Rezumat video Otelul Galati - U Cluj 2-0 Etapa 32

sâmbătă, 12 mai 2012 |

Echipele de start:

Otelul Galati: Grahovac - Rîpă, Sg. Costin, Perendija, S. Ilie - Antal, Didi, Filip, Giurgiu, Iorga - Pena.
Antrenor: D. Munteanu

U Cluj: Boşneag - D. Popa, Galamaz, Szukala, Mendy - Boştină, Hoban, Marinescu, Ad. Cristea - Grozav, Morar.
Antrenor: Cl. Niculescu

Rezumat video CFR Cluj - Vointa Sibiu 2-1 Etapa 32

vineri, 11 mai 2012 |

Echipele de start:

CFR Cluj: Beto - Lionn, Piccolo, Maftei, Camora - Hora, Peralta, Sare, Vranjes - Sougou, Kapetanos
Rezerve: Stăncioiu, Panin, Mureşan, Ronny, Godemeche, Bastos, Rui Pedro
Antrenor: Ioan Andone

Vointa Sibiu: Miron - Forika, Cr. Apostol, N. Grigore II - Burlacu, Dîlbea, Tătar, Bunea - Cigan, Zăgrean, I. Popa
Rezerve: Dănălache, Beza, Sg. Bar, Postolache, C. Străuţ, Antohi, Olteanu
Antrenor: Alexandru Pelici

VINERI 11.05.2012: CFR Cluj - Vointa Sibiu LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

|

CFR Cluj a condus cu 1-0 pe "Cluj Arena" pe U Cluj, printr-un penalty controversat, transformat de căpitanul Cadu, după care au avut loc incidentele între jucători, iar arbitrul Alexandru Tudor a pus capăt partidei, desi trecuseră doar 27 de minute. Comisia de disciplină a LPF va judeca vineri acest meci, iar "feroviarii" speră să câstige la "masa verde" cu scorul de 3-0. Antrenorul Ioan Andone va trebui să pregătească foarte bine următoarele două meciuri, cu deja retrogradatele Vointa Sibiu si CS Mioveni, pentru a nu avea vreo surpriză neplăcută. Obiectivul "alb-visiniilor" nu poate fi decât şase puncte în aceste meciuri, pentru ca la partida din ultima etapă cu Steaua, să-si poată permite si un egal. În acest retur, clujenii au făcut multe partide modeste, dar au acum prilejul să câstige la o diferentă mai mare de goluri, tinând cont că vor întâlni echipe care sunt deja resemnate cu retrogradarea.

Vointa Sibiu n-a reusit în meciul de pe teren propriu să câstige în fata lui Dinamo, în fată căreia a pierdut cu 0-1, astfel că este practic retrogradată în liga secundă. Echipa lui Pelici & Tăbârcă a jucat bine, dar a ratat foarte multe ocazii, iar la final, jucătorii si suporterii au fost foarte dezamăgiti. Prin acest nou esec, ardelenii sunt practic retrogradaţi în liga secundă, mai ales că vor juca mâine pe terenul liderului, acolo unde au sanse minime de a obtine chiar si un punct. În tur, ei au pierdut cu 1-0 pe teren propriu, după un meci în care au fost dezavantajati clar de arbitrul Petrescu si ar fi dorit acum o revansă, care să o fi stopat pe CFR Cluj din calea către titlu, dar acest lucru nu se mai poate întâmpla, pentru că echipa este la pământ. Jucătorii nu mai au nicio motivatie, s-au resemnat deja cu retrogradarea si tot ce pot face în meciul din Gruia cu CFR este doar să limiteze proportiile scorului.

Clasament Liga 1 dupa Etapa 31

|

Clasament Liga 1 dupa Etapa 31

Echipa Pct. Gol J
1 Vaslui 61 54-28 31
2 CFR 61 52-27 30
3 Steaua 59 41-22 31
4 Rapid 57 49-27 31
5 Dinamo 56 48-28 31
6 Otelul 49 31-26 31
7 U Cluj 44 41-30 30
8 Pandurii 43 43-35 31
9 FC Brasov 39 32-30 31
10 Ceahlaul 39 30-40 31
11 Chiajna 39 35-49 31
12 Astra 38 33-35 31
13 Medias 38 38-48 31
14 Petrolul 36 38-41 31
15 Targu Mures 32 28-38 31
16 Vointa 29 19-39 31
17 Sportul 27 30-52 31
18 CS Mioveni 12 18-65 31

Rezumat video Gaz Metan - Rapid 2-2 Etapa 31

|

Echipele de start:

Gaz Metan: Pleşca - Frăsinescu, Muth, Markovici, Vukadinovici - Todea, Issa Ba - Avram, Bawab, C. Petre - Vitinho
Rezerve: Buchta, Zaharia, Ciucă, Nicandro, Tahar, Gheorghe, Roman
Antrenor: Cristi Pustai

Rapid: Coman - Rui Duarte, M. Antonio, Burcă, Bozovici - Grigore, Alexa, Grigorie - Roman, Herea, Surdu
Rezerve: Vîtcă, Ezequias, Pancu, Sburlea, Pavlovici, Glauber, Teixeira
Antrenor: Răzvan Lucescu

