Rezumat video CFR Cluj - FC Vaslui 3-0 Etapa 3

sâmbătă, 4 august 2012 |

CFR Cluj a câştigat la scor de neprezentare duelul de Ligă cu FC Vaslui.

CFR Cluj a învins cu 3-0 pe Vasluiul lui Sumudica şi pleacă în Cehia cu un moral excelent. FC Vaslui rămâne cu un avertisment preţios în vederea meciului de acasă cu Fenerbahce.

Echipele de start:

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Camora - Bastos, B. Sare, Godemeche, D. Valente - Nicoară -  - Kapetanos
Rezerve: Mincă, Maftei, Sepsi, Ronny, Rui Pedro, Deac, Edimar

FC Vaslui: D. Coman - Milanov, Varela, Charalabous, Sălăgeanu - Antal, N'Doye, Caue, Sînmărtean - S. Sburlea, M. Niculae
Rezerve: Straton, Celeban, Dias, Stanciu, Zsiga, Buhăescu, Cordoş

Rezumat video Petrolul - Otelul 2-1 Etapa 3

|

Petrolul a obţinut astăzi o victorie importantă în faţa Otelului, scor 2-1.

Petrolul şi-a revenit după eşecul greu de digerat de la Vaslui. Au început în forţă meciul, iar dupa primul minut aveau deja un penalty ratat.

Pentru Petrolul a marcat Boudjemaa în minutul 12 cu un voleu de excepţie. Otelul s-a străduit cît a putut în zece jucători de cîmp, dar tot Petrolul a marcat în minutul 80 prin acelaşi Boudjemaa.

Inkango a redus din handicap în minutul 89, dar Otelul n-a mai putut reveni pe tabelă.


Echipele de start:

Petrolul: Bornescu - S. Acim, Neag, Manasse, Guilherme - Opriţa, Hoban, Mustivar, Boudjemaa - Hamza, G. Grozav
Rezerve: Hamutovski, Alcenat, M. Cristescu, Tony, V. Morar, L. Marinescu, Bokila

Otelul: Brăneţ - Rîpă, Sg. Costin, Perendija, Z. Ljubinkovici - Giurgiu, Benga - Stromajer, Viglianti, L. Buş - Pena
Rezerve: Grahovac, Sîrghi, Punosevac, Inkango, Cîrjă, I. Filip, Băjenaru

Rezumat video CS Turnu-Severin - Concordia Chiajna 0-1 Etapa 3

|

Concordia Chiajna a reușit prima victorie sezonul acesta mulțumită lui Adi Popa, scor 0-1 in deplasarea de la CS Turnu-Severin.

Ilie Stan, antrenor Concordia Chiajna: "Ne bucurăm foarte mult că am obținut această victorie. Cred că putem spune că am avut noroc că au ratat și ei acel penalty"

Marian Bondrea, antrenor CS Turnu-Severin: "N-am cuvinte! Se fac experimente cu echipele mici și suntem luați în colimator de la început. Asta e, mergem înainte! Oricum, nu valoarea decide câștigătoarea în acest campionat. Probabil că vom mai pierde meciuri și în viitor dacă se va continua în aceeași manieră"

Echipele de start:

CS Turnu-Severin: Ștețca – Mitic, Bălău, Dandea, Bălace - Buleică, Olah, Golic, Zaharia -Hugo Moutinho, Joel Thomas.
Rezerve: Marinescu, Ninu, B. Stoica, Pătraşcu, Neacşa, Vancea, Zuluf.

Concordia Chiajna: Lepmets- V.Creţu, Belica, Ghionea, Maxim -  Ad.Popa, S.Paraschiv, Ispir, Purece - Serediuc, Wellington.
Rezerve: Niţă, Iordache, Leca, Rocha, Popovic, D. Stan, V. Simion.

Petrolul - Otelul LIVE pe DigiSport 1

|

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei etape se dispută la Ploiesti între Petrolul şi Otelul.

Petrolul vrea să arate că înfîngerea categorică de etapa trecută de la Vaslui, scor 0-3, a fost doar un accident şi că pot să emită pretenţii la cupele europene.

Otelul vine pe Ilie Oană din postura de echipă clasată mai bine decît adversara şi nu se pot gîndi decît la victorie, care i-ar păstra în fruntea clasamentului.

Petrolul: Bornescu - S. Acim, Neag, Manasse, Guilherme - Opriţa, Hoban, Mustivar, Boudjemaa - Hoban, G. Grozav

Otelul: Brăneţ - Rîpă, Sg. Costin, Perendija, Z. Ljubinkovici - Giurgiu, Benga - Stromajer, Viglianti, L. Buş - Pena

Echipele probabile CFR Cluj - FC Vaslui

|

Echipele probabile CFR Cluj - FC Vaslui

Echipa probabila CFR Cluj

Felgueiras - Ivo Pinto, Maftei, Cadú, Camora - Deac, Vass, Mureşan (Saré), Bastos - Sougou, Kapetanos
Antrenor: Ioan Andone

Echipa probabila FC Vaslui

Coman - Milanov, Varela, Charalambous, Sălăgean - N'Doye, Cauê - Antal, N.Stanciu, L.Sânmărtean - M.Niculae
Antrenor: Marius Şumudică

SAMBATA 04.08.2012: CFR Cluj - FC Vaslui LIVE pe DolceSport incepand cu ora 21:45

|

CFR Cluj a câștigat doar un punct în deplasarea de la Piatra-Neamț, unde a terminat la egalitate, scor 1-1 cu Ceahlăul. După remizele din primele două etape, "feroviarii" au reușit primul succes din noul sezon, dar nu în Liga 1, ci în Ligă Campionilor, unde au învins-o cu 1-0 pe Slovan Liberec. "Alb-vișinii" au demonstrat că atunci când se concentrează pot să câștige, iar succesul cu campioana Cehiei le aduce acum liniștea necesară pregătirii meciului cu Vaslui. Antrenorul Ioan Andone își dorește foarte mult să câștige și în Liga 1, mai ales că adversarul este o contracandidată la titlu. Un succes cu Vaslui este absolut obligatoriu pentru CFR, care nu-și mai poate permite pași greșiți după semieșecurile cu Gaz Metan și Ceahlăul. Între patronii Paszkany și Porumboiu este o mare rivalitate, cei doi certându-se de fiecare data când se întâlneau echipele lor. CFR n-a pierdut niciodată pe teren propriu în față moldovenilor și are că obiectiv să păstreze intact palmaresul.

