VIDEO: GOL si pasa de gol pentru Banel Nicolita in Saint Etienne - Ajaccio 3-1

sâmbătă, 26 noiembrie 2011 |

VIDEO: GOL si pasa de gol pentru Banel Nicolita in Saint Etienne - Ajaccio 3-1:

VIDEO: Un GOL interesant

|

VIDEO: Un GOL interesant:

Declaratii si reactii dupa Steaua - FC Brasov 1-0

|

Declaratii si reactii dupa Steaua - FC Brasov 1-0

Marius Sumudica a declart despre meciul cu Steaua: "Sunt foarte nervos de tot ce ni s-a întâmplat şi mai ales mie. Nu înţeleg de ce am fost trimis în tribune, eu am fost înjurat tot timpul. Ei mă confundă pe mine cu un ţigan, dar sunt mai alb ca jumate din stadion. O partidă frumoasă, stricată de arbitru. Domnul Deaconu e din Bucureşti, stă în apropierea stadionului Ghencea. Steaua nu cred că avea nevoie de ajutor, este un club mare, un club pe care îl respect. Când eram antrenor la Rapid, domnul Nica m-a nenorocit la un meci cu Braşov. Am înţeles că este angajat pe la copii şi juniori la clubul Astra. S-ar putea să se ajungă la ce s-a ajuns la meciul Timişoarei când ştiţi ce a făcut Ganea. N-a fost contact, n-a fost nimic şi am pierdut meciul. Cum mă apăr eu în faţa Comisiei, dacă un arbitru vrea să te dea afară, te dă afară. Sunt perceput ca un antrenor nebun, dar nu mai sunt acel Şumudică, însă îmi trăiesc meciul. Trebuie tras un semnal de alarmă. Sunt un antrenor mic, nu sunt în măsură să fac analiza fotbalului românesc, dar arde inima în mine să fac ceva în meseria asta. A fost viciere de rezultat. Mi-a atras atenţia de atâtea ori că mă dă afară, dar ce trebuie să trăiesc în presiunea asta? O să ajungă să fugă toate cluburile de mine, nu o să mai angajeze nimeni deoarece se lasă impresia că am ceva cu arbitrii. Încerc doar să-mi fac meseria. Îmi felicit jucătorii pentru modul cum s-au comportat, Braşovul a jucat fotbalul şi pentru mine echipa nu a pierdut astăzi. Şumudică, e Şumudică fără frică. Dacă nu vor să antrenez, mă las, îi las pe alţii care sunt acceptaţi în sistem".

Gigi Becali a declart la finalul meciului cu FC Brasov: "Fraţii Costeau au jucat în nota lor obişnuită. Ce poţi să zici altceva! Mihai chipurile a scos un penalty, din care am şi cîştigat. Acum nu mai pot să critic echipa atîta timp cît am cîştigat şi am avut 6-7 ocazii. A ieşit bine, asta e tot ce contează".

Patronul "stegarilor", Ioan Neculaie, a declarat dupa meciul cu Steaua: "Categoric Şumudică avea dreptate să scoată echipa de pe teren. Mă aşteptam la un asemenea furt. E ruşinos pentru Steaua să cîştige acest meci în asemenea fel. Şumudică ar fi trebuit să scoată echipa de pe teren după penalty, era momentul cel mai potrivit.
Nimeni n-a văzut penalty în afara lui Nica. DNA-ul ar trebui să urmăreacă această fază, cum a dictat Nica acest penalty. A fost un curaj absolut nebunesc să intervii tu ca asistent. Nu e o greşeală umană, dă-o dracu' de greşeală!
Am înţeles că nu trebuia să piardă Steaua. Nu trebuia să arbitreze Diaconu meciul".

Rezumat video Steaua - FC Brasov 1-0 Etapa 15

|

Echipe de start:

Steaua: Tătăruşanu - Emeghara, Iliev, Geraldo, Latovlevici - Bicfalvi, Bourceanu, Brandan - M. Costea, Rusescu, Fl. Costea
Rezerve: Stanca, Martinovic, Galamaz, T. Bălan, Năstăsie, Roşu, Nikolici
Antrenor: Ilie Stan

FC Brasov: Felgueiras - Ciupe, Machado, Cr. Munteanu, Di Stefano - Paez, Viveiros, Bruno Madeira, Cristescu, Chipciu - Moutinho
Rezerve: Marc, Velayos, Majernik, Hadnagy, Cristi Ionescu, Fl. Stîngă, Buga
Antrenor: Marius Şumudică

Arbitru roman la centre in Champions League

|

Arbitru roman la centre in Champions League

Ovidiu Haţegan impreuna cu asistenti romani va fi la centru intr-un meci din Champions League care se va juca pe 6-7 decembrie.
Chiar dacă Oţelul Galaţi, singura echipă românească angrenată în această competiţie, nu mai are nicio şansă de calificare, microbiştii de la noi din ţară au primit o veste bună.
Comisiei Centrale a Arbitrilor a primit vestea printr-un fax de la UEFA.

Declaratii si reactii dupa Sportul - FC Vaslui 1-0

|

Declaratii si reactii dupa Sportul - FC Vaslui 1-0

Antrenorul Viorel Hizo a declarat dupa meciul cu Sportul: "De ce mi-a fost frică nu am scăpat, am jucat foarte prost. Nu avem nicio scuză. Cum să ai atâtea ocazii şi să nu reuşeşti să înscrii. Cred că în ultimele 15 minute am avut 5-6 ocazii, dar, dacă nu reuşeşti să înscrii, nu te poţi aştepta să câştigi. Nu trebuia să pierdem acest joc niciodată, evoluţia noastră a fost foarte slabă. E o mare surpriză, nu putem să ne prezentăm aşa. Normal că mă nelinişteşte meciul cu Lazio, după acest rezultat", a declarat Hizo în conferinţa de presă de după meci.
Tehnicianul a precizat că aceasta este "cea mai neagră zi din campionat" pentru FC Vaslui. "Azi cred că am ieşit din cursa pentru primele locuri. Nu este devreme să spun asta, trebuia să câştigăm acest joc. Azi a fost cea mai neagră zi din campionatul acesta, toţi suntem vinovaţi".


Antrenorul Daniel Isăilă a declarat dupa meciul cu FC Vaslui: "Eu am încercat să le transmit jucătorilor să creadă în posibilităţile lor, pentru că au calităţi şi să se bată până la capăt. Nu cred că îşi permitea Vasluiul să fie relaxată, ei au obiective măreţe de câţiva ani. Noi am câştigat trei puncte, dar nu ne putem bucura prea mult, pentru că nu înseamnă foarte mult. Este un lucru pozitiv că am câştigat după atâta timp, dar gândurile mele se îndreaptă spre Rapid . Trebuie să obţinem maximum posibil din fiecare meci".

Marius Curelea a declarat despre meciul cu FC Vaslui: "Sunt primele puncte reuşite de când a venit noul antrenor. E o victorie muncită, pentru noi era important să ieşim din zona retrogrradării. Nu ştiu dacă cei de la Vaslui ne-au luat de sus. Noi am jucat bine, fiecare şi-a făcut treaba. A fost un meci echilibrat, nu cred că s-a văzut diferenţa din clasament".


Vasile Şiman, patronul Sportului, a declarat dupa meciul cu FC Vaslui: "După cum am jucat, victoria cu Vasluiul nu a fost o surpriză. Poate fi catalogată aşa doar prin prisma poziţiilor în clasament. Astăzi am fost mai buni ca ei şi am cîştigat.
Nu mi s-a părut o echipă obosită, ci una care nu a găsit soluţii. A încercat prin acţiuni individuale, dar e greu să cîştigi cînd te aperi bine".

Finanţatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat la sfarsitul meciului cu Sportul: "Mereu am pierdut înaintea meciurilor importante. Jucătorii nu sînt obosiţi, dimpotrivă. Au fost penibili, nu îmi dau seama ce s-a întîmplat. Ei sînt ghiftuiţi, să vedeţi cum vor mînca flăcări cînd nu vor mai lua bani.
Ăsta e fotbalul, se întîmplă şi surprize din astea. Am văzut din primele minute că sînt greoi. Nu tot timpul poţi fi bucuros, e păcat pentru ei! Vasluiul se îndepărtează de obiectivul pe care şi l-a propus. Echipa are o uzură maximă, avea nevoie de cîteva transferuri".

Declaratii si reactii dupa Pandurii - Rapid 3-0

|

Declaratii si reactii dupa Pandurii - Rapid 3-0

Petre Grigoras a declarat dupa meciul cu Rapid: "Sînt foarte fericit că am bătut Rapidul. Dacă o să mai am dispoziţia necesară o să mă uit şi la meciul Stelei.
Buna dispoziţie e secretul nostru. Eu îi respect pe jucători, iar ei mă respectă pe mine. Obiectivul rămîne primele 10 locuri, trebuie să mai facem achiziţii pentru a ne gîndi la mai mult. Fiecare loc mai sus e o mîndrie pentru noi".
"Nu speram într-un rezultat de genul ăsta, dar după jocurile pe care le-am făcut cu Oţelul şi Vaslui mă aşteptam să fie şansa şi de partea noastră, pentru că am avut foarte mult ghinion. Cred că este o victorie meritată.
N-am spus că plec în iarnă, sunt doar speculaţii. Buna dispoziţia şi încrederea reciprocă sunt secretele succesului. Nu ne-am propus să ajungem în Europa, obiectivul nostru este să câştigăm următorul meci. Dacă mai aducem jucători, poate ne gândim şi la astfel de lucruri.
Deocamdată, sunt foarte, foarte mulţumit de nişte jucători care până ieri nu spuneau mai nimic.
Nici nu cred că mă uit la meciul Stelei, dacă voi ajunge acasă şi voi fi atât de liniştit încât să mai pot urmări un meci, mă voi uita".


Răzvan Lucescu, tehnicianul Rapidului, a declarat dupa meciul cu Pandurii: "Cuvinte multe nu sunt de spus, e un 3-0 indiscutabil primit de la o echipă Pandurii care a meritat victoria. A avut o atitudine corectă de presing agresiv în sens pozitiv, a ştiut să gestioneze foarte bine momentul primului gol, lucru care pe noi ne-a destabilizat şi nu am avut forţa să reacţionam ca data trecută.
Am avut un început de joc bun, dar am făcut o greşeală la mijlocul terenului şi am primit gol. De acolo am mers tot mai prost. Pentru noi a fost un joc în cădere liberă. Putem să acceptăm greşelile de arbitraj, dar sînt supărat de accidetarea lui Herea, care nu a fost sancţionată nici măcar cu un fault.
Am observat că, pe la mijlocul primei reprize, a dispărut cu totul spiritul de luptă, dorinţa de a întoarce rezultatul".

Rezumat video Pandurii - Rapid 3-0 Etapa 15

|

Echipe de start:

Pandurii: Mingote - Vlad, Viera, Chiricheş, Cardoso - Rusu, Voiculeţ, Nistor - Vranjes - Batin, Maxim
Rezerve: Lazăr, Rada, Avramescu, Cirstea, Brata, Lemnaru
Antrenor: Petre Grigoraş

Rapid: Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Oros, Ezequias - Teixeira, Grigore, Herea - Deac, Pancu, Surdu
Rezerve: C. Straton, O. Burcă, Alexa, Apostol, Sburlea, Roman, Cassio
Antrenor: Răzvan Lucescu

Rezumat video Sportul - FC Vaslui 1-0 Etapa 15

|

Echipe de start:

Sportul: A. Popescu - Farmache, D. Lung, Patriche, Maxim - Ghinga, A. Lungu - V. Lazăr, L. Dobre, Ferfelea - Curelea
Rezerve: Ormenişan, Raţiu, Secăreanu, C. Nistor, Tîrnăcop, Nicola
Antrenor: Daniel Isăilă

FC Vaslui: Cerniauskas - P. Jovanovici, Papp, Farkas, Milisavljevici - Zmeu, R. Costin - Adailton, Wesley, L. Sînmărtean - Temwanjera
Rezerve: Puia, Hugo Luz, Ad. Gheorghiu, Y. Bello, Buhăescu, I. Balaur, Gladstone
Antrenor: Viorel Hizo

Echipe probabile si arbitrii Steaua - FC Brasov

|

Echipe probabile si arbitrii Steaua - FC Brasov:

Steaua: Tătăruşanu - Martinovici, Galamaz, Geraldo, Latovlevici - T. Bălan, Bourceanu, Brandan - M. Costea, Nikolici, Fl. Costea
Antrenor: Ilie Stan
Rezerve: Stanca, Emeghara, Iliev, Cr. Tănase, Rusescu, Năstăsie, I. Roşu

FC Brasov: Felgueiras - Ciupe, Majernik, L. Munteanu, Cr. Ionescu - Viveiros, Toloza, M. Cristescu, Chipciu - Hadnagy, Buga
Antrenor: Marius Şumudică
Rezerve: Godinho, Velayos, Paez, Fl. Stîngă, R. Machado, R. Kanu, P. Moutinho

Arbitru: Al. Deaconu (Bucureşti)
Asistenţi: Cr. Nica (Ploieşti), Fl. Păunescu (Rm. Vîlcea)

Golurile saptamanii 4 - noiembrie 2011

vineri, 25 noiembrie 2011 |

Golurile saptamanii 4 - noiembrie 2011:

Rezumat video Astra - Ceahlaul 0-0 Etapa 15

|

Echipe de start:

Astra: S. Lung Jr. - Mihalache, L. Goian, V. Găman, Junior Morais - Strătilă, Takayuki, N'Doye, Băjenaru - Fatai, Miranda
Rezerve: C. Lungu, Bruno Miguel, Ologu, Udoji, Tigoianu, Ţigănaşu, B. Rusu
Antrenor: Tibor Selymes

Ceahlaul: Villadsen - Dumitraş, Forminte, Cazan, Barna - Monroy, Al. Achim - M. Constantinescu, Cebotaru, Stana - Gafiţa
Rezerve: Jovici, Nohai, Bădescu, Chiacu, Onciu, Ţepeş, Edmar
Antrenor: Costel Enache

Pret bilete FINALA EUROPA LEAGUE

|

Pret bilete FINALA EUROPA LEAGUE:

- categoria 1 - 500 RON,
- categoria a 2-a - 250 RON,
- categoria a 3-a - 150 RON,
- categoria a 4-a - 100 RON.

Vânzarea biletelor pentru finala UEFA Europa League, din ziua de 9 mai 2012, de pe National Arena din Bucuresti, se va face exclusiv online, prin site-ul specializat, partener oficial al FRF, www.biletefotbalonline.ro Aceasta operatiune este destinata exclusiv pietei din Romania, urmand sa se desfasoare doar in perioada 28 noiembrie 2011 (ora 12.00, ora locala) - 18 decembrie 2011 (ora 12.00, ora locala).
Cu alte cuvinte, cine nu-si va achizitiona biletul (biletele) in intervalul amintit, nu-si va mai putea procura bilet(e) ulterior.
Regulament complet!

