Rezumat video Germania - Portugalia 1-0 - Euro 2012

sâmbătă, 9 iunie 2012 |

Germania a castigat primul meci de la Euro 2012 contra Portugaliei scor 1-0. Mario Gomez a adus victoria pentru Germania prin golul înscris în minutul 72, si germnii au 3 puncte in grupa B la Euro 2012.

Echipele de start:

Germania: Neuer - Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm - Khedira, Schweinsteiger - Muller, Ozil, Podolski - Gomez
Rezerve: Wiese, Zieler, Schmelzer, Höwedes, Mertesacker, Gündoğan, Schürrle, Bender, Kroos, Götze, Reus, Klose.
Selectioner: Joachim Loew

Portugalia: Patrício - Alves, Pepe, Coentrão, Pereira - Veloso, Moutinho, Meireles - Nani, Ronaldo - Postiga
Rezerve: Eduardo, Beto, Costa, Rolando, Lopes, Custódio, Quaresma, Micael, Viana, Almeida, Oliveira, Varela
Selectioner: Paulo Bento

Rezumat video Olanda - Danemarca 0-1 - Euro 2012

|

Danemarca a provocat prima mare surpriză la Euro 2012, reuşind să învingă in meciul cu Olanda cu scorul de 1-0.

Olanda a dominat meciul, dar n-a reuşit să inscrie. Sneijder, Robben, Van Persie, Huntelaar şi Van der Vaart au irosit mari ocazii pe tot parcursul meciului.

In minutul 24, Krohn-Dehli a surprins întreaga apărare a Olandei şi a strecurat balonul printre picioarele lui Stekelenburg si a marcat singurul gol la meciului.

Echipele de start:

Olanda: Stekelenburg; Van der Wiel, Heitinga, Vlaar, Willems; Van Bommel, N. De Jong; Robben, Sneijder, Afellay; Van Persie
Rezerve: Vorm, Krul, Mathijsen, Bouma, Boulahrouz, Schaars, Strootman, Van der Vaart, Kuyt, Huntelaar, L De Jong, Narsingh.
Selectioner: Bert van Marwijk.

Danemarca: Andersen; S Poulsen, Kjaer, Agger, Jacobsen; Zimling, Kvist; Rommedahl, Eriksen, Krohn-Dehli; Bendtner
Rezerve: Lindegaard, Schmeichel, Bjelland, Okore, Wass, C Poulsen, Schøne, Silberbauer, J Poulsen, Kahlenberg, Pedersen, Mikkelsen.
Selectioner: Morten Olsen

SAMBATA 09.06.2012: Germania - Portugalia LIVE pe DolceSport incepand cu ora 21:45

|

Meciul Germania - Portugalia va fi prima din categoria meciurilor interesante, care se vor juca la Euro 2012. Nemtii au pierdut cu 3-0, la Euro 2000, in fata echipei Portugaliei si, chiar daca si-au luat revansa cu 3-2, in 2008, pentru ei meciul de astazi nu va fi unul usor.

Portugalia a fost prima echipa care a invins Germania in preliminariile Cupei Mondiale, in 1985, la Stuttgart, cu 1-0, intrerupand astfel un sir de 36 de partide fara esec. De atunci, germanii au pierdut o singura gata in preliminariile pentru CM, in 2001, in fata Angliei (1-5), la Munchen.

La ultimele patru editii ale Campionatului European, Portugalia a trecut de faza grupelor, cea mai buna performanta intregistrand-o in 2004, pe teren propriu, cand a jucat finala cu Grecia, care a castigat cu 1-0.

Echipele probabile Germania - Portugalia:

Echipa probabila a Germaniei: Neuer – Jerome Boateng (L. Bender), Badstuber, Mertesacker, Lahm – Schweinsteiger, Khedira – Thomas Mueller, Ozil, Podolski – Klose. Selectioner: Joachim Loew.

Echipa probabila a Portugaliei: Rui Patricio – Joao Pereira, Bruno Alves, Pepe, Fabio Coentrao – Joao Moutinho, Raul Meireles, Miguel Veloso – Cristiano Ronaldo, Helder Postiga, Nani. Selectioner: Paulo Bento.

SAMBATA 09.06.2012: Olanda - Danemarca LIVE pe TVR1 incepand cu ora 19:00

|

Olanda si Danemarca vor juca astazi, la Harkov, primul meci al Grupei B la Euro 2012.

