Rezumat video Parma - Lazio 3-1

sâmbătă, 31 martie 2012 |

Lazio pierde in deplasarea de la Parma, scor 3-1.

Rezumat video Pandurii - Steaua 1-1 Etapa 24

|

Echipele de start:

Pandurii: Mingote - Unguruşan, Viera, I. Rada II, C. Cristea - D. Nistor, Pintilii, Cl. Voiculeţ - Al. Maxim, Batin, Ibeh
Rezerve: Lazăr, Grigoraş, Neagu, Avramescu, Unguru, Tătaru, Lemnaru

Steaua: Stanca - Geraldo, Chiricheş, Iliev, Pîrvulescu - Chipciu, Răduţ, Bourceanu, Cr. Tănase - Tatu, Rusescu
Rezerve: Ciuculescu, Gardoş, Lupu, T. Bălan, M. Costea, Fl. Costea, Nikolici

Rezumat video Osasuna - Real Madrid 1-5

|

Real Madrid castigara cu 1-5 in deplasarea de la Osasuna.

Rezumat video Catania - AC Milan 1-1

|

AC Milan a reusit doar o remiza, scor 1-1, in deplasarea de la Catania.

Rezumat video QPR - Arsenal 2-1

|

Arsenal pierde surprinzator, scor 2-1, in deplasarea de la QPR.

Rezumat video Aston Villa - Chelsea 2-4

|


Sase victorii in opt meciuri. Acesta este bilantul lui Di Matteo de cand i-a luat locul lui Villas Boas pe banca lui Chelsea.
Sturridge si Ivanovici au facut ca Chelsea sa conduca cu 2-0 pana in ultimul sfert de ora al meciului. Aston Villa a revenit prin golurile marcate de Collins si Lichaj. Ivanovici a reusit dubla pentru Chelsea in minutul 83, iar Fernando Torres a inscris pentru 4-2 in ultimul minut de prelungiri.

Rezumat video Manchester City - Sunderland 3-3

|

Manchester City a remizat pe teren propriu cu Sunderland, 3-3, dupa un meci dramatic in care a salvat punctul in ultimele 5 minute: Sunderland conducea cu 3-1 in minutul 85, dar Balotelli si Kolarov au reusit sa egaleze.

Rezumat video Petrolul - FC Brasov 2-0 Etapa 24

|

Echipe de start:

Petrolul: Hamutovski - B. Străuţ, Melinte, Bikana, Ben Djemia - Opriţa, Boudjemaa, Mustivar, Stoimirovici - Hamza, Zerka
Rezerve: Valincius, M. Tudor, Dina, Osiako, V, Negru, Fl. Dumitru, Linares
Antrenor: Gheorghe Mulţescu

FC Brasov: Felgueiras - Ciupe, Majernik, L. Munteanu, Cr. Ionescu - Viveiros, Velayos, Dias, Distefano - Buga - Ilijoski
Rezerve: Godinho, Hadnagy, Moutinho, Udoji, Olariu, Enceanu, Machado
Antrenor: Marius Şumudică

Rezumat video Sportul Studentesc - CS Mioveni 0-0 Etapa 24

|

Echipele de start:

Sportul Studentesc: C. Lungu - I. Şerban, Cioranu, D. Lung, Farmache - A. Lungu, Mareş, Novac, V. Lazăr - Nistor, L. Dobre.
Rezerve: Ormenişan, Cr. Ciubotariu, Ghinga, R. Popa, Ciobanu, Curelea

CS Mioveni: Oct. Popescu - B. Stoica, E. Crăciun, M. Olteanu, Baicu - G. Enache, Mandea, Ad. Voiculeţ, Ispir - Cl. Ionescu, Ayza.
Rezerve: Cobrea, Nilă, R. Barbu, Coşereanu, Săndulescu, Miulescu, Naidin

Echipe probabile Pandurii - Steaua

|

Echipe probabile Pandurii - Steaua

Echipa probabila Pandurii: Mingote - Unguruşan, O.Viera, I.C.Rada, C.Cristea - Nistor, Pintilii, Voiculeţ - Al.Maxim, Ibeh, Batin;
Antrenor: Petre Grigoraş;

Echipa probabila Steaua: Tătăruşanu - Geraldo Alves, Chiricheş, V.Iliev, V.Lupu (Pârvulescu) - Chipciu, T.Bălan, Bourceanu, Cr.Tănase - Rusescu, M.Costea;
Antrenor: Mihai Stoichiţă