Declaratii inainte de FC Vaslui - Lazio

|

Declaratii inainte de FC Vaslui - Lazio

Patronul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat despre meciul cu Lazio din Europa League: "Nu visez la finala Europa League, e imposbil! Sîntem realişti, dacă trecem în primăvara europeană e cel mai frumos vis pentru noi. Am să merg la finală, cît de ocupat ai fi nu poţi să scapi o asemenea ocazie.
Şansele de calificare sînt simple şi al naibii de complicate. Dacă batem Lazio, sîntem calificaţi, dar întîlnim o echipă în plină formă, e pe primul loc în campionatul Italiei, dar asta nu înseamnă că nu avem şanse. Avem şanse, dar trebuie să avem şi noroc. Lazio e o echipă care îşi proprune să cîştige Europa League.
Dacă vom avea o campioană care va cîştiga titlul pe teren, atunci cu siguranţă vom avea echipă şi în grupele Ligii".

Meciul FC Vaslui - Lazio este LIVE pe PROTV joi 30 noiembrie incepand cu ora 20:30

DUMINICA 27.11.2011: CS Mioveni - Dinamo LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:30

|

Dinamo are un meci relativ usor cu ultima clasata in campionat, CS Mioveni, si nu isi permite nici un pas gresit deoarece poate pierde avantajul de 2 puncte pe care il are in fata Rapidului. Este si un meci de moral pentru marele derby din etapa urmatoare cu Steaua.
Pentru fostul golgeter al ros-albaştrilor, Nicolae Dică, o victorie în faţa alb-roşiilor nu înseamnă doar 3 puncte importante pentru Mioveni în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Nicolae Dică, CS Mioveni: ”Pe noi ne aşteaptă un joc foarte greu cu Dinamo, sperăm din tot sufletul să reuşim să scoatem un rezultat bun aici.

Andrei Mărgăritescu, CS Mioveni: ”Îmi doresc să ne ridicăm şi noi cât putem la nivel să nu ne facem de râs pentru ca e clar – Dinamo e favorită. În fotbal orice e posibil, noi suntem cu moralul la pământ, dar la ora meciului nu se ştie niciodată.

Meciul CS Mioveni - Dinamo este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:30

DUMINICA 27.11.2011: U Cluj - Otelul LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 16:00

|

Otelul Galati are un meci dificil in deplasare la U Cluj, Dorinel Munteanu a declarat ca galatenii nu sunt favoriti: “Este un joc foarte important, pentru noi, la Cluj, ţinând cont de adversar, unul redutabil, dar şi de situaţia noastră, din clasament. Nu suntem favoriţi, în acest joc, vom merge să practicăm un joc bun şi să obţinem un punct sau trei puncte.  În primul rând, trebuie să ne revenim din punct de vedere fizic, după jocul de marţi cu Basel şi duminică, la Cluj, să ne prezentăm foarte bine. Acum, că pe plan european nu mai avem practic nicio şansă, ne-au rămas celelalte două obiective: campionatul şi cupa”.
Antrenorul de la U Cluj, Ionuţ Badea, a declarat ca meciul cu Otelul va fi unul echilibrat dar isi doreste victoria formatiei sale: “Ne aşteaptă o partidă dificilă, o partida sub semnul echilibrului. Ne despart doar o victorie şi un egal în clasament. Nu este un adversar facil, ci unul cu care suntem în lupta directă pentru Liga Europa. Important este să menţinem un nivel ridicat al jocului. Sperăm într-o victorie şi pentru asta avem nevoie de sprijinul publicului. Pentru obiectivul pe care-l avem, e importanta victoria de duminică”.

Meciul U Cluj - Otelul este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 16:00

DUMINICA 27.11.2011: Vointa Sibiu - CFR Cluj LIVE pe DolceSport incepand cu ora 14:00

|

Dupa un meci in deplasare cu liderul, in care cu putina sansa reusea sa castige un punct, Vointa Sibiu are din nou un meci greu acasa cu CFR Cluj.
Vointa Sibiu are mare nevoie de puncte deoarece se afla pe locul 14 in campionat, reusind sa adune doar 13 puncte.
La pretentiile pentru castigarea campionatului, CFR Cluj, nu isi permite sa piarda puncte, dar va avea un meci greu la Sibiu.
Vointa joaca un fotbal placut dar nu reuseste victorii.

Meciul Vointa Sibiu - CFR Cluj este LIVE pe DolceSport incepand cu ora 14:00

SAMBATA 26.11.2011: Sportul - FC Vaslui LIVE DigiSport 1 incepand cu ora 14:00

|

FC Vaslui are un nou presedinte, Dinu Vama, care s-a mutat deja la Vaslui. Dinu Vama este un presedinte de club care este respectat de adversari si s-a zvonit ca era posibile venirea lui la Steaua.

Viorel Hizo este precaut inaintea meciului cu Sportul:  "Sportul este o echipă care poate să producă surprize. Însă, eu sper să nu fie cu noi. Formaţia bucureşteană s-a schimbat mult de la venirea lui Isăilă. Joacă dezinvolt, fără presiunea rezultatelor. Această echipă se vede că are bucuria de a juca fotbal şi nu are presiunea rezultatelor".

Patronul echipei, Adrian Porumboiu, a declarat la gsptv despre meciul cu Sporul: "Lucrurile sunt destul de clare, Sportul este o echipă foarte bună, chiar dacă se află pe un loc în coada clasamentului. Trebuie să jucăm la turaţie maximă. L-am avertizat pe nea Viorel. E un campionat imprevizibil, nimeni nu poate şti că e câştigător dinainte.".

Meciul Sportul - FC Vaslui este LIVE DigiSport 1 incepand cu ora 14:00

SAMBATA 26.11.2011: Pandurii - Rapid LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 16:00

joi, 24 noiembrie 2011 |

In etapa trecuta, ambele echipe au avut meciuri foarte dramatice (Rapidul cu Gaz Metan si Pandurii cu FC Vaslui) cu rasturnari de situatii si un spectacol frumos, deci mai mult ca sigur, va fi un meci interesant.
Rapidul este la doua puncte de lider, pe locul 2 si nu isi permite nici un pas gresit, in timp ce Pandurii de pe locul 9 au nevoie de puncte.
Ambii antrenori sunt foarte ambitiosi si profesionisti si au reusit sa faca doua echipe competitive, chiar daca nu putem compara situtiile financiare de la echipe.

Meciul Pandurii - Rapid este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 16:00

Pret bilete Steaua - FC Brasov

|

Pret bilete Steaua - FC Brasov:

- Peluza II (1) - 5 lei
- Tribuna II (1) - 10 lei
- VIP 1 -   40 lei
- VIP 2 -   20 lei
- VIP 3 -   15 lei
- Loja - 100 lei/pers (serv. de catering nu este inclus)

Programul caselor de bilete de la Stadionul National Arena (int. Basarabia, int. Coubertain si int. Maior Coravu), este urmatorul:
Joi, 24 Noiembrie 2011        –  12:00 – 18:00
Vineri, 25 Noiembrie 2011    –  11:00 – 18:00
Sambata, 26 Noiembrie 2011    –  11:00 - 18:00
   
Biletele se vor vinde doar la casele de bilete de la Stadionul National Arena.

