Duminica 15.07.2012: Steaua - Litex LIVE pe ProTV incepand cu ora 20:45

sâmbătă, 14 iulie 2012 |

Steaua - Litex atrage mai mult decît CFR Cluj-Dinamo. Roş-albaştrii au vîndut pînă aseară 4.000 de bilete pentru amicalul de duminică, în care îşi prezintă lotul pentru campionatul următor.

Partida în care Reghecampf îşi prezintă lotul pentru sezonul care stă să înceapă e duminică, de la 20:45 LIVE pe ProTV.

''Vom da mare atentie meciului amical cu Litex Loveci, nu este doar un antrenament, ci este ultimul antrenament inaintea startului sezonului'', a declarat Laurentiu Reghecampf.

Steaua isi va prezenta noile achizitii in amicalul cu bulgarii de la Litex, grupare antrenata de Hristo Stoichkov.

Rezumat video CFR Cluj - Dinamo 6-4 dupa penaltiuri

|

Dinamo a castigat Supercupa, invingand-o dramatic pe CFR Cluj, scor 6-4 dupa penaltiuri (2-2 dupa 90 de min.).

Echipele de start:

CFR Cluj: Stăncioiu - Ivo Pinto, Cadu, Maftei, Camora - Deac, Mureşan, Vass, Diogo Valente - Sougou, Ronny. Antr. I. Andone
Rezerve: Mincă, Rada, Sepsi, Sare, Hora, Nicoară, Kapetanos.

Dinamo: Bălgrădean - Nica, Luchin, Dragoş Grigore, Pulhac - L. Rus, Boubacar, Issa Ba, C. Munteanu - Niculae, Alexe. Antr. D. Bonetti
Rezerve: Naumovski, Dobrosavlievici, Ţucudean, Muşat, Curtean, Dănciulescu, Matei.

LIVE SuperCupa CFR Cluj - Dinamo pe PROTV

|


CFR Cluj şi Dinamo se vor ciocni în această seară în SuperCupa schimbate în linia de mijloc.

Ioan Andone a păstrat doar închizătorul din echipa care a cîştigat campionatul. Gabi Mureşan şi-a păstrat locul de titular, dar are 3 noi colegi în linia de mijloc. Ungurul Vass e perechea sa din centru, Deac va juca în banda dreaptă, iar Valente e noua extremă stîngă din Gruia.

Dario Bonetti a schimbat sistemul de joc, Dinamo va juca 4-3-3. În noua formulă a italianului, Cătălin Munteanu evoluează ca playmaker retras, ajutat de "cîinii de pază" Boubakar şi Issa Ba. Deşi evoluează de mult împreună, Dănciulescu, Niculae şi Alexe sînt distribuiţi acum diferit de Bonetti, într-o linie de 3 ofensivă.

SuperCupa CFR Cluj - Dinamo este LIVE pe PROTV incepand cu ora 21:00

Program meciurile amicale LIVE la DigiSport

|

Program meciurile amicale LIVE la DigiSport

Sâmbătă, 21 iulie

Tim Trophy. Participă AC Milan, Juventus și Inter Milano (fiecare meci durează doar 45 de minute).

Miercuri, 25 iulie

Liverpool - AS Roma (amical)

Sâmbătă, 28 iulie

Liverpool - Tottenham (amical)

Miercuri, 8 august

Manchester United - FC Barcelona. (Înainte de a ajunge la București, pentru amicalul cu Dinamo, catalanii se vor deplasa la Goteborg pentru întâlnirea cu italienii)

Duminică, 19 august

Supercupa Italiei: Juventus - Napoli

Marți, 16 octombrie

Spania - Franța (preliminariile Mondialului din 2014)

Miercuri, 14 noiembrie

Olanda - Germania (amical)

Otelul - Standard Liege 0-1 Meci amical

|

Otelul a pierdut ultimul amical din stagiul centralizat de pregătire din Olanda în fata belgienilor de la Standard Liege. Disputat vineri seară la Hasselt, pe Stadionul Municipal, meciul a fost destul de echilibrat, chiar dacă Standard a deschis repede scorul. Uruguayanul Ignacio Gonzalez a transformat impecabil un penalty în minutul 3, obținut de Ezekiel, dar care a fost dictat extrem de usor.
Desi a rulat mulți jucători, Dorinel s-a recunoscut învins la final.