SAMBATA 31.03.2012: Pandurii - Steaua LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

|

Pandurii a reusit prima victorie din retur, câstigând cu 2-0 pe terenul ultimei clasate CS Mioveni. Acest succes le readuce gorjenilor sansa de a mai spera la Europa League, dar pentru asta sunt obligati să câstige meciul de mâine cu Steaua.
Antrenorul Petre Grigoraş a declarat depre meciul cu Steaua: "Vreau continuitate, vreau un joc bun. Vreau un rezultat bun. Dacă nu eşti peste ei fizic şi cu atitudine nu poţi obţine punct sau puncte. Steaua e periculoasă, are valoare şi jucători puternici. Formează o echipă bună, au cea mai bună apărare, cu jucători de atac pe care îi numeri pe ambele mâini. Sunt jucători de naţională, vorba cuiva de la ei sunt crema fotbalului românesc. Pe unul îl ştim, Chiricheş e jucător valoros, şi mai au acolo pe Chipciu, Tănase, Rusescu, etc. echipă foarte bună, pe care dacă reuşeşti cu determinare şi ambiţie să o blochezi poţi obţine un rezultat bun".

Steaua nu a jucat slab în meciul cu Gaz Metan Medias, dar cele opt ocazii mari de gol au fost ratate, astfel că la final scorul a fost 0-0. Acest egal a făcut ca antrenorul Ilie Stan să fie demis, patronul Gigi Becali luând decizia de a-l înlocui cu Mihai Stoichită.
Antrenorul Mihai Stoichiţă a declarat: "M-am întors acasă, sunt relaxat şi bucuros. I-am cunoscut pe băieţi pentru că pe mulţi i-am avut doar ca adversari. Din lotul actual i-am mai pregătit doar pe Tănase, Bicfalvi şi Tătăruşanu. Este un lot spumos, de perspectivă, iar Steaua are un viitor cert în vestiar. Şedinţa de pregătire de azi a fost una normală, iar de mâine încercăm să cristalizăm ce vrem, de la meciul cu Târgu-Jiu. Meciul cu Pandurii va fi greu pentru că ei joacă spectaculos, pe atac, după modelul antrenorului. Acest meci nu va fi atât de greu pentru că nu este o echipă care se închide".

SAMBATA 31.03.2012: Petrolul - FC Brasov LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

|

Desi au condus cu 1-0 la Piatra-Neamt, petrolistii nu au reusit nici măcar o remiză, fiind învinsi cu scorul de 2-1 de Ceahlăul. A venit un nou antrenor, Gigi Mulţescu, dar misiunea acestuia de a salva echipa de la retrogradare va fi foarte grea.
Gheorghe Mulţescu a declarat: "Lucrurile au mers foarte repede, pentru că am vorbit cu Vivi Răchită, cu care am colaborat, el fiindu-mi jucător în perioada în care am antrenat la Ankaragucu. Am văzut jocurile Petrolului, cred că există o potenţă ofensivă, o echipă care pierde cu 4-3 cred că are valenţe în atac, celelalte lucruri se pot corija. Cunosc jucătorii vechi, pe Opriţa, Dumitru, dar mă voi baza pe întregul lot. Filosofia mea în fotbal este jocul ofensiv: decât să pierd cu 1-0, prefer să pierd cu 3-2, dar strategia în acest moment va fi câştigarea punctelor. Nu este vreme de spectacol, trebuie să avem mai multă responsabilitate. Am avut o experienţă pe banca Petrolului, m-am înţeles bine cu suporterii, sunt un om de dialog, acum avem nevoie de încurajările lor. Noi trebuie să câştigăm meciuri, fanii asta aşteaptă".

