu are emoții în Liga 1. Au trecut două etape și dobrogenii sunt neînvinși, dar cu toții își doresc foarte mult să obțină și prima victorie. Ei vor întâlni astazi la Galati pe Astra Ploiesti și vor încerca să joace din nou deschis, spectaculos și la victorie. Obiectivul Viitorului în meciul cu Astra este să obțină victoria, fie și la limită.

Deși a condus cu 1-0 și cu 3-2 pe Steaua, echipa Astra Ploiesti a pierdut la final cu 4-3. A fost un meci foarte spectaculos, în care s-a jucat pe contre și doar ghinionul a făcut ca formaţia lui Bogdan Stelea să nu obțină măcar un punct. Prahovenii speră însă să-și revină după eșecul cu Steaua, mai ales că vor întâlni o altă nou promovată, Viitorul Constanta. În prima etapă "dracii negri" au câștigat la Bistrița, care revenea după o pauză de un an în Liga 1 și acum va încerca să o bată și pe Viitorul. Interesant este faptul că în primele patru etape, "alb-negrii" au avut șansa de a juca cu trei nou promovate și, normal, vor încerca să profite de acest lucru și să ia maximum de puncte. Obiectivul Astrei în deplasarea de la Galati cu Viitorul este de a câștiga toate punctele.

Postări populare