FC Vaslui a trecut cu bine peste șocul plecării golgheterului Wesley Lopes, învingând fără probleme pe Petrolul Ploiești în primul meci din acest sezon disputat în fața fanilor. Miercuri seara, echipa lui Sumudica a reușit un rezultat foarte bun în turul trei al Ligii Campionilor, obținând un 1-1 la Istanbul cu Fenerbahce. "Galben-verzii" sunt acum mult mai optimiști că vor prinde play-off-ul și speră să continue evoluțiile bune din acest debut de sezon și să obțină un rezultat favorabil și la Cluj. Ei nu au câștigat niciodată în Gruia, dar acum sunt hotărâți să o bată pe CFR Cluj la ea acasă, mizând pe forma excelentă a echipei, dar mai ales pe moralul acesteia. În următoarele etape moldovenii vor întâlni pe surprinzătorul lider, Pandurii și pe Steaua, echipe pe care le-a mai învins în trecut, dar marea dlor orință este de a sparge gheața și de a câștiga în premieră la Cluj.

Echipele probabile Petrolul - Otelul

|

Echipele probabile Petrolul - Otelul

Echipa probabila Petrolul

Bornescu - S.Achim, Szukała, Yamissi, Guilherme - Opriţa, Boudjemaa, Mustivar, Cristescu - Grozav, Younés
Antrenor: Mircea Rednic

Echipa probabila Otelul

Brăneţ - Râpă, Perendija, Sg.Costin, Ljubinković - Giurgiu, Filip - L.Iorga, Viglianti, L.Buş - Štromajer (Pena)
Antrenor: Dorinel Munteanu

SAMBATA 04.08.2012: Petrolul - Otelul LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

|

Petrolul a jucat bine la Vaslui doar 20 de minute, dar după ce a primit gol și a rămas cu un om mai puțin pe teren n-a mai avut nicio reacție și a cedat la final cu scorul de 0-3. Au fost două momente cheie în prima repriză, marea ratare a lui Grozav și eliminarea lui Cristea. "Galben-albaştrii" vor încerca să uite cât mai repede partida de pe "Municipalul" vasluian și vizează în următoarele două etape să câștige maximum de puncte, pentru că le stă la îndemână o victorie pe teren propriu cu Oțelul și o altă la Iași. Este foarte important pentru "găzari" să câștige 6p în aceste două etape pentru că ar ajunge în topul clasamentului înainte de meciurile cu Rapid și Dinamo. În urmă cu un sezon ploieștenii au reușit să o bată pe propriul teren pe Otelul Galati, care era atunci campioană României și speră să o învingă și mâine, pentru a demonstra că înfrângerea de la Vaslui a fost un simplu accident și că echipa este în continuare de top.

Otelul Galati a dominat categoric meciul cu Rapid, pe care cu puțină atenție ar fi putut să-l câștige fără probleme, dar la final a fost nevoită să se mulțumească cu un rezultat de egalitate. Jucătorii lui Munteanu au avut multe ocazii pe care le-au ratat, iar golul egalizator a venit din cauza unei greșeli a portarului Grahovac. "Oțelarii" speră să aibă mai mult noroc în meciul următor de la Ploiesti unde au că obiectiv să nu piardă. Următoarele partide sunt în continuare dificile pentru gălăţeni care vor întâlni în etapă următoare pe campioană CFR și apoi pe cea mai în formă echipă din acest debut de sezon, Pandurii. În urmă cu un an "roş-alb-albaştrii" pierdeau dramatic meciul de la Buzău, unde deși i-au condus cu 1-0 pe "galben-albaștri", au pierdut la final cu 2-1 în minutul 90.

Echipele probabile CS Turnu-Severin - Concordia Chiajna

|

Echipele probabile CS Turnu-Severin - Concordia Chiajna

Echipa probabila CS Turnu-Severin

Marinescu - Mitić, Bălău, Dandea, Bălace - Ninu, Olah, Ologu, Al.Zaharia - Hugo Moutinho, Vancea
Antrenor: Marian Bondrea

Echipa probabila Concordia Chiajna

Lepmets - V.Creţu, Belica, Ghionea, Maxim - Ad.Popa, S.Paraschiv, Rafael Rocha, Purece - V.Simion, Welington
Antrenor: Ilie Stan

SAMBATA 04.08.2012: CS Turnu-Severin - Concordia Chiajna LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

|

CS Turnu-Severin a jucat bine la Brașov, unde a fost la 7 minute distanță de un rezultat de egalitate. Echipa lui Marian Bondrea a avut prestații bune atât cu Dinamo cât și cu Brașov, dar fiind o nou promovată și neavând experiență nu a știut să gestioneze momentele favorabile. Severinenii speră că astazi să aibă mai mult noroc și să obțină primele puncte în Liga 1. Deocamdată programul următoarelor etape este mai accesibil, astfel că oltenii vor încerca să câștige cât mai multe puncte pentru a părăsi subsolul clasamentului. Obiectivul "lupilor dacici" în meciul de mâine cu Concordia Chiajna este de a forță victoria pentru a demonstra că au valoare de Liga 1.

Concordia Chiajna a prins o zi slabă în meciul cu Viitorul Constanța, cu care a terminat la egalitate, scor 1-1. Astfel, echipa lui Ilie Stan a câștigat primul punct din acest nou sezon, dar și-a dezamăgit fanii, care nu se așteptau la un scor egal. "Galben-verzii" își doresc după o înfrângere și un egal să obțină și primul succes, astfel că vor aborda meciul de la Turnu-Severin la victorie, mai ales că aceasta a pierdut până acum toate partidele din prima ligă. Un succes sau un egal cu Severin, coroborat cu o victorie acasă în etapa următoare cu Brașov, ar face că echipa lui Ilie Stan să fie în grafic și să stea mai liniștită înainte de confruntarea cu Dinamo din etapa a 5-a.