Rezumat video Steaua - Ceahlaul 1-0 Etapa 31

|

Echipele de start:

Steaua: Tătăruşanu - Martinovici, Iliev, Geraldo, Pîrvulescu - Gardoş, Chiricheş - Tatu, Răduţ, Tănase - Nikolici
Rezerve: Stancu, Dănănae, Matei, Rusescu, Roşu, Fl.Costea

Ceahlaul: Jovici - Dumitraş, Ichim, Cazan, Viţelaru - A. Achim, Monroy - Muscalu, Onciu, Stana - Golubovici
Rezerve: Villadsen, Drugă, Gafiţa, Bădescu, Pavel, Forminte, Ţepes

Rezumat video Pandurii - FC Vaslui 1-2 Etapa 31

joi, 10 mai 2012 |

Echipele de start:

Pandurii: Mingote - Unguruşan, Viera, I. Rada II, Vlad - Cl. Voiculeţ, Pintilii,  D. Nistor - Al. Maxim, Lemnaru, Cristea
Rezerve: Lazăr, Brata, Rusu, Avramescu, Batin, Grigoraş, Cardoso

FC Vaslui: Borjan - Milanov, Papp, M. Constantin, Paito - Wesley, R. Costin, Anderson, L. Sînmărtean - Temwanjera, Bello
Rezerve: Straton, Adailton, Farkaş, Luz, Stanciu, N'Doye, Buhăescu

Rezumat video FCM Tg. Mures - Petrolul 1-2 Etapa 31

|

Echipele de start:

FCM Tg. Mures: Albuţ - Homei, Cordoş, Ghionea, Sepsi, L. Szilagyi - Astafei, Ilyes, E. Nicu, Bujor - Ljubojevici
Rezerve: Balauru, Kiriţă, Fl. Dan, D. Matei, Sg. Buş, B. Apostu, Bumba
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Petrolul: Hamutovski - B. Străuţ, Melinte, Ben Djemia, Fl. Maxim - Mustivar, Osiako - Opriţa, V. Negru, Hamza - Zerka
Rezerve: Valincius, Fl. Dumitru, Sytnik, Stojimirovici, M. Tudor, Bikana, Boudjemaa
Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Rezumat video Astra - Concordia Chiajna 0-2 Etapa 31

|

Echipele de start:

Astra: S. Lung jr. - Bărboianu, V. Găman, Ricardo dos Santos, J. Morais - Takayuki, Fl. Pătraşcu - Spadacio, Laionel, Al. Stan - Fatai
Rezerve: C. Grigore, Oprsal, Ologu, Ţigănaşu, De Amorim, B. Rusu, Budescu

Chiajna: Niţă - Ad. Popa II, Petrovici, Mamele, Guillherme - Ad. Popa I, L. Filip, Muzac, Paulinho - Alex, Rocha
Rezerve: Gospodinov, Lahcev, S. Pană, V. Iacob, V. Munteanu, Mihalcea, V. Dinu

JOI 10.05.2012: Steaua - Ceahlaul LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

|

Meciul dintre Steaua si Ceahlaul face parte din etapa cu numarul 31 din Liga 1. Situate pe locurile 3 si 9 in clasament, cele doua echipe vin dupa victorii in ultima etapa: Steaua 2-0 la Concordia, iar Ceahlaul 2-0 acasa cu CS Mioveni.

Victoria de la Chiajna, cu 2-0, o mentine pe Steaua în lupta la titlu, dar le-a decimat echipa. Pentru meciul următor, cu Ceahlaul, Mihai Stoichiţă va avea cîteva absenţe importante.

JOI 10.05.2012: Gaz Metan - Rapid LIVE pe DolceSport incepand cu ora 21:30

|

Gaz Metan Medias intaneste joi seară pe teren propriu echipa antrenată de Razvan Lucescu , Rapid Bucuresti . Meciul va avea loc pe Stadionul Municipal din Medias începând cu ora 21:30 și va fi transmis de Dolce Sport .

Mediesenii vin după o înfrângere de la Vaslui , unde au pierdut cu scorul de 4-0 . Vasluieni au marcat prin Adailton în minutul 16 , Temwanjera în minutul 23 , iar în cea de a doua repriză Temwanjera a mai marcat două goluri .
Rapidiștii au remizat pe teren propriu cu echipa antrenată de  FCM Tg. Mures 1-1.

În tur mediesenii au pierdut cu scorul de 5-3 după un meci în care Gaz Metan conducea cu scorul de 2-0

JOI 10.05.2012: Pandurii - FC Vaslui LIVE pe GSPTV incepand cu ora 20:00

|

Desi a condus cu 1-0 la Galati, echipa Pandurii a pierdut la final cu scorul de 2-1, primind două goluri în trei minute. Acest esec nu-i prea afectează pe jucătorii olteni care se pot considera deja în vacantă, nefiind amenintati cu retrogradarea sau implicati în lupta pentru Europa League. În ultimele patru meciuri rămase, acestia îsi mai propun doar să arbitreze lupta pentru titlu, pentru că în cazul în care ar câstiga sau ar face egal cu Vaslui sau Rapid, acestea ar iesi din lupta pentru câstigarea campionatului. Antrenorul Grigoras îsi doreste o victorie în meciul cu FC Vaslui, pentru că asa echipa ar avea sanse mai mari de a termina anul pe locul 6 în clasament si mai ales, ar demonstra că la Targu-Jiu este un teren unde candidatele la titlu nu pot câstiga.

