Rezumat video Barcelona - Porto 2-0 Supercupa Europei

sâmbătă, 27 august 2011 |

Cristi Săpunaru a declarat la TVR1: "Ne-a lipsit şansa, poate dacă am fi obţinut acel penalty cînd trebuia, sau dacă înscriam repede în prima repriză era altceva. Aceasă echipă, Barcelona, e o maşină de fotbal, ceva impresionant. Am alergat cît n-am făcut-o toată viaţa mea, de cînd m-am apucat de fotbal. Toată echipa lor joacă un fotbal extraordinar, au un antrenor care ştie săi pună în teren, e fotbal-spectacol la ei. 
Pe final am încercat să recuperăm, dar ştiam că întîlnim cea mai bună echipă din lume. Mă simt bine că am ajuns aici, dar era şi mai bine dacă am fi cîştigat. Aş vrea să joc mereu în astfel de meciuri. Acum trebuie să muncim, să luăm titlul şi să ajungem cît mai sus în Liga Campionilor, ăsta e obiectivul nostru".

Fundaşul dreapta a vorbit şi despre partida dintre România şi Franţa, de pe 6 septembrie: "Cu Franţa e un meci capital. Dacă vom cîştiga, rămînem acolo sus şi sperăm la calificare. Am auzit că o să fie stadionul plin, suporterii să fie alături de noi, noi vom da totul pentru naţională şi pentru toţi românii".

Echipele de start:

BARCELONA: Valdes - Dani Alves, Mascherano, Abidal, Adriano - Xavi, Keita, Iniesta - Pedro, Messi, Villa
Rezerve: Olazabal, Fabregas, Alexis Sanchez, Thiago Alcantara, Busquets, Fontas, Jonathan dos Santos

PORTO: Helton - Săpunaru, Rolando, Otamendi, Fucile - Guarin, Souza, Joao Moutinho - Hulk, Kleber, Cristian Rodriguez
Rezerve: Rafael Bracali, Maicon, Belluschi, Varela, Djalma, Fernando, Defour

Reactii si declaratii dupa CFR Cluj - Sportul Studentest 6-1

|

Reactii si declaratii dupa CFR Cluj - Sportul Studentest 6-1

Iuliu Mureşan a declarat la GSPTV: "Am avut mari emoţii pentru că am jucat slab în prima parte a meciului. Eram foarte îngrijoraţi, dar a venit golul lui Sougou şi ne-am mai liniştit. Apoi, la vestiare, Costa a mobilizat echipa şi în repriza a doua am văzut un alt joc. Am dat multe goluri, chiar puteam să mai dăm cîteva, dar este bine. A contat şi eliminarea de la Sportul.
Sînt mulţumit de toţi jucătorii pentru cum au jucat în repriza a doua. Dacă vom cîştiga şi următorul meci, sînt sigur că vom recîştiga şi suporterii".

Gigi Mulţescu a declarat la GSPTV: "S-a rupt jocul la cartonaşul roşu. Eram peste ei, lor nu le zicea nimic. A venit «domnul Brichetă» şi şi-a făcut numărul. Era maximum de cartonaş galben atacul lui Tîrnăcop, nu a fost o intrare violentă. E clar că ehipele mari sînt avantajate, noi sîntem cobai. De sus pînă jos e vai şi amar.
Noi am jucat cu şapte jucători care anul trecut erau în Divizia B. La meciul cu Dinamo Marius Niculae i-a pus talpa în cap lui Ormenişan şi nu s-a întîmplat nimic. Deaconu nu a arătat al doilea galben la doi jucători de la CFR Cluj. Scadenţa se vede în cupele europene şi e păcat pentru fotbalul românesc".

Ricardo Cadu a declarat la GSPTV: "A fost un început foarte greu, am luat gol, dar echipa şi-a revenit pe parcurs. Am dat şase goluri, puteam să mai marcăm.
Normal că antrenorul a avut emoţii, dar după jumătate de oră echipa a avut altă atitudine şi s-a văzut rezultatul. Cînd am jucat 11 contra 10, ei nu au ieşit din jumătatea lor de teren. Trebuie să muncim mult în această întrerupere de campionat.
Cu Oţelul va fi un meci foarte greu, este echipa campioană, dar noi mergem să cîştigăm. Vrem să cîştigăm tot".

Rezumat video CFR Cluj - Sportul Studentest 6-1 Etapa 5

|

Echipe de start:

CFR Cluj: D. Fernandes - Lionn, Cadu, Diogo, Camora  - G. Mureşan, R. Garcia, Nicoară - Sougou, Bud, Bastos
Rezerve: Mincă, Panin, Celestino, Ronny, Kapetanos, De Zerbi, I. Rada
Antrenor: Jorge Costa

Sportul Studentesc: Ormenişan - Beţa, Raţiu, Patriche, Maxim - Ghinga, A. Lungu - Nicola, Ferfelea, Tîrnăcop - Curelea
Rezerve: A. Popescu, Cioranu, V. Lazăr, Truţă, L. Dobre, Farmache, Cheţan
Antrenor: Gigi Mulţescu

Grupele Stelei, Rapidului si FC Vaslui in Europa League

vineri, 26 august 2011 |

Steaua in Europa League face parte din grupa J alaturi de Schalke 04, Maccabi Haifa şi AEK Larnaca.