Echipele de start:
Otelul: Brăneţ - Râpă (Ljubinkovici 72), Perendija, Sergiu Costin, Silviu Ilie (Cârjă 72) - Enescu (Benga 54), Filip (Băjeranu 72) - Inkango (Idabdelhay 59), Stromajer (Viglianti 60), Iorga - Punosevac (Pena 54)
Antrenor: Dorinel Munteanu

Standard Liege: Moris - Goreux (Opare 46), Ciman, Van Damme, Gershon (Pocognoli 60) - Buyens, Cissé (Vainqueur 60), Gonzalez (Buzaglo 60), Ajdarevic (Seijas 60) - Batshuayi (Biton 46), Ezekiel (Mpoku 60)
Antrenor: Ron Jans

Cati bani au castigat echipele romanesti de la UEFA

|

UEFA a publicat sumele pe care le vor primi echipele participante în cupele europene sezonul trecut, cele care s-au calificat în faza grupelor.

Din drepturile TV, UEFA calculează aşa numitul market-pool.

Sumele primite de echipele româneşti:
Echipă, suma totală (euro) | market-pool

Oţelul  18.382.000  |  11.182.000
Steaua  3.136.783  |  1.516.783
Vaslui  2.030.983    |  680.983
Rapid  1.820.983    |  680.983

Ca fapt divers, cîştigătoarea Europa League, Atletico Madrid, va primi 10.517.916 de euro, iar Chelsea, care a triumfat în Liga Campionilor, 59.935.000.

Echipe probabile Dinamo - CFR Cluj in Supercupa

|

Echipe probabile Dinamo - CFR Cluj in Supercupa

Echipa probabila CFR Cluj

Felgueiras - Ivo Pinto, Maftei, Cadú, Sepsi - Sougou, Mureşan, Rui Pedro, Diogo Valente - Ronny (Deac), Kapetanos
Antrenor: Ioan Andone

Echipa probabila Dinamo

Bălgrădean - C.Nica (Homei), Luchin, D.Grigore, Pulhac - L.Rus, Curtean, Căt.Munteanu, C.Matei - M.Niculae, M.Alexe
Antrenor: Dario Bonetti

SAMBATA 14.07.2012: Dinamo - CFR Cluj LIVE pe ProTV incepand cu ora 21:00

|

Campioana CFR Cluj va încerca să câştige Supercupa, pentru a demonstra încă de la primul meci al noului sezon că este cea mai puternică echipă din Liga 1.
Un trofeu câştigat ar aduce în cadrul jucătorilor multă încredere, în vederea meciului din play-off-ul Ligii Campionilor. "Alb-vişinii" au făcut pregătirea de vară în Austria, fără a impresiona în meciurile amicale. CFR Cluj a pierdut câţiva jucători importanţi (Beto, Peralta, De Zerbi, Vranjes), dar au încercat să aducă un plus de valoare prin venirile lui Felgueiras, Ivo Pinto, Sepsi, Vass, Diogo Valente sau Deac şi, cel puţin la prima vedere, lotul este mult mai puternic decât cel din sezonul trecut. "Feroviarii" se simt bine în ultimul timp în meciurile susţinute la Bucureşti cu "câinii roşii", având în ultimele două întâlniri tot atâtea victorii. Acestea au fost obţinute pe stadionul din Ştefan cel Mare, însă Supercupa va avea loc pe "National Arena". Sâmbăta viitoare jucătorii lui Andone vor juca, acasă în Gruia, cu Gaz Metan Mediaş în prima etapă a sezonului 2012-2013, dar cu toţii vor să câştige mâine Supercupa, pentru a o prezenta fanilor.