Declaratii inainte de Steaua - FC Brasov

|

Declaratii inainte de Steaua - FC Brasov

Marius Sumudica a declarat despre meciul cu Steaua: "Nu mă interesează ce a făcut Steaua etapa trecută, eu voi pregăti la fel meciul cu ei, le-am şi spus băieţilor că în astfel de jocuri, cu echipe mari, îţi demonstrezi practic valoarea ca jucător. Va fi un joc extrem de dificil, pentru că Steaua vine după un eşec la Piatra Neamţ şi va fi foarte motivată, însă, pe de altă parte şi noi vom merge cu gîndul de a scoate un rezultat bun şi ne vom lupta pentru acest lucru. Steaua rămâne Steaua, indiferent de perioadele pe care le traversează, şi trebuie să dai totul într-un meci cu ei. Este nevoie de determinare maximă şi cum am mai spus, să nu mai trăim din amintiri, acel 3-0 a fost, acum este un alt joc şi trebuie să îl tratăm cu maximă seriozitate".
Şumudică a mai învins în acest sezon Steaua în etapa a 4-a, cînd se afla la Astra, scor 2-1.

Mijlocaşul formaţiei FC Braşov, Alexandru Chipciu, a declarat despre meciul cu Steaua: "Este adevărat că Steaua nu trece printr-o perioadă foarte bună, însă nu trebuie să ne bazăm pe acest lucru, pentru că Steaua este o echipă mare care poate renaşte oricînd. Oricum, chiar şi în forma în care sunt, ei sînt favoriţii acestui joc, dar cu toate acestea, noi mergem ca o echipă motivată şi vrem să luăm punct sau puncte. Nu mergem cu gîndul de a îngenunchea Steaua, cum au făcut jucătorii în sezonul trecut, mergem să ne facem treaba cum ştim noi mai bine, pentru că avem nevoie să adunăm puncte".

Pret bilete Rapid - Hapoel

|

Pret bilete Rapid - Hapoel:

- 10 lei - sectoarele 101-108, 119-126
- 20 lei - sectoarele 109-118
- 50 lei - VIP 2/sectoarele 128 şi 144
- 100 lei - VIP 1/sectoarele 127, 129-143 şi 145

Biletele se pot procura de la casele stadionului Giuleşti „Valentin Stănescu" începând de vineri, de la ora 10:00.

Meciul Rapid - Hapoel este LIVE pe PROTV joi 30 noiembrie incepand cu ora 22:05

SAMBATA 26.11.2011: Steaua - FC Brasov LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:00

|

Steaua are sansa de a se razbuna dupa acel 0-3 de pe teren propriu cu FC Brasov din sezonul trecut. Dupa ce au eliminat FC Brasov din Cupa Romaniei, Steaua este favorita, dar dupa ultimele prestatii, o noua infrangere este iminenta, mai ales ca la stegari antrenor este Marius Sumudica.
Chiar cu un antrenor ca Marius Sumudica, care pe unde a fost a schimbat jocul echipei in bine, jocul stegarilor inca sufera, iar meciul cu Steaua este un prilej a-si testa jucatorii.

Meciul Steaua - FC Brasov este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:00

Program si televizari ale meciurilor din Cupa Romaniei

|

Program si televizari ale meciurilor din Cupa Romaniei:

- 7 decembrie, stadion "Giuleşti", Bucureşti: Rapid - Pandurii -- ora 18:30, LIVE pe DolceSport

- 8 decembrie, stadion "Dan Păltinişanu", Timişoara: Poli Timişoara - Gaz Metan Mediaş -- ora 18:00, LIVE pe sportro şi DolceSport

- 8 decembrie, stadion "Dinamo", Bucureşti: Dinamo - Petrolul Ploieşti -- ora 20:30, LIVE pe PRO TV

- 15 martie 2012, stadion "Oţelul", Galaţi: Oţelul - FC Vaslui -- LIVE pe PRO TV

VINERI 25.11.2011: Astra - Ceahlaul LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:30

|

Ambele echipe vin dupa victorii in campionat, Astra in deplasare in fata Concordiei Chiajna iar Ceahlaul dupa victorie importanta, pe teren propriu, in fata Stelei.
Se anunta un meci interesant, in care este de vazut daca Ceahlaul mai reuseste o victorie sau meciul cu Steaua a fost o intamplare.
Astra, la pretentiile pe care le are, trebuie sa castige meciul si sa ajunga cat mai aproape de locurile de cupe europene.

Pret bilete Astra - Ceahlaul:

- 20 de lei la sectorul 0,
- 10 lei pentru celelalte locuri si pot fi procurate în ziua jocului, de la ora 15.

Meciul Astra - Ceahlaul este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:30

VIDEO: Autogol Razvan Rat in Sahtior - FC Porto 0-2

|

VIDEO: Autogol Razvan Rat in Sahtior - FC Porto 0-2:

Rezultate Champions League 23 noiembrie

|

Rezultate Champions League 23 noiembrie:

Grupa E:
Bayer Leverkusen (Germania) - Chelsea (Anglia) 2-1
Valencia (Spania) - RC Genk (Belgia) 7-0

Grupa F:
Olympique Marseille (Franţa) - Olympiakos Pireu (Grecia) 0-1
Arsenal (Anglia) - Borussia Dortmund (Germania) 2-1

Grupa G:
Zenit Sankt Petersburg (Rusia) - Apoel Nicosia (Cipru) 0-0
Şahtior Doneţk (Ucraina) - FC Porto (Portugalia) 0-2

Grupa H:
AC Milan (Italia) - FC Barcelona (Spania) 2-3
Bate Borisov (Belarus) - Viktoria Plzen (Cehia) 0-1

Declaratia de presa a lui Dorinel Munteanu dupa Otelul - Basel 2-3

miercuri, 23 noiembrie 2011 |

Declaratia de presa a lui Dorinel Munteanu dupa Otelul - Basel 2-3

- Domnule Munteanu, 5 eşecuri în 5 partide...
- Asta e, mie mi-a plăcut cum am jucat! Eu cred că am punctat la impresia artistică, am lăsat o impresie bună...

- Dar chiar nu vă apasă faptul că n-aţi obţinut nici un punct, deşi aţi promis c-o să luaţi 9 şi-o să depăşiţi Urziceniul?
- Da, au fost unii naivi care au luat-o de bună... Şi dacă făceam 2-3 puncte, ce făceam cu ele?! Tot nu ne calificam... E greu să faci performanţă în Liga Campionilor fără achiziţii! Aştept transferuri măcar acum, cînd conturile clubului sînt pline.

- Pe Viglianti l-aţi scos după numai cîteva minute.
- Aşa e, nu mi-a plăcut cum a intrat în joc şi l-am scos. Ce trebuia să fac dacă m-a nemulţumit?!

- La Lisabona veţi merge în excursie, în ultima etapă...
- O să mergem să acumulăm experienţă, poate la anul jucăm din nou în Ligă! În campionat deja ne-am revenit, în Cupă continuăm cursa, cu cîteva achiziţii bune la iarnă putem trage iar la campionat!