Rapid in Europa League face parte din grupa C alaturi de PSV Eindhoven, Hapoel Tel-Aviv şi Legia Varşovia.

FC Vaslui in Europa League face parte din grupa D alaturi de FC Zurich, Lazio Roma şi Sporting Lisabona.

VINERI 26.08.2011: CFR Cluj - Sportul LIVE pe Antena 1

|

Meci foarte important pentru CFR Cluj in aceasta seara in compania celor de la Sportul Studentesc. Dupa doua infrangeri consecutive, una in fata celor de la Gaz Metan si una in fata celor de la Pandurii, CFR Cluj este condamnata sa castige!
Daca nu va castiga postul lui Jorge Costa este in MARE pericol, o demitere fiind mai mult ca sigur.

Meciul CFR Cluj - Sportul Studentesc este LIVE pe Antena 1 incepand cu ora 20:30

Programul Otelului in Champions League

|

Programul Otelului in Champions League

Otelul Galati va juca în Champions League in grupa C alaturi de Manchester, Benfica şi Basel! Primul meci va fi BaselOţelul unde galatenii trebuie sa faca un meci mare pentru a avea pretentia la locul 3 din grupa.

Etapa 1 – 14 septembrie
Basel – Oţelul
Benfica – Manchester United

Etapa 2 – 27 septembrie
Oţelul – Benfica
Manchester United – Basel

Etapa 3 – 18 octombrie
Oţelul – Manchester United
Basel – Benfica

Etapa 4 – 2 noiembrie
Manchester United – Oţelul
Benfica – Basel

Etapa 5 – 22 noiembrie
Oţelul – Basel
Manchester United – Benfica

Etapa 6 – 7 decembrie
Basel – Manchester United
Benfica – Oţelul

Messi - cel mai bun jucator din cupele europene din sezonul trecut

|

Messi, dupa ce a castigat trofeul pentru cel mai bun jucator din sezoul 2010 - 2011, a castigat si trofeul pentru cel mai bun jucator din cupele europene 2010 - 2011.

Nu a fost deloc greu sa-l castige deoarece Messi a fost omul hotarator pentru Barcelona la castigarea Champion League, unde a inscris 12 goluri, record all-time al întrecerii.

12 goluri şi 3 pase decisive a semnat Messi pentru FC Barcelona în ediţia trecută a Ligii

53 de goluri şi 24 de pase decisive a dat Leo în sezonul precedent pentru trupa "blaugrana"

3 trofee a cucerit Messi cu Barcelona în ultimul an: Liga, titlul, Supercupa Spaniei

Lionel Messi: "Le mulţumesc celor ce m-au votat. La fel colegilor. M-au ajutat enorm, vreau să împart cu ei acest premiu. Mai am acasă destul spaţiu să primesc şi alte trofee".

1. LIONEL MESSI (FC Barcelona) - 38 de voturi
2. Xavi Hernandez (FC Barcelona) - 11 voturi
3. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - 3 voturi

TOP 5 GOLURI ale sezonului 2010 - 2011

|

TOP 5 GOLURI ale sezonului 2010 - 2011

Echipele romanesti calificate in Europa League

|

Steaua, Rapid si Vaslui s-au calificat in grupele Europa League

Maine la 14:30 are loc tragerea la sorti pentru grupe.

Dinamo si Gaz Metan rateaza calificarea, Dinamo dupa o infrangere pe teren propriu cu 2-3 iar Gaz Metan dupa o victorie cu 1-0 pe teren propriu.

Declaratii si reactii dupa Gaz Metan - Austria Viena 1-0

joi, 25 august 2011 |

Declaratii si reactii dupa Gaz Metan - Austria Viena 1-0

Cristi Pustai a declarat la DigiSport: "Ne-am creat iluzii, speranţe, pînă în ultimele secunde. Dar şi victoria şi înfrîngerea trebuie acceptate ca atare. Este sport! Nu putem să ne lamentăm. Ghinionul face parte din joc. Pe undeva se echilibrează lucrurile.
Noi am pierdut această calificare în Austria, unde adversarii au avut alte două şanse de a înscrie după ce ne-au înscris trei goluri. Noi ne-am jucat şansa, am introdus toţi atacanţii de care dispuneam.
Bawab a ratat o ocazie mare. Atît am putut face, am adus cinste ţării, am părăsit competiţia cu o victorie. E un moment greu, sîntem o familie, dar mi-am învăţat jucătorii să ia la fel atît biruniţa, cît şi dezastrul".

Declaratii si reactii dupa Rapid - Slask Wroklaw 1-1

|

Declaratii si reactii dupa Rapid - Slask Wroklaw 1-1

Răzvan Lucescu a declarat: "Mă bucur în primul rînd pentru joc, controlat în totalitate de noi. A fost o partidă în care nu am cîştigat din cauza superficialităţii, a lipsei de concentrare, de mentalitate. Puţini jucători cu meciuri internaţionale, dar aceste victorii dau încredere, forţă. E frumos să cîştigi, dar importantă e calificarea. Am primit un gol în condiţiile date, nu pot fi fericit.
Noi, Rapidul, trebuie să învăţăm să cîştigăm, în ultimii ani nu ne-am mai calificat, ne-am zbătut undeva la mijlocul clasamentului. Trebuie să învăţăm să cîştigăm, să evoluăm o dată la 3 zile. Dar sînt foarte dezamăgit de felul cum am tratat faza din care am luat gol.
Noi sîntem încîntaţi de această nouă experienţă, după Revoluţie e a 3-a oară cînd mergem în grupe, din nou sîntem împreună, avem şansa de a trăi experienţa asta".

