Rezumat video Dinamo - Gaz Metan 2-0 Etapa 19

sâmbătă, 3 martie 2012 |

Dinamo a revenit pe prima treaptă a Ligii 1, după 2-0 cu Gaz Metan Mediaş.

Cătălin Munteanu a deschis scorul în minutul 11, din penalty, fază la care fundaşul dreapta al Gazului, Radu Zaharia, a fost eliminat pentru o intervenţie imprudentă. Ionel Dănciulescu a majorat diferenţa în minutul 28, cu o lovitură de cap din apropiere.

Echipele de start:

Dinamo: Bălgrădean - Luchin, Dr. Grigore, Moţi, Scarlatache -  L. Rus, D. Kone, C. Munteanu, Alexe - Dănciulescu, M. Niculae
Rezerve: Naumovski, Pulhac, D. Stoica, Platini, C. Matei, Ţucudean, Strătilă

Gaz Metan: Pleşca - R. Zaharia, Frăsinescu, Markovici, Buzean - Issa Ba, Cr. Todea - R. Avram, Tahar, C. Petre - Fl. Bratu
Rezerve: Buchta, M. Ciucă, Al. Muntean, Dudiţă, Breeveld, Fl. Lazăr, Roman

Rezumat video Liverpool - Arsenal 1-2

|

Liverpool pare să fi pierdut orice şansă de a juca în Liga Campionilor sezonul viitor după ce au fost învinşi acasă de rivala Arsenal, scor 1-2.

Declaratii si reactii dupa Rapid - U Cluj 1-1

|

Razvan Lucescu a declarat dupa remiza cu U Cluj: "Jocul nostru a fost excelent. Am alergat, ne-am bătut am creat. Am pus stăpînire pe joc, am avut ocazii. Din păcate, după un astfel de meci nu reuşim să luăm toate punctele. Prea multe ocazii ratate. La principala oportunitate avută, Grozav a sancţionat erorile de plasament şi a înscris. 
Pe scurt, le-am spus şi băieţilor că sîntem fraieri că după un astfel de joc trebuie să acceptăm un asemenea rezultat. Continuînd însă să jucăm aşa e imposibil să nu culegem roadele. Am avut şi multe absenţe, jucători grei care pot aduce un plus".

Antrenorul lui U Cluj, Ionut Badea, a declarat: "Ca şi imagine de ansamblu, partida a fost una încrîncenată, s-a jucat cu multă ambiţie. A fost un meci de început. Păcat că terenul nu a fost mai bun, ar fi fost un spectacol mai frumos. E al treilea sistem de joc pe care l-am implementat de cînd sînt la Cluj şi echipa a reuşit să îl interpreteze corect".

Rezumat video Rapid - U Cluj 1-1 Etapa 19

|


Rapid a reusit doar o remiza pe teren propriu in fata celor de la U Cluj, scor 1-1, dupa un meci plin de evenimente. Pancu s-a accidentat destul de grav si a fost schimbat cu Ioniţă.

După o primă repriză echilibrată, Rapid a reuşit să deschidă scorul prin Alexa în minutul 68. Egalarea a venit în minutul 82, autor Grozav.


Echipe de start:


Rapid: D. Coman - Creţu, M. Antonio, Glauber, Bozovici - Teixeira, Alexa, N. Grigore - M. Roman, Pancu, Surdu
Rezerve: Drăghia, Ezequias, Al. Ioniţă, Herea, Burcă, Grigorie, Sburlea
Antrenor: Răzvan Lucescu

U Cluj: Bornescu - S. Achim, Abrudan, Szukala, D. Popa - Păcurar, Hoban, M. Cristescu, L. Marinescu - Ad. Cristea - Cl. Niculescu
Rezerve: M. Popa, Galamaz, Drăghici, Al. Moldovan, Cojocnean, N. Tony, Grozav
Antrenor: Ionuţ Badea

Rezumat video Vointa Sibiu - Astra 1-0 Etapa 19

|

Vointa Sibiu a reuşit să debuteze cu un succes în returul Ligii 1, după o victorie în ultimele minute în faţa Astrei, scor 1-0.