FC Vaslui a reusit unul dintre cele mai bune meciuri din acest retur, surclasând-o cu scorul de 4-0 pe Gaz Metan Medias. Acest succes îi mentine în continuare pe băietii lui Inacio în lupta pentru titlu, mai ales că la meciul U Cluj - CFR au fost incidente, partida fiind suspendată. Încă nu se stie exact dacă CFR va obţine victoria la "masa verde" cu 3-0, asa că jucătorii lui Inacio vor trebui să câstige meciurile rămase din acest sezon. Va urma un meci dificil la Targu-Jiu, acolo unde celelalte candidate la titlu nu au reusit victoria. În cazul în care moldovenii ar reusi să câstige, i-ar egala la puncte pe ardeleni si ar avea în continuare sanse la titlu. În urmă cu un sezon, "galben-verzii" i-au învins cu 1-0 pe olteni si speră să câstige din nou si mâine, mai ales că au nevoie atât de mare de victorie.

JOI 10.05.2012: FCM Tg. Mures - Petrolul LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

|

FCM Tg. Mures a reusit surpriza etapei a 30-a, obtinând un rezultat de egalitate în Giulesti cu Rapid, 1-1. Echipa lui Neluţu Sabău a jucat foarte bine în apărare, rezistând 82 de minute fără a primi gol, iar în prelungiri, cu multă sansă, a reusit un gol egalizator nesperat. Chiar dacă a câstigat un punct pe terenul Rapidului, echipă ardeleana a coborât sub linia retrogradării, pentru că Petrolul a câstigat derby-ul cu Astra si are un punct mai mult în clasament. Asadar meciul de mâine cu "lupii galbeni" va fi deosebit de important pentru târgumureşeni, care sunt obligati să-l câstige, altfel salvarea de la retrogradare n-ar mai depinde doar de ei. În cazul unui eventual esec, "municipalii" ar avea soartă pecetluită, urmând a le însoti în liga secundă pe Vointa, Sportul si Mioveni.

Desi a fost condusă cu 1-0 de rivala Astra, echipa Petrolul a reusit o spectaculoasă reasturnare de scor, câstigând la final cu 3-1. Cei 8.800 de suporteri ai "găzarilor" au fost extrem de bucurosi la final, pentru că nimic nu-i face mai fericiti decât o victorie cu Astra. Cele trei puncte i-au ajutat pe "galben-negri" să părăsească ultimul loc retrogradabil, astfel că în următoarele patru etape rămase, acestia îsi pot decide singuri soarta. Va fi foarte important pentru prahoveni să evite înfrângerea la Targu-Mures, altfel ar reveni pe locul 15. Un succes în fata FCM Tg. Mures ar însemna enorm pentru Petrolul, dar nici un egal nu este un rezultat slab.

JOI 10.05.2012: Astra - Concordia Chiajna LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 17:00

|

Desi a condus cu 1-0 pe stadionul "Ilie Oană", prin golul marcat de Fatai, echipa Astra a pierdut la final cu scorul de 3-1 în fata Petrolului. In urmă înfrângerilor din ultimele etape, prahovenii au ajuns pe locul 10 în clasament, fiind întrecuti si de Ceahlaul Piatra-Neamt. Jucătorii nu mai au niciun obiectiv, pentru că nu sunt amenintati cu retrogradarea, dar vor încerca până la finalul sezonului să profite de faptul că au un program mai accesibil si să încheie anul cu câteva victorii, pentru a-si mai repara imaginea. Obiectivul Astrei în meciul cu Concordia este de a obtine victoria, care este asteptata de suporteri de trei etape.


Concordia a pierdut meciul sustinut la Chiajna cu Steaua cu scorul de 0-2, după o evolutie mult mai slabă decât în precedentele partide. Ilfovenii si-au dorit mult să nu piardă acest meci pentru a infirma zvonurile că s-ar da la o parte în fata Stelei, dar nu au reusit acest lucru. Din cele trei echipe mari din Bucuresti, doar Rapid a pierdut la Chiajna, în schimb Dinamo si Steaua au câstigat. Acest esec poate fi îngrijorător pentru "galben-verzi" pentru că, cu patru etape înainte de final, au patru puncte avans fată de linia retrogradării. În plus vor urma trei meciuri foarte grele, la Ploiesti cu Astra, echipă care vine după trei înfrângeri la rând si apoi cu două contracandidate la retrogradare, FCM si Gaz Metan. O victorie la Ploiesti ar însemna practic biletul de rămânere în prima ligă, asa că jucătorii lui Reghecampf vor trebui să încerce să o obtină, pentru a nu bază pe eventuale victorii cu FCM Targu-Mures sau Gaz Metan Medias.