FC Brasov a reusit surpriza etapei a 23-a, câstigând cu 1-0 în fata Rapidului, prin golul marcat de portughezul Nuno Viveiros. A fost a doua victorie consecutivă pentru brasoveni, care reusiseră în etapa precedentă o altă "bombă" la Vaslui, astfel că echipa s-a îndepărtat la cinci puncte de primul loc retrogradant.
Antrenorul Marius Şumudică a declarat despre meciul cu Petrolul: "Nu este un meci decisiv pentru evitarea retrogradării, dar orice punct este binevenit şi va conta la finalul campionatului. Avem moralul bun după meciurile cu FC Vaslui şi Rapid, dar să nu trecem în extrema cealaltă şi să fim prea entuziaşti pentru că vom avea de pierdut. Cei de la Petrolul sunt într-o situaţie mai delicată decat noi, astfel că vor trebui sa atace, iar noi trebuie să profităm din toate punctele de vedere. Vreau să termin campionatul cu Braşovul în primele 10 echipe, nu să mă lupt pentru evitarea retrogradării. Va trebui să ţin echipa în priză pentru că vreau sa avem continuitate în rezultate. Atunci când avem agresivitate şi atitudine în teren e greu să ne bată cineva. Urmează trei meciuri importante cu Petrolul, Chiajna şi Ceahlăul, jocuri poate mai dificile decât cele cu Vaslui si Rapid pentru că va trebui să-i desfaci pe adversari. Eu spun că putem obţine minim cinci puncte din aceste meciuri".

Pret bilete Rapid - Dinamo

|

Pret bilete Rapid - Dinamo

Un bilet la meciul Rapid - Dinamo, programat la 1 aprilie, de la ora 21.00, în etapa a 24-a a Ligii I, costă între 10 lei şi 150 de lei.

Preturile sunt urmatoarele:
- peluza a II-a - 10 lei;
- tribuna a II-a - 20 lei;
- tribuna I - 35 lei;
- tribuna 0 - 100 lei;
- tribuna oficială - 150 lei.

SAMBATA 31.03.2012: Sportul Studentesc - CS Mioveni LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 16:30

|

Sportul Studențesc a prins o zi mai slabă la Sibiu și a pierdut cu 1-0 în fața Voinței. Echipa lui Daniel Isăilă va juca mâine cu ultima clasată din Liga 1 și trebuie să câștige neapărat cele 3p din două motive, să răzbune înfrângerea din tur de la Mioveni si pentru că următorul adversar va fi Steaua.
Antrenorul Daniel Isăila a declarat despre meciul cu CS Mioveni:"Avem un joc greu, cu o echipă, CS Mioveni, total schimbată faţă de turul campionatului. În toate meciurile pe care le-au avut până acum au pus ceva probleme adversarilor, e o echipă care nu mai are absolut nimic de pierdut. Obiectivul lor este probabil să acumuleze puncte, să scoată maxim din fiecare meci. Pe noi ne obligă asta, pentru că venim după un meci modest la Sibiu, aştept ca băieţii să aibă o reacţie pozitivă şi să câştigăm cele trei puncte".

CS Mioveni a avut cu Pandurii cea mai slabă evoluție din acest an și a pierdut cu scorul de 0-2. A fost al 16-lea meci fără victorie, astfel că pentru "galben-verzi" șansele de a se menține în Liga 1 sunt nule. Antrenorul Marian Pană a încercat să construiască o echipă competitivă, dar nu a reușit, chiar dacă evoluțiile din acest sezon nu au fost chiar slabe.
Antrenorul Marian Pană a declarat despre meciul cu Sportul: "Este un meci foarte important pentru noi, fiindcă băieţii trebuie să priceapă la fiecare joc în parte că este foarte important să obţinem puncte. Avem speranţa că putem scoate un rezultat bun, asta şi pentru că băieţii s-au impus în jocul din tur. O să vedem şi noi ce o să putem scoate, dar vă spun sincer că nu mă mulţumeşte obţinerea unui singur punct. Este o chestie să nu pierzi, dar băieţii au nevoie de o victorie. Să ştiţi că nu am jucat slab în acest retur decât în partida cu Pandurii, în rest am făcut jocuri destul de bune, unde dacă şi arbitrul era corect în decizii, iar noi eram şi mai atenţi, puteam avea două sau chiar trei victorii în acest retur de campionat".

