Meciuri amicale astazi 10.02.2012 in Antalya

vineri, 10 februarie 2012 |

Meciuri amicale astazi 10.02.2012 in Antalya

- FC BRASOV – UJPEST, ora 15:00, LIVE pe Digisport 1
- DINAMO – LUDOGORETS RAZGRAD, ora 18:00, LIVE pe Digisport 1

Video: Gol Adrian Mutu in Lazio - Cesena 3-2

|

Video: Gol Adrian Mutu in Lazio - Cesena 3-2

Declaratie Razvan Lucescu dupa Rapid - Radnicki 1-1

joi, 9 februarie 2012 |

Declaratie Razvan Lucescu dupa Rapid - Radnicki 1-1

"Au fost şi momente bune, şi altele mai puţin bune. O primă repriză cu greşeli individuale, care au făcut să fim conduşi pe tabelă. A doua repriza mai bună, dar contează mai puţin. Mă interesează efortul depus de jucători. La ultimele două jocuri voi fi interesat şi de rezultat. A fost un joc agresiv, dur, aspru, dar mie îmi convine atît timp cît nu am suferit accidentări.

Teixeira a încercat înainte de joc să vadă dacă poate evolua, a făcut o mică mişcare, dar nu a avut încredere în gleznă, a simţit o mică durere. Ovidiu Herea a revenit pentru 20 de minute azi, iar Marcos Antonio va mai avea nevoie de 12-15 zile pentru a-şi reveni.

Era stabilit dinainte de joc ca Adrian Grigore să joace primele 25 de minute în a doua repriză şi în locul lui să joace Herea. Au mai evoluat Alexandru Ioniţă II şi Dăescu. Aceşti tineri se pregătesc bine şi atunci cînd avem posiblitatea le dăm ocazia să îşi măsoare forţele cu adversari din alte ţări. Rămîne să fie profesionişti şi să îşi facă datoria atunci cînd se va apela la ei.

Corect este să se joace în condiţii foarte bune. Ar fi normal să se amîne campionatul dacă vremea va fi la fel în  continuare. Noi ne vom adapta la hotărîrea care se va lua, însă cred că ar trebui să se amîne".

Rezumat video Rapid - Radnicki 1-1 meci amical

|

Rapid a terminat la egalitate, scor 1-1, partida amicală împotriva sîrbilor de la FK Radnicki, în cadrul turneului de pregătire din Antalya.

Tintor a deschis scorul în minutul 42, marcînd cu o lovitură de cap din cîţiva metri, la o centrare din corner de pe partea dreaptă. Giuleştenii au egalat în minutul 66, prin tînărul Adrian Grigore (21 de ani), adus de la echipă secundă.

Rapid în repriza 1: Drăghia - Creţu, Oros, Burcă, Bozovici - N. Grigore, Alexa, Al.Ioniţă II - M.Roman, Al.Ioniţă, Surdu

Rapid în repriza 2: Vîtcă - Rui Duarte, Dăescu, Glauber, Ezequias - Ad. Grigore (68 Herea), Pavlovici, Grigorie - Deac, Pancu, Sburlea

Rezumat video TSKA Moscova - Poli Timisoara 2-0 meci amical

|

Poli Timisoara, a pierdut, scor 0-2, în faţa adversarei celor de la Real Madrid din optimile Ligii Campionilor, TSKA Moscova.

Video: Lovitura scorpion, partea a II-a

|

Video: Lovitura scorpion, partea a II-a

Rezumat video CFR Cluj - MFK Kosice 3-1 meci amical

|

CFR Cluj a învins cu 3-0 pe MFK Kosice, în al şaptelea amical al iernii.

Cadu a deschis scorul din penalty în minutul 50. Mureşan a înscris cu un şut puternic de la distanţă(63), iar Sougou a golul 3 cu o finalizare simplă(82).

Slovacii au redus din diferenă în minutul 89, cînd Matic l-a învins pe Beto din lovitură liberă.

CFR Cluj: Beto - Lionn, Cadu, Piccolo, Nicoară - Godemeche, G. Mureşan - Sougou, Bastos, Rui Pedro - Kapetanos
Au mai jucat: Hora, Weldon, Vranjes, Ronny

Rezumat video Barcelona - Valencia 2-0

|

Cu probleme de efectiv în ultimele partide, Barcelona a castigat cu 2-0 în faţa Valenciei.
În finala Cupei Spaniei, Barcelona o va întîlni pe Athletic Bilbao, calificată în ultimul act al competiţiei după ce a trecut de Mirantes (2-1/6-2).