Rezumat video - Finala Europa League - Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3-0

|

Echipele de start:

Atletico Madrid: Courtois - Juanfran, Godin, Joao Miranda, Filipe Luis - Mario Suarez, Gabi - Diego, Adrian, Arda Turan - Falcao.
Rezerve: Asenjo, Lopez, Dominguez, Assuncao, Koke, Salvio, Martin.
Antrenor: Diego Simeone.

Athletic Bilbao: Iraizoz - Iraola, Javi Martinez, Amorebieta, Aurtenetxe - Herrera, Iturraspe, De Marcos - Susaeta, Muniain - Llorente.
Rezerve: Raul, Jose, Ekiza, Perez, Toquero, Gabilondo, Gomez.
Antrenor: Marcelo Bielsa.

Rezumat video Sportul Studentesc - Otelul Galati 0-2 Etapa 31

miercuri, 9 mai 2012 |

Echipe de start:

Sportul Studentesc: C. Lungu - Patriche, D. Lung, Ciobanu, Beţa - V. Lazăr, A. Lungu, Ghinga, Novac, Ferfelea - Curelea. Antr. D. Isăilă
Rezerve: Ormenişan, L. Dobre, I. Şerban, C. Nistor, Cioranu, Ciubotariu

Otelul Galati: Grahovac - Rîpă, Sg. Costin, Perendija, S. Ilie - Giurgiu, Filip - L. Buş, Didi, Stromajer - Punosevac. Antr. D. Munteanu
Rezerve: Brăneţ, Sîrghi, L. Iorga, Benga, I. Neagu, Pena, Antal

Rezumat video CS Mioveni - FC Brasov 0-1 Etapa 31

|

Echipele de start:

CS Mioveni: Cobrea - I.Voicu, B.Stoica, M.Olteanu, I.Baicu - G.Enache, Najdin, Săndulescu - Ayza, Neaga, Voiculeţ
Rezerve: Popescu, Nilă, Lircă, E.Crăciun, Ad.Iordache, Barbu, Năstăsie

FC Brasov: Felgueiras - Cr.Ionescu, Munteanu. Machado, Velayos - Distefano, Mateiu, Dias, Viveiros - Moutinho, Ilijoski
Rezerve: Godinho, Majernik, Mauro Alonso, Fl.Stîngă, Damian, Olariu, Ciupe

MIERCURI 09.05.2012: Sportul Studentesc - Otelul Galati LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 18:00

|

Sportul Studentesc a reusit un nou rezultat de egalitate, 1-1 pe "Cluj Arena" cu U Cluj. Din păcate pentru ei, punctele obtinute în aceste meciuri nu-i ajută prea mult, pentru că Petrolul a reusit să câstige meciul cu Astra, iar FCM Tg. Mures a scos un egal cu Rapid. Cu patru etape înainte de final, echipa din Regie se află la şase puncte de locul salvator, având sanse minime de a evita retrogradarea. Va urma un meci cu Otelul Galati, în care "alb-negrii" vor încerca să obtină victoria, sperând că în celălalt meci al etapei, FCM Tg. Mures - Petrolul Ploiesti să fie un scor egal.

Desi a fost condusă cu 1-0 pe teren propriu de Pandurii, echipa Otelul a reusit în finalul primei reprize, în doar trei minute, să întoarcă rezultatul si să câstige cu 2-1. Echipa lui Dorinel Munteanu a revenit pe 6 în clasament, loc pe care si-a propus să termine în acest final de campionat. "Otelarii" vor încerca să câstige meciul din Regie cu Sportul Studentesc, pentru că în următoarea etapă cu U Cluj să rezolve definitiv problema locului 6. Gălăţenii mai au un singur obiectiv în acest sezon, în care au ratat participarea în cupele europene, de a o învinge pe rivala numărul unu, FC Vaslui, cu care va juca în penultima etapă, sperând astfel că o va stopa în lupta pentru câstigarea campionatului. Jucătorii nu sunt prea motivati pentru meciul din Regie, dar vor încerca să-i bată pe "studenti" pentru a treia oară la rând (în sezonul 2010-2011 au câstigat de două ori cu 1-0, la fel si în turul acestei editii).

MIERCURI 09.05.2012: CS Mioveni - FC Brasov LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 16:00

|

CS Mioveni a pierdut un nou meci în Liga 1, fiind învinsă cu scorul de 2-0 la Piatra-Neamt de Ceahlaul. Venirea antrenorului Telu Stancu nu a adus nimic nou în jocul argeşenilor, care vor începe sezonul 2012-2013 din liga secundă cu penalizări. In acest final de sezon, CS Mioveni va întâlni pe Dinamo si CFR Cluj, unde cu sigurantă nu va câstiga niciun punct si pe FC Brasov si Vointa, unde speră să câstige măcar un meci. În acest retur, argeşenii nu au câstigat niciun meci si au că obiectiv să bată mâine pe FC Brasov, echipă care cel putin teoretic ar mai putea să o învingă.