Declaratii si reactii dupa Otelul - FC Basel 2-3 Champions League

marți, 22 noiembrie 2011 |

Declaratii si reactii dupa Otelul - FC Basel 2-3 Champions League

Dorinel Munteanu a declarat dupa meciul cu FC Basel: "Prima repriză a fost una foarte slabă din partea noastră, deşi am avut o şansă de a marca. Am făcut nişte greşeli foarte grave, este foarte greu să îţi revii după ce faci două cadouri adversarului. În repriza secundă am jucat mai bine, am reuşit să construim, să marcăm, puteam obţine un punct pe final. Nu e de ajuns pentru această competiţie să ai momente bune.
Jucătorii nu aveau de ce să intre cu capul plecat de la cabine. Eu sînt mîndru de echipa pe care o conduc.
Atît primul, cît şi al doilea sau al treilea gol le-am făcut cadou. Am fost nemulţumit de atitdinea lui Viglianti, de aceea l-am schimbat. La Lisabona va fi un meci de orgoliu, de palmares. Dacă vom obţine vreun punct, va fi foarte bine".

Liviu Antal a declart depsre meciul cu FC Basel la TVR1: "Am început foarte prost, dar am făcut un meci destul de bun. Păcat că am pierdut. N-avem de ce să ieşim cu capul plecat din Liga Campionilor.
Am făcut tot ce am făcut, dar ăsta e fotbalul românesc. Noi am demonstrat că putem ţine piept oricui. Din păcate, un gol primit chiar la începutul meciului ne-a fost fatal".

Marius Pena a declarat despre meciul cu FC Basel: "Din păcate, am avut un început bun de meci, dar am căzut ca un boxer la primul pumn. Basel ne-a prins pe contraatac şi cam asta a fost istoria meciului. Noi ne-am dorit să cîştigăm, să remontăm în repriza a doua şi am fost aproape să revenim. 
Sînt convins că o nouă echipă românească se va califica în grupe, chiar dacă va trebui să treacă de preliminarii".

Gabriel Giurgiu a declarat la TVR 1 dupa meciul din Champion League cu FC Basel: "N-avem cum să fim mulţumiţi, mai ales că n-am reuşit să strîngem nici un punct. Sîntem dezamăgiţi de acest meci, ne aşteptam la mai mult. Din păcate, am luat golurile mult prea repede şi n-am mai reuşit să obţinem rezultatul dorit. N-am lăsat apărarea pe planul doi, dar ne-au surprins. 
Viaţa merge înainte şi vom vedea ce va fi în următorul meci. Nu ştiu dacă e vorba de lipsă de experienţă. Sper să avem din nou echipă în Liga Campionilor şi la anul. Mi-aş dori să fim tot noi, dar mai e mult pînă acolo".

Marius Stan a declarat la TVR 1 despre meciul cu Basel: "Am lăsat senzaţia că puteam mai mult. Cu greşelile individuale impardonabile nu ai cum să câştigi jocurile. Toate golurile au fost precedate de greşeli indiviiduale. Rămânem doar cu senzaţia că puteam mai mult.
De multe ori am avut senzaţia că vedem două echipe de calibre diferite. Rezultatul final de pe tabelă este insuficient, trebuie să ne feliităm adversarii
Jucătorii trimişi în teren au fost ce am avut mai bun în acest moment".

Rezultate Champions League 22 noiembrie

|

Rezultate Champions League 22 noiembrie:

Grupa A:
Napoli (Italia) - Manchester City (Anglia) 2-1
Bayern Munchen (Germania) - Villarreal (Spania) 3-1

Grupa B:

ŢSKA Moscova (Rusia) - OSC Lille (Franţa) 0-2
Trabzonspor (Turcia) - Inter Milano (Italia) 1-1

Grupa C:

Oţelul Galaţi (România) - FC Basel (Elveţia) 2-3 (video)
Manchester United (Anglia) - Benfica (Portugalia) 2-2

Grupa D:

Real Madrid (Spania) - Dinamo Zagreb (Croaţia) 6-2
Olympique Lyon (Franţa) - Ajax Amsterdam (Olanda) 0-0

Rezumat video Otelul - FC Basel 2-3 Champion League

|

Bine macar ca in a doua jumatate a partidei Otelul a jucat ceva si a reusit sa reduca din scor. Pararea mea este ca au intrat preocupati mai mult de atac si galatenii au uitat de aparare. FC Basel nu a jucat bine dar a reusit sa profite de fiecare ocazie oferita de galateni.
Cu putin noroc, Otelul putea sa egaleze pe final si chiar sa castige.

Echipe de start:

Otelul: Grahovac - Rîpă, Sîrghi, Perendija, Sălăgeanu - Filip, Neagu, Giurgiu - Antal, Pena, Iorga
Rezerve: Buchta, S.Ilie, Benga, Paraschiv, Frunză, Viglianti, Punosevac
Antrenor: Dorinel Munteanu

FC Basel: Sommer - Steinhofer, Abraham, Dragovici, Joo Ho Park - Shaqiri, Huggel, Xhaka, F. Frei - Streller, A. Frei
Rezerve: Colomba, Kusunga, Kovac, Schurpf, Chipperfield, Cabral, Zoua
Antrenor: Heiko Vogel

Clasament Liga 1 dupa Etapa 14

|

Clasament Liga 1 dupa Etapa 14:

Echipa Pct. Gol J
1 Dinamo 33 29-7 14
2 Rapid 31 25-10 14
3 CFR 29 31-13 14
4 U Cluj 25 21-14 14
5 Vaslui 24 24-13 14
6 Otelul 24 13-12 14
7 Astra 23 17-14 14
8 Steaua 22 18-12 14
9 Pandurii 22 20-15 14
10 Ceahlaul 19 13-18 14
11 Medias 16 22-28 14
12 FC Brasov 15 15-15 14
13 Petrolul 13 13-19 14
14 Vointa 13 10-19 14
15 Targu Mures 11 13-23 14
16 Sportul 9 13-26 14
17 Chiajna 9 8-22 14
18 CS Mioveni 8 9-34 14

Program si televizari Etapa 17 Liga 1

|

Program si televizari Etapa 17 Liga 1

VINERI, 09.12.2011

FCM TG. MURES – FC BRASOV- ora 20.30 - DIGI TV

SAMBATA, 10.12.2011

FC “U” CLUJ – SC VASLUI - ora 18.00 - DIGI TV
FC STEAUA – FC CFR 1907 CLUJ - ora 20.30 - DIGI TV

DUMINICA, 11.12.2011

FC SPORTUL STUDENTESC – FC PETROLUL - ora 13.00 - DIGI TV
CS MIOVENI – CS VOINTA SIBIU - ora 15.00 - GSP TV
FC OTELUL GALATI – FC RAPID - ora 18.00 - DIGI TV
FC ASTRA – FC DINAMO 1948 - ora 20.30 - DIGI TV

LUNI, 12.12.2011

CS GAZ METAN MEDIAS – FC CEAHLAUL P.NEAMT - ora 19.00 - DOLCE TV
CS PANDURII TG. JIU – CS CONCORDIA CHIAJNA - ora 20.30 - DIGI TV

Program si televizari Etapa 16 Liga 1

|

Program si televizari Etapa 16 Liga 1

VINERI, 02.12.2011

FC CFR 1907 CLUJ – CS MIOVENI - ora 20.30 - DIGI TV

SAMBATA, 03.12.2011

CS VOINTA SIBIU – FC “U” CLUJ - ora 13.00 - DIGI TV
FC BRASOV – FC ASTRA - ora 15.00 - DOLCE TV
FC PETROLUL – CS PANDURII TG. JIU - ora 17.00 - DIGI TV