Barcelona: Pinto - Puyol, Abidal, Piqué, J. Mascherano, Fàbregas, Xavi, Thiago Alcântara, L. Messi, A. Sánchez, Cuenca
Rezerve: Adriano Correia, Bartra, Dani Alves, Iniesta, J. Dos Santos, Tello, Valdés

Valencia: Diego Alves, Miguel, J. Mathieu, Rami, Jordi Alba, Víctor Ruíz, Albelda, É. Banega, S. Feghouli, Aduriz, Jonas
Rezerve: A. Costa, Bruno, Dani Parejo, Guaita, Juan Bernatx, Piatti, Ricardo Costa

Rezumat video Steaua - Debrecen 1-0 dupa prima repriza - meciul s-a terminat dupa prima repriza din cauza ploii

miercuri, 8 februarie 2012 |

Steaua a jucat astăzi ultimul meci amical din Antalya, cu echipa maghiara Debrecen, scor 1-0 după prima repriză. Meciul s-a terminat din cauza ploii abundente.
Bicfalvi a reusit un super gol in poarta celor de la Debrecen in minutul 40.
Stefan Nikolici ieşind accidentat încă din minutul 26 din cauza unor dureri resimţite la genunchi după un contact mai dur cu un jucător al maghiarilor.

Steaua a început cu: Tătăruşanu - Dănănae, Chiricheş, Geraldo, Brandan - Rusescu, Prepeliţă, Bicfalvi, Tănase - Tatu, Nikolici (26 M. Costea)

Video: Bataie intre jucatori la Dinamo - TSKA Sofia 2-1

|

Video: Bataie intre jucatori la Dinamo - TSKA Sofia 2-1

Rezumat video Dinamo - TSKA Sofia 2-1 meci amical

|

Dinamo a castigat Cupa Taurus dupa ce a învins-o pe TSKA Sofia cu scorul de 2-1 prin golurile marcate de Laurenţiu Rus şi Marius Alexe.
Dinamovistii au castigat si 10.000 euro, premiul pentru castigarea cupei, bani care se vor impartii intre jucatori.

Dinamo a început cu: Bălgrădean - Luchin, Moţi, Dr. Grigore, Scarlatache - L. Rus, D. Stoica, C. Munteanu, Alexe - Dănciulescu, M. Niculae

Rezumat video PETROLUL - FC SLOVACKO 4-0 meci amical

|

Petrolul a castigat cel de-al şaselea meci de pregătire din această iarnă, 4-0 cu formaţia cehă FC Slovacko.

Golurile Petrolului au fost marcate de Mustivar (41), Dina (43) şi Opriţa (60 şi 68).

Petrolul Ploiesti: (46 Gritti, 84 Oprea) - Străuţ (59 Buleică), Melinte (70 Bikana), Ben Djemia, Stoica (59 Bărbulescu) - Mustivar (65 Buhuşi), Negru (84 Tudor) - Opriţa (70 Mourad), Boudjemaa (46 Dumitru), Neagu (46 Surugiu) - Dina (70 Lasimant).

Video: Un autogol frumos

|

Video: Un autogol frumos

MIERCURI 08.02.2012: STEAUA - DEBRECEN LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:30

|

Steaua dupa victoria in fata echipei lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, scor 3-0, intalneste formatia maghiara Debrecen, echipă aflată pe primul loc în Ungaria.
Este un meci foarate important in care mai mult ca sigur Ilie Stan se va decide asupra echipei de start pentru meciul cu Twente.
Steaua a jucat multe meciuri amicale in care jucatorii, au avut posibilitatea, de a-si arata calitatile si sa il determine pe Ilie Stan sa ii faca titulari.

CS Mioveni - Vointa Sibiu 0-3

marți, 7 februarie 2012 |

CS Mioveni si Vointa Sibiu au disputat, în Antalya, un meci amical, ardelenii reuşind să se impună cu scorul de 3-0 (0-0), prin reuşitele semnate de Miclea ’54, Lukanovici ’65 şi Bunea 90 +9, din penalty.

CS Mioveni: Coca – A. Voicu, Miulescu, B. Stoica, Crăciun – Coşereanu, Năstăsie (Naidin ’80), Mărgăritescu (Săndulescu ’46), Mandea (Enache ’55) – Nilă, Voiculeţ (Ionescu ’80).