FC Brasov s-a temut degeaba de întâlnirea cu Vointa Sibiu, pe care a învins-o neasteptat de usor, la un scor clar, 3-0. Această victorie, face ca "stegarii" să aibă un final de sezon un pic mai linistit, pentru că înainte de ultimele patru etape au un avans de trei puncte fată de Petrolul si patru puncte fată de FCM Tg. Mures. Pentru "galben-negri", deplasarea de la Mioveni este un prilej de a încheia definitiv problema retrogradării, pentru că în cazul unui succes ar fi practic salvată. În tur, ardelenii n-au avut nicio problemă cu cei de la Mioveni, pe care i-au învins cu scorul de 4-0 si îsi propun să-i bată din nou pentru a primi vizata Stelei mult mai relaxati.

MIERCURI 09.05.2012 - Finala Europa League: Atletico Madrid - Athletic Bilbao LIVE pe PROTV incepand cu ora 21:45

|

Atletico Madrid a eliminat-o, cu scorul general de 5-2, pe FC Valencia, in timp ce Athletic Bilbao a trecut, cu scorul general de 4-3, de Sporting Lisabona.

Athletic Bilbao a mai disputat o finala de Cupa UEFA, in 1977, in timp ce Atletico Madrid a castigat Liga Europa in 2010.

Atletico Madrid va fi lipsita la finala de aportul mijlocasului Tiago, eliminat in meciul cu FC Valencia.

Finala Europa League este cel mai important eveniment gazduit in Romania.

100 de camere vor transmite intalnirea dintre Bilbao si Madrid. Meciul va fi transmis in 130 de tari.

VIDEO: Bataie la meciul U Cluj - CFR Cluj

marți, 8 mai 2012 |

VIDEO: Bataie la meciul U Cluj - CFR Cluj


Derby-ul U Cluj - CFR Cluj suspendat la 0-1 în minutul 27 din cauza unei încăierări generale iscată de Bornescu.

După circa 15 minute de întreruperi, Alexandru Tudor a decis ca meciul să nu se mai reia.

Rezumat video Vointa Sibiu - Dinamo 0-1 Etapa 31

|

Echipele de start:

Vointa Sibiu: Miron - Forika, Apostol, N. Grigore ll - Burlacu, Bunea, Beza, Tătar - Cigan, Zăgrean, I. Popa.
Antrenor: A. Pelici

Dinamo: Naumovski - Nica, D. Grigore, Moţi, Pulhac - L. Rus, D. Kone, Curtean, Alexe - M. Niculae, Ţucudean.
Antrenor: D. Bonetti

Promotie la aparate de aer conditionat

|

MARTI 08.05.2012: U Cluj - CFR Cluj LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

|

U Cluj a terminat la egalitate meciul de pe teren prorpiu cu Sportul Studentesc, scor 1-1. Cu putină atentie, la finalul partidei clujenii ar fi putut câstiga toate punctele, dar acestia erau mai mult cu gândul al derby-ul cu CFR. În acest final de sezon, "sepcile rosii" mai au un singur obiectiv, să o bată pe rivala CFR pentru a o stopa din cursa către al treilea titlu. Astfel, antrenorul Niculescu si-a odihnit o parte din jucători, care vor fi fresh la ora meciului. U Cluj a ratat în acest sezon calificarea în Europa League, iar fanii au fost destul de dezamăgiti pentru că sperau că favoritii lor să evolueze în această competitie. În cazul în care "alb-negrii" ar câstiga mâine meciul cu CFR, cu sigurantă fanii îi vor ierta pe jucători pentru ratarea cupelor europene. Obiectivul celor de la U Cluj în meciul cu CFR este clar, să obtină victoria, pentru că n-a reusit acest lucru de când aceasta a fost preluată de Arpad Paszkany.

CFR Cluj a dat lovitură în Stefan cel Mare, câstigând cu 1-0 în fata lui Dinamo prin golul marcat de grecul Kapetanos în minutul 90. Acest succes face ca Dinamo să iasă definitiv din luptă pentru titlu, iar CFR Cluj să-si consolideze pozitia de lider. "Feroviarii" se vor mai luptă pentru titlu doar cu Vaslui si oarecum cu Rapid şi Steaua, dar totul depinde doar de ei, pentru că în cazul în care vor câstiga ultimele trei etape, ar deveni campioni. Va urma meciul cu U Cluj care este practic ultima echipă care ar putea să le mai facă probleme, urmând a întâlni apoi adversari foarte modesti precum Vointa si Mioveni. "Alb-visinii" îsi doresc ca până la ultimul meci al sezonului din etapa a 34-a, cu Steaua să fie deja campioni si de aceea vor aborda partida de pe "Cluj Arena" doar la victorie.