In meciurile oficiale,  Olanda a castigat 23 din ultimele 25, singurele esecuri fiind 0-1 cu Spania in finala Cupei Mondiale din 2010 si un 2-3 cu Suedia, in ultimul meci al campaniei de calificare la Eueo 2012, in octombrie anul trecut. Ultimul egal s-a inregistrat in urma cu peste cinci ani (si 37 de partide), 0-0 cu Romania, in preliminariile Euro 2008, la Rotterdam.

Danemarca, a castigat ultimele patru meciuri din preliminarii si este neinvinsa de sase partide oficial. Dupa ce a castigat surprinzator laurii continentali la editia din 1992, Danemarca a dezamagit la turneele finale ale Campionatului European, castigand doar doua meciuri la trei turnee finale, iar in 2008 a ratat prezenta la competitia din Austria si Elvetia. Danezii au marcat doar doua goluri olandezilor in ultimele cinci meciuri directe.

Echipele probabile Olanda - Danemarca:

Echipa probabila Olandei: Stekelenburg – van der Wiel, Heitinga, Bouma, Willems – Mark van Bommel, Sneijder, Nigel de Jong – Robben, van Persie, Afellay. Selectioner: Bert van Marwijk.

Echipa probabila a Danemarcei: Stephan Andersen – L. Jacobsen, Kjaer, Agger, S. Poulsen – Ch. Eriksen, Kvist, Zimling – Michael Krohn-Dehli, Bendtner, Rommedahl. Selectioner: Morten Olsen

Rezumat video Rusia - Cehia 4-1 - Euro 2012

|

Rusia - Cehia a fost al doilea meci de la Euro 2012 şi a grupei A, unde Polonia şi Grecia au încheiat la egalitate în meciul de debut, scor 1-1.

Rusia a impresionat în primul lor meci de la Euro 2012 şi a învins categoric Cehia cu 4-1.


Dzagoev a deschis scorul la o fază în care Kerjakov a trimis în bară (min. 15). După 9 minute, un nou contraatac şi Şirokov l-a învins cu o scăriţă pe Cech 2-0!

Cehii au reintrat în joc prin golul lui Pilar din minutul 52. Rusii au presat, dar ratările nu le-au permis să se desprindă. Asta pînă în minutul 79, cînd Dzagoev l-a învins pe Cech pentru a doua oară. Pavlyuchenko a dat lovitura după o acţiune pe cont propriu (min. 82) şi a stabilit scorul final, 4-1.

Echipele de start:

Rusia: Malafeev - Aniukov, Berezuţki, Ignaşevici, Jirkov - Zirianov, Şirokov, Denisov, Dzagoev - Arshavin, Kerjakov
Rezerve: Akinfeev, Shunin, Sharonov, Granat, Nababkin, Izmailov, Kombarov, Kokorin, Glushakov, Semshov, Pavlyuchenko, Pogrebnyak
Selectioner: Dick Advocaat

Cehia: Cech - Gebre Selassie, Sivok, Hubník, Kadlec - Jirácek, Plasil - Rezek, Rosicky, Pilar - Baros
Rezerve: Laštuvka, Drobný, Suchý, Limberský, Rajtoral, Petržela, Hübschman, Kolář, Darida, Necid, Pekhart, Lafata
Selectioner: Michal Bilek

Rezumat video Polonia - Grecia 1-1 - Euro 2012

vineri, 8 iunie 2012 |

Polonia şi Grecia au încheiat la egalitate primul meci de la Euro 2012, scor 1-1. Golurile au fost marcate de Lewandowski (min. 18) şi Salpingidis (min. 51).

Polonia a avut un start excelent de meci, Lewandowski a deschis scorul în minutul 18 cu o lovitură de cap si tot in prima repriza grecul Papastathopoulos a fost eliminat.

Grecia a revenit surprinzător în joc, Salpingidis a reuşit egalarea in minutul 51. Portarul polonezilor Szczęsny l-a faultat în careu pe Salpigidis şi a fost eliminat.

În egalitate numerică, cele două formaţii au oferit un final frumos pe contre, dar scorul a rămas nemodificat, 1-1.