Echipe de start

Vointa Sibiu: B. Miron - Sg. Bar, Cr. Apostol, N. Grigore II - C. Lungu, Bunea, Dîlbea, E. Nicola - Tătar, Lukanovici, Antohi
Rezerve: Zăvoi, R. Miclea, Zăgrean, Tînc, Burlacu, Cigan, Străuţ

Astra: S. Lung jr. - Bărboianu, Ov. Mihalache, Ţigănaşu, Ricardo dos Santos - Takayuki - Al. Stan, Spadacio, Rui Miguel, Băjenaru - Amorim
Rezerve: Gavrilaş, Fl. Pătraşcu, Oprsal, B. Pătraşcu, Vădrariu, B. Rusu, Tigoianu

Declaratie Marius Sumudica dupa FC Brasov - Panduri

vineri, 2 martie 2012 |

Declaratie Marius Sumudica dupa FC Brasov - Panduri 2-1

Antrenorul echipei FC Brasov, Marius Sumudica a declarat dupa victoria cu Pandurii: "Avînd în vedere că sînt 11 meciuri de cînd nu pierdem, 7 dintre ele amicale, contează foarte mult. Ştiam de ce nu voiam să pierdem în pregătire. În momentul în care cîştigi, victoriile aduc victorii. Degeaba unii se ascund după deget şi spun că nu îi interesează reultatele din amicale. Am avut 7 extemporale în care ne-am pregătit pentru teză, pe care am luat-o.
S-a văzut că nu avem mentalitatea unei echipe învingătoare, ne-am retras şi am fost egalaţi. Am întîlnit o echipă cu un antrenor foarte bun, chiar dacă au pierdut cîţiva jucători. Au avut o pregătire foarte bună, în Antalya. Probabil că astăzi ne-am dorit mai mult victoria.
Să vedeţi că şi Udoji este un jucător foarte bun, astăzi nu i-a permis terenul. Ilijoski este golgeterul Macedoniei. Davide Dias şi Mauro Alonso sînt jucători care ridică nivelul echipei. La Braşov nu va fi uşor să cîştigi, aici jucăm fotbal.
Eu nu m-am gîndit la retrogradare de cînd am venit la Braşov. Toată lumea mă lua la mişto. Am spus că obiecitvul meu este să termin în primele 10. Aşa va fi, veţi vedea!".

Rezumat video CFR Cluj - FCM Tg. Mures 1-0 Etapa 19

|

CFR Cluj a reusit să cîştige cu 1-0 meciul cu FCM Tg. Mures si a urcat pe primul loc in clasament, cel puţin pînă mîine.
FCM Tg. Mures a evoluat aproape o repriza in superioritate, dar nu au reusit sa profite.
Dupa acest rezultat, dinamovistii sunt obligaţi să cîştige meciul de mîine cu Gaz Metan pentru a-şi păstra prima poziţie şi după această etapă.

Echipe de start

CFR Cluj: Beto - Maftei, Cadu, Piccolo, Nicoară - Godemeche, G. Mureşan - Sougou, Rui Pedro, Bastos - Kapetanos
Rezerve: Stăncioiu, Panin, Vranjes, Peralta, Hora, Ronny, Liviu Ganea

FCM Tg. Mures: Alessandro - E. Nicu, Ghionea, Iencsi, Szilagyi - Astafei, Pădureţu, Ilyes, Bumba - Celsinho - Subotici
Rezerve: Balauru, Cordoş, Kiriţă, Homei, Firţulescu, Florin Dan, Ljubojevici

Rezumat video FC Brasov - Pandurii 2-1 Etapa 19

|

FC Brasov a castigat meciul inaugural al etapei a 19-a, scor 2-1 cu Pandurii Tg. Jiu.
Ilijoski a deschis scorul pentru FC Brasov în minutul 13, după o acţiune personală. Nistor a egalat în minutul 75, cu un şut plasat de la mare distanţă. Brasovenii au revenit în avantaj după trei minute, cînd acelaşi Ilijoski a marcat, dintr-o lovitură de la 11 metri dictată în urma unui henţ în careu comis de Carlos Cardoso.

Echipe de start:

FC Brasov: Felgueiras - Ciupe, Diogo Silva, L. Munteanu, Cr. Ionescu - Distefano, Dias, Buga, Udoji - Ilijoski, Hadnagy
Rezerve: Godinho, R. Machado, Mateiu, Viveiros, P. Moutinho, Mauro Alonso, Enceanu
Antrenor: Marius Şumudică

Pandurii: Mingote - Unguruşan, Viera, Cardoso, Al. Vlad - Cl. Voiculeţ, Pintilii, Nistor - Lemnaru, Batin, Al. Maxim
Rezerve: Lazar, C.Cristea, Ibeh, Brata, Avramescu, I. Rada II, R. Dumitru
Antrenor: Petre Grigoraş