Declaratii si reactii dupa Sparta Praga - FC Vaslui 1-0

|

Declaratii si reactii dupa Sparta Praga - FC Vaslui

Viorel Hizo a declarat: "Aşa cum am spus, a fost foarte greu pentru noi. Am întâlnit o echipă foarte bună, care a dorit să întoarcă acel 2-0 din tur. Din fericire, nu a reuşit. Sunt fericit şi mândru de jucători, deşi au fost foarte mulţi fotbalişti importanţi care au lipsit. Calificarea este meritorie, jocul a avut de toate, ocazii de ambele părţi.
După ocaziile pe care le-am avut, meritam să înscriem şi noi o dată. Mi-a fost frică, pentru că după introducerea jucătorului care a revenit (n.r. - Jarosik), Sparta a avut în teren doi atacanţi foarte periculoşi, alături de Kweuke. Am reuşit ce ne-am propus cu sacrificii mari, dar a meritat. Este o stare de mulţumire după un an de muncă. Sperăm ca acum să mai acumulăm puncte, pentru ca de la anul să fim şi noi capi de serie
".

Preşedintele grupării FC Vaslui, Constantin Zotta a declarat la gsptv: "Tactic am fost peste ei, s-a văzut acest lucru. Şi la dăruire, la fel. Să nu uităm cine a fost cap de serie!
Vom încerca să transferăm cîţiva jucători. Sînmărtean nu are cum să nu fie cel mai bun jucător al serii. Momentan, nu există nici o discuţie pentru Tiberiu Ghioane".

Adrian Porumboiu a declarat la DigiSport: "Am suferit un pic, au venit peste noi, au şi marcat, dar ma trecut cu bine şi contează calificarea, ea e cea mai importantă. Ce am prevăzut, asta s-a şi întîmplat pentru că n-a fost deloc uşor. Nu am adoptat un joc defensiv, ne-am şi apărat, dar am şi atacat.
Dintre toţi jucătorii pe teren, unul a fost extraterestru: Sînmărtean. A jucat extraordinar, niciodată nu a mai evoluat aşa. Băieţii au dorit să joace, Wesley a intrat accidentat.
Să aşteptăm tragerea la sorţi, să vedem ce transferuri putem face şi după aceea ne stabilim un obiectiv pentru grupele Europa League
".

Rezumat video Rapid - Slask Wroklaw 1-1 Play-off Europa League

|

RAPID s-a calificat in grupele Europa League!

Echipe de start

Rapid: Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Burcă, Bozovic - I. Apostol, Alexa, Herea - M. Roman, Pancu, Surdu
Rezerve: Straton, Ezequias, C. Deac, Cassio, Grigorie, Sburlea, Glauber

Slask Wroklaw: Kelemen - Pawelec, Wasiluk, Pietrasiak, Socha - Elsner, Sobota -  Madej, Gancarczyk, Cetnarski - C. Diaz
Rezerve: Zukowski, Celeban, Spahic, Dudek, Voskamp, Sztylka, Cwielong

Rezumat video Sparta Praga - FC Vaslui 1-0 Play-off Europa League

|

FC Vaslui s-a calificat in grupele Europa League!

Echipe de start

Sparta Praga: Sveger - Parnici, Matejovsky, Kweuke, Juhar, Kusnir, Kadlec, Zapotocny, Brabec, Vacek, Husek
Rezerve: Kamenar - Repka, Podany, Sionko, Slepicka, Mares, Jarosik

FC Vaslui: Cerniauskas - Zmeu, Bălace, Sînmărtean, Temwanjera, Milanov, Balaur, Pavlovici, Farkas, Jovanovici, Wesley
Rezerve: Puia - Bello, Adailton, Milisavljevici, Annang, Luz, Buhăescu

Declaratii si reactii dupa TSKA Sofia - Steaua 1-1

|

Declaratii si reactii dupa TSKA Sofia - Steaua 1-1

Gigi Becali a declarat la gsptv: "V-am spus ca nu am emotii. Chiar ma asteptam ca ei sa se napusteasca asupra noastra, dar nu a fost asa. Asteptam golul asta ca sa stau linistit."
"Jucatorii au fost de exceptie! Banel, Iliev, Brandan, Prepelita, Mihai Costea... toti au jucat extraordinar. Pe Banel nu cred ca il mai scoate nimeni de pe postul pe care a jucat in seara asta."
"Urmeaza o avalansa a suporterilor stelisti. O sa vedeti ce o sa fie...fanii se vor apropia din nou de echipa. Vom juca finala Europa League in acest sezon. Acum sunt mai sigur ca oricand".