Echipele de start:

Polonia: Szczęsny - Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch - Polanski, Murawski - Błaszczykowski, Obraniak, Rybus - Lewandowski
Rezerve: Sandomierski, Tytoń, Wojtkowiak, Kamiński, Wawrzyniak, Dudka, Matuszczyk, Mierzejewski, Wolski, Grosicki, Sobiech, Brożek
Selectioner: Franciszek Smuda

Grecia: Chalkias - Torossidis, A Papadopoulos, Papastathopoulos, Holebas - Maniatis, Karagounis, Katsouranis,  - Ninis, Samaras, Gekas
Rezerve: Tzorvas, Sifakis, Tzavellas, Malezas, K Papadopoulos, Makos, Fotakis, Fortounis, Fetfatzidis, Liberopoulos, Mitroglou, Salpingidis
Selectioner: Fernando Santos

Golurile saptamanii - iunie 2012 (II)

|

Golurile saptamanii - iunie 2012 (II)

Golurile saptamanii - iunie 2012 (I)

|

Golurile saptamanii - iunie 2012 (I)

Meciuri astazi Euro 2012 - 08.06.2012

|

Meciuri astazi Euro 2012 - 08.06.2012

- Polonia - Grecia LIVE astazi pe TVR 1 incepand cu ora 19:00 - Euro 2012

Echipele probabile Polonia - Grecia:
Echipa probabila a Poloniei: Szczesny – Wasilewski, Wawrzyniak, Piszczek, Perquis – Polanski, Murawski, Blaszczykowski, Obraniak, Rybus – Lewandowski.
Echipa probabila a Greciei: Sifakis – Torosidis, Papastathopoulos, Papadopoulos, Holebas – Katsounaris, Maniatis, Karagounis – Salpingidis, Gekas, Samarás.

- Rusia - Cehia LIVE astazi pe DolceSport incepand cu ora 21:45 - Euro 2012

Echipele probabile Rusia - Cehia:
Echipa probabile a Rusiei: Malafeev – Aniukov, Ignasevici, A. Berezutki, Jirkov – Sirokov, Denisov, Zirianov – Dzagoev (Izmailov), Arsavin, Kerjakov.
Echipa probabile a Cehiei: Cech – Gebre Selassie, Sivok, Hubnik, Limbersky – Plasil, Rosicky, Jiracek, Jezek, Pilar – Baros.

Promotie TV interactiv 3D Samsung: Cumperi un TV si primesti cadou o TABLETA sau un TV

|

VINERI 08.06.2012: Rusia - Cehia LIVE pe DolceSport incepand cu ora 21:45 - Euro 2012

|

Rusia - Cehia este al doilea meci din Grupei A de la Euro 2012.

Rusia, revelatia editiei din 2008, cand a fost invinsa in semifinale de Spania, viitoarea laureata, abordeaza meciul ca favorita a grupei, motiv pentru care selectionerul olandez Dick Advocaat a incercat sa elibereze din presiunea care apasa pe umerii jucatorilor sai, amintind ca Spania, Germania si Olanda sunt favoritele turneului.

Cehia are sanse sa conteze chiar din acest meci pe atacantul vedeta Milan Baros, care s-a confruntat in ultima vreme cu probleme la aductori. Rosicky este si el nelipsit din echipa de start, dupa ce nu a jucat in meciul amical cu Ungaria, pierdut saptamana trecuta (1-2), chiar daca s-a confruntat cu probleme musculare si el. Jucatorul lui Arsenal este al doilea marcator al echipei, cu 20 de goluri in 85 de partide, dupa atacantul Baros.

Echipele probabile Rusia - Cehia:

Echipa probabile a Rusiei: Malafeev – Aniukov, Ignasevici, A. Berezutki, Jirkov – Sirokov, Denisov, Zirianov – Dzagoev (Izmailov), Arsavin, Kerjakov.

Echipa probabile a Cehiei: Cech – Gebre Selassie, Sivok, Hubnik, Limbersky – Plasil, Rosicky, Jiracek, Jezek, Pilar – Baros.

VINERI 08.06.2012: Polonia - Grecia LIVE pe TVR 1 incepand cu ora 19:00 - Euro 2012

|

Polonia si Grecia deschid Euro 2012 - Polonia vrea sa faca o figura frumoasa din postura de gazda iar Grecia vrea sa repete performanta din 2004, atunci cand a reusit sa castige campionatul.

Selectionerul Poloniei, Franciszek Smuda, a asigurat ca stie care sunt punctele slabe ale Greciei, si a subliniat ca elevii sai sunt supermotivati pentru meciul de debut.

Grecia, campioana in 2004, dupa 1-0 cu gazda de atunci, Portugalia, in finala, dupa un joc ultradefensiv de-a lungul turneului, spera intr-o reeditare a surprizei.

Atacantul grec Dimitris Salpingidis a subliniat ca un bun rezultat la debut inseamna jumatate de batalie castigata, chiar daca in grupa sunt de jucat trei meciuri.