DUMINICA, 04.12.2011

FC CEAHLAUL P. NEAMT – FCM TG. MURES - ora 14.00 - DIGI TV
CS CONCORDIA CHIAJNA – CS GAZ METAN MED. - ora 16.00 - GSP TV
SC VASLUI – FC OTELUL GALATI - ora 18.00 - DIGI TV
FC RAPID – FC SPORTUL STUDENTESC - ora 20.30 - DIGI TV

LUNI, 05.12.2011

FC DINAMO 1948 – FC STEAUA - ora 20.30 - DIGI TV

Declaratia lui Petre Grigoras despre posibila lui venire la Steaua

|

Declaratia lui Petre Grigoras despre posibila lui venire la Steaua:

"Dacă mă sună Becali, o să cer timp de gândire. Nu vreau să vin la Steaua pentru palmares, ca să o trec în CV. Poate din iarnă, dacă voi avea acceptul clubului să discut cu cineva, voi da un răspuns. Acum e devreme să spun că din iarnă voi pleca. Echipele pe care le antrenez trebuie să fie imaginea calităţilor pe care le are Petre Grigoraş.
Anul ăsta, la anul, niciodată nu e prea târziu să merg la o echipă mare. Acum nu fac lobby, nu mă autopropun. Nu vin să zic că mi-aş dori, că ce aş face eu la Steaua, timpul le va rezolva pe toate. Acum mă gândesc la meciul cu Rapid şi atât. Când primeşti o asemenea ofertă, te gândeşti dacă cu lotul acesta poţi lua locul 1. Dacă da, atunci accepţi provocare, dacă nu, mai bine nu te mai duci. Să te duci pe acolo o etapă sau două nu e o realizare foarte mare".

Pret bilete Dinamo - Steaua

|

Pret bilete Dinamo - Steaua:

TRIBUNA 0
Tribuna 0-VIP - sectoarele 4 si 5 - randurile 13-19: 150 RON
Tribuna 0-I - sectoarele 3, 4, 5, 6: 80 RON
Tribuna 0-II - sectoarele 2 si 7: 50 RON
Tribuna 0-III - sectoarele 1 si 8: 40 RON

TRIBUNA A II-A
Tribuna a II-a-VIP - sectoarele 20 si 24 - randurile 9-11: 80 RON
Tribuna a II-a acoperita - sectoarele 20, 21, 23 si 24: 50 RON
Tribuna a II-a neacoperita - sectoarele 19 si 25: 40 RON

PELUZA CATALIN HILDAN: 20 RON
PELUZA I: 20 RON

Meciul DINAMO - STEAUA este LIVE pe DigiSport 1 luni, 5 decembrie incepand cu ora 20:30

Declaratii si echipe probabile Otelul - Basel

|

Declaratii si echipe probabile Otelul - Basel

Dorinel Munteanu a declarat inainte de meciul cu Basel: "Nu sîntem condamnaţi, dar e clar că acest joc e important pentru a mai putea spera în ultimul joc la Lisabona. Nu va fi deloc uşor, pentru că Basel are şi varianta egalului. Sper să practicăm un joc consecvent şi să avem răbdare. Îi respectăm foarte mult pe cei de la Basel, dar mîine vreau să am o echipă determinată pentru că forţa acestei formaţii o reprezintă grupul şi sunt convins că acesta va cîştiga.
Chiar dacă a schimbat antrenorul, Basel rămâne o echipă periculoasă. Oţelul merită să joace în Liga Campionilor şi merită să câştige. Un punct e bun pentru palmares, dar noi avem un alt obiectiv mâine. Nu mă interesează banii care ar urma să vină în urma unui egal. Sunt convins că cei care vor veni mâine la stadion vor vedea un fotbal şi un rezultat bun. Nu avem ce pierde".

Declaratii Gabriel Giurgiu inainte de Otelul - Basel din Champion League:

- A contat că nu aţi avut suporterii lîngă voi?
- Normal, eram obişnuiţi să-i auzim nonstop susţinîndu-ne. Au fost la fiecare meci suporteri de la Galaţi, dar una e să joci cu o galerie de 2.000 de persoane şi alta e să ai 50.000 de suporteri în spate.

- Manchester, Benfica şi Basel. Ai fi vrut să jucaţi împotriva altei echipe?
- Pot să spun că sînt mulţumit, dar e o onoare să joci cu astfel de echipe puternice cum e Manchester sau Benfica, şi, de ce nu?, chiar şi Basel. Poate îmi doream mai mult să joc cu AC Milan, echipa mea de suflet.

- Ai făcut schimb de tricouri pînă acum?
- Evident, cred că e un moment unic pentru toată lumea. Am tricoul lui Nani de la Manchester, iar de la Benfica îl am pe-al lui Amorim. Să vedem în seara asta...

Echipe probabile:

Otelul: Grahovac - Rîpă, Sîrghi, Perendija, Sălăgeanu - Antal, I. Neagu, Filip, Giurgiu, L. Iorga - Pena.

Basel: Sommer - Steinhofer, Abraham, Dragovici, Joo Ho Park - Shaqiri, Huggel, Xhaka, F. Frei - Streller, A. Frei.

Meciul Otelul - Basel este LIVE pe TVR1 incepand cu ora 21:45

Declaratii si reactii dupa Rapid - Gaz Metan 5-3

luni, 21 noiembrie 2011 |

Declaratii si reactii dupa Rapid - Gaz Metan 5-3

Răzvan Lucescu a declarat despre meciul cu Gaz Metan la DolceSport: "Sînt frustrat de ce s-a întîmplat azi. O echipă care se luptă la titlu n-are voie să fie condusă cu 2-0 după 15 minute. Asta denotă aroganţă şi lipsă de concentrare. E meritul băieţilor că au reuşit să întoarcă scorul.
Îi atenţionez pe jucători să nu se mai distreze aşa cum au făcut-o în repriza a doua, nu se poate să rateze atîtea ocazii. Am fi putut pierde două puncte extrem de importante într-un meci pe care l-am avut la îndemînă. Cu excepţia golurilor am mai avut vreo 8 ocazii imense.
jucătorii trebuie să înţeleagă că trebuie să fie serioşi la fiecare meci, să fie respectuoşi, altfel nu vom avea nici o şansă în lupta pentru titlu".

Cristi Pustai a declarat despre meciul cu Rapid la DolceSport: "Păcat că am pierdut, am avut un joc bun, am surprins adversarul la început. Rapidul  are cel mai bun lot din campionat, au avut o reacţie foarte bună de fiecare dată cînd am înscris. Noi rămînem aceeeaşi echipă mică.
În a doua repriză ne-a fost greu să facem faţă pentru că nu am vrut să renunţăm la atacanţi. Cînd am riscat am şi înscris, dar nu am reuşit să facem faţă.
Arbitrajul a fost destul de bun, nu are rost să comentez acum deciziile. Va trebui să analizăm greşelile noastre, ca să ştim ce să reparăm".

Mijlocaşul, Ovidiu Herea, a declarat despre meciul cu Gaz Metan: "Ne bucurăm că am cîştigat şi că i-am făcut pe suporteri fericiţi. A fost un meci foarte greu, nu ne venea să credem că sîntem conduşi cu 2-0. Dar sîntem o echipă mare şi am reuşit să revenim. Am avut ceva emoţii, dar am avut încredere că vom reveni.
Nu s-a pus problema să plec de la Rapid şi mă bucur că am semnat prelungirea contractului. Iubesc această echipă şi nu aş fi plecat niciunde în ţară. A fost foarte uşor să mă înţeleg cu domnul Copos".