Golurile saptamanii - martie 2012 (V)

vineri, 30 martie 2012 |

Golurile saptamanii - martie 2012 (V)

Rezumat video Otelul Galati - Vointa Sibiu 3-0 Etapa 24

|

Echipele de start:

Otelul Galati: Grahovac - Rîpă, Sg. Costin, Perendija, Z. Ljubinkovici - Giurgiu, I. Filip - Antal, Viglianti, I. Iorga - Pena
Rezerve: Brăneţ, S. Ilie, Sîrghi, Punosevac, G. Paraschiv, Stromajer, L. Buş

Vointa Sibiu: B. Miron - Forika, Cr. Apostol, Tînc - Burlacu, Bunea, C. Străuţ, R. Miclea - I. Tătar, Lukanovici, I. Popa
Rezerve: Dănălache, R. Neguţ, Sg. Bar, Cigan, Maghici, Postolache, Ed. Nicola

VINERI 30.03.2012: Otelul Galati - Vointa Sibiu LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:30

|

Otelul Galati vrea să şteargă ruşinea de la meciul cu CFR Cluj şi să demonstreze pe teren că acuzaţiile de blat nu sunt adevărate.
Antrenorul Otelului, Dorinel Munteanu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un joc foarte greu: "Trecem peste ce a scris presa despre meciul de la Cluj, acest lucru nici nu l-am luat în calcul în discuţiile cu jucătorii. N-am avut prospeţime la CFR, am avut destule probleme fizice, dar este vina mea şi a staffului tehnic. Problema este că urmează un meci de asemenea dificil cu Voinţa Sibiu şi, dacă nu vom investi destul din toate punctele de vedere, nu vom putea câştiga! Aştept ca publicul să vină la stadion şi să nu ia în calcul ce au scris anumite ziare, ci să încurajeze echipa, deoarece este mare nevoie de acest lucru. Simt că ne putem redresa".

Pe de altă parte, jucătorii Vointei Sibiu speră să nu plece cu mâna goală de la meciul cu Otelul. Echipa antrenată de Alex Pelici încearcă să obţină măcar un punct pe terenul campioanei.
Antrenorul Alex Pelici a declarat despre meciul cu Otelul Galati: "Mergem încrezători la Oţelul Galaţi. Venim după o victorie bine venită pentru noi şi foarte importantă în compania Sportului Studenţesc. Din păcare avem câţiva absenţi. Grigore, Dâlbea, Beza sunt accidendaţi şi Zăgrean este suspendaţi. Sperăm ca cei care vor intra în teren să reuşească să suplinească lipsa celorlalţi aşa cum au făcut-o şi la partida cu Pandurii. Mergem acolo să încercăm scoatem un rezultat bun, să aducem punct sau puncte pentru că acest campionat este foarte strâns şi toate echipele punctează. E foarte important să scoatem maxim din fiecare joc".

Clasament Liga 1 dupa Etapa 23

|

Clasament Liga 1 dupa Etapa 23:

Echipa Pct. Gol J
1 CFR 50 44-16 23
2 Dinamo 45 38-17 23
3 Vaslui 42 38-20 23
4 Steaua 42 28-16 23
5 Rapid 41 34-22 23
6 Otelul 36 20-18 23
7 Pandurii 35 34-24 23
8 U Cluj 34 30-23 23
9 FC Brasov 29 23-22 23
10 Ceahlaul 29 22-30 23
11 Astra 28 22-26 23
12 Medias 27 30-35 23
13 Vointa 25 14-24 23
14 Targu Mures 24 20-26 23
15 Sportul 24 25-36 23
16 Chiajna 21 18-39 23
17 Petrolul 19 22-33 23
18 CS Mioveni 11 14-49 23

Rezultate si rezumate ieri 29.03.2012 in Europa League

|

Rezultate si rezumate ieri 29.03.2012 in Europa League

- Rezumat video AZ Alkmaar - FC Valencia 2-1
- Rezumat video Schalke 04 - Athletic Bilbao 2-4
- Rezumat video Sporting Lisabona - Metalist Harkov 2-1
- Rezumat video Atletico Madrid - Hannover 2-1
Returul meciurilor e programat pe 5 aprilie.

Rezumat video Atletico Madrid - Hannover 2-1

|

Atletico Madrid a castigat cu scorul de 2-1 meciul de pe teren propriu cu  Hannover.


Echipele de start:

Atletico Madrid: Courtois, Godín, Filipe Luis, Miranda, Mario Suárez, Arda Turan, Gabi, Koke, Adrián López, Falcao, Juanfran

Hannover: Zieler, Pogatetz, Eggimann, Cherundolo, Pander, Pinto, Stindl, Schmiedebach, Rausch, Schlaudraff, Diouf

Rezumat video Sporting Lisabona - Metalist Harkov 2-1

|

Sporting Lisabona a castigat, scor 2-1, meciul cu Metalist Harkov, dar calificarea se joaca in retur.