Vointa Sibiu: Zăvoi – Bar, Apostol, Grigore, Maghici – Beza, Dâlbea, Olteanu, Postolache – Cigan, Zăgrean. După pauză au mai jucat, printre alţii, şi marcatorii celor trei goluri Miclea, Lukanovici, şi Bunea.

Astra Ploiesti - FC Hradec Kralove 2-1

|

Astra Ploiesti a câştigat, cu scorul de 2-1, meciul amical susţinut în compania echipei cehe FC Hradec Kralove, din cadrul stagiului de pregătire din Antalya.

Scorul a fost deschis încă din minutul 8, de către Bogdan Rusu. Egalată înainte de pauză, Astra a reuşit golul victoriei prin Fatai, care a transformat un penalty, în minutul 79.

Antonio Conceicao a început cu: Lung – Mihalache, Găman, Oprsal, Junior Morais, Seto, Pătraşcu, Spadacio, Bajenaru, Laionel, Rusu. După pauză, au mai jucat: Lungu, Bărboianu, Ricardo, Tigănasu, Tigoianu, Vădrariu si Fatai. În minutul 65, Stan l-a schimbat pe Laionel, iar De Amorim pe Spadacio.

Rezumat video CFR Cluj - MSK Zilina 6-3

|

CFR Cluj a castigat Anatolian Cup, impunîndu-se la loviturile de departajare în faţa echipei slovace MSK Zilina, scor 6-3.

Dupa 90 de minute, scorul a fost 2-2. Golurile au fost marcate de Hora (minutul 39, din penalty) şi Cadu (în minutul 80), respectiv Barcik (minutul 20) şi Cesay (minutul 67, din penalty).

Jorge Costa începe cu următoarea formulă: Mincă - Panin, Diogo, Maftei, Nicoară - Peralta, Sare, Hora - De Zerbi, Weldon, Ronny

MIERCURI 08.02.2012: DINAMO – TSKA SOFIA LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 17:00

|

Dinamovistii nu concep decât victoria în finala Taurus Cup, transmisa LIVE de Digisport 1, în care vor da piept cu TSKA SOFIA şi Junior Moraes.

Marius Alexe, Dinamo: "Un jucător bun, care în România a demonstrat-o. Ne dorim să câştigăm şi acest meci şi să câştigam ce este pus în joc, dacă este un turneu."

Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo: "Să tratăm jocul ca pe  o finală, pentru că este finala acestui turneu. Ne dorim să o câştigăm foarte mult şi sperăm să avem o evoluţie bună."

Meciuri amicale astazi 07.02.2012 in Antalya

|

Meciuri amicale astazi 07.02.2012 in Antalya

- DINAMO 2 -  BEROE STARA  ZAGORA, ora 14:15, LIVE pe Digisport 1
- CFR CLUJ – ZILINA, ora 17:00, LIVE pe Digisport 1

FCM Targu Mures - Terek Groznii 0-3

|

FCM Targu Mures a pierdut, luni, cu scorul de 3-0 (0-0), in fata rusilor de la Terek Groznii, într-un meci amical din cadrul stagiului din Antalya.

Golurile ruşilor au venit pe final, în minutele 81, 83 şi 89, în urma unor greşeli în defensiva echipei FCM Targu Mures.

FCM Targu Mures: Caparco (Balauru ’46) – Nicu (Bebeto ’72), Gugu (Iencsi ’66), Ghionea (Buş ’77), Szilagyi – Astafei (Vagner ’66), Kiriţă (Pădureţu ’40), Ilyes (Cordoş ’46), Bumba (Firţulescu ’66) – Fl. Dan (Celsinho ’72), Subotici (Bujor ’66).

Rezumat video Petrolul - Tatran Presov 1-0

|

Petrolul a cîştigat la limită în faţa formaţiei din Slovacia, Tatran Presov, scor 1-0.
Singurul gol al echipei din Liga 1 a fost semnat de fundaşul Djemia, în minutul 64.

Concordia Chiajna - Tom Tomsk 3-1

|

Concordia Chiajna cîştigă meciurile amicale importante din stagiul de pregătire din Antalya, si dupa meciul castigat impotriva Stelei, a mai castigat si în faţa ruşilor de la Tom Tomsk, scor 3-1.

Golurile Concordiei au fost înscrise de Silviu Pană, Krumov şi Dos Santos.