Rezumat video Chiajna - Astra 0-1 Etapa 14

|

Echipe de start:

Chiajna: Gospodinov - Dima, Mamele (cpt.), A. Stoica, P. Marin - Ad. Popa, Sorin Pană, Stere, Vlad Munteanu - Bălţoi, Iliescu
Rezerve: Niţă, Dumitrescu, Muazac, Al. Radu, Bîră, Chiţu, Salem
Antrenor: Laurenţiu Diniţă

Astra: Lung - Mihalache, Goian, Găman, Morais - Strătilă, Seto, Ologu, Băjenaru - Fatai, Miranda
Rezerve: Lungu, Bruno, Ţigănaşu, Wiliam, Căt. Gheorghe, Ţigoianu, Rusu
Antrenor: Tibor Selymes

Rezumat video Rapid - Gaz Metan 5-3 Etapa 14

|

Echipe de start:

Rapid: D. Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Burcă, Ezequias - I. Apostol, Alexa, Herea - Surdu, Pancu, Deac
Rezerve: C. Straton, N. Grigore, Sburlea, Oros, Bozovici,  Teixeira, Roman
Antrenor: Răzvan Lucescu

Gaz Metan: Vîtcă - Frăsinescu, Fl. Lazăr, Hoban, Buzean - Ciucă, Breeveld - R. Avram, Bawab, Pîrvulescu - Bud
Rezerve: Pleşca, Todea, D. Roman, C. Gheorghe, Vitinho, Vukadinovici, Bozeşan
Antrenor: Cristian Pustai

MARTI 22.11.2011: Otelul - Basel LIVE pe TVR1 incepand cu ora 21:45

|

Otelul Galati are un meci foarte important in Champions League, si isi poate lua revansa, in fata formatiei FC Basel, dupa infrangerea din tur cu 2-1.
Dupa patru meciuri in Champions League, Otelul Galati ocupa ultimul loc, cu un singur gol marcat si fara nici un punct castigat.
FC Basel a strans cinci puncte si cu un singur punct în meciul cu elevii lui Dorinel o califică în Europa League, în timp ce o victorie pentru Otelul, o menţine cu şanse mari la calificarea în optimile Europei League.
Pentru a avea toate conditiile pentru o victorie, conducatorii de la campioana Romaniei, au decis ca la meciul cu Basel femeile şi copiii până în 14 ani să beneficieze de intrare gratuită.

Meciul Otelul - Basel este LIVE pe TVR1 incepand cu ora 21:45

VIDEO: Cearta dintre Becali si Ilie Dumitrescu

|

VIDEO: Cearta dintre Becali si Ilie Dumitrescu:

VIDEO: Gol Sergiu Radu in Eintracht Frankfurt - Alemannia Aachen 4-3

|

VIDEO: Gol Sergiu Radu in Eintracht Frankfurt - Alemannia Aachen 4-3:

VIDEO: Gol Zicu in TSKA Sofia - Litex Loveci 2-0

|

VIDEO: Gol Zicu in  TSKA Sofia - Litex Loveci 2-0:

Declaratii si reactii dupa Ceahlaul - Steaua 1-0

duminică, 20 noiembrie 2011 |

Declaratii si reactii dupa Ceahlaul - Steaua 1-0

Ilie Stan a declarat despre meciul cu Ceahlaul: "N-am de ce să fiu supărat pe Mihai şi Florin Costea. Ei sunt ai Stelei şi îşi doresc să marcheze. Trebuie să vedem caseta şi după vom vedea dacă e ceva de reproşat.
Am înţeles că Prepeliţă are o entorsă. E păcat că avem mulţi accidentaţi şi e greu să încropim un prim 11. Avem mult de muncă şi vom vedea ce va fi în perioada următoare
".

George Galamaz a declarat: "Am revenit, dar din păcate am pierdut trei puncte foarte importante. Când lucrurile începeau să intre încet, încet pe făgaşul normal, era normal să vină şi a patra victorie. E numai vina noastră că nu am reuşit. Ne aşteptam să fie foarte greu, nu avem nicio scuză. Am pierdut meciul şi nu este în regulă.
În clipa asta titlul este departe, dar trebuie să facem ceva să ne revenim. Nu avem ce să facem, trebuie să jucăm şi să sperăm. E un rezultat greu de digerat
".

Gigi Becali a declarat despre meciul cu Ceahlaul: "Te lasă mut o astfel de înfrîngere. S-a văzut de la început că noi nu pasam nimic, jucam numai aşa, din inerţie, pe cînd ei au pasat mereu. Dacă ai doi măscărici în faţă, adversarilor nu le e teamă. Doi păcălici au fost fraţii Costea în această seară. Acum l-au stricat şi pe Rusescu, parcă ăsta mai juca ceva.
Dacă nici singur cu portarul nu mai dai gol, atunci la ce-l mai ţinem. La faza golului, Tătăruşanu dormea în ghete, iar lui Galamaz îi era frică să-l atace. Nu am meritat victoria, ce rost mai are să mă iau de acel 11 metri. Pînă la urmă, mingea ieşea afară, nu prea era fază de penalty.
Problema noastră e că nu avem atacanţi, ăştia doi îi dau înapoi lui Mititelu. Să vină să-i ia şi să nu mai spună că l-am păcălit. Din iarnă iau alţi atacanţi, iar p-ăştia îi veţi vedea numai prin tribună. Nu putem spera la titlu cu jucători precum Costea sau precum Galamaz.
Ilie Stan ce poate să facă mai mult. Nu e nici un pericol să plece.
Sîntem condamnaţi să cîştigăm toate meciurile pînă la finalul anului, orice alte rezultate ne scot definitiv din lupta pentru titlu. Din iarnă trebuie să aduc neapărat doi atacanţi şi un mijloc de creaţie. Dacă nu mă duc eu ăştia nu se mai motivează deloc.".

Marius Lacatus a declarat despre meciul cu Ceahlaul: "Nu aş vrea să vorbesc despre arbitraj şi faze litigioase. Steaua a avut controlul jocului, dar, din păcate, şi-a creat puţine faze periculoase.
Cînd nu ai în echipă jucători care să facă diferenţa, este greu să te impui, chiar şi împotriva unei echipe nou-promovate. În această seară, Tănase, fraţii Costea, Prepeliţă au ieşit prea puţin în evidenţă.
După ultimele meciuri, premisele erau bune pentru Steaua. Echipele mari, chiar dacă joacă mai slab, reuşesc să cîştige. Eu sper ca Steaua să aibă forţa să se lupte pentru titlu, dar va fi greu. Mai are meciuri destul de grele pe acest final de an".

Rezumat video Ceahlaul - Steaua 1-0 Etapa 14

|

Echipe de start:

Ceahlaul: Villadsen - Dumitraş, Forminte, Cazan, Barna - Al. Achim, Monroy - M. Constantinescu, Cebotaru, Stana - Gafiţa
Rezerve: Jovici, Nohai, Bădescu, Chiacu, Onciu, Ţepeş, Edmar
Antrenor: Costel Enache

Steaua: Tătăruşanu - Martinovici, Geraldo, Galamaz, Brandan - Prepeliţă, Bourceanu, Bicfalvi, Cr. Tănase - M. Costea, Fl. Costea
Rezerve: Stanca, Emeghara, Rusescu, Latovlevici, Iliev, Năstăsie, Roşu
Antrenor: Ilie Stan

LUNI 21.11.2011: Chiajna - Astra LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:30

|

Inainte de meciul cu Chiajna, Tibor Selymes, antrenorul formatiei Astra Ploiesti a declarat ca vrea noua puncte din ultimele patru meciuri, pentru a putea urca in clasament: “Nu suntem Barcelona să batem tot, dar nouă puncte în patru etape cred că putem face”.
Echipa va trebui să se readapteze la aşezarea în teren, care este diferită de cea avută înainte. Astra a avut câteva meciuri foarte bune, dar şi mult noroc”.
Jucatorii de la Chiajna nu isi permit nici un pas gresit, deoarece sunt in zona fierbinte a clasamentului, si daca nu aduna puncte, in sezonul viitor vor juca in Liga 2.