Echipele probabile Polonia - Grecia:

Echipa probabila a Poloniei: Szczesny – Wasilewski, Wawrzyniak, Piszczek, Perquis – Polanski, Murawski, Blaszczykowski, Obraniak, Rybus – Lewandowski.

Echipa probabila a Greciei: Sifakis – Torosidis, Papastathopoulos, Papadopoulos, Holebas – Katsounaris, Maniatis, Karagounis – Salpingidis, Gekas, Samarás.

Program Euro 2012 - Sferturi - Semifinale si Finala

miercuri, 6 iunie 2012 |

Program Euro 2012 - Sferturi - Semifinale si Finala

SFERTURI DE FINALA EURO 2012

21 iunie, ora 21.45 - SFERT 1: Locul 1 Grupa A - Locul 2 Grupa B
22 iunie, ora 21.45 - SFERT 2: Locul 1 Grupa B - Locul 2 Grupa A
23 iunie, ora 21.45 - SFERT 3: Locul 1 Grupa C - Locul 2 Grupa D
24 iunie, ora 21.45 - SFERT 4: Locul 1 Grupa D - Locul 2 Grupa C

SEMIFINALE EURO 2012

27 iunie, ora 21.45 - SF1: Câştigătoare SFERT 1 - Câştigătoare SFERT 3
28 iunie, ora 21.45 - SF2: Câştigătoare SFERT 2 - Câştigătoare SFERT 4

FINALA EURO 2012

1 iulie, ora 21.45 - Câştigătoare SF1 - Câştigătoare SF2

EURO 2012 se desfăşoară în perioada 8 iunie - 1 iulie.
Meciurile din Grupa A se desfăşoară la Varsovia şi Wrocław, cele din Grupa B la Gdansk şi Poznan.
Meciurile din grupele C şi D se desfăşoară în Ucraina, la Kiev şi Donetk, respectiv Harkov şi Livov.
Finala EURO 2012 se dispută pe 1 iulie, pe stadionul Olimpic din Kiev.
Meciurile EURO 2012 sunt transmise în Romania de TVR 1 şi Dolcesport.

Program Euro 2012 - GRUPA D

|

Program Euro 2012 - GRUPA D

GRUPA D - Euro 2012

Ucraina
Suedia
Franţa
Anglia

Meciuri grupa D - Euro 2012

11 iunie, ora 19.00 -  Franţa - Anglia
11 iunie, ora 21.45 - Ucraina - Suedia
15 iunie, ora 19.00 - Ucraina - Franţa
15 iunie, ora 21.45 - Suedia - Anglia
19 iunie, ora 21.45 - Suedia - Franţa
19 iunie, ora 21.45 - Anglia - Ucraina

EURO 2012 se desfăşoară în perioada 8 iunie - 1 iulie.
Meciurile din Grupa A se desfăşoară la Varsovia şi Wrocław, cele din Grupa B la Gdansk şi Poznan.
Meciurile din grupele C şi D se desfăşoară în Ucraina, la Kiev şi Donetk, respectiv Harkov şi Livov.
Finala EURO 2012 se dispută pe 1 iulie, pe stadionul Olimpic din Kiev.
Meciurile EURO 2012 sunt transmise în Romania de TVR 1 şi Dolcesport.

Program Euro 2012 - GRUPA C

|

Program Euro 2012 - GRUPA C

GRUPA C - Euro 2012

Spania
Italia
Irlanda
Croaţia

Meciuri grupa C - Euro 2012

10 iunie, ora 19.00 - Spania - Italia
10 iunie, ora 21.45 - Irlanda - Croaţia
14 iunie, ora 19.00 - Italia - Croaţia
14 iunie,ora 21.45 - Spania - Irlanda
18 iunie, ora 21.45 - Croaţia - Spania
18 iunie, ora 21.45 - Italia - Irlanda

EURO 2012 se desfăşoară în perioada 8 iunie - 1 iulie.
Meciurile din Grupa A se desfăşoară la Varsovia şi Wrocław, cele din Grupa B la Gdansk şi Poznan.
Meciurile din grupele C şi D se desfăşoară în Ucraina, la Kiev şi Donetk, respectiv Harkov şi Livov.
Finala EURO 2012 se dispută pe 1 iulie, pe stadionul Olimpic din Kiev.
Meciurile EURO 2012 sunt transmise în Romania de TVR 1 şi Dolcesport.