Pret bilete Dinamo - Gaz Metan de pe National Arena

|

Pret bilete Dinamo - Gaz Metan de pe National Arena:

- Categoria I – Tribuna I – 70 lei
- Categoria a II-a – Tribuna I – 50 lei
- Categoria a III-a – Tribuna I şi Tribuna a II-a – 10 lei
- Categoria a IV-a – Peluza I Nord – 5 lei

SAMBATA 03.03.2012: Dinamo - Gaz Metan LIVE pe Antena 1 incepand cu ora 20:20

|

Dinamo isi doreste victoria în meciul cu Gaz Metan. La Mediaş, băieţii lui Ciobotariu s-au impus cu 5-0. Returul se va disputa pe Arena Naţională, sâmbătă, de la ora 20:20.

Ionel Dănciulescu, Dinamo: “Sper să fie de bun augur această venire a noastră pe Arena Naţională. Începutul e dificil, aşa a fost mereu până ne intrăm în ritm. Cred că abia peste 3-4 etape ajungem să vedem adevărata faţă a echipei Dinamo.

Marius Niculae, Dinamo: “Toţi aşteptăm să jucăm pe cel mai bun stadion din România şi sper să debutăm cu o victorie. Greul abia acum începe pentru că sunt din ce în ce mai puţine puncte puse în joc. Dar, ca şi în tur, noi ne gândim să o luăm din aproape în aproape.

Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo: “Debutăm pe Arena Naţională într-un joc nu tocmai uşor, pentru că sunt convins că Mediaş nu a uitat rezultatul din tur. Vrem o victorie şi am încredere în echipa mea, sunt sigur că vom face un meci bun şi vom lua cele trei puncte.

SAMBATA 03.03.2012: Rapid – U Cluj LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 18:00

|


Rapid si-a propus sa castige titlul in acest an si nu isi permite nici un pas gresit, mai ales ca trebui sa recupereze diferenta de 3 puncte pe care o are Dinamo.
Meciul cu U Cluj se anunta foarte dificil pentru Rapid, clujenii au pretentii mari.

SAMBATA 03.03.2012: Vointa Sibiu - Astra LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 15:00

|

Meci foarte important pentru Vointa Sibiu care se lupta pentru evitarea retrogradarii din Liga 1. Dupe meciurile bune din pregatirea de iarna, sibienii spera la o victorie.

Golurile saptamanii - martie 2012 (I)

|

Golurile saptamanii - martie 2012 (I)

Pret bilete CFR Cluj - FCM Tg. Mures:

|

Pret bilete CFR Cluj - FCM Tg. Mures:

Tribuna I - Sector 13-16: 40 RON
Tribuna I - Sector 21: 30 RON
Tribuna I - Sector 17-20;22-23: 20 RON
Peluza 1 - Sector 24-28: 5 RON
Peluza 2 - Sector 29-36: 15 RON
Tribuna II - Sector 41: 30 RON
Tribuna II - Sectoare 49-50: 25 RON
TRIBUNA II - Sectoare 40;42;48;51: 20 RON
TRIBUNA II - Sectoare 38-39;43-44;46-47;52-53: 15 RON
TRIBUNA II - REDUCERE* Sectoare 37;45: 10 RON

* REDUCEREA ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU STUDENȚII POSESORI DE STUDCARD!
BILETELE PENTRU GALERIA F.C.M. Tg. MUREȘ CARE AU ACCES ÎN Peluza 1 - Sector 28 - pret - 5 lei SE VOR DISTRIBUI DOAR PERSOANELOR CARE SUNT MEMBRII ASOCIAȚIEI SUPORTERILOR ECHIPEI F.C.M. Tg. Mureș.
ACCESUL PE STADION SE VA FACE DOAR PE BAZA BULETINULUI DE IDENTITATE ÎN ORIGINAL.

VINERI 02.03.2012: CFR Cluj – Tg. Mures LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

|

CFR Cluj vrea sa castige titlu in Liga 1 si nu concepe sa piarda meciul o echipă ameninţată de retrogradare, Tg. Mures.
În tur, CFR Cluj s-a impus cu 2-0 la Târgu Mureş, dar, în prima etapă din 2012, echipa lui Jorge Costa are şi mai mare nevoie de o victorie, pentru a rămâne în continuare în apropierea liderului Dinamo.
Noul antrenor al mureşenilor, Marius Lăcătuş a declarat că vine la victorie în Gruia, atât pentru a-şi scoate echipa din zona retrogradării, cât şi pentru a o ajuta pe Steaua în lupta pentru titlu.