Chiajna: Baruch - Krumov, Lanchev, Petrovic, Gouveia - Ad. Popa, Muzac (cpt), Roberto Iancu, Chiţu, - Pană, Villa

Rezerve: Niţă, Popa, Mamele, Bratu, Guilherme, Filip, Vlad Munteanu, Ilie Iordache, Dos Santos, Mihalcea, Rocha

Video: Declaratie Gabriel Torje dupa primul gol marcat in Italia

|

Video: Declaratie Gabriel Torje dupa primul gol marcat in Italia

Am jucat prost. Trebuie să facem ceva pentru că acasă jucăm bine, iar în deplasare avem unele probleme. A fost oricum o zi importantă pentru că rivalii noştri au pierdut. Golul meu? Cînd o echipă pierde nu mai contează ce a facut o persoană. Cred că rezultatul corect era o remiză”.

Video: Declaratie Dan Petrescu dupa Steaua - Kuban Krasnodar 3-0

|

Video: Declaratie Dan Petrescu dupa Steaua - Kuban Krasnodar 3-0

"Scorul cred că este un pic cam exagerat, dar victoria Stelei este una fără dubiu!"

Video Declaratie Gigi Becali dupa Steaua - Kuban Krasnodar 3-0

luni, 6 februarie 2012 |

Video: Declaratie Gigi Becali dupa Steaua - Kuban Krasnodar 3-0

"L-am ciuruit pe Dan Petrescu, am fost extraordinari, super am jucat"

Rezumat video Dinamo - Zimbru Chisinau 4-0

|

Dinamo a castigat primul amical din Antalya, scor 4-0 cu echipa de pe locul 3 din Moldova, Zimbru Chisinau.

Dinamo a deschis scorul după doar cinci minute de joc, prin Luchin, care a finalizat cu capul în urma unei centrări de pe partea dreaptă a lui Cătălin Munteanu. Dinamovistii şi-au dublat avantajul pînă la pauză, în minutul 24, atunci cînd şutul lui Alexe a fost deviat în propria poartă de Daniel Bălaşa.

În minutul 68, Marius Niculae a dus scorul la 3-0, finalizînd cu un şut la colţul lung centrarea lui Alexe de pe stînga. Cu două minute de final, Ţucudean a transformat fără emoţii un penalty dictat pentru un fault asupra lui Cosmin Matei.

Dinamo: Bălgrădean - Luchin, Moţi, Dr. Grigore, Scarlatache - L. Rus, D. Stoica, C. Munteanu, Alexe - M. Niculae, Dănciulescu

Declaratii si reactii dupa Steaua - Kuban Krasnodar 3-0

duminică, 5 februarie 2012 |

Declaratii si reactii dupa Steaua - Kuban Krasnodar 3-0

Antrenorul român al echipei Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, a declarat despre meciul cu Steaua: "A fost un meci bun, mai ales din partea Stelei. Scorul cred că este un pic cam exagerat, dar victoria Stelei este una fără dubiu. A fost un arbitraj aiurea, un gol care nu a fost, trei penalty-uri care nu au fost. Nu am de ce să mă supăr, a fost un meci amical. Face bine Stelei, la moral, ne face bine şi nouă, ne trezeşte.
A lucrat bine Iile Stan, se vede cum au alergat jucătorii. S-a văzut că Steaua a fost mai fresh şi mai bine pregătită. A arătat foarte bine şi dacă o ţine tot aşa poate intra în lupta pentru titlu şi poate elmina pe Twente. Va fi o luptă în 4 la campionat, între CFR, Dinamo, Rapid şi Steaua".

Marcatorul golului trei al Stelei în amicalul cu Kuban Krasnodar, Raul Rusescu, a declarat: "Un scor neaşteptat, ştiam că Mister are o echipă foarte bună. A fost o plăcere să îl reîntîlnesc şi să îl şi bat. Bine că am ratat penalty într-un meci amical, am marcat apoi. Sper să nu mai ratez în jocurile oficiale.
Am avut cîţiva ani frumoşi împreună cu Dan Petrescu, acum fiecare pe drumul lui.
Am stat mai bine în teren, am fost şi mai concentraţi. E destul de ciudat pentru mine, nu prea am jucat pe postul meu în amicale. Am evoluat ca mijlocaş dreapta, fundaş stînga, mijlocaş stînga. E bine că pot să joc şi să îmi ajut echipa. Cea mai bună pregătire o faci în timpul unui meci.
Sînt convins că stadionul va fi plin cu Twente, ambele echipe au şanse egale. Nu numai Luuk De Jong e problema, ci mijlocaşii. El se demarcă foarte bine, dar nu trebuie să îl marcăm numai pe el".