Rezumat video Pandurii - Ceahlaul 3-1 Etapa 3

vineri, 3 august 2012 |

Echipele de start:

Pandurii: Mingote - Unguruşan, Viera, Mamele, Vlad - Voiculeţ, Nistor, Răduţ - Maxim, Matulevicius, Ibeh
Rezerve: Lazar, Ad. Rusu, C. Cristea, Al. Grigoraş, Lemnaru, Băcilă, Boutadjine

Ceahlaul:  Jovic - Marc, Ichim, Viţelaru, Ţepeş - Monroy, Tolimir - Constantinescu, Onciu, Stana - Golubovic
Rezerve: Jicha, Cazan, Drugă, Bădescu, Margine, Pavel, Lukanovici

Rezumat video Gloria Bistrita - Gaz Metan 1-1 Etapa 3

|

Echipele de start:

Gloria Bistrita: Dolha - Peteleu, V. Năstase, Kanon, Cafasso - P. Anton, Romario - Ayza, Predescu, Markisio - Curtuiuş
Rezerve: Bota, Ţîrcă, Fl. Bratu, D. Stan, Layo, Oct. Ionescu, Trestenicu

Gaz Metan: Buchta - Frăsinescu, Markovici, Akaki, Vukadinovici - Cr. Todea, Fl. Dan - Vasilache, Astafei, C. Petre - Cr. Bud
Rezerve: Pleşca, Ciucă, Sg. Buş, Zaharia, R. Avram, Tahar, D. Roman

Echipele probabile Pandurii - Ceahlaul

|

Echipele probabile Pandurii - Ceahlaul

Echipa probabila Pandurii

Mingote - Unguruşan, O.Viera, Mamele, Al.Vlad - Nistor, Răduţ, Voiculeţ - Al.Maxim, Boutdajine (Lemnaru), Ibeh
Antrenor: Petre Grigoraş

Echipa probabila Ceahlaul

Jović - Marc, Viţelaru, Ichim, Ţepeş - Monroy, Onciu - Tolimir, Golubović, Stana - M.Constantinescu
Antrenor: Costel Enache

VINERI 03.08.2012: Pandurii - Ceahlaul LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

|

Pandurii a reușit pentru prima dată să câștige un meci la Medias, unde a învins-o cu scorul de 2-0 pe Gaz Metan. Jucătorii lui Petre Grigoras au lăsat din nou o impresie foarte bună și dacă vor continua în același ritm au toate motivele să se gândească la cupele europene. Ei sunt lideri în Liga 1 după două etape și dacă vor învinge mâine și pe Ceahlaul au șansa să rămână în continuare pe locul 1. Gorjenii nu au pierdut niciodată pe teren propriu în față nemţenilor, dar au totuși două egaluri consecutive cu aceștia, așa că vor trebui mâine să se întrebuințeze serios pentru a câștiga partida. Ar fi frumos pentru olteni ca la ora meciului cu Vaslui de peste o etapă să aibă 9p din 9, astfel ar aborda acel meci cu o siguranță în plus. Obiectivul Pandurilor în meciul cu Ceahlaul este clar, să câștige și să facă din nou spectacol.

Jucătorii Ceahlaului au jucat cu multă determinare în fața campioanei CFR, dorind a se reabilita în fața publicului după acel 0-5 cu Petrolul. Astfel, "galben-negrii" au obținut un punct cu CFR Cluj, pe care a condus-o chiar, cu 2-1. Moldovenii au arătat că acel eșec nefericit din prima etapă a fost un simplu accident și speră să câștige în următoarele etape cât mai multe puncte pentru a urca în clasament. Ceahlaul și-a propus că până la meciul cu Steaua de peste două etape să câștige patru puncte, unul în meciul de mâine de la Targu-Jiu cu Pandurii și trei în etapa următoare când vor întâlni pe teren propriu pe nou promovata Gloria Bistrița. În ultimele două meciuri susținute în orașul lui Brâncuși, nemţenii au reușit două remize și speră să obțină și mâine din nou un punct.

Echipele probabile Gloria Bistrita - Gaz Metan Medias

|

Echipele probabile Gloria Bistrita - Gaz Metan Medias

Echipa probabila Gloria Bistrita

Bota - Peteleu, Canon, Năstase, Caffaso - P.Anton, Romário, Markisio, Predescu - Fl.Bratu (Ayza), Layo
Antrenor: Nicolae Manea

Echipa probabila Gaz Metan Medias

Buchta - R.Zaharia, Frăsinescu, Khubutia (Z.Marković), Vukadinović - Vasilache, Todea, Fl.Dan, Cip.Petre - Bud, Sg.Buş
Antrenor: Cristianan Pustai

VINERI 03.08.2012: Gloria Bistrita - Gaz Metan Medias LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

|

Gloria Bistrita a rezistat 81 de minute pe "Cluj Arena" fără a primi gol, dar a fost de ajuns o greșeală pentru a pierde meciul cu "U". Antrenorul Nae Manea a jucat periculos la 0-0, dar de data aceasta nu i-a ieșit mult dorita remiză. Au trecut două etape și ardelenii nu au niciun punct în clasament, așa că vor trebui să joace cu mai multă determinare pentru a obține ceva. Va urma un meci destul de dificil, acasă, cu Gaz Metan Medias, echipa care a reușit în deplasarea precedentă un 1-1 pe terenul campioanei CFR Cluj. Bistrițenii trebuie să facă tot posibilul să obțină cât mai multe puncte în următoarele două meciuri cu Medias și Ceahlaul pentru că în fața următorilor adversari va fi mult mai greu de evitat înfrângerile.

Gaz Metan Medias a pierdut pentru prima dată pe teren propriu în fața echipei Pandurii Targu-Jiu, după un meci în care a avut mult ghinion. Dacă la scorul de 0-1, atacantul Bud n-ar fi ratat o lovitură de la 11m, altul ar fi fost rezultatul acestui meci. "Gaziştii" trebuie să treacă mai departe peste acest rezultat negativ și să se concentreze pentru deplasarea de la Bistrita, acolo unde speră să câștige un punct, dacă nu chiar toate trei. Este foarte important pentru jucătorii lui Pustai să nu piardă în fața Gloriei, pentru că următorul adversar va fi Steaua și ar risca să rămână după patru etape doar cu punctul câștigat în Gruia cu CFR Cluj. Chiar dacă nu au câștigat niciodată la Bistrita, "lupii negri" simt că pot da lovitura acum, mai ales că adversara lor n-a câștigat niciun punct de când a revenit în Liga 1.