Narcis Răducan, directorul sportiv al Stelei, a declarat la sportro: "S-a muncit foarte mult pentru calificare, băieţii au stat foarte bine în teren şi nu le-au dat spaţii adversarilor. E normal ca jucătorii să se antreneze imediat după meci, trebuie să fie toţi la acelaşi nivel de pregătire fizică. Viaţa merge înainte.
Bulgarii au făcut o atmosferă frumoasă, dar jucătorii noştri nu au avut trac. Foarte inspirată alegerea lui Levy de a juca cu 3 mijlocaşi. A fost o premieră în acest sezon. Bănel se descurcă, este un jucător de mare valoare, de echipa naţională şi merită felicitat pentru acest lucru.
E  normal ca spectatorii adverşi să încerce orice. Anunţăm ziariştii bulgari că plecăm direct la aeroport, nu se va întîmpla nimic.
Liniştea nu poate fi adusă la un club precum Steaua decît prin rezultate
" .

Anghel Iordănescu a declarat la sportro: "Mi-a plăcut echipa Stelei, în ansamblu. Mi-a plăcut Tănase, nu doar pentru gol, ci pentru disponibilitatea sa la efort. Mi-au plăcut fundaşii centrali, plus Bourceanu şi Brandan.
Levy a fost foarte inspirat în felul în care a alcătuit echipa, că a avut trei mijlocaşi în faţa apărării cu o mare disponibilitate la efort. Prepeliţă este o achiziţie bună, are nevoie de puţin timp pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică, dar cred că în scurt timp îşi va pune amprenta pe jocul Stelei. Bănel Nicoliţă este un jucător care face lucruri bune, dar şi mai puţin bune. Face un efort mare.
Cred că Steaua poate obţine calificarea în primăvara europeană, dar să aşteptăm tragerea la sorţi.
Îl felicit pe Gigi Becali pentru că a investit în jucători, pe MM pentru că continuă tradiţia calificărilor şi pe Levy pentru inspiraţia de care a dat dovadă
".

Mihai Stoica a declarat: "Ronny a alcătuit foarte bine echipa şi a pregătit meciul. Mă bucur mult pentru Tănase că a început să înscrie, iar în vestiar există un pariu, că va marca mai mult decît anul trecut. Ne-am calificat fără emoţii. Atmosfera a fost incredibilă, chiar dacă în 20 de ani am avut la peste 70 de meciuri în Europa, ne-au dat o lecţie extraordinară. Nu am mai văzut aşa ceva. Mă bucur că am ajuns să vedem cum trebuie să se comporte adevăraţii ultraşi.
Steaua este ca Iolanda Balaş pe vremuri, îşi bate recordul an de an. În România este uşor să treci clasa şi să fii premiant, dar cînd ajungi la facultate în Europa e mai greu.
ŢSKA a greşit grav, pentru că nu ar fi trebuit eliberate bilete fără acceptul nostru. Vom fi din nou amendaţi chiar dacă nu este vina noastră. Suporterii veniţi de la Bucureşti au aruncat cu torţe, au vrut să intre pe teren
".

Tatarusanu a declarat la sportro: "A fost un meci la discretia noastra. Meritam 100% sa ne calificam in Europa. Speram ca in acest an sa facem o surpriza frumoasa. La fiecare meci speram sa fie stadionul plin. Acel laser nu mi-a facut mari probleme. Nu am auzit nicio scandare rasista. Nu mi-a fost teama sa se intrerupa meciul.
Eu sper sa picam cu echipe cat mai accesibile ca sa nu facem doar prezenta in grupe. Normal ca ne meritam prima de 10.000 de euro. Cred ca domnul Becali este mandru de noi pentru ca ne-am calificat fara niciun fel de emotiei. Era bine sa se califice Dinamo pentru ca aduceau puncte pentru Romania
".

Andrei Prepeliţă a declarat la sportro: "Sînt puţin accidentat, dar sînt foarte bucuros pentru această calificare. Este extraordinar! Cînd intri în teren, nu mai auzi nimic, faci tot ce poţi pentru victorie şi calificare. Ronny Levy ne-a felicitat pentru că am respectat tot ce ne-a zis.
Nu ne-am gîndit la bani, ci să ne calificăm. Mă bucur că vor urma atîtea meciuri cu echipe importante şi voi avea şansa să evoluez şi eu. Jocurile tari ne întăresc şi pe noi.
Nu mă gîndesc eu acum la Dinamo, ci la echipa noastră. Nu ne-a fost frică de faptul că partida s-ar putea întrerupe, şi bulgarii au aruncat cu torţe la Cluj şi au fost doar avertizaţi
".

Rezumat video TSKA Sofia - Steaua 1-1 Play-off Europa League

|

STEAUA s-a calificat in grupele Europa League!

Echipe de start:

TSKA Sofia: M’bolhi - Bandalovsk, Haliovici, Stoianov, Ademar - Delev, Galcev, Iancev, Nelson - Platini, Zicu
Rezerve: Karadjov, Vidanov, Trifoniov, Kostov, Petrov, Decev, Zivec
Antrenor: Milen Radukanov

Steaua: Tătăruşanu - Nicoliţă, Galamaz, Iliev, Latovlevici - Prepeliţă, Bourceanu, Brandan - Tatu, M. Costea, Cr.Tănase
Rezerve: Stanca, Gardoş, Rusescu, Geraldo, Bicfalvi,V. Lupu, Nikolici
Antrenor: Ronny Levy

Rezumat video Gaz Metan - Austria Viena 1-0 Play-off Europa League

|

GAZ METAN NU s-a calificat in grupele Europa League!