Mijlocaşul Andrei Prepeliţă a declarat dupa meciul cu Kuban Krasnodar: "S-a jucat bine, s-a văzut. Rezultatul ne convine şi ne bucură. Nu te poţi aştepta la vreun scor cu nici o echipă. Dar am intrat foarte concentraţi şi am reuşit să cîştigăm.
Sînt meciuri de pregătire, e oboseală. Important e să ai cît mai multe jocuri pînă la meciurile oficiale. Nimănui nu îi convine să piardă, nici lui Dan Petrescu nu cred că i-a picat bine acest scor".

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a declarat: "Cu Chiajna am rodat tot lotul, au evoluat jucători pe unele posturi pe care nu au mai făcut-o. Mă bucur că am cîştigat, am făcut un joc bun. Sper să facem acelaşi joc bun şi cu Twente.
Din păcate, Latovlevici are o mică durere inghinală. Din acest motiv nu a jucat nici un meci de pregătire. Probabil că soluţia va rămîne Brandan. Vlad Chiricheş a avut o indigestie, i-a fost rău, nu se pune problema de accidentare la el.
Astăzi Tătăruşanu a apărat un penalty, mă bucur pentru el. A greşit în meciul trecut în care a apărat, asta e, se mai întîmplă. 
Ne dă moral această victorie pentru următoarea partidă amicală şi, sigur, gîndurile noastre zboară la meciul cu Twente, de pe 16 februarie".

Rezumat video U Cluj - FC Tiraspol 1-0 meci amical

|

U Cluj a învins, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Tiraspol (Moldova), în cel de-al cincilea meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Antalya.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Dorinel Popa, în minutul 83.

Antrenorul clujenilor, Ionuţ Badea, a folosit următoarea formulă de echipă: M. Popa - Cojocnean (Takacs '71), Szukala, Abrudan (Pele '71), Grecu - Hoban (D. Popa '64), Marinescu, Păcurar (Moldovan '71) - Cristescu (Morar '71) - Ad. Cristea (Cl. Niculescu '64), Tony (Grozav '64)

Rezumat video Steaua - Kuban Krasnodar 3-0 meci amical

|

Steaua a castigat amicalul cu numărul cinci din Antalya în faţa echipei lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, cupanta locului 8 în play-off-ul din Rusia.

Meciul cu Kuban Krasnodar a fost testul în privinţa "dublei" cu Twente.

După două victorii şi două înfrîngeri în Antalya, Steaua a castigat meciul cu echipa antrenata de Dan Petrescu.

Steaua: Tătăruşanu - Dănănae, Chiricheş, Geraldo, Brandan - Rusescu, Prepeliţă, Bicfalvi, Tănase - Tatu, Nikolici

Rezumat video Roma - Inter 4-0

|

Internazionale Milano a suferit o nouă înfrîngere în Serie, 0-4 cu AS Roma. Pentru Inter a fost al treilea eşec în ultimele 4 meciuri disputate.
Chivu şi Lobonţ au fost rezerve.

FC Vaslui - MK Maribor 5-3 meci amical

|

FC Vaslui a terminat pe locul 3 la Sultans Cup după ce s-a impus la penalty-uri împotriva slovenilor de la MK Maribor, 5-3.

Moldovenii nu au cunoscut gustul victoriei în 2012 pînă la întîlnirea din această seară, după două egaluri şi o înfrîngere.

Temwanjera a deschis repede scorul, în minutul 3, dar adversarii au egalat după alte 3 minute.

Fără să mai înscrie în timpul regulamentar, partida a ajuns la penalty-uri, acolo unde Nicuşor Stanciu a transformat decisiv ultima lovitură de la punctul cu var.

Executanţi 11 metri: Wesley, N'doye, Papp, Nicuşor Stanciu

Gaz Metan - Metalurg Zaporoje 3-0 meci amical

|

Gaz Metan a facut spectacol in meciul amical cu Metalurg Zaporoje, scor 3-0.

Gaziştii au invins cu scorul de 3-0 echipa din liga secundă a Ucrainei, punctele medieşenilor fiind marcate de Vitinho, Roman şi Avram.

Tehnicianul Cristi Pustai a început meciul în formula: Pleşca - Zaharia, Lazăr, Frăsinescu, Buzean - Todea, Markovici - Avram, Nicandro, Petre - Vitinho pentru ca după pauză să mai evolueze Roman, Muth şi Bozeşan.

Rezumat video FC Brasov - Slavia Sofia 2-0 meci amical

|

FC Brasov a cîştigat al 4-lea meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Antalya, 2-0 cu formaţia Slavia Sofia (locul 5 în Bulgaria).