Program Euro 2012 - GRUPA B

|

Program Euro 2012 - GRUPA B

GRUPA B - Euro 2012

Olanda
Danemarca
Germania
Portugalia

Meciuri grupa B - Euro 2012

9 iunie, ora 19.00 - Olanda - Danemarca
9 iunie, ora 21.45 - Germania - Portugalia
13 iunie, ora 19.00 - Danemarca - Portugalia
13 iunie, ora 21.45 - Olanda - Germania
17 iunie, ora 21.45 - Portugalia - Olanda
17 iunie, ora 21.45 - Danemarca - Germania

EURO 2012 se desfăşoară în perioada 8 iunie - 1 iulie.
Meciurile din Grupa A se desfăşoară la Varsovia şi Wrocław, cele din Grupa B la Gdansk şi Poznan.
Meciurile din grupele C şi D se desfăşoară în Ucraina, la Kiev şi Donetk, respectiv Harkov şi Livov.
Finala EURO 2012 se dispută pe 1 iulie, pe stadionul Olimpic din Kiev.
Meciurile EURO 2012 sunt transmise în Romania de TVR 1 şi Dolcesport.

Program Euro 2012 - Grupa A

|

Program Euro 2012 - Grupa A

GRUPA A - Euro 2012

Polonia
Grecia
Rusia
Cehia

Meciuri grupa A - Euro 2012

8 iunie, ora 19.00 - Polonia - Grecia
8 iunie, ora 21.45 - Rusia - Cehia
12 iunie, ora 19.00 - Grecia - Cehia
12 iunie, ora 21.45 - Polonia - Rusia
16 iunie, ora 21.45 - Grecia - Rusia
16 iunie, ora 21.45 - Cehia - Polonia

EURO 2012 se desfăşoară în perioada 8 iunie - 1 iulie.
Meciurile din Grupa A se desfăşoară la Varsovia şi Wrocław, cele din Grupa B la Gdansk şi Poznan.
Meciurile din grupele C şi D se desfăşoară în Ucraina, la Kiev şi Donetk, respectiv Harkov şi Livov.
Finala EURO 2012 se dispută pe 1 iulie, pe stadionul Olimpic din Kiev.
Meciurile EURO 2012 sunt transmise în Romania de TVR 1 şi Dolcesport.

Declaratie Victor Piturca dupa meciul amical Austria - Romania 0-0

|

Declaratie Victor Piturca dupa meciul amical Austria - Romania 0-0

Victor Piturca a declarat dupa meciul amical Austria - Romania, scor 0-0, ca este multumit de evolutia elevilor sai in cele doua amicaluri:
"E normal să fiu mulţumit. Am avut două amicale cu echipe extrem de puternice. Nu am motive să fiu nemulţumit. Zilele următoare vom trage concluziile. Mă aşteptam să avem mai multe ocazii de poartă. Nu aveam motive să fim obosiţi. Ne-au lipsit 10 jucători valoroşi, dar totuşi ne-am descurcat destul de bine. Contează şi rezultatul la echipa naţională. Orice meci pierdut se pune în acel clasament FIFA.
În condiţiile în care avem puţini jucători de valoare, e important să cristalizăm un prim 11. Nu putem să vorbim de pe acum ce se va întîmpla în septembrie. Olanda şi Turcia au jucători foarte buni. Dar nu trebuie să ne plîngem, ăştia ne sînt adversarii, cu ăştia ne batem".

Rezumat video Austria - Romania 0-0 - Meci amical

|

Romania a terminat la egalitate meciul amical cu Austria, scor 0-0.
Tricolorii au făcut un meci foarte slab, avînd cîte un singur şut pe poartă în fiecare repriză. Singurul remarcat din echipa lui Victor Piţurcă a fost Ciprian Tătăruşanu, care a avut cîteva intervenţii excelente, care au păstrat tabela nemiscată.
Nici austriecii nu au făcut un meci foarte bun, remarcatul lor fiind jucătorul lui Bayern Munchen, David Alaba.


Echipele de start:

Austria: Gratzei - Garics, Dragovici, Scharner, Suttner - Burgstaller, Juzunovici, Alaba - Arnautovici, Janko,  Kavlak
Rezerve: Lindner, Konigshofer - Hinteregger, Ortlechner, Pehlivan, Burger, Baumgartlkinger, Prodl, Klein, Sabitzer, Ivanschitz

Romania: Tătăruşanu - Papp, Găman, Goian, Raţ - Chiricheş, Florescu - Torje, Grozav, Tănase - Daniel Niculae
Rezerve: Lung Jr, Lobonţ - Rîpă, Gardoş, Latovlevici, Chipciu, Lazăr, Bourceanu, Grigore, Maxim, Alexe

Rezumat video Romania U21 - Slovacia U21 2-0

marți, 5 iunie 2012 |

Romaniei U21 a castigat cu scorul de 2-0 meciul cu Slovaciei U21, meci contând pentru preliminariile EURO 2013. Golurile au fost înscrise din faze fixe de Radut (min. 67) si Filip (min. 89).