MARTI 08.05.2012: Vointa Sibiu - Dinamo LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 18:00

|

Vointa Sibiu a avut o prestatie execrabilă la Brasov, unde a pierdut cu scorul de 3-0, în fata unei contracandidate la retrogradare. Echipa lui Pelici si Tăbârcă nu este încă retrogradata matematic si mai speră să le ajungă pe Petrolul Ploiesti si FCM Targu Mures, dar pentru asta e obligată să câstige meciul cu Dinamo. În cazul unui nou esec sau a unui egal, sansele ardelenilor de a se mai mentine în prima liga vor fi nule. În tur, sibienii au cedat greu în Stefan cel Mare, fiind învinsi cu scorul de 1-0, după un gol marcat de Danciulescu si speră să reusească si ei să-si fructifice avantajul terenului propriu.

Dinamo avea nevoie mare de cele trei puncte în meciul de acasă cu CFR Cluj, dar n-a reusit acest lucru, mai mult a pierdut în minutul 90. Prin acest esec, "câinii rosii" au iesit din lupta pentru titlu, pentru că este imposibil ca în ultimele patru etape rămase să mai poată recupera cele opt puncte fată de "feroviari". Sezonul este ratat, singura consolare care ar mai putea să o aibă ar fi să câstige derby-ul cu Steaua si finala Cupei României cu Rapid. "Alb-rosii" vor merge la Sibiu pentru partida cu Vointa în care nu vor mai avea nicio motivatie, pentru că nu va mai conta dacă vor termina sezonul pe locul 4 sau 5. Totusi, antrenorul Bonetti va dori să scoată echipa din criză pentru a o aduce la o formă bună până la meciurile mai sus amintite. Obiectivul lui Dinamo în deplasarea de la Sibiu este de a câstiga meciul pentru a mai sterge impresia proastă lăsată în ultimele etape.

Program si televizari Etapa 33 Liga 1

|

Program si televizari Etapa 33 Liga 1

MARTI, 15.05.2012

FC “U” CLUJ – CS VOINTA SIBIU - ora 20.00 - GSP TV
CS MIOVENI – FC CFR 1907 CLUJ - ora 21.30 - DIGI SPORT

MIERCURI, 16.05.2012

CS GAZ METAN MEDIAS – CS CONCORDIA CHIAJNA - ora 16.00 - DIGI SPORT
FC SPORTUL STUDENTESC – FC RAPID - ora 18.00 - DIGI SPORT
FC OTELUL GALATI – SC VASLUI - ora 21.30 - DIGI SPORT

JOI, 17.05.2012

FCM TG. MURES – FC CEAHLAUL P. NEAMT - ora 17.00 - DIGI SPORT
FC ASTRA – FC BRASOV - ora 19.00 - DOLCE TV
CS PANDURII TG. JIU – FC PETROLUL - ora 19.00 - DIGI SPORT
FC STEAUA – FC DINAMO 1948 - ora 21.45 - DIGI TV

Program si televizari Etapa 32 Liga 1

|

Program si televizari Etapa 32 Liga 1

VINERI, 11.05.2012

FC CFR 1907 CLUJ – CS VOINTA SIBIU - ora 21.30 - DIGI SPORT

SAMBATA, 12.05.2012

FC OTELUL GALATI – FC “U” CLUJ - ora 19.00 - DIGI SPORT
FC DINAMO 1948 – CS MIOVENI - ora 21.30 - DIGI SPORT

DUMINICA, 13.05.2012

FC PETROLUL – CS GAZ METAN MEDIAS - ora 17.00 - GSP TV
CS CONCORDIA CHIAJNA – FCM TG. MURES - ora 17.00 - DIGI SPORT
FC RAPID – CS PANDURII TG. JIU - ora 19.00 - DIGI SPORT
SC VASLUI – FC SPORTUL STUDENTESC - ora 19.30 - DOLCE TV
FC BRASOV – FC STEAUA - ora 21.30 - DIGI SPORT

LUNI, 14.05.2012

FC CEAHLAUL P. NEAMT – FC ASTRA - ora 21.30 - DIGI SPORT

Program si televizari Etapa 31 Liga 1

|

Program si televizari Etapa 31 Liga 1

MARTI, 08.05.2012

CS VOINTA SIBIU – FC DINAMO 1948 - ora 18.00 - DIGI SPORT
FC “U” CLUJ – FC CFR 1907 CLUJ - ora 21.30 - DIGI SPORT

MIERCURI, 09.05.2012

CS MIOVENI – FC BRASOV - ora 16.00 - DIGI SPORT
FC SPORTUL STUDENTESC – FC OTELUL GALATI - ora 18.00 - DIGI SPORT

JOI, 10.05.2012

FC ASTRA – CS CONCORDIA CHIAJNA - ora 17.00 - DIGI SPORT
FCM TG. MURES – FC PETROLUL - ora 19.00 -  - ora DIGI SPORT
CS PANDURII TG. JIU – SC VASLUI - ora 20.00 - GSP TV
CS GAZ METAN MEDIAS – FC RAPID - ora 21.30 - DOLCE
FC STEAUA – FC CEAHLAUL P. NEAMT - ora 21.30 - DIGI SPORT

