Rezultat: Tg. Mures - Senica 2-0 (2011)

sâmbătă, 5 februarie 2011 |

Tg. Mures a castigat, scor 2 - 0 cu Senica, echipa care se afla pe locul 2 in campionatul Sloveniei. Meciul amical s-a disputat in Antalya.

Pentru echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău au marcat Astafei (32) şi Bruno Fernandes (69).

Amicale de lux pentru nationala

|

Nationala va intalnii in 2011 Brazilia, Argentina si Franta. Ionut Lupescu este oficialul care a anuntat ca FRF a trimis toate actele pentru a inscrie nationala intr-un turneu amical ce va avea loc in luna iunie.

Romania va juca cu Brazilia si Columbia, urmand ca la intoarcerea in tara sa se pregateasca pentru inaugurarea stadionului National Arena.

Gol de la 40 de metri

|

Gol de la 40 de metri:
Meci superb în Cupa Greciei între AEK şi Panathinaikos! Oaspeţii au învins cu 3-2, dar Michel, de la AEK Atena, a închis tabela în al optulea minut de prelungire cu un gol de senzaţie. A înscris direct dintr-o lovitură liberă de la 40 de metri şi a adus calificarea echipei sale în semifinalele Cupei, după 4-3 la general

Video: Lovitura lui Chivu

|

Video: Lovitura lui Chivu:

NU este frumos ce a facut Chivu, dar au mai fost mari jucatori cara au avu iesiri nervoase.

Ronaldinho la primul meci pentru Flamengo

joi, 3 februarie 2011 |

Ronaldinho la primul meci pentru Flamengo:

Rezultat: Gaziantep - Galatasaray 3-2 (2011)

|

Bogdan Stancu a fost titular pentru prima data la Galata si a reusit sa marcheze un super gol pentru echipa lui Hagi! Culio a dat si el o pasa de gol, intr-un meci in care Zapata a luat trei goluri. Returul se joaca peste o luna, in direct la Sport.ro!

Rezumat: Steaua - Dinamo Zagreb 1-1 (2011)

miercuri, 2 februarie 2011 |


Steaua termina la egalitate, 1-1, meciul amical cu Dinamo Zagreb. Marius Bilasco a dar un super gol.

Golurile au fost date in in minutul 37 de Pedro Morales pentru Dinamo Zagreb din lovitura libera si minutul 50 gol superb reusit de Marius Bilasco.

Lotul national convocat pentru turneul din Cipru

|


Selecţionerul Răzvan Lucescu a comunicat în această seară lotul de  29 de jucători pentru stagiul de pregătire din Cipru (3-9 februarie), la finalul căruia "naţionala" României va susţine două amicale în cadrul patrulaterului la care mai participă Ucraina, Suedia şi reprezentativa ţării gazdă.

Acestea sînt ultimele repetiţii înaintea "dublei" cu Bosnia (26 martie, Zenica) şi Luxemburg (29 martie, Piatra Neamţ) din preliminariile Euro 2012.

Lotul curpinde 18 fotbalişti din campionatul intern şi 11 stranieri:

O ratare cum se mai intampla la fotbal

|

 Marlon de Jesus de la echipa U20 a Ecuadorului a trimis incredibil in bara in meciul cu Argentina de la Copa Sul-Americano.


Rezultat: CFR Cluj - Josko Ried 3-1 (2011)

|

Toate cele trei goluri ale echipei clujene au fost inscrise din lovituri de la 11 metri de Cadu, E. Dica si Bud.
Antrenorul Alin Minteuan a folosit in aceasta partida urmatoarea echipa: Nuno Claro - Maftei, Rada, Cadu, Edimar - Muresan - Hora, Peralta, De Zerbi, Nicoara - Traore. Pe parcursul meciului, la formatia ardeleana au mai intrat Nuno Diogo, Kone, Bastos, Kivuvu, Dica si Negrut.

Un gol cu noroc

|

Mariano Caporale de la Netanya a dat un autogol cu o executie extrem de dificila, pe care sigur nu si-a dorit-o.