În clasamentul grupei, Franta conduce cu 18 puncte, urmată de Romania, cu 11 puncte din 7 meciuri si Slovacia, cu 9 puncte din 5 jocuri.

Mai sunt de jucat meciurile:
- 7 septembrie: Slovacia - Franta
- 10 septembrie: Letonia - România si Slovacia - Kazahstan

Pentru calificarea in play-out Romania U21 trebuie sa învingă Letonia U21, iar Slovacia U21 să obtină maximum 4 puncte din cele 2 confruntări.

Echipele de start:

Romania: Lazăr - Creţu, Gugu, Cioranu, Beta - Popa, Filip, Răduţ, Stoian - Dobre, Enache
Antrenor: Emil Săndoi

Slovacia: Bajza - Kolmokov, Gyömber, Košút, Hlinka, Greguš, Štetina, Štefánik, Holúbek - Guba, Mészáros
Antrenor: Ivan Galád

MARTI 05.06.2012: Romania U21 - Slovacia U21 LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 18:00

|

Dupa ce a castigat in Slovacia, scor 2-0, Romania U21 are sanse pentru caligficarea la Euro 2013. Romania U21 se afla pe locul 3 in grupa si nu mai are nici o sansa pentru locul 1, dar pastreaza sanse pentru locul 2 cate duce in play-out.

Pentru a termina grupa pe locul secund, jucătorii români trebuie să câştige ambele jocuri rămase, cu Slovacia (azi, ora 18:00, la Mogosoaia) şi cu Letonia (10 septembrie, deplasare), iar Slovacia să nu facă mai mult de patru puncte din dubla cu Franta şi cu Kazahstan.

Declaratie Victor Piturca inaintea meciului Austria - Romania

|

Victor Piturca a declarat inaintea meciului Austria - Romania

"Austria e foarte motivată din ce am văzut la jocul cu Ucraina. În urma rezultatelor directe obtine contra noastră, o victorie si un meci egal la noi acasă, cred că ei sunt favoriti, mai ales că joacă pe propriul teren. Arnautovic a si marcat două goluri, dintre care unul senzational".

"Va fi o echipă cu jucătorii obisnuiti si am încredere că vom realiza un rezultat bun. Pentru noi e important să obtinem rezultate până la primul meci oficial, să fim la cel mai înalt nivel din punct de vedere moral".

Echipele probabile Austria - Romania

|

Echipele probabile Austria - Romania

Echipa probabila a Asutriei: Gratzei / Klein, Prodl, Dragovic, Suttner / Ivanschitz, Baumgartlinger, Junuzovic, Alaba / Arnautovic, Janko
Antrenor: Marcel Koller

Echipa probabila a Ramaniei: Tătăruşanu / Râpă, Goian, Găman, Latovlevici / Torje, Bourceanu (Chiricheş), Lazăr, Tănase / Grozav, Alexe
Antrenor: Victor Piţurcă

MARTI 05.06.2012: Austria - Romania LIVE pe TVR 1 incepand cu ora 21:30

|

Selectionerul AustrieiMarcel Koller, a declarat că echipa sa trebuie să rămână concentrată după victoria cu Ucraina, scor 3-2, pentru a nu păti ca Elvetia, învinsă de "tricolori" după ce a câstigat cu Germania: "Victoria cu Ucraina a fost importantă, esentială chiar, dar urmează meciul cu România si jucătorii mei trebuie să fie cu picioarele pe pământ si concentrati pentru că magia poate dispărea cât ai clipi. Uitati ce a pătit Elvetia, a bătut Germania cu 5-3 si a pierdut imediat cu România. Asta trebuie să evităm. Trebuie să mergem pe această linie ascendentă, echipa este ca o plantă căreia trebuie să îi pui apă în continuare. Le-am spus jucătorilor că trebuie să le ofere oamenilor satisfactie si de acum înainte. Ne trebuie mai mult calm în atac, mai multă posesie. Vor fi mici schimbări în primul 11 fată de jocul cu Ucraina".