Clasament Liga 1 dupa Etapa 30

|

Clasament Liga 1 dupa Etapa 30

Echipa Pct. Gol J
1 CFR 61 52-27 30
2 Vaslui 58 52-27 30
3 Rapid 56 47-25 30
4 Steaua 56 40-22 30
5 Dinamo 53 47-28 30
6 Otelul 46 29-26 30
7 U Cluj 44 41-30 30
8 Pandurii 43 42-33 30
9 Ceahlaul 39 30-39 30
10 Astra 38 33-33 30
11 Medias 37 36-46 30
12 FC Brasov 36 31-30 30
13 Chiajna 36 33-49 30
14 Petrolul 33 36-40 30
15 Targu Mures 32 27-36 30
16 Vointa 29 19-38 30
17 Sportul 27 30-50 30
18 CS Mioveni 12 18-64 30

Rezumat video FC Vaslui - Gaz Metan 4-0 Etapa 30

|

Echipe de start:

FC Vaslui: Borjan - Milanov, M. Constantin, Farkas, Hugo Luz - N'Doye, R. Costin - Adailton, Wesley, L. Sînmărtean - Temwanjera
Rezerve: C. Straton, Ad. Gheorghiu, Yero Bello, Anderson, N. Stanciu, Buhăescu, Gladstone
Antrenor: Augusto Inacio

Gaz Metan: Pleşca - Frăsinescu, Fl. Lazăr, Muth, Ciucă - Breeveld, Bozeşan - C. Petre, Vitinho, C. Gheorghe - D. Roman
Rezerve: Buchta, R. Zaharia, Hlinca, Dudiţă, Fl. Bratu, Liţu, Tahar
Antrenor: Cristi Pustai

Rezumat video Concordia Chiajna - Steaua 0-2 Etapa 30

luni, 7 mai 2012 |

Echipele de start:

Concordia Chiajna: Fl.Niţă - Krumov, Mamele, D.Bratu, Guilherme - Ad.Popa, Muzac, L.Filip, I.Iordache - Alex, V.Dinu
Rezerve: Baruch, Petrovici, R.Iancu, V.Munteanu, Mihalcea, Paulinho, V.Iacob

Steaua: Tătăruşanu - Martinovici, Geraldo, Iliev, Latovlevici - Bicfalvi, Bourceanu - Chipciu, T.Bălan, Cr.Tănase - Rusescu
Rezerve: Stanca, Gardoş, Răduţ, F.Costea, Pîrvulescu, Nikolici, Tatu

LUNI 07.05.2012: FC Vaslui - Gaz Metan Medias LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

|

FC Vaslui a reusit o victorie extrem de muncită la Targu-Mures, unde a câstigat cu scorul de 3-2 în fata FCM-ului. Echipa lui Augusto Inacio a rămas astfel în cursa pentru câstigarea capionatului, fiind alături de Rapid principalele contracandidate ale liderului CFR Cluj. Aseară, "feroviarii" au câştigat meciul cu Dinamo şi au în acest moment şase puncte avans faţă de "galben-verzi" şi "alb-vişinii". Astfel, e foarte important pentru moldoveni de a câştiga cele trei puncte din meciul de acasă cu Gaz Metan Medias, pentru a nu da posibilitatea CFR-ului de a se distanţa în clasament. Jucătorii lui Inacio îşi pun mari speranţe în meciurile U Cluj - CFR şi CFR - Steaua, după ce aseară n-au avut noroc în Dinamo - CFR 0-1. Deocamdată CFR a câştigat în această etapă, aşa că şi Vaslui va trebui să bifeze victoria cu echipa din Mediaş.

Gaz Metan Medias a reusit pentru prima dată de când joacă în Liga 1 să o bată pe Otelul Galati, printr-o victorie cu scorul de 1-0. Acest rezultat nu reflectă cu adevărat ce s-a întâmplat pe teren, pentru că trupa lui Pustai ar fi meritat o victorie mult mai categorică, tinând cont că mingea a lovit de patru ori bara gălăţenilor. Până la urmă a contat că "gaziştii" au luat cele trei puncte si se pare că nu vor mai avea emotii până la finalul campionatului, având cu cinci etape înainte de final un avans linistitor de şapte puncte fată de linia retrogradării. Va urma un meci greu la Vaslui, în care ardelenii pornesc cu sansa a doua, dar vor încerca să facă un meci bun si să-i încurce pe moldoveni în tentativa lor de a câstiga titlul. Obiectivul Gazului în meciul cu Vaslui este de a nu pierde.