Echipe de start:

Gaz Metan: Pleşca - Trtovac, Fl.Lazăr, Z. Markovici, Vukadinovici - Cr.Todea, Breeveld, Hoban, Bawab, C.Petre - Fl. Bratu
Rezerve: Vîtcă, Zaharia, Bozeşan, Ciucă, D. Roman, Liţu, R. Miclea
Antrenor: Cristian Pustai

Austria Viena: P. Grunwald - Klein, Margreitter, Ortlechner, Suttner, Hlinka, A. Grunwald - Barazite, Jun, Junuzovici - Linz
Rezerve: Lindner, Rogulj, Stankovici, Gorgon, Leovac, Liendl, Dilaver
Antrenor: Karl Daxbacher

Reactii si declaratii dupa Dinamo - Vorskla 2-3

|

Reactii si declaratii dupa Dinamo - Vorskla 2-3

Liviu Ciobotariu a declarat: "Am făcut nişte greşeli impardonabile la acest nivel. Cînd joci la Dinamo trebuie să ai mai multă responsabilitate în ceea ce faci. Din păcate, unii jucători nu sînt în cea mai bună forma sau nu se ridică la nivelul titularilor. Îmi pare rău că îl pierdem pe Torje, trebuie să încercă să găsim soluţii.
Trebuie să ne treacă repede amărăciunea pentru că riscăm să mergem în jos. Jucătorii sînt foarte afectaţi, dar încercăm să ne revenim. Ne-a rămas campionatul, n-avem ce face. Sînt foarte dezamăgit pentru că puteam să obţinem un rezultat pozitiv".

Nikolai Pavlov, antrenorul echipei Vorskla Poltava a declarat: "Vreau să-i felicit pe toţi jucătorii, este un eveniment remarcabil în istoria clubului această calificare în grupe. Căldura a fost un concurent în plus pentru noi, ca şi pentru Dinamo. În prima parte a jocului am făcut o singură schimbare pentru a întări mijlocul. Acum o să merg la preşedinte (n.r. - Oleh Babayev) şi o să-i cer să-mi mărească salariul. Vreau să le mulţumesc celor de la Dinamo pentru condiţiile oferite şi preşedintelui clubului pentru că a reuşit să ajungă la meci".

Torje a declarat: "E dureros pentru noi, pentru suporteri, pentru totdeauna. Cu stadionul plin am avut elan, ne-am creat situatii multe si am fi putut transa calificarea. Nu gasim motive, ca si ei au jucat pe 35 de grade.
Nu stiu daca e un blestem sau greseala noastra. Trebuie sa remediem problemele pentru ca avem un campionat lung
" .

Danut Lupu a declarat la sportro: "Am plecat la 1-3, nu mai aveam ce să văd. Nu vreau să îl critic pe Liviu Ciobotariu, dar a ales o tactică greşită. Mă aşteptam să îi sufoce, dar s-au gîndit că au timp. A fost o echipă cu doi jucători penibili, Diabate şi Bakaj au fost în plus. E o înfrîngere penibilă.
Chiar am rămas frumos surprins pentru cîtă lume a venit la stadion, dar n-am mai văzut un joc atît de penibil făcut de Dinamo. Eu sînt supărat pentru că Borcea merita să fie fericit după acest meci. La cîte a făcut pentru jucători, mă aşteptam ca ei să mănînce terenul".

Nicolae Badea a declarat la DigiSport: "E o chestiune de luciditate, care a căzut din momentul în care Vorskla a înscris al doilea gol, pe un fond de joc care ne arăta că e foarte posibil să ne calificăm. Vreau să le mulţumesc şi să îi felicit pe fani că au încurajat echipa şi au crezut în şansele de calificare până la 3-1, inclusiv la 2-1. Au fost câteva zeci de spectatori care si-au "descărcat" dezamăgirea rupând scaune.
E o atitudine pe care nu o împărtăşesc, dar va trebui să-i suportăm sancţiunile care vor veni de la UEFA
".

Dumitru Dragomir a declarat la DigiSport: "Dinamo m-a dezamăgit pentru a jucat doar cu viteza a treia şi a patra. Ăştia sînt suporteri la echipă? Au venit mulţi, dar ce au făcut? Formaţia parcă este blestemată. Ciubotariu nu a avut cu cine să joace.
Tragerea la sorţi de astăzi a fost bună de tot. Cred că Oţelul face 6 puncte în grupele Ligii Campionilor, iar Steaua, dacă are continuitate, poate să facă o figură frumoasă în Europa League. E mult mai tare decît anul trecut. Ronny Levy este un antrenor serios şi norocos. Ce faci fără noroc în viaţă? Oriunde te duci şi spui Steaua, are un nume în Europa
".

Grupa Otelului in Champions League

|

Otelul Galati va juca în Champions League in grupa C alaturi de Manchester, Benfica şi Basel!