Dinamo a rămas cu antrenorul Dario Bonetti, care a avut un contract beton şi chiar dacă nu era agreat de jucători, va lucra cu aceştia şi în noul sezon. Până la urmă italianul a câştigat Cupa României şi are ca obiectiv în sezonul 2012-2013 să-i califice pe "câinii roşii" în grupele Europa League şi să câştige campionatul şi Cupa României. În pauza de vară au plecat câţiva jucători nu prea importanţi, cu excepţia lui Moţi, care s-ar putea resimţi în defensivă. La capitolul "veniri" doar Andrei Cristea este un nume important, în rest jucători de mâna a doua sau din Liga 2, tineri, care pot creşte în valoare în sezonul care stă să înceapă. Pe ultima sută de metri se încearcă aducerea a trei jucători Boris Galchev (Bulgaria, ŢSKA Sofia), Edgar Álvarez (Honduras, Palermo) şi Roberto Herrera (Uruguay, Defensor). "Alb-roşii" au făcut pregătirea de vară în Austria, unde au avut nu mai puţin de cinci înfrângeri, fapt care îi pune pe gânduri pe suporteri. Dario Bonetti a spus că nu l-au interesat victoriile, dar cu siguranţă nu poate fi mulţumit că a pierdut cu Grödig, Ludogorets, Mladá sau Neftchi. Ar fi foarte important pentru dinamovişti, care vor debuta vinerea viitoare în sezonul 2012-2013 în deplasare cu CS Turnu-Severin, să înceapă cu o victorie în faţa unei rivale care i-a luat titlul în ediţia precedentă după o victorie în "Groapă".

Rezumat video Uruguay 6-4 Chile - Meci amical

joi, 12 iulie 2012 |

Uruguray si Chile au facut show in amicalul de aseara.
S-a inscris o data la 9 minute, spre incantarea celor de pe stadion.

Sambata 14.07.2012: CS Turnu Severin - AS Roma meci amical

|

CS Turnu Severin joacă sîmbătă cu AS Roma.

Tehnicianul celor de la CS Severin, Marian Bondrea,  şi-ar dori ca în amicalul de sîmbătă, cu AS Roma, italienii să joace cu prima echipă, chiar dacă formaţia sa ar putea fi umilită:

"Avem mulţi străini în lot. Eu am cerut 2-3 jucători care să se integreze rapid. Am luat ceva, dar nu chiar ce îmi doream eu. Sîmbătă jucăm cu Roma, sper să evolueze cu prima echipă, chiar dacă ar putea fi un dezastru"

Europa League la DigiSport

|

După ce au reuşit să cumpere drepturile pentru meciurile din Champions League, cei de la DigiSport au mai dat o lovitură pe piaţa media. Abonaţii de la RCS-RDS vor putea vedea din toamnă în direct şi meciurile din Europa League.

În următoarele 3 sezoane, DigiSport va avea dreptul de a transmite meciurile din Europa League. Primul sezon începe pe 20 septembrie 2012, cu faza grupelor, şi se termină pe 15 mai 2013, atunci cînd este finala de pe Amsterdam Arena.

DigiSport deţine deja drepturile pentru majoritatea competiţiilor de interes naţional. Pe lîngă UEFA Champions League şi Europa League, RCS-RDS are drepturile şi pentru campionatele din Spania, Italia, Franţa, Anglia, dar şi Liga 1 şi Liga a 2-a.

Rezumat video FC Vaslui - FC Krasnodar 2-1 meci amical

|

Wesley aduce prima victorie a lui Marius Sumudica de cînd a preluat pe FC Vaslui cu o “dublă” în amicalul cu ruşii de la FC Krasnodar.

Marius Şumudică a bifat, astfel, primul succes de cînd este antrenor al galben-verzilor.

FC Vaslui: Cobeno - Milanov, Celeban, Varela, Sălăgeanu - Antal, Caue, N. Stanciu, Sînmărtean - Wesley, Sburlea. Antrenor: Marius Şumudică. Au mai jucat: Zsiga, R. Costin, Aganzo.

Rezumat video Otelul - PAOK Salonic 1-0

miercuri, 11 iulie 2012 |

Otelul Galati i-a învins-o marţi seară pe PAOK Salonic, scor 1-0 (1-0), în cel de-al patrulea meci de verificare disputat în stagiul de pregătire din Olanda.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Marius Pena în minutul 31.

Otelul Galati: Brăneţ - Râpă (‘72 Cârjă), Sîrghi, Benga, Ilie - Filip (‘62 Enescu), Giurgiu (‘81 Costin) - Iorga (‘56 Inkango), Stromajer (‘77 Murgoci), Buş (‘64 Idabdelhay) - Pena (‘62 Viglianti).

La PAOK a fost folosit după pauză şi românul Costin Lazăr.