Program si televizari Etapa 3 Liga 1

|

Program si televizari Etapa 3 Liga 1

VINERI, 03 AUGUST 2012

CF GLORIA 1922 BISTRITA – CS GAZ METAN MEDIAS - ora 19.00 - DIGI SPORT
CS PANDURII TG. JIU – FC CEAHLAUL P. NEAMT - ora 21.30 - DIGI SPORT

SAMBATA, 04 AUGUST 2012

CS GAZ METAN SEVERIN – CS CONCORDIA CHIAJNA - ora 19.00 - DIGI SPORT
FC PETROLUL – FC OTELUL GALATI - ora 21.30 - DIGI SPORT
FC CFR 1907 CLUJ – SC VASLUI - ora 21.45 - DOLCE SPORT

DUMINICA, 05 AUGUST 2012

FC VIITORUL CONSTANTA – FC ASTRA - ora 19.00 - DIGI SPORT
FC STEAUA – FC “U” CLUJ - ora 21.30 - DIGI SPORT

LUNI, 06 AUGUST 2012

FC RAPID – CSMS IASI - ora 19.00 - DOLCE SPORT
FC BRASOV – FC DINAMO 1948 - ora 21.30 - DIGI SPORT

Clasament Liga 1 dupa Etapa 2

|

Clasament Liga 1 dupa Etapa 2

Echipa Pct. Gol J
1 Pandurii 6 8-2 2
2 Dinamo 6 7-3 2
3 Steaua 6 5-3 2
4 Vaslui 4 5-2 2
5 Brasov 4 4-3 2
6 Otelul 4 3-2 2
7 Petrolul 3 5-3 2
8 Astra 3 5-5 2
9 U Cluj 3 3-6 2
10 CFR 2 3-3 2
11 Rapid 2 3-3 2
12 Viitorul 2 3-3 2
13 Chiajna 1 1-2 2
14 Medias 1 1-3 2
15 Ceahlaul 1 2-7 2
16 Severin 0 2-4 2
17 Bistrita 0 1-3 2
18 Iasi 0 3-7 2

Declaratie Laurentiu Reghecampf dupa Steaua - Spartak Trnava 0-1

joi, 2 august 2012 |

Declaratie Laurentiu Reghecampf dupa Steaua - Spartak Trnava 0-1

"Din păcate pentru noi, a fost o seară neagră. Au avut un singur şut la poartă şi noi ne-am marcat singuri golul. După acest meci ar trebui să vorbim mai puţin şi să facem mai multe în retur. Trebuia să se termine altfel meciul la ocaziile pe care le-am avut.
Sînt supărat pe Tătăruşanu pentru că e o greşeală foarte mare, dar e prea devreme să vorbim despre înlocuirea lui. Tănase a greşit, a avut o ieşire şi va plăti pentru asta. Gazonul ne-a dezavantajat, dar şi ei au jucat pe teren. Dacă nu marcăm singuri cu portarul, normal că meciul e greu. Sînt sigur că băieţii vor schimba situaţia în retur".

Declaratie Gigi Becali dupa Steaua - Spartak Trnava 0-1

|

Declaratie Gigi Becali dupa Steaua - Spartak Trnava 0-1

"Mă gîndeam că răutăţile mele cu Rapid şi Vaslui au fost de vină. Dar dacă mingea nu vrea să intre, nu intră. Bine, te şi bate Dumnezeu dacă îl ţii rezervă pe Stanca. De ce îl ţii pe bancă? Dacă tot greşeşte Tătăruşanu, bagă-l pe Stanca! Nu-mi fac probleme la calificare. Se poate întîmpla orice, dar nu-mi fac probleme.
Putea fi 7-1, dar n-a vrut să intre în poartă. Acolo vom cîştiga fără emoţii. Nu poţi să-l mai vinzi pe Tătăruşanu. Azi au fost oameni care au venit să vadă jucători, ce să vadă? Dacă apără Tătăruşanu în retur, e posibil să ratăm calificarea!".

Rezumat video Heerenveen - Rapid 4-0

|

Rapid a pierdut la un scor ruşinos, cu 4-0, manşa întîi a ”dublei” cu olandezii de la Heerenveen, din turul 3 preliminar al Europa League.

Echipele de start:

Heerenveen: Nordfeldt - Zuiverloon, Gouweleeuw, Zomer, Raitala - De Roon, Kums, Djuricici - Van la Parra, Tannane, Ziyech.
Rezerve: Vandenbussche, Schmidt, Van Anholt, El Akchaoui, Otigba, Fazli, Valpoort.
Antrenor: Marco Van Basten

Rapid: Albuţ - Rui Duarte, Oros, M. Constantin, Bozovici - Roman, N. Grigore, Grigorie, Milisavljevici - Ilijoski, Surdu.
Rezerve: Drăghia, Glauber, Voicu, A. Coman, Teixeira, Ciolacu, Goga.
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Rezumat video Steaua - Spartak Trnava 0-1

|

Steaua a început cum nu se poate mai rău parcursul european din noul sezon, cedînd pe Naţional Arena cu 0-1 în faţa slovacilor de la Spartak Trnava.

Echipele de start:

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Chipciu, Rusescu, Cr. Tănase - Nikolici
Rezerve: Stanca, Filip, Martinovici, T. Bălan, M. Costea, Fl. Costea, Rocha

Spartak Trnava: Filipko - Stozicky, Janecka, Cvirik, Hanzel - Sabo, Mikovici, Bicak - Carnota, Karhan, Gross
Rezerve: Raska, Habanek, Mikinici, Kascak, Gasparik, Pavelka, Tomacek

Heerenveen - Rapid LIVE pe DigiSport 1

|

Ioan Ovidiu Sabău are astăzi parte de o primă deplasare grea în cupele europene, în Olanda, ţară în care a ajuns prima dată ca fotbalist după ce a plecat de la Dinamo.