Echipele de start:

Sporting Lisabona: Rui Patrício, Carriço, Polga, João Pereira, Insúa, Xandão, Schaars, Izmailov, Capel, Fernández, van Wolfswinkel

Metalist Harkov: Goryainov, Villagra, Torsiglieri, M. Obradović, Gueye, Cleiton Xavier, Sosa, Torres, Blanco, Cristaldo, Taison

Rezumat video Schalke 04 - Athletic Bilbao 2-4

|

Schalke 04 a suferit o infrangere severa, scor 2-4 in fata revelatiei acestui an in Europa League, Athletic Bilbao

Echipele de start:

Schalke 04: Hildebrand, Papadopoulos, Uchida, Höger, Jones, Fuchs, Draxler, Matip, Raúl González, Farfán, Huntelaar

Athletic Bilbao: Iraizoz, Aurtenetxe, Amorebieta, Iraola, Iturraspe, De Marcos, Herrera, Javi Martínez, Llorente, Susaeta, Muniain

Rezumat video AZ Alkmaar - FC Valencia 2-1

|

Valencia a pierdut in deplasarea de la AZ Alkmaar, scor 2-1.

Echipele de start:


AZ Alkmaar: Esteban, Marcellis, Klavan, Poulsen, Moisander, Maher, Martens, Elm, Holman, Guðmundsson, Altidore

Valencia: Alves, Barragán, Dealbert, Alba, Ricardo Costa, Mathieu, Topal, Feghouli, Pablo Hernández, Tino Costa, Soldado

Rezumat video Dinamo - Gaz Metan Medias 1-0 Cupa Romaniei

joi, 29 martie 2012 |

Echipele de start:

Dinamo: Balgradean, Luchin, Moti, Dragos Grigore, Pulhac, Tames, Catalin Munteanu, Djakaridja Kone, Cosmin Matei, Marius Niculae, Michel Platini
Rezerve: Naumovski, Dorel Stoica, Marius Alexe, Scarlatache, Curtean, Danciulescu, Rus

Gaz Metan Medias: Buchta, Bawab, Nicandro, Lazar, Todea, Tahar, Markovic, Vitinho, Vukadinovic, Issa Ba, Frasinescu
Rezerve: Plesca, Buzean, Avram, Dudita, Roman, Muth, Gheorghe

Meciuri Europa League astazi 29.03.2012

|

Meciuri Europa League astazi 29.03.2012

- AZ Alkmaar - Valencia, LIVE pe DolceSport 1 incepand cu ora 22:00
- Schalke - Athletic Bilbao, LIVE pe Sport.ro incepand cu ora 22:00
- Sporting Lisabona - Metalist Harkov, LIVE pe DolceSport 2 incepand cu ora 22:00
- Atletico Madrid - Hannover, LIVE pe voyo.ro incepand cu ora 22:00

Partidele retur sunt programate pe 5 aprilie.

JOI 29.03.2012: Dinamo - Gaz Metan Medias LIVE pe Sport.ro incepand cu ora 20:00

|

Dinamo joaca pe teren propriu in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei contra formatiei Gaz Metan Medias, echipa pe care alb-rosii au invins-o acum cateva saptamani in campionat, pe National Arena, cu scorul de 2-0.

Dinamo nu trece prin cea mai buna perioada in campionat, dupa ce recent a pierdut pe teren propriu in fata celor de la FC Vaslui si dupa ce au pierdut primul loc in campionat, in dauna formatiei CFR Cluj, dar chiar si asa ne asteptam la o rabufnire de orgoliu a dinamovistilor la acest meci. Partida nu va fi insa una usoara, deoarce Gaz Metan este o echipa greu de batut, lucru pe care l-au vazut recent cei de la Steaua, care au facut doar un 0-0, pe teren propriu, in ultima etapa de campionat.