Echipa natională a Romaniei a reusit un rezultat surprinzător la Lucerna, câstigând cu 1-0 în fata Elvetiei. Victoria este valoroasă, pentru că din echipa lui Piturca au lipsit mai multi titulari, iar elvetienii veneau după un 5-3 cu Germania. Amicalul cu Elvetia fost un test foarte bun pentru "tricolori" iar jucători precum Papp, Găman, Chiriches, Alexe sau Grozav par a fi de viitor, în vederea meciurilor din preliminariile CM 2014. Acestia doresc să facă un nou meci reusit si cu Austria, pentru a demonstra că succesul din tara cantoanelor nu a fost o simplă întâmplare. În ultimele două meciuri cu Austria, din preliminariile CM 2010, nationala Romaniei a obtinut doar un punct (1-2 si 1-1), ultima victorie consemnându-se acum 26 de ani (4-0 în preliminariile CE 1988). Ar fi frumos pentru români dacă ar reusi să nu piardă nici cu austriecii, iar dacă vor reusi acest lucru, cu sigurantă suporterii vor avea din nou încredere în ei.

Rezumat video Brazilia - Mexic 0-2 - Meci amical

luni, 4 iunie 2012 |

Meciul s-a jucat pe stadionul "Dallas Cowboys" din Arlington (SUA), iar Brazilia era in  avantaj: din 35 de meciuri directe cu Mexic, brazilienii au câștigat 20 și au reușit alte șase remize. Brazilia avea opt victorii consecutive în meciurile amicale.
Mexic era și ea în formă, a bătut în ultima săptămână pe Tara Galilor (2-0) și Bosnia Hertegovina (2-1).

Meciul s-a terminat cu victoria Mexicului, scor 2-0, golurile mexicanilor fiind marcate de Dos Santos (min. 22) si de Chicharito din penalty-ul scos de Giovani(min. 33).

Echipele de start:

Brazilia: Rafael - Danilo, Thiago Silva, Juan, Marcelo - Sandro, Romulo, Oscar - Damiao, Neymar, Hulk. Antrenor: Mano Menezes
Rezerve: Jefferson, Neto, Rafael, Bruno Uvini, Alex Sandro, Casemiro, Lucas, Giuliano, Wellington, Pato

Mexic: Corona - F. Rodriguez, Meza, Moreno, Salcido - Nilo, Guardado, Zavala, Barrera - Chicharito, Giovani Dos Santos. Antrenor: Jose Manuel De La Torre
Rezerve: Ochoa, Reyna, De Nigris, Marquez, Ayala, Andrade, Lugo, Talavera, Molina, Luis Perez

Declaratie Marcel Koller, selectionerul Austriei, inaintea meciului Austria - Romania

duminică, 3 iunie 2012 |

Romania va juca marti, 5 iunie, incepand cu ora 21:30 un meci amical cu selectionata Austriei. Selectionata Romaniei este cu moralul ridicat dupa victoria cu 1-0 de saptamana trecuta in fata selectionatei Elvetiei.

Marcel Koller, selectionerul Austriei, a declarat înaintea meciului amical cu Romania că echipa sa trebuie să rămînă concentrată după victoria cu Ucraina, scor 3-2, pentru a nu păţi ca Elveţia, învinsă de "tricolori" după ce a cîştigat cu Germania.

"Victoria cu Ucraina a fost importantă, esenţială chiar, dar urmează meciul cu România şi jucătorii mei trebuie să fie cu picioarele pe pămînt şi concentraţi pentru că magia poate dispărea cît ai clipi. Uitaţi ce a păţit Elveţia, a bătut Germania cu 5-3 şi a pierdut imediat cu România. Asta trebuie să evităm".

"Trebuie să mergem pe această linie ascendentă, echipa este ca o plantă căreia trebuie să îi pui apă în continuare. Le-am spus jucătorilor că trebuie să le ofere oamenilor satisfacţie şi de acum înainte. Ne trebuie mai mult calm în atac, mai multă posesie. Vor fi mici schimbări în primul 11 faţă de jocul cu Ucraina".

Austria - Romania - LIVE pe TVR 1 - marti 5 iunie incepand cu ora 21:30

Viitorului Constanta va juca pe terenul 1 la Academie si antrenor va ramane Catalin Anghel

|

Gica Hagi, patronul Viitorului Constanţa, a declarat dupa promovarea echipei sale în Liga 1 unde va juca echipa si ce antrenor va avea. Se doreste un proiect serios, pe 5 ani.