Tehnicianul Rapidului o înfruntă cu elevii săi pe Heerenveen, în prima manşă a turului trei preliminar al Europa League. Giuleştenii pot profita, batavii nu se află în formă maximă, avînd în vedere că nu au bifat nici un meci oficial.

Meciul Heerenveen - Rapid este LIVE pe DigiSport 1, ora 20:30

Steaua - Spartak Trnava LIVE pe Antena 1

|

Spartak Trnava a luat fiinţă în 1923. Adversarii Stelei au încheiat ediţia trecută pe 2, la două puncte distanţă de campioana Zilina. În prezent, după trei etape au doar 2 puncte şi un meci mai puţin disputat.

Echipele de start:

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Chipciu, Rusescu, Cr. Tănase - Nikolici

Spartak Trnava: 1. Filipko - 4. Habanek, 6. Janecka, 2. Cvirik, 3. Stozicky - 20. Gross, 21. Karhan - 12. Tomacek, 8. Mikovici, 27. Bicak - 33. Gasparik

JOI 02.08.2012: Heerenveen - Rapid LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:30

|

Antrenorul Marco van Basten a afirmat că echipa sa va face tot posibilul să ajungă în faza grupelor: "De fiecare dată când mergi în blocul ţărilor estice ştii că va fi dificil. Sunt echipe muncitoare, care joacă de obicei în sistem 4-4-2 şi au un public fanatic. Noi avem ca obiectiv calificarea în grupele Europa League. Va fi greu, Rapid e un adversar incomod şi chiar dacă am elimina-o, am mai avea meciul din play-off. Fanii noştri au mari aşteptări de la noi şi vom încerca să nu-i dezamăgim".

Rapid a jucat foarte slab la Galati, unde a reușit un rezultat de egalitate, deși nu și-a creat nicio ocazie clară de gol. "Alb-vișiniii" au marcat în urma unei greșeli a adversarului, dar este de notat faptul că deși a fost condusă de două ori de Vaslui și o dată de Oțelul, a reușit de fiecare dată să egaleze. Echipa lui Sabau va juca mâine al treilea meci din preliminariile Europa League, în Olanda, cu SC Heerenveen, miza fiind un loc în play-off. Jucătorii rapidiști speră să facă un meci bun și să obțină un rezultat care să îi dea șanse la calificare în returul de peste o săptămână. Ei vor încerca să obțină un rezultat de egalitate sau să piardă la un scor cât mai strâns. În ultima confruntare cu o echipă din Olanda, Rapid a pierdut ambele meciuri cu PSV Eindhoven, anul trecut în grupele Europa League.

Echipele probabile Steaua - Spartak Trnava

|

Echipele probabile Steaua - Spartak Trnava

Echipa probabila Steaua

Tătăruşanu - Dumitraş, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Rusescu, Cr.Tănase - Nikolić
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Echipa probabila Spartak Trnava

Miroslav Filipko - Vlastimil Stozicky, Marek Janecka, Peter Cvirik, Lubos Hanzel - Martin Mikovic, Patrik Gross, Miroslav Karhan, Ivan Schranz - Martin Vyskocil, Mario Bicak
Antrenor: Pavel Hoftych

JOI 02.08.2012: Steaua - Spartak Trnava LIVE pe Antena 1 incepand cu ora 20:45

|

Steaua a muncit mult în meciul de la Ploiești pentru a lua Astrei toate punctele, reușind o victorie spectaculoasă cu scorul de 4-3, deși a fost condusă cu 3-2. Astfel, "roș-albaştrii" au reușit a doua victorie consecutivă din acest debut de campionat și pot pregăti în liniște meciul cu slovacii de la Spartak Trnava. Au trecut nu mai puțin de 44 de ani de la ultima întâlnire dintre cele două echipe din CCE, iar steliștii speră să își ia revanșa acum pentru eliminarea de atunci. Echipa lui Reghecampf va încerca mâine seară să obțină o victorie clară, pentru a lua o opțiune de calificare încă din prima manșa. Steaua vizează un succes cu 2-0 sau 3-0, având ca prioritate să nu primească gol pe teren propriu. "Roș-albaştrii" nu vor primi niciun bonus pentru o eventuală eliminare a slovacilor, având prima de obiectiv în cazul calificării în grupele Europa League, 10.000 de euro de jucător.

Antrenorul Pavel Hoftych a declarat că Steaua este favorită la calificare şi că formaţia sa trebuie să obţină un rezultat bun la Bucureşti pentru a avea şanse. "Steaua este un gigant al blocului estic. Românii sunt favoriţi, au o echipă de calitate, dar vom încerca să răsturnăm calculele hârtiei. Sper să obţinem un rezultat cât mai bun la Bucureşti, care să ne dea şanse de calificare în perspectiva returului. Vom analiza cu mare atenţie jocul adversarului şi vom încerca să obţinem un scor favorabil în prima manşă, pentru a rămâne în cursa calificării.".

Rezumat video CFR Cluj - Slovan Liberec 1-0 Champion League

|

Jucatorii lui CFR Cluj le-au indeplinit dorinta sefilor: victorie fara gol primit in fata campioanei din Cehia, Slovan Liberec.

Echipele de start:

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Rada, Camora - Deac, Muresan, Vass, Bastos - Kapetanos, Sougou
Rezerve: Minca, Sepsi, Nuno Diogo, Edimar, Sare, Diogo Valente, Ronny

Slovan Liberec: Bicik - Kusnir, Toth, Kelic, Felisman - Vacha - Sural, Staijner (c), Bosancic, Breznanik - Hadascok
Rezerve: Hauzr, Morozenko, Karisik, Lyulka, Butenin, Janu, Blazek

Rezumat video FC Vaslui - Fenerbahce 1-1 Champion League

|

FC Vaslui se întoarce cu un punct de la Istanbul după 1-1 cu Fenerbahce.