Preturile bilete FC Brasov - Pandurii:

|

Preturile bilete FC Brasov - Pandurii:

- Peluza, tribuna a II-a si tribuna I - 15 lei
- Sectoarele S si T - 25 lei
- Fotolii - 100 lei

Programul caselor de bilete:
- Joi:  10:00 - 21.00 / de la magazinul oficial FC Brasov
- Vineri: incepand cu ora 10.00 / doar de la casele de bilete de la stadionul Tineretului

VINERI 02.03.2012: FC Brasov - Pandurii LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 18:00

|

Antrenorul Marius Sumudica a declarat ca jucatorii sai trebuie sa dea totul in teren pentru a castiga meciul cu Pandurii. „Imi era dor de meciurile oficiale. Sper ca jucatorii sa dea totul in teren si sa demonstram ca rezultatele din pregatire nu au fost intamplatoare. Vrem sa demonstram ca suntem o echipa in crestere, care poate pune probleme oricarui adversar”.

"Nu am dubii, sunt hotărât în privinţa primului 11. Sperăm să nu apară vreo accidentare subită. Ultima evoluţie din Turcia a fost o repetiţie mai mult decât reuşită şi am fost mulţumit din toate punctele de vedere, cum s-au comportat, chiar dacă au fost şi greşeli la goluri. Evoluţia echipei, angajamentul, dăruirea a fost la cote mari şi mi-au dat speranţe că am putea continua jocul bun al echipei şi seria bună de rezultate", a declarat Grigoras.

Declaratii si reactii dupa Romania - Uruguay 1-1

miercuri, 29 februarie 2012 |

Declaratii si reactii dupa Romania - Uruguay 1-1

Daniel Niculae a declarat dupa meciul cu Uruguay: "Nu ştiu dacă stăm bine că am făcut egal. Putea fi şi mai bine. A fost greu pentru că am primit gol în primele minute. Dar ne-am creat multe ocazii.
E încurajator că am dominat în mare parte a meciului. A fost un joc dinamic. Pe viitor cred că vom deveni mai buni în apărare, dar şi mai activi în ofensivă.
E un meci care ne dă speranţe şi sperăm să obţinem o calificare în preliminariile viitoare".

Adrian Mutu a declarat dupa Romania - Uruguay: "E foarte bun rezultatul, dar am făcut şi un meci bun. Am timp să-l egalez pe Hagi, nu e nici o grabă.
Am jucat bune contra unei echipe puternice. Avem valoare, sînt cîţiva tineri buni, mai sînt şi jucători care n-au fost acum, precum Raţ.
Acest rezultat ne dă moral bun, ne dă speranţe. Am fost o echipă ofensivă, eu am jucat mai retras ca de obicei, aşa mi-a cerut Piţurcă, dar nu e nici o problemă
".

Dumitru Dragomir a declarat dupa meci: "Dacă jucăm în preliminarii aşa cum am jucat cu Uruguay, ne calificăm la mondiale. E primul meci adevărat al echipei naţionale din ultimii doi ani.
Torje, Chiricheş, ambii fundaşi centrali, dacă nu toţi trei. Mutu a fost bun, m-a impresionat Torje, m-a impresionat Chiricheş. Cum a schimbat mijlocul terenului, imediat echipa a luat foc
".

Declaratie Victor Piturca dupa Romania - Uruguay 1-1

|

Declaratie Victor Piturca dupa Romania - Uruguay 1-1

"A fost o primă repriză în care puteam primi 2-3 goluri, dar în repriza secundă am jucat extraordinar. A fost un rezultat echitabil.
Am avut un început slab de meci şi greşeli personale. Dar cei care au intrat au jucat bine. Mutu a luptat mult, sînt mulţumit de el.
Suporterii ne-au încurajat tot timpul, le mulţumesc că pentru că au fost alături de noi. Sînt jocuri cu adversari puternici în care putem evalua nivelul la care sîntem. Doar aşa putem fi pregătitţi să ne batem cu echipe precum Olanda sau Turcia"

Rezumat video Romania - Uruguay 1-1 meci amical

|

Romania a reusit sa revina dupa ce a fost condusa inca din minutul 2 al meciului si a reusit o remiza importanta in fata echipei de pe locul 4 in lume.
Echipe de start
Romania: Tătăruşanu - Papp, Chiricheş, D.Goian, Grecu - I. Neagu, Pintilii  - Torje, Mutu, D. Niculae - M. Niculae
Uruguay: Muslera - Maxi Pereira, Lugano, Godin, Caceres - A.Rios, D. Perez, Ramirez - Forlan - Suarez, Cavan.