Rezultate si rezumate Champions League 27-28.03.2012

miercuri, 28 martie 2012 |

Rezultate si rezumate video Champions League 27-28.03.2012

- Rezumat video APOEL - Real Madrid 0-3
- Rezumat video Benfica - Chelsea 0-1
- Rezumat video AC Milan - Barcelona 0-0
- Rezumat video Marseille - Bayern 0-2

Rezumat video Marseille - Bayern 0-2

|

Echipele de start:

Marseille: Elinton Andrade - Azpilicueta, Fanni, N'Koulou, Morel - Diarra, Mbia - Amalfitano, Valbuena, A. Ayew - Remy
Rezerve: Bracigliano, Traore, Cheyrou, Kabore, Brandao, Gignac, J. Ayew

Bayern: Neuer - Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba - Luiz Gustavo, Kroos - Robben, T. Muller, Ribery - Gomez
Rezerve: Butt, Rafinha, Contento, Pranjic, Scheinsteiger, Tymoshchuk, Olic

Rezumat video AC Milan - Barcelona 0-0

|

Echipele de start:

AC Milan: Abbiati - Bonera, Nesta, Mexes, Antonini - Nocerino, Ambrosini, Seedorf - Boateng - Robinho, Ibrahimovic
Rezerve: Amelia, Mesbah, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Maxi Lopez, El Shaarawy

Barcelona: Valdes - Daniel Alves, Pique, Mascherano, Puyol - xavi, Busquets, keita - Iniesta - Alexis Sanchez, Messi
Rezerve: Pinto, Muniesa, Montoya, Fabregas, Thiago Alcantara, Pedro, Tello

Rezumat video FC Vaslui - Rapid 0-1 Cupa Romaniei

|

Echipele de start:

FC Vaslui: Borjan - Milanov, Papp, Farkas, Paito - N'Doye, Anderson - Adailton, Wesley, N. Stanciu - Yero Bello
Rezerve: Straton, Ad. Gheorghiu, Temwanjera, Hugo Luz, R. Costin, Gladstone, Buhăescu

Rapid: D. Coman - Rui Duarte, M. Antonio, Oros, Bozovici - Grigorie, Alexa, N. Grigore - Surdu, Herea, Deac
Rezerve: Vîtcă, Ezequias, Pancu, M. Roman, Burcă, Pavlovici, Teixeira

PROMOTIE: -20% pe loc la laptopurile Asus din promotie

|

Promotia este valabila doar in data de 28 martie 2012, in limita stocului disponibil si in limita a maxim 2 produse pe client.
Reducerea oferita de promotie nu este cumulabila cu Carduri Cadou eMAG.

MIERCURI 28.03.2012: FC Vaslui - Rapid LIVE pe Sport.ro incepand cu ora 20:00

|

Vasluienii vor sa transeze calificarea în finala Cupei României încă din prima manşă a semifinalei cu Rapid, pe care speră să o învingă la o diferenţă de cel puţin două goluri.
Augusto Inacio: „Din cauza programului încărcat nu am prea avut timp la dispoziţie să ne antrenăm. Am făcut doar recuperare. Acest joc nu este unul decisiv, însă este important pentru noi să luăm un avantaj mai mare de două goluri, dcă vrem să sperăm la finală. Sunt sigur că va fi un joc fără menajamente".

Rapidul lui Razvan Lucescu vine dupa trei infrangeri consecutive care au cam scos echipa din lupta pentru titlu, astfel ca singurul trofeu accesibil este Cupa.

Meciuri Champions League astazi 28.03.2012

|

Meciuri Champions League astazi 28.03.2012

- AC Milan - Barcelona - LIVE pe TVR 1, incepand cu 21:45; (rezumat video)
- Marseille - Bayern - LIVE pe DolceSport, incepand cu 21:45. (rezumat video)

Rezumat video Sunderland - Everton 0-2

|

Everton a castigat in deplasarea de la Sunderland, scor 0-2.

Rezumat video Tottenham - Bolton 3-1

|

Tottenham s-a calificat in semifinalele Cupei Angliei, unde va juca impotriva rivalilor de la Chelsea.

Rezumat video Benfica - Chelsea 0-1 Champions League

marți, 27 martie 2012 |

Echipele de start:

Benfica: Artur - Emerson, Luisao, Maxi Pereira, Jardel, Javi Garcia, Bruno Cesar, Aimar, Gaitan, Witsel, Cardozo
Chelsea: Cech - A. Cole, David Luiz, Ferreira, Terry, Ramires, Mikel, Raul Meireles, Torres, Mata, Kalou

Rezumat video APOEL - Real Madrid 0-3 Champions League

|

Echipele de start:

APOEL: Chiotis - Paulo Jorge, Oliveira, Poursaitides, Boaventura, Charalambides, Halio Pinto, Nuno Morais, Alexandrou, Ailton, Trickovski
Real Madrid: Casillas - Pepe, Sergio Ramos, Coentrao, Arbeloa, Nuri Sahin, Khedira, Ozil, Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain

Meciuri Champions League astazi 27.03.2012

|

Meciuri Champions League astazi 27.03.2012

- Benfica - Chelsea - LIVE pe DolceSport, incepand cu ora 21:45 (rezumat video)
- Apoel - Real Madrid - LIVE pe TVR 1, incepand cu ora 21:45 (rezumat video)

-400 LEI pe loc la laptopurile Toshiba din promotie

|

Promotia este valabila doar in data de 27 martie 2012, in limita stocului disponibil si in limita a maxim 2 produse pe client.
Reducerea oferita de promotie nu este cumulabila cu Carduri Cadou eMAG.

Rezumat video Steaua - Gaz Metan Medias 0-0 Etapa 23

luni, 26 martie 2012 |

Echipe de start:

Steaua: Tătăruşanu - Chiricheş, Geraldo, Iliev, Pîrvulescu - Bourceanu, Bicfalvi - Chipciu, Răduţ, Cr. Tănase - Rusescu
Rezerve: Stanca, M. Costea, Fl. Costea, Machado, Gardoş, Tatu, T. Bălan

Gaz Metan Medias: Pleşca - Frăsinescu, Fl. Lazăr, Markovici, Buzean - Taher, Issa Ba - Al. Muntean, Nicandro, C. Petre - Vitinho
Rezerve: Buchta, Dudiţă, Muth, Vukadinovici, Avram, Roman, Bawab

Rezumat video CFR Cluj - Otelul Galati 2-0 Etapa 23

|

Echipe de start:

CFR Cluj: Beto - Maftei, Cadu, Piccolo, Camora - G. Mureşan - Sougou, Peralta, Vranjes, Bastos - Kapetanos
Rezerve: Stăncioiu, Ronny, Hora, Celestino, Rui Pedro, Nuno Diogo, L. Ganea
Antrenor: Jorge Costa

Otelul Galati: Brăneţ - Ljubinkovici, Perendija, Sg. Costin, Sălăgeanu - Giurgiu, I. Neagu - Antal, Didi, Stromajer - Punosevac
Rezerve: Grahovac, Sîrghi, I. Filip, L. Iorga, Viglianti, Pena, Cojoc
Antrenor: Dorinel Munteanu

Rezumat video Ceahlaul - Petrolul 2-1 Etapa 23

|

Echipele de start:

Ceahlaul: Jovici - Dumitraş, Ichim, Ţepeş, Viţelaru - Onciu, Achim - M. Constantinescu, Muscalu, Stana  - Golubovici
Rezerve: Villadsen, Bădescu, Marc, Druga, Gafiţa, Monroy, Fabbron
Antrenor: Costel Enache

Petrolul: Valincius - Tudor, Melinte, Bikana, Djemia - Opriţa, Mustivar, Osiako, Hamza - Boudjemaa - Zerka
Rezerve: Oprea, Linares, V. Negru, Dina, Neagu, Fl. Dumitru, P. Stoica
Antrenor: Valeriu Răchită

Echipe probabile Steaua - Gaz Metan

|

Echipe probabile Steaua - Gaz Metan

Steaua: Tătăruşanu (Stanca) - V.Lupu, Chiricheş, Geraldo Alves, Pârvulescu - Chipciu, Bourceanu, Răduţ, Cr.Tănase - Rusescu, Leandro Tatu;
Antrenor: Ilie Stan;

Gaz Metan: Pleşca - Frăsinescu, Fl.Lazăr, Z.Marković, Buzean - Issa Ba, Todea - Al.Muntean, Bawab, Cip.Petre - Vitinho;
Antrenor: Cristian Pustai;

LUNI 26.03.2012: Steaua - Gaz Metan Medias LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

|

Steaua a avut avantajul de a juca ultima în etapa a 22-a si spera că după ce CFR si Dinamo au câstigat doar câte un punct, iar Rapid niciunul, să se fi apropiat de acestea. Din păcate pentru suporterii ei, echipa lui Ilie Stan a dat-o în bară, pierzând cu 1-0 meciul de la Târgu-Mures în care a avut o primă repriză mediocră si o a doua modestă. Meciul cu Gaz Metan trebuie neapărat câstigat, pentru a rămâne în lupta pentru titlu si de a-si lua revansa după umilinta din tur, când au pierdut cu 3-0 la Mediaş.