Rezumat video Celtic Glasgow - Concordia Chiajna 3-2

|

Aflati în stagiu de pregătire în Scotia, ilfovenii au pierdut la luptă, 2-3 (1-2) cu campioana Celtic Glasgow, în cea de-a patra partidă de verificare. Golurile echipei din Liga 1 au fost marcate de Purece ('4 – pen) şi Welington ('73), în timp ce pentru scoţieni au înscris Slane ('10), Radmunson ('45) şi Twardzik ('69).

Echipa de start Concordia Chiajna: Niţă - Belu, Maxim, Belica, Ghionea - Paraschiv, Popovici - A. Popa, Rocha, Purece - Welington. În repriza a doua au mai jucat D. Stan, Serediuc şi Simion.

Următorul test al celor din Chiajna este programat miercuri, contra lui Dundee United, ocupanta locului patru în ediţia precedentă a campionatului Scoţiei.

Rezumat video Viitorul Constanta - Zob Aha 0-3

|

Viitorul Constanta a fost depăsită total marti, cu scorul de 0-3 (2-0), de formaţia iraniană Zob Ahan, finalista Ligii Campionilor Asiei în 2010, în cel de-al patrulea meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Turcia.
Echipa de start Viitorul Constanta: Bolboaşă (Buzbuchi '39) - Mustață (Iacob '80), Mladen, Păcuraru (Puţanu '39), Creţu (Onicaş '56) - Vaştag (Cristea '46) - Nikolov, Herea, Sin (Albu '75) - Gavra (Cârstocea '64), Călinţaru (Iancu '75).

Ultimul meci amical al echipei patronate de Gica Hagi în cantonamentul din Turcia va avea loc miercuri, împotriva locului 7 din campionatul turc, Sivasspor.

Rezumat video Pandurii - Levski Sofia 0-1

|

Pandurii au fost învinsi marti seară de bulgarii de la Levski Sofia (locul 3 în ultima ediție de campionat), scor 0-1, după ce formația de la sudul Dunării a înscris unicul gol în minutul 20.
Echipa de start Pandurii: Mingote – Ungurușan, Viera (cpt), Mamele, Vlad - Nistor, Răduţ, Maxim - Karim, Matulevicius, Ibeh, pentru ca în cea de-a doua repriză să ruleze aproape tot lotul.

Interesant este că golul lui Levski a venit în aceeași fază în care Maxim ratase o ocazie rarisimă din situație de unu la unu cu portarul advers.

Rezumat video Petrolul - Teplice 3-1

|

Petrolul a făcut 3-1 cu cehii de la Teplice. Cu zece zile înainte de startul în noul sezon, ploiestenii antrenati de Mircea Rednic încep să semene a echipă solidă, lucru demonstrate si în amicalul pe care acestia l-au câstigat azi cu 3-1 contra cehilor de la Teplice, locul 5 în prima ligă din Cehia.

Golurile ploieştenilor au fost înscrie de Gicu Grozav, Hamza şi Szukala în repriza secundă, după ce la pauză adversarii au condus cu 1-0.

Rezumat video Sahtior - Metalurg 2-0

|

Sahtior a deschis aseară stagiunea cu triumful din derbyul cu Metalurg, finalista Cupei (2-0). Antrenorul român a cîştigat toate trofeele interne în 2012.

Golurile “minerilor” au fost reuşite de Luiz Adriano şi Douglas Costa. Este al 15-lea trofeu cîştigat de Mircea Lucescu de cînd a preluat echipa şi a 5-a Supercupa a Ucrainei.

Pret bilete Steaua - Litex

marți, 10 iulie 2012 |

Pret bilete Steaua - Litex

Peluze - 5 LEI
Tribuna II - 10 LEI
Tribuna I - 15 LEI
Tribuna 0 - 30 LEI
Fotolii - 50 LEI
Tichet parcare: 50 LEI

Programul caselor de bilete:
Joi, 12 iulie
- 9:00 - 12:00
- 17:00 - 20:00
Vineri, 13 iulie
- 9:00 - 12:00
- 17:00 - 20:00
Sîmbătă, 14 iulie
- 9:00 - 12:00
- 17:00 - 20:00
Duminică, 15 iulie
- 9:00 - 20:00
De joi, Steaua va vinde bilete pentru meciul cu echipa antrenată de Hristo Stoichkov, Litex Loveci
Partida va începe la ora 20:45, duminica, 15 iulie pe stadionul Ghencea şi va fi transimsă de PRO TV

Rezumat video Steaua - VfR Aalen 2-1

|

Steaua a cîştigat meciul din această seară, în care a întîlnit echipa din a doua divize din Germania, Vfr Aalen, scor 2-1.