Echipele de start:

Fenerbahce: Volkan - Gokhan Gonul, Irtegun, Korkmaz, Ali Kaldirim - Mehmet Topal, Cristian - Kuyt, Alex, Stoch - Şenturk
Rezerve: Gunok, Şahin, Mehmet Topuz, Kesimal, Caner, Sow, Bienvenu

FC Vaslui: D. Coman - Milanov, Varela, Charalambous, Sălăgeanu - Antal, Caue, N'Doye, Sînmărtean - N. Stanciu - M. Niculae
Rezerve: Straton, Celeban, Cordoş, Davide, Zsiga, R. Costin, Sburlea

MIERCURI 01.08.2012: CFR Cluj - Slovan Liberec LIVE pe Transilvania Look incepand cu ora 21:45

miercuri, 1 august 2012 |

CFR Cluj a început slab acest sezon, având trei egaluri consecutive, unul în Supercupă și două în Liga 1. Echipa lui Ioan Andone a avut prestații modeste în aceste meciuri, fiind departe de ceea ce ar trebui să joace o campioană. În campionat, "alb-vișiniii" au tot timpul să-și revină, dar ce e îngrijorător este faptul că va urma meciul din Liga Campionilor cu cehii de la Slovan Liberec, iar echipa nu merge. Deocamdată, conducerea are răbdare cu jucătorii și cu antrenorul, dar dacă lucrurile nu vor merge bine mâine seară, vor fi mari probleme. Antrenorul Andone nu poate uita faptul că în sezonul 2008-2009 a fost demis chiar înainte de meciul cu AS Roma din grupele Ligii Campionilor, așa că va trebui să redreseze urgent echipa, pentru că patronul Arpad Paszkany nu glumește. Este foarte important pentru "feroviari" să obțină mâine o victorie cu Slovan, care să le dea prima șansa la calificare pentru returul din Cehia. Obiectivul "alb-vişiniilor" este în primul rând de a nu primi gol pe propriul teren și de a forța o victorie cu 1-0 sau 2-0.

Antrenorul Jaroslav Silhavy a declarat că formaţia CFR Cluj, care are numeroşi străini în lot şi participă an de an în cupele europene, va fi greu de învins în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. "Avem o dublă manşă foarte grea cu CFR Cluj, va fi greu să-i batem pe români, campioni ai ţării şi participanţi în fiecare an în cupele europene. Încă nu am studiat în detaliu jocul lor, dar am cules o serie de informaţii şi vom mai obţine. Avem o experienţă recentă cu o echipă românească, în stagiul de pregătire din Austria, când am bătut-o pe FC Vaslui cu 1-0, o echipă similară cu CFR Cluj. Numai meciurile cu CFR ne vor spune cât de puternici suntem. Campioana României are în lot mulţi jucători străini, va fi greu, diferit faţă de ce a fost cu Sahtior Karagandi", a spus Silhavy.

MIERCURI 01.08.2012: Fenerbahce - FC Vaslui LIVE pe PROTV incepand cu ora 21:45

|

Antrenorul Aykut Kocaman a spus că Fenerbahce şi-a propus să o elimine pe FC Vaslui: "Vom întâlni o echipă foarte bună. A făcut transferuri multe. Noi am analizat foarte bine adversara, are un lot schimbător. Indiferent cine va juca, noi ne propunem să trecem de această fază".

După egalul obținut în Giulești, 2-2 cu Rapid, echipa FC Vaslui a câștigat cu 3-0 partida de acasă cu Petrolul Ploiesti, având o prestație foarte bună. Aceste două rezultate le-au adus jucătorilor moldoveni liniștea necesară de a pregăti meciul cu Fenerbahce. Deocamdată plecarea brazilianului Wesley Lopes la Al-Hilal nu s-a resimțit, dar probabil patronul Porumboiu va mai transfera încă un atacant valoros. Echipa lui Sumudica știe că pornește cu șansa a două în meciul de mâine seară de la Istanbul, dar în ultimii ani a acumulat experiență europeană, reușind câteva rezultate remarcabile. "Galben-verzii" vor încerca să obțină în prima manșa un rezultat cât mai strâns, care să le dea totuşi o șansă pentru returul de la Piatra-Neamț. Ar fi foarte important pentru vasluieni să reușească să înscrie un gol, pentru că e greu de crezut că vor putea să joace la 0-0. Obiectivul lui FC Vaslui în meciul cu Fenerbahce este de a face un egal sau de a pierde la limită.

Rezumat video Otelul - Rapid 1-1 Etapa 2

luni, 30 iulie 2012 |

Echipele de start:

Otelul: Grahovac - Rîpă, Perendija, Sg. Costin, Ljubinkovici - Giurgiu, Benga - L. Iorga, Viglianti, Buş - Stromajer
Rezerve: Brăneţ, Sîrghi, Punosevac, Inkango, Cîrjă, L. Filip, Pena
Antrenor: Dorinel Munteanu

Rapid: Albuţ - Rui Duarte, M. Constantin, Oros, I. Voicu - Roman, N. Grigore, Teixeira, Milisavljevici- D. Goga, Figueiredo
Rezerve: Drăghia, Ilijoski, Pavlovici, Surdu, Glauber, Grigorie, Bozovici
Antrenor: Ovidiu Sabău

Rezumat video Concordia Chiajna - Viitorul Constanta 1-1 Etapa 2

|

Echipele de start:

Concordia Chiajna: Lepmets- Belu, Belica, Ghionea, Maxim- Ad. Popa, Paraschiv (85 Ispir), Rocha (68 Serediuc), Purece- Simion (51 Popovici), Wellington.
Rezerve: Niță, Leca, Fl. Ilie, D. Stan
Antrenor: Ilie Stan

Viitorul Constanta: Vâtcă- Turcu, Larie, Mladen, Bejan- Benzar, Cârstocea (88 Cl. Herea), Lazăr (46 Onicaș) - G. Iancu (76 Vl. Rusu), Cristea, Chițu.
Rezerve: Buzbuchi, Păcuraru, Albu, Toșca.
Antrenor: Cătălin Anghel.