Sa speram la locul 3 din grupa, Basel fiind o echipa abordabila!
Alex Ferguson a declarat despre Otelul: "Este o tragere la sorţi intersantă, care nu ne pune probleme cu deplasările. Aşteptăm cu nerăbdare meciurile. Evident, am mai întâlnit echipa Benfica în trecut. Întotdeauna am avut meciuri bune cu ei. FC Basel este o echipă elveţiană care se descurcă foarte bine. Echipele elveţiene încearcă să promoveze mulţi jucători tineri, ceea ce este extraordinar. Nu ştim prea multe despre Oţelul Galaţi, dar asta este frumuseţea Ligii Campionilor, ai parte de echipe proaspete cu care să joci. Evident, ei merită să fie în această competiţie dacă au câştigat titlul naţional".

Rezumat video Dinamo - Vorskla 2-3 Play-off Europa League

|

Daca in campionat joaca foarte bine, in Europa League, acolo unde ne asteptam sa confirme forma buna, Dinamo a facut un meci foarte slab!
Dinamovistilor le trebuia doar un 1-0, un scor acceptabil si realizabil.

Chiar daca nu trebuia sa primeasca gol, Dinamo nu a reusit lucrul acesta si l-a primit in minutul 37, golul fiind marcat de Januzi.

Nu degeaba Udinesse l-a cumparat pe Torja, el a marcat golul egalizator in minutul 45. In repriza a doua totul s-a rupt la golul de 1-2.

DINAMO ESTE AFARA DIN EUROPA!!!

Echipe de start

Dinamo: Bălgrădean - L. Rus, Scarlatache, Moţi, Diabate - Torje, D. Kone, C. Munteanu, Bakaj - L. Ganea, Dănciulescu
Rezerve: Curcă - Stoica, Pătraşcu, Păun, Cazacu, Ţucudean, Muşat

Vorskla: Dolganskiy - Matveyev, Dallku, Krasnopyorov, Bezus, Markoski, Kryvosheyenko, Januzi, Selin, Chesnakov, Rebenok
Rezerve: Velychko - Sachko, Gromov, Zakarliuka, Barannik, Oberemko, Kurilov

Promotie eMAG Laptop MSI CR610-245XEU - 999.99 lei

|

Cei de la eMAG au o promotie interesanta - Laptop MSI CR610-245XEU cu procesor AMD Sempron M120 2.1GHz, 2GB, 250GB, ATI Radeon HD4200, Negru

Rezultate play-off Champions League 24 August 2011

|

Rezultate play-off Champions League 24 August 2011:

Rubin Kazan - OIympique Lyon 1-1 (in tur 1-3) - Lyon se califică mai departe
Victoria Plzen - FC Copenhaga 2-1 (in tur 3-1) - Plezn merge mai departe
Sturm Graz - BATE Borisov 0-2 (în tur 1-1) - Bate Borisov merge mai departe
Benfica Lisabona - Twente 3-1 (în tur 2-2) - Benfica merge mai departe
Udinese - Arsenal 1-2 (în tur 0-1) - Arsenal se califică mai departe

Sparta Praga - Vaslui LIVE pe DigiSport 1 joi 25.08.2011 incepand cu ora 21:00 - Play-off Europa League

miercuri, 24 august 2011 |

FC Vaslui trebuie sa uite repede de infrangerea din campionat in ultimele minute si sa se concentreze foarte bine pentru meciul din deplasare cu Sparta Praga. In tur vasluienii au jucat foarte bine, scorul putea sa fie mai mare.
Totusi dupa victoria cu 2-0 FC Vaslui are o sansa importanta sa se califice!

Pentru a-şi motiva şi mai mult jucătorii, Adrian Porumboiu le-a promis cea mai mare primă din istoria clubului. Finanţatorul le-a transmis jucătorilor că fiecare va încasa încă jumătate din valoarea contractul pe care fiecare îl are în prezent cu echipa vasluiană.

HAI VASLUI !!!!

Meciul Sparta Praga - Vaslui este LIVE pe DigiSport 1 joi 25.08.2011 incepand cu ora 21:00 - Play-off Europa League

Rapid - Slask LIVE pe TVR1 joi 25.08.2011 incepand cu ora 21:00 - Play-off Europa League

|

Dupa ce a castigat cu 3-1 in deplasare, Rapidul pare sa aiba cel mai usor meci, dar in fotbal totul este posibil!
Moralul echipei este bun, in campionat Rapidul a castigat deci are toate conditiile sa se califice.

Rapid: Coman - Rui Duarte, M. Antonio, Burcă, Bozovic - Apostol, Alexa, Herea - Roman, Pancu, Surdu

HAI RAPID!!!!

Meciul Rapid - Slask este LIVE pe TVR1 joi 25.08.2011 incepand cu ora 21:00 - Play-off Europa League

TSKA Sofia - Steaua LIVE pe PROTV joi 25.08.2011 incepand cu ora 20:30 - Play-off Europa League

|

Sa speram ca Steaua are tarie de caracter, un moral puternic si va trece peste infrangerea din campionat si va face un meci mare la Sofia calificandu-se in grupele Europa League.
La echipa nu prea a fost liniste, cel putin in presa au aparut unele zvonuri care au fost oarecum confirmate ieri prin sedinta facuta de Becalii cu tot staful echipei. Daca apele s-au linistit vom vedea pe parcursul meciului si cei mai bine la final!
Steaua vrea sa castige calificarea in cele 90 de minute si pentru asta Levy sa pare ca va juca cu 3 mijlocasi, pe margine Tatu si Tanase care vor avea sarcina sa-l sprijine pe Mihai Costea, singurul atacant.