Rezultat: Gloria Bistrita - Gaz Metan Medias 3-0 (2011)

marți, 1 februarie 2011 |

Echipa Gloria Bistriţa a câştigat, marţi, primul meci amical al stagiului de pregătire din Antalya, scor 3-0 (1-0) cu Gaz Metan Mediaş.

Golurile echipei bistriţene au fost marcate de Alexandru Mandea '30, Marian Aliuţă '53 şi Fernando Cafasso '80.

Transferuri interesante: Torres la Chelsea si Kapetanos la CFR

|

 NU se compara cele doua transferuri dar sunt interesante; unul prin suma (Torres la Chelsea) si celalalt prin faptul ca nu se astepta nimeni sa ajunga Kapetanos la CFR.


Mutarea începutului de an în fotbalul european s-a realizat în această seară, cu trei ore înainte ca piaţa transferurilor din Insulă să se închidă. Liverpool a anunţat pe site-ul oficial că a acceptat oferta lui Chelsea pentru Fernando Torres, care va semna contractul imediat ce va face vizita medicală.

Suma de transfer este de aproape 60 de milioane de euro, iar salariul jucătorului  plus drepturi de imagine de peste 200.000 de euro pe săptămînă, adica 10.000.000 de euro pe an

Kapetanos (27 de ani) urmează să se alăture lotului în cantonamentul din Antalya. După ce s-a despărţit cu scandal de Steaua, atacantul a fost foarte aproape de a semna în Cipru, cu Anorthosis Famagusta, formaţia care a eliminat-o pe CFR în preliminariile Cupei UEFA (2007). Gruparea cipriotă a anunţat că nu a ajuns la o înţelegere cu vîrful 1,88 metri.

Rezumat: U Cluj - Gyeongnam 4-0 (2011)

luni, 31 ianuarie 2011 |


Echipa Universitatea Cluj a câştigat, luni, cu scorul de 4-0 (2-0), partida amicală disputată cu formaţia sud-coreeană Gyeongnam, în cadrul stagiului de pregătire din Antalya.

Rezumat: Steaua 4-1 Sheriff (2011)

|

Nicolae Dica e in forma maxima! Atacantul revenit iarna aceasta in Ghencea a marcat de trei ori cu moldovenii de la Sheriff.
Doua din golurile sale fiind in stilul care l-a consacrat.
La meci a asistat si selectionarul nationalei Romaniei, Razvan Lucescu.

GOLUL saptamanii

|

Cel mai tare GOL al saptamanii: foarfeca PERFECTA!
Miguel Sabah de la Morelia a dat un super gol in meciul cu San Luis.

Rezultat: Dinamo - Partizan 0-0 (2011)

|

 Dinamo Bucureşti şi Partizan Belgrad au încheiat la egalitate, scor 0-0, amicalul disputat azi în Antalya.
Acesta a fost cel de-al treilea amical al "câinilor" în Antalya.

Gica Hagi pierde din nou cu Galata pe terenul campioanei Bursaspor

duminică, 30 ianuarie 2011 |

Ufuk, goalkeeperul Galatei, a gresit la ambele goluri, iar căpitanul Ayhan a fost eliminat în minutul 64.
Pe terenul campioanei Bursaspor, fără 8 jucători importanţi, accidentaţi, suspendaţi sau plecaţi la Cupa Asiei (australienii Neill şi Kewell), Galata s-a bătut singură: 2-0, al 9-lea eşec în 19 etape, primul în 2011. Locul 7, la 17 puncte de liderul Trabzon.

Lista antrenorilor in caz ca pleaca Razvan Lucescu

|

Nasul Sandu il lasa se plece pe Razvan Lucescu daca pierde dubla cu Bosnia. Piturca nu va reveni ca selectioner in acest an. Olaroiu, Dorinel sau Petrescu ar putea conduce nationala la marele meci cu Argentina lui Messi. Sandu il vrea si pe Mutu pe teren la inaugurarea noului stadion. Mircea Sandu vrea sa aduca Euro 2024 in Romania.

Postări populare