Echipele probabile Otelul - Rapid

|

Echipele probabile Otelul - Rapid

Echipa probabila Otelul

Grahovac - Râpă, Perendija, Sg.Costin, Ljubinković - Giurgiu, Filip - L.Iorga, Štromajer, L.Buş - Pena
Antrenor: Dorinel Munteanu

Echipa probabila Rapid

Albuţ - Rui Duarte, Abrudan, Oros, Božović - N.Grigore, Filipe Teixeira, Milisavljević - Goga (Ilijoski), Surdu
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

LUNI 30.07.2012: Otelul - Rapid LIVE pe Antena 1 si DolceSport incepand cu ora 20:20

|

Otelul nu a jucat cine știe ce la Iasi, dar a știut să speculeze greșelile nou promovatei CSMS, obținând prima victorie din noul sezon. Astfel, "oțelarii" au anulat acea penalizare de două puncte dictată de LPF și vor încerca să obțină în fața Rapidului primele trei puncte. Conducerea gălăţenilor a achitat toate datoriile clubului, astfel că jucătorii transferați în pauza de vară au de acum drept de joc, iar antrenorul Munteanu mai poate aduce câțiva jucători noi. În ultimele trei meciuri disputate la Galati, "roș-alb-albaştrii" au câștigat şapte puncte în fața "alb-vişiniilor", reușind performanța de a nu primi niciun gol. Ei își doresc și astazi să continue cu victoriile în fața Rapidului, mai ales că următorii adversari vor fi la fel de puternici.

Rapid a început cu un semi-eșec în noua ediție de campionat, după ce a remizat pe teren propriu în fața Vasluiului. Giuleștenii au fost conduși de două ori, dar au reușit să egaleze de fiecare data, punctul fiind obținut cu destulă șansă. Joi seara, "alb-vișiniii" au reușit o victorie cu 2-0 în Finlanda în fața lui MyPa, calificându-se în turul următor cu scorul general de 5-1. Joia viitoare va urma meciul cu SC Heereenven, miza fiind un loc în play-off-ul Europa League. Până la întâlnirea cu echipa lui Marco van Basten, jucătorii rapidiști vor trebui să se concentreze asupra meciului din Liga 1 de la Galati, acolo unde au avut în ultimii ani rezultate nesatisfăcătoare. Antrenorul Nelutu Sabau va încerca să obțină cel puțin un punct în fața Otelului și, dacă va mai câștiga încă trei în etapa următoare cu CSMS Iasi, ar fi în grafic în acest debut de sezon.

Echipele probabile Concordia Chiajna - Viitorul Constanta

|

Echipele probabile Concordia Chiajna - Viitorul Constanta

Echipa probabila Concordia Chiajna

Lepmets - V.Creţu, Belica, Ghionea, Maxim - Ad.Popa, S.Paraschiv, Rafael Rocha, Purece - V.Simion, Cârstea (Welington)
Antrenor: Ilie Stan

Echipa probabila Viitorul Constanta

Vâtcă - Bejan, Larie Puţanu - Cârstocea, Al.Lazăr, Al.Iacob, Benzar, G.Iancu - Chiţu, V.Rusu
Antrenor: Cătălin Anghel

LUNI 30.07.2012: Concordia Chiajna - Viitorul Constanta LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 18:30

|

Concordia Chiajna a dat o replică bună Stelei, rezistând o repriza în Ghencea, dar până la urmă a pierdut cu scorul de 1-0, în urma unui gol marcat din off-side. Chiar dacă a mai rămas doar cu trei jucători din vechea gardă, acest lucru nu s-a simțit cel puțin în meciul cu Steaua, echipa ilfoveană arătând ca o echipă solidă. "Vulturii verzi" vor juca următoarele meciuri cu nou promovatele Viitorul Constanta și CS Turnu Severin și vor încerca să câștige cât mai multe puncte, pentru că următorul adversar va fi Dinamo. Ilie Stan & co. au ca obiectiv trei puncte în meciul de astazi cu echipa lui Hagi și cel puțin un punct în etapa următoare la Turnu Severin.

Deși a primit gol în minutul 1 și a fost condusă de două ori, Viitorul Constanta a reușit pe teren neutru, la Galați, un rezultat de egalitate în fața lui FC Brasov. În prima etapă, CS Turnu-Severin, Gloria Bistrița și CSMS Iași au pierdut pe teren propriu cu 1-2, echipa lui Catalin Anghel fiind singura dintre nou promovate care a evitat înfrângerea. Pentru tinerii jucători de la Viitorul va urma o deplasare la Chiajna, acolo unde vor încerca să joace din nou deschis și să lupte pentru câștigarea unui nou punct. Programul dobrogenilor este destul de abordabil în primele etape pentru că abia în etapa a 7-a vor întâlni un adversar de calibru, FC Vaslui, așa că ar fi de dorit să profite de acest lucru și să adune cât mai multe puncte în clasament.

Rezumat video Dinamo - CSMS Iasi 5-2 Etapa 2

duminică, 29 iulie 2012 |

Echipele de start:

Dinamo: Naumovski - Nica, D. Grigore, Scutaru, Pulhac - C. Munteanu - Rus, Issa Ba, Boubacar - Țucudean, Alexe
Rezerve: Manyur - Axente, Cristea, Curtean, Dănciulescu, Koulibaly, Mușat
Antrenor: Dario Bonetti

CSMS Iasi: Lungu - Țigănașu, Mitrea, Tincu, Jovanovic - Petrovic - Milea, Vladu, Straton, Onofraș - Cl. Ionescu
Rezerve: And. Bălan - Crețu, Avrămia, Cicur, Herghelegiu, Cl. Tudor, Keita
Antrenor: Ionuț Popa

Dinamo - CSMS Iasi LIVE pe DigiSport 1

|

Dinamo debutează în noul sezon pe teren propriu în compania echipei lui Ionuţ Popa, CSMS Iasi.

Partida de pe National Arena va începe de la 21:30, LIVE pe DigiSport 1.

Dario Bonetti intenţionează să folosească aceeaşi formulă ca şi în prima etapă, la Severin.  CSMS Iasi a pierdut etapa trecută pe teren propriu cu Oţelul, 1-2, şi speră să-i încurce pe "cîini" şi să realizeze surpriza.