"A trecut doar o zi de la promovare, de luni facem un nou proiect, pe cinci ani. Sînt conştient că dacă fac un lucru, îl fac să fiu cel mai bun. Numai în timp poţi face ceva, nu de azi pe mîine.

E clar că nu voi rămîne singur, că nu-i bine, cu siguranţă că voi avea parteneri serioşi şi puternici lîngă mine. Am o societate pe acţiuni şi vor fi acţionari".

"Vom juca tot la Academie, pe terenul 1. În primul an de licenţiere vom avea 3.000 de locuri. Îl construim, vom întîrzia o etapă, două sau trei, dar acolo vom juca. Antrenor va fi tot Cătălin Anghel, cel care a condus echipa în ligile inferioare", a spus Gica Hagi la DolceSport.

Gloria Bistrita promoveaza in Liga 1

|

Gloria Bistrita a promovat în Liga 1 la finalul ediţiei 2011-2012 a Ligii Secunde, seria a doua. Gloria a promovat după ce a terminat sezonul pe locul secund, cu 65 de puncte, la egalitate cu liderul Poli Timisoara.

Antrenorul, Nae Manea a marturisit ca, in ciuda problemelor aparute odata cu alunecarea in liga secunda, determinarea jucatorilor devotati echipei a readus fotbalul bistritean in Liga 1: “Gloria e singura echipa care nu este invinsa acasa in sezonul trecut, avem doar doua infrangeri.
Ne gandim sa facem 5-6 transferuri, sa aducem jucatori care pot juca in Liga 1, pentru ca noi ca echipa nou promovata ne propunem in primul an sa nu retrogradam.
In functie de ce jucatori vom reusi sa transferam, aici ma bazez pe baiatul meu care sper sa-mi gasesasca niste jucatori valorosi, vom incerca sa tintim la un loc de la mijlocul clasamentului unde sa stam linistiti
”.

Slovacia U21 - Romania U21 0-2 - Preliminariile lui Euro 2013

|

Romania a folosit 6 debutanţi si a reusit sa castige, scor 0-2, meciul din deplasare cu Slovacia. Succesul ne ţine în cărţi pentru locul 2, care ar putea oferi calificarea la play-off Euro 2013.

"Am avut şase debutanţi într-un meci oficial, aşa că acest succes e cu atît mai important pentru noi", spune selecţionerul de la U21, Emil Săndoi.

Romania U21 are următorul meci cu Slovacia la Mogoşoaia, marţi, 5 iunie, ora 18:00. Pentru play-off (14 echipe, 7 partide de baraj), se califică din fiecare grupă ocupanta primului loc şi cele mai bine patru clasate din cele 10 serii preliminare.

Romania: Lazar - Al. Creţu, Muth, Cioranu, Beţa - Ad. Popa II, Filip, Răduţ (Sg. Buş, 82), Ad. Stoian (Anton, 67) - Enache, L. Dobre (Coşereanu, 89)

Clasament grupa 9
1. Franţa 15p (5j),
2. Slovacia 9p (5j),
3. România 8p (6j),
4. Kazahstan 2p (4j),
5. Letonia 0p (4j)

Ce partide mai are Romania U21:
- România - Slovacia (5 iunie),
- Letonia - România (10 septembrie).

CSMS Iasi promoveaza in Liga 1

|

CSMS Iasi a reuşit să învingă pe Farul, scor 4-2, şi a izbutit astfel să revină în Liga 1. Moldovenii erau atît de siguri de această promovare încît au declanşat sărbătoarea chiar şi înaintea meciului.

"Sînt un expert al promovărilor. Dacă s-ar face o statistică pe asta, aş fi primul. Chiar am rugat presa să verifice asta, sigur sînt numărul unu. Nu vreau să ne gîndim acum la viitor pentru că sînt toţi beţi", a spus Ionuţ Popa la  Radio GSP.

Rezumat video Portugalia - Turcia 1-3 - Meci amical

|

Turcia a reusit sa obtina o victorie imensa in Portugalia dupa un meci dramatic!

Echipele de start:

Portugalia: Rui Patrício; Miguel Lopes, Pepe, Bruno Alves e Fábio Coentrão; Miguel Veloso, João Moutinho, Raul Meireles; Nani, Cristiano Ronaldo, Hugo Almeida.

Turcia: Volkan, Hamit Altintop, Kaya, Korkmaz, Erkin, Gokhan, Mehmet Aurelio, Nuri Sahin, Arda Turan, Umut Bulut, Burak Yilmaz

Postări populare