Meciul Chiajna – Astra este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:30

Program meciuri Champions League 22 - 23 noiembrie

|

Program meciuri Champions League 22 - 23 noiembrie:

Marţi, 22 noiembrie:

Grupa A:

Napoli (Italia) - Manchester City (Anglia) (LIVE DolceSport)
Bayern Munchen (Germania) - Villarreal (Spania)

Grupa B:

ŢSKA Moscova (Rusia) - OSC Lille (Franţa), ora 19.00 (LIVE DolceSport)
Trabzonspor (Turcia) - Inter Milano (Italia) (LIVE DolceSport)

Grupa C:

Oţelul Galaţi (România) - FC Basel (Elveţia)

Meciul Otelul - FC Basel este LIVE pe TVR1 marti 22 noiembrie incepand cu ora 21:45. - Bilete Otelul - Basel

Manchester United (Anglia) - Benfica (Portugalia)

Grupa D:

Real Madrid (Spania) - Dinamo Zagreb (Croaţia)
Olympique Lyon (Franţa) - Ajax Amsterdam (Olanda)

Miercuri, 23 noiembrie:

Grupa E:

Bayer Leverkusen (Germania)- Chelsea (Anglia)
Valencia (Spania) - RC Genk (Belgia)

Grupa F:

Olympique Marseille (Franţa) - Olympiakos Pireu (Grecia)
Arsenal (Anglia) - Borussia Dortmund (Germania) (LIVE DolceSport)

Grupa G:

Zenit Sankt Petersburg (Rusia) - Apoel Nicosia (Cipru), ora 19.00
Şahtior Doneţk (Ucraina) - FC Porto (Portugalia) (LIVE DolceSport)

Grupa H:

AC Milan (Italia) - FC Barcelona (Spania) (LIVE TVR1)
Bate Borisov (Belarus) - Viktoria Plzen (Cehia).

Declaratii inainte de Steaua - Ceahlaul Etapa 14

|

Declaratii inainte de Steaua - Ceahlaul Etapa 14

Gigi Becali a declarat inainte de meciul cu Ceahlaul: "Steaua e o echipă foarte puternică, şi nu am nici un fel de emoţii că nu o să cîştigăm azi. Vom domina în totalitate, o să cîştigăm fără drept de apel. O să-i batem şi la o diferenţă mare de scor, ca să nu mai am eu emoţii".
"Tatu poate juca, dar nu vrem să rişte o accidentare mai gravă. Doctorul ne-a sfătuit să nu-l jucăm astăzi ca să poată evolua cu Dinamo, să fie 100% sănătos. E posibil să nu joace nici cu Braşovul".

Gheorghe Ştefan a declarat despre meciul cu Steaua: "Sperăm să se întâmple ca noi să obţine măcar un punct din meciul cu Steaua, contează foarte mult pentru o echipă nou-promovată acest lucru, mai ales în plan moral. Ne dorim ca aşa să acumulăm experienţă. Nu ştiu dacă Steaua mai sperie ca pe vremuri, dar e o echipă care trebuie respectată. Nu există niciun interes pentru jucător de-al nostru. Faptul că a apărut că l-ar vrea pe Villadsen este un tertip pe care steliştii l-au învăţat de la Timişoara, care anunţa mereu că vrea cei mai buni jucători de la o echipă înainte de meciul direct. Eu nu-l folosesc niciodată, pentru că frustrezi jucătorii astfel".

Costel Enache a declarat inainte de meciul cu Steaua: "Este un joc de pe urma căruia putem căpăta şi mai multă încredere pentru ceea ce avem de făcut în continuare, ba chiar ne poate crea o imagine pozitivă. Îl considerăm asemeni unei sărbători a fotbalului.
Ţinem să rămânem modeşti, dar să nu arătăm şi teamă de jocul cu Steaua. Vrem să ne tratăm adversarul cu respectul cuvenit, ca oricare dintre partenerii de întrecere, conştienţi totodată că şi noi putem avea şanse reale la victorie".

Echipe probabile:

Ceahlaul: 22. Villadsen - 23. Dumitraş, 24. Forminte, 4. Cazan, 8. Barna - 10. Al. Achim, 21. Monroy - 20. M. Constantinescu, 28. Cebotaru, 11. Stana - 9. Gafiţa

Steaua: 12. Tătăruşanu - 18. Martinovici, 23. Geraldo, 22. Galamaz, 14. Latovlevici- 11. Prepeliţă, 55. Bourceanu, 5. Brandan, 10. Cr. Tănase - 9. M. Costea, 7. Fl. Costea

Declaratii si reactii dupa FC Vaslui - Pandurii 3-2

|

Declaratii si reactii dupa FC Vaslui - Pandurii 3-2

Petre Grogoras a declarat dupa meciul cu FC Vaslui: "Meritam un rezultat de egalitate, chiar dacă adversarii au condus şi cu 2-0. Din păcate, nu am reuşit să ţinem de rezultat nici măcar un minut. S-a întîmplat acest lucru şi la Tîrgu-Mureş. Noi oricum facem o reclamă bună acestui sport. Neatenţia a dus la golul primit în final.
Echipa Vasluiului valorează de 5 sau de 10 mai mult ca a noastră. Fotbaliştii noştri aveau lacrimi de supărare şi de nervi după joc. Fiecare jucător îşi reproşa anumite lucruri, eu nu am avut de făcut nici un reproş după un astfel de joc. Lucrurile acestea, precum lipsa marcajului, nu se pot pregăti în timpul săptămînii. Am avut şi alte situaţii de a marca în afara celor două goluri. Ca şi etapa trecută, am jucat mai bine, dar punctele au rămas la adversari. Este clar că am fost echipa mai bună.
Sînmărtean a fost acolo, dar penalty-ul l-a făcut Robert Dumitru. M-au sunat persoane care mi-au spus că Voiculeţ a lovit mingea. A fost o invenţie, nu a fost penalty. Cu atît mai mult este de lăudat efortul jucătorilor, de a reveni după 0-2".

Adrian Porumboiu a declarat dupa meciul cu Pandurii: "Normal că sînt dezamăgit după acest meci, am jucat prost şi am cîştigat nemeritat. Normal trebuia să pierdem două puncte. Este inexplicabil felul în care au jucat, a fost o evoluţie submediocră, cu greşeli copilăreşti. Nu putem acum să spunem că am jucat bine dacă nu am făcut-o. Când jucăm noi bine sîntem dezavantajaţi. Este trist când la victorie poţi să remarci un singur jucător, pe Balaur. A avut vînă în el".
"Este o victorie in extremis. Era catastrofal pentru noi dacă nu câştigam astăzi. La cîte puncte am pierdut în sezonul trecut şi am fost dezavantajaţi nu mai contează acum ce a fost pe teren. Nu a fost 11 metri din punctul meu de vedere, însă nici Pandurii nu pot să spun că a pierdut din vina noastră".

Postări populare