Meciul TSKA Sofia - Steaua este LIVE pe PROTV joi 25.08.2011 incepand cu ora 20:30 - Play-off Europa League

Gaz Metan - Austria Viena LIVE pe DigiSport 2 joi 25.08.2011 incepand cu ora 20:00 - Play-off Europa League

|

Poate cel mai greu meci dintre toate echipele romanesti din Play-off-ul Europa League il are Gaz Metan. In tur meciul s-a terminat cu victoria gazdelor cu 3-1.
Gaz Metan vine dupa victoria din campionat cu 3-0 impotriva Vointei Sibiu si spera in calificarea in grupele Europa League.
HAI GAZ METAN!!!!

Meciul Gaz Metan - Austria Viena este LIVE pe DigiSport 2 joi 25.08.2011 incepand cu ora 20:00 - Play-off Europa League

Dinamo - Vorskla LIVE pe TVR1 joi 25.08.2011 incepand cu ora 18:00 - Play-off Europa League

|

Dinamo are sanse mari sa se califice in grupele Europa League chiar daca in tur a pierdut cu scorul de 2-1.
Scorul perfect pentru calificare ar fi 1-0 dar la acest scor emotiile ar fi foarte mari.

Dinamo: Bălgrădean - L. Rus, Scarlatache, Moţi, Diabate - Torje, D. Kone, C. Munteanu, Bakaj - L. Ganea, Dănciulescu

Liviu Ciubotariu: "Putem remonta diferenţa din tur (1-2). Ne dorim foarte mult această calificare şi ca stadionul să fie plin. Este un joc greu, dar jucătorii sînt concentraţi"

Meciul Dinamo - Vorskla este LIVE pe TVR1 joi 25.08.2011 incepand cu ora 18:00 - Play-off Europa League

Digi Sport 3, din 27 august 2011

|

Digi Sport 3, din 27 august 2011, SPECTACOLUL CAMPIONILOR

Rezultate play-off Champions League 23 August 2011

|

Rezultate play-off Champions League 23 August 2011:

Genk - Maccabi Haifa 2-1 - Genk s-a calificat
Malmo - Dinamo Zagreb 2-0 - Dinamo Zagreb s-a calificat
Villarreal - Odense 3-0 - Villarreal s-a calificat
FC Zurich - Bayern Munchen - 0-1 - Bayern Munchen s-a calificat
APOEL Nicosia - Wisla Cracovia 3-1 - APOEL Nicosia s-a calificat

Golgeteri Liga 1 dupa Etapa 4

marți, 23 august 2011 |

Golgeteri Liga 1 dupa Etapa 4


Marius NiculaeAtacant 
Dinamo Bucuresti4
Mihai CosteaAtacant 
Steaua Bucuresti3
Daniel PancuMijlocas 
Rapid 
Bucuresti
3
Ionel DănciulescuAtacant 
Dinamo Bucuresti3
Raul Andrei RusescuAtacant 
Steaua Bucuresti2

Clasament Liga 1 dupa Etapa 4

|

Clasament Liga 1 dupa Etapa 4


Echipa Pct. Gol J
1 Dinamo 12 10-0 4
2 Rapid 9 6-2 4
3 U Cluj 9 7-4 4
4 Steaua 7 8-4 4
5 Otelul 7 4-2 4
6 Pandurii 7 5-4 4
7 CFR 6 4-4 4
8 FC Brasov 6 4-4 4
9 Medias 6 6-7 4
10 Astra 6 3-4 4
11 Ceahlaul 5 4-5 4
12 Vointa 5 3-5 4
13 Vaslui 4 4-5 4
14 Petrolul 4 4-5 4
15 Targu Mures 4 3-4 4
16 Sportul 4 3-5 4
17 Chiajna 1 1-7 4
18 CS Mioveni 0 0-8 4

Preturi bilete Dinamo - Vorskla din paly-off-ul Europa League

|

Preturi bilete Dinamo - Vorskla din paly-off-ul Europa League:


TRIBUNA 0
Tribuna 0-VIP - sectoarele 4 si 5 - rîndurile 13-19: 80 RON
Tribuna 0-I - sectoarele 3, 4, 5, 6: 40 RON
Tribuna 0-II - sectoarele 2 şi 7: 25 RON
Tribuna 0-III - sectoarele 1 şi 8: 20 RON

TRIBUNA A II-A
Tribuna a II-a-VIP - sectoarele 20 si 24 - randurile 9-11: 40 RON
Tribuna a II-a acoperită - sectoarele 20, 21, 23 şi 24: 25 RON
Tribuna a II-a neacoperită - sectoarele 19 şi 25: 20 RON

PELUZA CATALIN HILDAN: 10 RON
PELUZA I: 10 RON

Abonamentele emise de FC Dinamo pentru sezonul competiţional 2011-2012 sînt valabile la meciul cu Vorskla Poltava

Casele de bilete ale stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare sunt deschise în fiecare zi, între orele 10.00-18.00

Reactii si declaratii dupa Pandurii - CFR Cluj 2-0

luni, 22 august 2011 |

Reactii si declaratii dupa Pandurii - CFR Cluj 2-0

Iuliu Mureşan a declarat: "Mă simt umilit de jocul echipei. În primele două etape am jucat foarte bine, am marcat, apoi a fost acea pauză, n-am mai marcat şi am primit câte două goluri. Ceva s-a întâmplat în acea pauză competiţională. Pandurii a fost mai bună ca noi. Portarul a făcut o greşeală, dar au făcut şi alţii greşeli.
Eu nu analizez jocul unuia singur, mă nemulţumeşte jocul echipei. Nu avem atitudine, parcă echipa nu-şi doreşte victoria. Se pare că nu a fost un accident cu Mediaş. O să am o discuţie cu antrenorii mâine, sperăm să ne revenim. Vine meciul cu Sportul şi o nouă pauză, care sper să fie benefică.".