Gaz Metan a pierdut 2p mari pe teren propriu, terminând la egalitate, 1-1, meciul cu ultima clasată, CS Mioveni. După 22 de etape, "gaziştii" sunt pe locul 11 cu 26p, având un avans de doar 5p fată de primul loc retrogradant. Antrenorul Pustai si jucătorii nu au scăpat încă de emotii, mai ales că vor avea un meci foarte greu în Ghencea, cu o echipă care luptă pentru titlu. Totusi, ardelenii nu sunt prea speriati de Steaua, pentru că au reusit să o bată la ea acasă în sezonul trecut, iar în tur i-a administrat un incredibil 3-0 la Mediaş.

LUNI 26.03.2012: CFR Cluj - Otelul Galati LIVE pe DolceSport incepand cu ora 19:00

|

CFR Cluj este obligata sa profite de pasii gresiti ai rivalelor Dinamo si Rapid si sa castige partida de acasa cu Otelul.
Actuala campioana a incurcat-o insa etapa trecuta pe Dinamo (1-1). Totusi, scorul din tur, 4-0 la Galati pentru CFR pare mai mult decat edificator asupra castigatoarei si din retur.
Otelul pastreaza sanse la locul cinci, fiind eliminata de Vaslui din Cupa Romaniei. CFR Cluj e in pole-position pentru titlu iar acasa joaca excelent (8-1-2) in timp ce Otelul fluctueaza mult in deplasare (5-1-5). Un succes ar distanta-o pe CFR Cluj la cinci puncte de Dinamo si la opt de Rapid.

LUNI 26.03.2012: Ceahlaul - Petrolul LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

|

După un joc bun cu Chiajna, încheiat, însă, cu o înfrângere surprinzătoare, Petrolul îşi joacă şansa la salvare luni, de la ora 19.00, pe terenul unei alte nou-promovate. Ceahlaul vine dupa victoria in fata Rapidului din Giulesti.

La ploieşteni va avea ocazia să debuteze portarul Vasili Khamutovski, cunoscut de fanii din Liga 1 de pe vremea când apăra pentru Steaua.

Echipele probabile:
Ceahlaul: Jovic - Dumitraş, Forminte, Cazan, Drugă - Monroy, Achim - Bădescu, Golubovic, Stana - Gafiţa
Petrolul: Khamutovski - Tudor, Melinte, Bikana, P. Stoica - Mustivar, Stojimirovic - Opriţa, Boudjemaa, H. Younes - Zerka

Rezumat video Juventus - Inter 2-0

duminică, 25 martie 2012 |

Juventus a castigat, cu scorul de 2-0, meciul de pe teren propriu cu Inter.

Rezumat video Dinamo - FC Vaslui 0-1 Etapa 23

|

Echipele de start:

Dinamo: Bălgrădean - L. Rus, Moţi,  Scarlatache, Pulhac - C. Matei, D. Kone, C. Munteanu, Alexe -  Dănciulescu, Platini
Rezerve: Naumovski, Curtean, D. Stoica, Bucşă, Muşat, Strătilă, Ţucudean
Antrenor: Liviu Ciobotariu

FC Vaslui: Borjan -  Milanov, Papp, M. Constantin, Hugo Luz - Anderson -  Adailton,  N. Stanciu, Wesley,  L. Sînmărtean -  Y. Bello
Rezerve: Straton, Farkas, Ad. Gheorghiu, Buhăescu, R. Costin, Paito, Temwanjera
Antrenor: Augusto Inacio

Rezumat video FC Brasov - Rapid 1-0 Etapa 23

|

Echipele de start:

FC Brasov: Felgueiras - Mateiu, R. Machado, Cr. Munteanu, Majernik, Cr. Ionescu - Dias, Viveiros, R. Enceanu - Ilijoski, Buga
Rezerve: Godinho, Olariu, Hadnagy, Moutinho, Ciupe, Mauro Alonso, Velayos

Rapid: Coman - Rui Duarte, Oros, Glauber, Ezequias - M. Roman, Pavlovici, N. Grigore - Deac, Sburlea, Surdu
Rezerve: Vîtcă, M. Antonio, Al. Ioniţă, Burcă, Bozovici, Grigorie, Teixeira

Rezumat video West Brom - Newcastle 1-3

|

Newcastle a castigat, scor 1-3, in deplasarea de la West Brom.

Postări populare