Rezumat video Romania U20 - Cehia U20 0-3

|

Romania U20 a pierdut fara drept de apel la Ploiesti contra Cehiei U20, scor 0-3.

Echipe de start:
Romania U20: Alexandru Buzbuchi - Tiberiu Serediuc, Alexandru Cretu, Alin Tosca, Florin Ilie, Costinel Gugu, Andrei Florean, Romario Benzar, Adrian Markus, Nicolae Stanciu, Alin Carstocea.
Rezerve: Andrei Manyur, Andrei Daruiala, Ionut Burnea, IoNUT Serban, Alexandru Baluta, Mihai Roman, Leonard Dobre

Cehia U20: Marek Stek - Jan Lecjaks, Michal Frydrych, Pavel Cmovs, Tomas Kalac, Jan Kopic, Josef Husbauer, Tomas Wagner, Vladimir Darida, Zahustel Ondrej, Jan Chramosta
Rezerve: Tomas Koubek, David Pavelka, Zdenek Folprecht, Jan Navratil, Martin Hala, Filip Novak.

Rezumat video Farul - Steaua 1-2 meci amical

|

Steaua a castigat dupa un meci cu multe ocazii, in care diferenta au facut-o mijlocasii, dar si portarul Stanca, cel care a salvat echipa de doua ori.

Promotie: Cumpara Laptop Acer Aspire 5750G-2434G64Mnkk si primesti CADOU Imprimanta cu jet EPSON Stylus S22

|

MIERCURI 29.02.2012: Steaua - Farul LIVE pe Sport.ro incepand cu ora 13:00

|

Farul isi va prezenta în amicalul cu Steaua lotul pentru retur cu care vor să promoveze. Printre cele mai importante achiziţii ale dobrogenilor sînt şi foştii stelişti Vali Badea şi Sorin Paraschiv, dar şi un ex-dinamovist, George Curcă.

Conducerea Farului a decis ca la partidă intrarea să coste 10 lei. 

Echipa probabilă a Stelei: Stanca - Dănănae, Martinovici, Iliev, Latovlevici - Chipciu, Bicfalvi, T. Bălan, Fl. Costea - Nikolici, M. Costea

Declaratie de presa Oscar Tabarez inainte de Romania - Uruguay

|

Oscar Tabarez: "Este o onoare pentru echipa noastră să joace contra României, chiar la Bucuresti"

Interes scazut pentru Romania - Uruguay meci amical

marți, 28 februarie 2012 |

Ofiterul de presa al FRF, Paul Zaharia, a declarat ieri la DigiSport Special: "O situaţie exactă a biletelor vîndute nu putem avea, ci una estimativă. Pînă în momentul de faţă s-au vîndut aproape 5.000 de bilete. Speranţele noastre sînt că publicul va veni în număr mai mare".

Pret bilete Mioveni - Steaua

luni, 27 februarie 2012 |

Conducerea clubului CS Mioveni a stabilit ca un bilet la meciul cu Steaua, din etapa a 19-a a Ligii I, sa coste 20 de lei.
Tichetele vor fi puse în vânzare începând de miercuri, acestea putând fi găsite mai întâi la sediul clubului şi apoi, în week-end, şi la casele de bilete din jurul stadionului din Mioveni.

Golurile saptamanii - februarie 2012 (IV)

|

Golurile saptamanii - februarie 2012 (IV)

Rezumat video Arsenal - Tottenham 5-2

|

Arsenal a zdrobit-o pe Tottenham cu scorul de 5-2 în derby-ul londonez, după ce Hotspur a condus cu 2-0 în deplasare.

Rezumat video Manchester City - Blackburn 3-0

|

Manchester City  s-a impus cu 3-0 în fata lui Blackburn.

Rezumat video Rayo Vallecano – Real Madrid 0-1

|

Cristiano Ronaldo a marcat un gol incredibil cu calcaiul si a adus cele trei puncte unui Real Madrid mai mult decat sters astazi in Vallecas.

Rezumat video Atletico Madrid - Barcelona 1-2

|

Barcelona a castigat pe Vicente Calderon in fata unei echipe excelente a lui Atletico Madrid gratie unui gol de geniu marcat de Messi in minutul 81.

Postări populare