Rezumat video U Cluj - Gloria Bistrita 1-0 Etapa 2

|

Echipele de start:

U Cluj: Balauru - Krumov, Szilagyi (c), Paraskevas Christou, Mendy (82 Firțulescu) - Pătrașcu, Paulinho (74 Nicola), Gh. Vasile, Dos Santos - V. Dinu (59 Muzac), Drăghici.
Rezerve: Matache, Ciupe, Gafița, Roberto Iancu
Antrenor: Cristi Dulca

Gloria Bistrita: Bota - Wilfried, V. Năstase (c) (75 D. Stan), Azevedo Dos Santos, Romario - Predescu (82 Curtuiuș), Cafasso, Ayza, Peteleu - Layo (63 Fl. Bratu), P. Anton.
Rezerve: Oghiniciuc, Tircă, Feher, Ionescu
Antrenor: Nicolae Manea

U Cluj - Gloria Bistrita LIVE pe DigiSport 1

|

Cristi Dulca debutează pe banca celor de la U Cluj după ce l-a înlocuit pe Claudiu Niculescu. Dulca e optimist că poate revitaliza echipa: "Nu e o situaţie prea bună, nu e prea multă miere în stup. Eu zic că situaţia poate fi rezolvată. Am luat echipa după acest eşec usturător şi vom regla lucrurile din mers".

Adversara celor de la U Cluj este nou-promovata Gloria Bistrita.

Partida va începe de la 19:00, LIVE pe DigiSport 1.

Echipele probabile Dinamo - CSMS Iasi

|

Echipele probabile Dinamo - CSMS Iasi

Echipa probabila Dinamo

Naumovski - L.Rus, Luchin, D.Grigore, Pulhac - Boubacar, Issa Ba, Căt.Munteanu - Axente, Ţucudean, M.Alexe
Antrenor: Dario Bonetti

Echipa probabila CSMS Iasi

C.Lungu - Jovanović, Tincu, Mitrea, Humă (Ţigănaşu) - Milea (Straton) - Onofraş, Petrović, Ciucur, Vladu - Cl.Ionescu
Antrenor: Ionuţ Popa

DUMINICA 29.07.2012: Dinamo - CSMS Iasi LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

|

Dinamo n-a prins o zi prea bună la Turnu-Severin, dar și-a atins obiectivul, câștigând cu scorul de 2-1 în fața nou promovatei. Atacanții "alb-roșilor" și-au făcut treaba (Axente & Danciulescu), spre bucuria antrenorului Bonetti, care are astfel un start de sezon reușit, după ce în urmă cu o săptămâna a câștigat și Supercupa României. În prima etapă "câinii" au întâlnit o nou promovată, iar astazi vor juca cu o alta, CSMS Iasi, în fața căreia au un obiectiv clar, victoria la o diferență mare de goluri. Jucătorii așteaptă cu nerăbdare amicalul de pe "Național Arena" cu FC Barcelona și își doresc că la ora disputării acelui meci să aibă maximum de puncte în clasament.

CSMS Iasi nu a jucat chiar prost în meciul de debut în Liga 1 cu Otelul Galati, dar lipsa experienței și a omogenității și-a spus cuvântul, astfel că la final a pierdut cu scorul de 1-2. Antrenorul Ionuț Popa are o misiune extrem de dificilă de a redresa echipa, pentru că are și ghinionul unui program foarte greu, urmând a întâlni astazi pe Dinamo, apoi pe Rapid și Petrolul, toate echipe de top. Pentru ieșeni va fi o experiență frumoasă să joace pe superba "Național Arena", dar oricât de mult și-ar dori să obțină un rezultat pozitiv, e foarte puțin probabil să se întâmple acest lucru. Obiectivul moldovenilor în meciul de mâine cu Dinamo este de a pierde la un scor cât mai strâns, nimeni nu îndrăznește să viseze nici măcar la un meci egal.

Echipele probabile U Cluj - Gloria Bistrita

|

Echipele probabile U Cluj - Gloria Bistrita

Echipa probabila U Cluj

Balauru - Krumov, Szilagyi, Braz (Cucui), Nicola - Paulinho, B.Pătraşcu, R.Iancu, Firţulescu - Aléx Dos Santos, V.Dinu
Antrenor: Cristian Dulca

Echipa probabila Gloria Bistrita

Dolha - Peteleu, Canon, D.Stan (Năstase), Caffaso - P.Anton, Romário, Feher, Predescu - Fl.Bratu, Layo
Antrenor: Nicolae Manea

DUMINICA 29.07.2012: U Cluj - Gloria Bistrita LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

|

U Cluj a început extrem de prost în noua ediție de campionat, fiind învinsă la Târgu-Jiu cu scorul de 6-2 de Pandurii. În urma acestui eșec usturător, Anamaria Prodan s-a certat cu antrenorul Niculescu, iar ultimul a decis să demisioneze. Echipa va fi antrenată de Cristian Dulca, care are ca obiectiv să o redreseze cât mai rapid pe U Cluj, pentru a nu ajunge încă din primele etape în zona retrogradării. Un prim prilej pentru "alb-negri" de a obține prima victorie din acest sezon va fi astazi, când vor întâlni pe "Cluj Arena" pe nou promovata Gloria Bistrita. Este foarte important pentru "studenți" să câștige mâine cele trei puncte pentru că în etapa următoare va juca cu Steaua, unde au șanse foarte mici de a evita înfrângerea. Obiectivul U Cluj în meciul cu Gloria Bistrita este clar, obținerea victoriei, fie și la un scor minim.

Gloria Bistrita a început cu stângul în noul sezon, fiind învinsă pe teren propriu de Astra Ploiesti cu scorul de 2-1. Antrenorul Nicolae Manea a fost supărat pe conducere că nu a rezolvat legitimarea unor jucători și a fost astfel nevoit să improvizeze la meciul cu prahovenii. Jucătorii Gloriei vor juca mâine un meci important la Cluj cu U Cluj, o echipă care a început și ea prost campionatul, și cu care va fi probabil în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Obiectivul bistrițenilor este de a câștiga pe "Cluj Arena" un punct, care ar conta foarte mult în special pentru moralul jucătorilor.

Postări populare