Roş-albaştrii au deschis rapid scorul, Gardoş înscriind cu capul din centrarea lui Bourceanu. Nemţii au egalat dintr-un penalty.
În repriza secundă, Steaua a jucat ceva mai bine şi a reuşit să înscrie golul care avea să fie decisiv, prin atacantul adus de la Concordia Chiajna, Adi Rocha.

Steaua in prima repriza: Stanca - Dumitraş, Gardoş, Chiricheş, Lupu - Filip, Bourceanu - Chipciu, Rusescu, Tănase - Rocha

Steaua in repriza secundă: Stanca - Georgievski, Martinovici, Puşcaş, Latovlevici - Năstăsie, Pintilii, Bălan, Mihai Costea - Nikolic, Roşu

MARTI 10.07.2012: Steaua – VfR Aalen LIVE pe Transilvania Look si pe voyo.ro incepand cu ora 19:30

|

Steaua va disputa marţi, de la ora 19.30, ultima partidă de verificare din cantonamentul din Austria.

Adversari vor fi nemţii de la VfR Aalen, ce evoluează în Liga a 3-a.

Conform site-ului oficial al Stelei, jocul va avea loc la Bischofshofen incepand cu  ora 19:30 si va fi transmis in direct de catre Transilvania Look. Delegatia ros-albastra va reveni la Bucuresti in cursul zilei de miercuri, urmand ca, duminica seara, Steaua sa dispute un meci amical impotriva bulgarilor de la Litex Loveci.

Interes scazut pentru Supercupa Dinamo - CFR Cluj

|

Interes scazut pentru Supercupa Dinamo - CFR Cluj

Doar cîteva sute de bilete s-au vîndut pentru meciul de sîmbătă, cu CFR Cluj, de aceea jucătorii vor face apeluri publice de astăzi ca să aibă măcar 10.000 de fani în tribune.
S-au pus în vînzare 20.000 de tichete, iar "cîinii" speră să aibă totuşi 10.000 de susţinători la meci. Jucătorii vor începe de azi să facă apeluri publice ca fanii să vină la Supercupa. Şefii dinamovişti au debutat deja: "Suporterii să nu uite la cîte umilinţe i-au supus conducătorii CFR-ului la Cluj, trebuie să arate că sînt «cîini roşii» adevăraţi! Supercupa e un trofeu de orgoliu, trebuie cîştigat şi cu ajutorul celor din tribune, cum a fost şi Cupa luată Rapidului".
Pret bilete Supercupa CFR Cluj - Dinamo

Stelistii, au fost furati de echipament chiar de către propriii sustinători

luni, 9 iulie 2012 |

Stelistii, au fost furati de echipament chiar de către propriii sustinători, potrivit digisport.ro
Două zile mai are de stat Steaua în cantonamentul din Austria, de la Kaprun (pe 11 iulie este prevăzută revenirea la Bucuresti). Este un lucru pozitiv, dacă ne gândim la ultima pățanie a ros-albastrilor.
Sâmbătă, după amicalul cu campioana Georgiei, Zestafoni, scor 0-0, membrii staff-ului tehnic de la Steaua a constatat, cu stupoare, că le lipseau mai multe mingi și elemnete din echipament, precum tricouri de joc sau bluze de trening. Ba chiar și câteva mingi de antrenament își “luaseră zborul“.

Ce s-a întâmplat de fapt?

Amicalul cu Zestafoni s-a derulat pe unul dintre terenurile de antrenament ale steliștilor, situat foarte aproape de locul de cantonament al echipei. În aceste condiții, materialele cu pricina au fost lăsate undeva la marginea terenului de joc, în imediata vecinătate a locului în care a stat un grup de vreo 50 de suporteri de-ai ros-albastrilor.
Evident, din lipsă de probe, oficialii Stelei n-au făcut nicio plângere, dar au rămas cu un gust amar.

Pandurii - FC Kecskemet 2-0 Meci amical

|

Pandurii Targu Jiu s-a impus în această seară la Viena contra maghiarilor de la FC Kecskemet, cu scorul de 2-0 (0-0).