Golurile brasovenilor au fost marcate de Pedro Moutinho, în minutul 61, respectiv Attila Hadnagy, în minutul 82.

Bulgarii au evoluat în zece oameni din minutul 72, atunci cînd Hristov a fost eliminat.

FC Brasov: Felgueiras - Mateiu, Diogo Silva (67 Machado), Cristi Munteanu, Cristi Ionescu (67 Majernik) - Viveiros, Bruno Madeira, Davide Dias (58 Distefano), Udoji (46 Mauro Alonso) - Buga (55 Hadnagy), Ilijoski (55 Moutinho).
Antrenor: Marius Şumudică

CS Mioveni - MKS Cracovia 0-0 meci amical

|

Echipa CS Mioveni a jucat, al doilea meci amical din cadrul turneului de pregătire din Antalya, în care a remizat cu formaţia poloneză MKS Cracovia (locul 15 în campionatul intern), scor 0-0.

VIDEO Gol Gabriel Torje in Fiorentina - Udinese 3-2

|

VIDEO Gol Gabriel Torje in Fiorentina - Udinese 3-2

Rezumat video Chelsea - Manchester United 3-3

|

Chelsea si Manchester United au terminat la egalitate, scor 3-3, meciul din Premier League.

Chelsea: Cech, Ivanovic, Cahill, Luiz, Bosingwa, Essien, Meireles, Malouda, Mata, Sturridge, Torres
Rezerve: Turnbull, Ferreira, Bertrand, Hutchinson, Romeu, Piazon, Lukaku

Man. United: De Gea; Rafael, Evans, Ferdinand, Evra: Valencia Giggs, Carrick, Young; Rooney; Welbeck
Rezerve: Amos, Berbatov, Park, Hernandez, Fabio, Scholes, Pogba

Rezumat video Gaz Metan Medias - Fakel Voronezh 1-2 meci amical

|

Gaz Metan Medias a suferit un nou esec în meciurile amicale desfăşurate în stagiul de pregătire din Antalya, pierzand cu scorul de 1-2 meciul cu Fakel Voronezh, nou-promovata în primă ligă din Rusia.

Cristi Pustai a aliniat o echipă formată din jucători care au evoluat mai puţin în jocurile de verificare de pana acum.

Golul medieşenilor a fost marcat de varful de atac Florin Bratu: "Am jucat tot meciul, m-am simţit bine pe teren aşa că aştept cu încredere startul campionatului".

Rezumat video FCM Targu Mures - Polonia Varsovia 2-3 meci amical

|

FCM Targu Murea a pierdut cu scorul de 2-3 meciul cu Polonia Varşovia, în cel de-al doilea meci amical din cadrul turneului de pregătire din Antalya.

Golurile echipei din Targu Mures au fost marcate de Celsinho '28 şi Astafei '71.

Cu un minut înainte de golul lui Astafei, Robert Ilyeş, a ratat o lovitură de la 11 metri, dictată de central după un fault în careu asupra lui Vlad Bujor.

Marius Lacatus a folosit două formule de echipă diferite în cele două reprize:

FCM Targu Mures - Repriza 1: Balauru - Nicu, Cordoş, Iencsi, Szilagyi - Vagner, Kiriţă, Pădureţu, Bumba - Celsinho - Subotici.

FCM Targu Mures - Repriza 2: Albuţ - Bebeto, Gugu, Ghionea, Topic - Firţulescu, Ilyes, Fl. Dan, Astafei - Bujor, Sg. Buş.

Rezumat video Getafe - Real Madrid 0-1

|

Real Madrid a castigat, 1-0 in deplasare cu Getafe, si au 7 puncte în fata Barcelonei. Singurul gol al partidei a fost marcat de Sergio Ramos in minutul 18.

Rezumat video FC Barcelona - Real Sociedad 2-1

|

FC Barcelona a tremurat la propriu şi la figurat pînă să se vadă învingătoare în partida cu Real Sociedad. A castigat la limita cu scorul de 2-1.

Meciuri amicale astazi 05.02.2012 in Antalya

|

Meciuri amicale astazi 05.02.2012 in Antalya

- FC BRASOV – SLAVIA SOFIA, ora 15:00, LIVE pe DigiSport 1
- FC VASLUI -  NK MARIBOR, ora 18:00, LIVE pe DigiSport 2
- STEAUA – KUBAN KRASNODAR, ora 20:00, LIVE pe DigiSport 1

Postări populare