Petre Grigoraş a declarat la GSP TV "Cu dăruire şi ambiţie am reuşit să învingem. Felicit jucătorii, am fost mai activi, mai periculoşi, i-am depăşit la toate capitolele.
Acum CFR a avut mulţi jucători noi, valoroşi, mă aşteptam şi la un egal, e bine că am reuşit să cîştigăm. E exclus să ne gîndim la cupe europene.
Nu se pune problema să mă gîndesc să plec, s-au rezolvat problemele pe care le-am avut".

Cardoso, marcatorul celui de-al doilea gol a declarat la GSPTV "S-a văzut ca a fost un meci greu, dar mă bucur că am cîştigat cele 3 puncte. Am avut o accidentare destul de gravă la genunchi şi am redebutat cu un gol. În şedinta de dinaintea meciului cu CFR Cluj am avut o şedinţă, iar în această seară am intrat pe teren mai determinaţi. Golul îl dedic soţiei mele, care a venit în România. 
Normal că ne gîndim la un loc cît mai bun în campionat, mai ales că avem exemplul Oţelului şi celor de la Gaz Metan Mediaş. 
În momentul în care Chiricheş va pleca la Steaua, clubul îi va aduce un înlocuitor. Este un jucător foarte bun şi mă bucur că a reuşit să debuteze la naţionala României".

Rezumat video Pandurii - CFR Cluj 2-0 Etapa 4

|

Meci slab facut de CFR Cluj in fata Pandurilor, in care din nou portarul clujenilor a gresit decisiv la primul gol.

Dupa infrangerea din fata dinamovistilor din etapa trecuta cei de la Pandurii au jucat foarte ofensiv. Pandurii au reusit sa marcheze in prima repriza in minutul 40 prin Lemnaru dupa o grava greseala a lui Fernandes, portarul clujenilor aflat la debut.

In repriza a doua clujenii au incercat sa schimbe soarta partidei dar fara rezultat, si surprinzator si fara faze importantea de a marca. Ca sa nu aiba emotii pe final Pandurii au mai marcat prin Cardoso in minutul 74.

CFR Cluj parca joaca din ce in ce mai prost, iar explicatiile si datul vinei doar pe portari nu cred ca mai tine. Echipa parca nu are determinare, nu forteaza si de aici si rezultatele proaste.

Echipe de start:

Pandurii: Mingote - Al. Vlad, Viera, Chiricheş, Cardoso - Cl. Voiculeţ, Pintilii, Băcilă - Lemnaru, Stromajer, Vranjes
Rezerve: Lazar, Cardoso, Rusu, C. Cristea, D. Nistor, Al. Avramescu, Grigoraş jr.
Antrenor: Petre Grigoraş

CFR Cluj: Ferrnandes - Lionn, Cadu, Nuno Diogo, Camora - Bastos, G. Mureşan, Renan Garcia -  Ronny, Kapetanos, Sougou
Rezerve: Mincă - Panin, Kivuvu, De Zerbi, Nicoară, Hora, I. Rada, Bud
Antrenor: Jorge Costa

Declaratii si reactii dupa Gaz Metan - Vointa Sibiu 3-0

|

Declaratii si reactii dupa Gaz Metan - Vointa Sibiu 3-0

Cristian Pustai a declarat: "Le eram dator fanilor, nu puteam sa menajez pe nimeni pentru joi".
"Am avut un meci greu în prima repriză, cu o echipă ce se apără foarte bine. Ne-am propus să dăm gol din fază fixă şi mă bucur că am reuşit. Aşa ne-am mai reparat şi noi golaverajul.
Ne gândim deja la meciul de joi, cu Austria Viena. 2-0 nu e un scor de neobţinut. E greu să o ducem în ritmul ăsta de meciuri darn u avem voie să ne plângem. Aşa vrea şi eu la Cluj un stadion plin".

Sandu Tăbârcă a declarat: "Nu cred că 3-0 e un scor real, la ce s-a jucat pe teren. Experienţa mai mare de Liga I a medieşenilor şi-a spus cuvântul. Mai realist era, totuşi, un 1-0. Nu am ce reproşa jucătorilor, consider că prin înfrângerea asta am sosit şi noi în Liga I".

Nicolae Grigore, căpitan Voinţa a declarat: "Ne-a lipsit dorinţa, cu Gazul, pe care am avut-o în celelalte jocuri. Am revenit şi noi cu picioarele pe pământ".

Thaer Bawab, mijlocaş Gaz Metan a declarat: "Cine spune că 2-0 e un scor de nerealizat cu Austria Viena, se înseală. Am jucat slab la Viena dar la Cluj va fi altceva".

Postări populare