Ambele goluri au fost marcate de lituanianul Deivydas Matulevicius în minutele 50 şi 65, atacntul transferat de olteni în această vară de la FC Krakow (Polonia).

Antrenorul Petre Grigoras a început meciul în formula Mingote - Unguruşan, Rusu, Mamele, Vlad - Cristea, Nistor, Răduţ - Grigoraş, Lemnaru, Karim, pentru ca în partea a doua a meciului să mai joace Rada, Matulevicius, Ibeh, Ignea, Băcilă şi Lupu.

CS Turnu Severin – Volin Lutk 1-4 Meci amical

|

Nou-promovata CS Turnu Severin a pierdut cu 1-4 (1-3) în fata formatiei ucrainene Volin Lutk, pentru care au evoluat ex-stelistii Bicfalvi și Iliev, plus sârbul Daniel Subotic, fost la Universitatea Craiova si FCM Tg. Mures.

CS Turnu Severin: Şteţca - Mitic, Bălău, Dandea, Bălace - Neacşa, Pătraşcu, Olah, Ologu - Moutinho, Vancea.

Următorul meci amical al lui CS Severin va avea loc marţi, de la ora 19:00, când oltenii vor întâlni FK Simurq Zaqatala, locul 9 în campionatul Azerbaidjanului.

Meci amical Otelul - Waasland Beveren 2-1

duminică, 8 iulie 2012 |

Otelul Galati s-a impus cu 2-1 în faţa belgienilor de la Waasland Beveren, în cel de-al treilea amical din cadrul stagiului de pregătire din Olanda.

Băjenaru '81 şi Stromajer '90 au marcat pentru gălăţeni, în timp ce Snelders a reuşit golul de onoare pentru Beveren, în minutul 70.

Echipa de start Otelul Galati: Grahovac - Cârjă, Sîrghi, Costin, Ilie - Enescu, Giurgiu - Inkango, Viglianti, Ogbuke - Punosevac.
Au mai intrat: Râpă, Perendija, Sipovici, Ljubinkovici, Filip, Benga, Iorga, Băjenaru, Buş şi Stromajer.

Rezumat video CFR Cluj - Pinzgau 2-0

|

CFR Cluj a castigat meciul amical cu Pinzgau, scor 2-0.

Le-a trebuit mai bine de o repriză ardelenilor pînă au înscris primul gol. Nicoară a fost găsit bine de Deac şi a îndeplinit o simplă formalitate.

Deşi mai este mai puţin de o săptămînă pînă la Supercupa României, unde vor întalni Dinamo, CFR Cluj nu joacă încă ca o echipă campioană.

Echipa de start CFR Cluj:

Stăncioiu - Lionn, Cadu, Rada, Edimar - Hora, Mureşan, Vass, Valente - Kapetanos, Ronny

Rezumat video Dinamo - Kuban 0-1

|

Echipele de start:

Dinamo: Manyur - Dobrosavlevici, M. Ioniţă, Scutaru, Muşat - Selagea, C. Matei, Curtean, R. Stănescu - Filip, Axente. Antr. D. Bonetti
Rezerve: R. Dănciulescu (portar), L. Rus, D. Buia, Mărkuş, A. Roman.

Kuban: Belenov - Javnercih, Dealbert, Zelao, Lolo, Urena, Tlisov, Kulik, Ţoraev, Komkov, Pizzelly. Antr. D. Petrescu
Rezerve: Namaşko (portar), Sekret, Lobkarev, Nesterenko

Rezumat video Petrolul - Kuban Krasnodar 0-0

|

Petrolul şi Kuban Krasnodar au terminat fără gol meciul amical de pregătire din Austria.

Într-un duel al antrenorilor români, Mircea Rednic contra Dan Petrescu, fazele importante au apărut foarte rar. Cea mai mare ocazie au ratat-o ruşii, ”transversală” în minutul 51. Ploieştenii au evoluat în ”10” din minutul 53, cînd a fost eliminat Galamaz.

Echipa de start la Petrolul:  Hamutovski - Alcenat, Galamaz, Guilherme - Oprita, Marinescu, Cristescu, Hoban, Ad. Cristea - Hamza Younes, Grozav.

Postări populare