Echipe probabile Concordia Chiajna - Steaua

|

Echipe probabile Concordia Chiajna - Steaua

Echipa probabila Concordia Chiajna: Fl.Niţă - Krumov, Mamele, Bratu, Guilherme - Muzac, L.Filip (R.Iancu) - Ad.Popa, V.Dinu, I.Iordache - Alex Dos Santos;
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf;

Echipa probabila Steaua: Tătăruşanu - Bicfalvi (Martinović), Geraldo Alves, V.Iliev, Latovlevici - Chipciu, Bourceanu, Cr.Tănase - Rusescu, Tatu, T.Bălan;
Antrenor: Mihai Stoichiţă;

LUNI 07.05.2012: Concordia Chiajna - Steaua LIVE pe Dolce Sport incepand cu ora 19:00

|

Desi a fost condusă cu 1-0 la Mioveni, echipa Concordia Chiajna a reusit o spectaculoasă răsturnare de scor, câstigând la final clar cu scorul de 3-1. Această victorie, coroborată cu esecurile contracandidatelor FCM si Petrolul, face că echipa din Chiajna să aibă cu cinci etape înainte de final cinci puncte avans fată de prima si şase puncte de a două. Va urma un meci cu Steaua, în care e posibil să piardă, pentru că aceasta n-a abandonat încă lupta pentru titlu. O victorie în fata "ros-albastrilor" ar însemna practic salvarea de la retrogradare, dar niciun egal nu ar fi rău pentru ilfoveni. În tur, "galben-verzii" au condus pe "National Arena" cu 1-0, dar au pierdut la final cu scorul de 2-1 si speră ca mâine să confirme formă excelentă din acest retur si să-si treacă în palmares o victorie în fată unei echipe precum Steaua.

Desi a fost condusă cu 1-0 pe teren propriu de Petrolul Ploiesti, echipa Steaua a reusit să întoarcă rezultatul si să câstige la final cu scorul de 2-1. A fost o victorie muncită, obtinută pe final de meci, care îi mentine pe "ros-albaştrii" în continuare în lupta pentru titlu. Va fi însă destul de greu pentru echipa din Ghencea de a o mai ajunge pe CFR, clujenii câstigând aseară în Stefan cel Mare cu Dinamo. În acest moment sunt opt puncte între Steaua si liderul CFR. Dacă ardelenii ar pierde derby-ul cu "U" Cluj, echipa lui Stoichită ar mai putea spera la titlu, întrucât în ultima etapă va fi CFR - Steaua. Până atunci va urma un meci greu la Chiajna, acolo unde trupa lui Stoichită este obligată să câstige în fată revelatiei returului, pentru a rămâne la cinci puncte de "feroviari". Stelistii si-au propus ca până la meciul cu CFR să câstige toate punctele, astfel că vor aborda jocul de la Chiajna doar la victorie.

Rezumat video Rapid - FCM Tg. Mures 1-1 Etapa 30

duminică, 6 mai 2012 |

Echipe de start:

Rapid: D. Coman - Rui Duarte, Oros Burcă, Bozovici - Herea, Alexa, Teixeira - Deac, Pancu, Surdu
Rezerve: Vîtcă, Ezequias, Marcos Antonio, Al. Ioniţă, Sburlea, M. Roman, Ad. Grigore

FCM Tg. Mures: Balauru - D. Matei, Gugu, Cordoş, Sepsi, Szilagyi - Astafei, Kiriţă, Fl. Dan, Bumba - Apostu
Rezerve: Albuţ, Pădureţu, Ljubojevici, Bujor, Sg. Buş, Ghionea, Vasilache

Rezumat video Petrolul - Astra 3-1 Etapa 30

|

Echipele de start:

Petrolul: Hamutovski - B. Străuţ, Bikana, Ben Djemia, Fl. Maxim - Mustivar, Osiako - Opriţa, Fl. Dumitru, Hamza - Zerka.
Antrenor: Gh. Mulţescu

Astra: S. Lung jr. - Bărboianu, Găman, Oprsal, Ţigănaşu - Takayuki, B. Pătraşcu - Amorim, Spadacio, Budescu - Fatai.
Antrenor: M. Rednic

Rezumat video Otelul Galati - Pandurii 2-1 Etapa 30

|

Echipele de start:

Otelul Galati: Grahovac - Rîpă, Sg. Costin, Perendija, S. Ilie - I. Neagu, Giurgiu - Antal, Didi, L. Iorga - Pena
Rezerve: Brăneţ, I. Filip, Benga, L. Buş, Punosevac, S. Frunză, Stromajer

Pandurii: Mingote - Unguruşan, Viera, I. Rada II, Cardoso - Ad. Rusu, Pintilii, Cl. Voiculeţ - Al. Maxim, Al. Grigoraş, C. Cristea
Rezerve: Lazar, Tătaru, D. Nistor, Lemnaru, Al. Vlăduţi, Avramescu, Brata

Rezumat video Ceahlaul - CS Mioveni 2-0 Etapa 30

|

Echipele de start:

Ceahlaul: Jovici - Dumitraş, Ichim, L. Cazan, Viţelaru - Al. Achim, Monroy - Popa, Stana, Muscalu - Golubovici
Rezerve: Villadsen, Onciu, Gafiţa, Ţepeş, Pavel, Forminte, Bădescu

CS Mioveni: Oct. Popescu - B. Stoica, Miulescu, M. Olteanu, I. Baicu - Enache, Săndulescu, C. Năstăsie, Lircă - Ayza, Cl. Ionescu
Rezerve: Cobrea, Mandea, Nilă, Coşereanu, Barbu, Neaga, Voiculeţ, Creţu

Postări populare