Reactii si declaratii dupa U Cluj - Petrolul 3-2

sâmbătă, 20 august 2011 |

Reactii si declaratii dupa U Cluj - Petrolul 3-2

Valeriu Rachita a declarat la DigiSport: "Ne retragem dacă sîntem trataţi aşa în continuare: nu mai facem stadion, nu mai facem nimic. Eliminarea lui Apostu a fost gratuită. Nu vorbesc numai de seara asta, ci de toate meciurile, am fost vînaţi în fiecare meci. Sînt extrem de dezamăgit, mă aşteptam să ne respecte lumea. Nu se mai poate în asemenea hal. Ce să mai pierd timpul să-i învăţ pe jucători fotbal dacă nu sîntem lăsaţi să jucăm fotbal. Vom preda echipa Ligii sau Federaţiei, cui vrea s-o ia"
"Cu Rapid am pierdut în minutul 87, acum în minutul 94, în curînd o să cad pe teren sau o să fac un gest necugetat. Noi am jucat cu mijloacele noastre, duceam meciul spre ceea ce ne doream, chiar voiam să-l schimb pe Apostu înainte să fie eliminat".
"Apostu va primi 1000 de euro amendă pentru cartonaşul roşu. Dacă a meritat sau nu ce mai contează? Ideea e că ne-a lăsat în 10 oameni. Trebuia să ştie mai bine şi să nu mai atace mingea din moment ce portarul o prinsese deja"

Ionuţ Badea a declarat: "Cu părere de rău, chiar dacă am primit două lucruri, nu ne-a surprins Petrolul. Am fost neatenţi, dacă nu am fi cîştigat, fotbalul ar fi fost nedrept. Echipele mici joacă mai puţin, au tacticile lor.
La 1-0 am crezut că partida va fi facilă, am avut momente care ne-au costat. Echipa a înregistrat o posesie completă, pe toată durata partidei, în multe momente am avut posibilitatea de a pune jucătorii cu faţa la poartă
".

Rezumat video U Cluj - Petrolul Ploiesti 3-2 Etapa 4

|

Dupa o victorie castigata in ultimul minut de joc, U Cluj are 9 puncte si este la egalitate de puncte cu Dinamo. Scorul a evoluat foarte interesant, ambele echipe conducand alternativ. Pe final jocul s-a rupt la eliminarea lui Apostu dupa care U Cluj a marcat de doua ori si a castigat.

Arbitrul nu a fost la inaltimea jocului si a reusit sa strice jocul!

Echipe de start:

U Cluj: M. Popa - Unguruşan, Szukala, Pele, Grecu - Păcurar, Marinescu, Boştină - Cristea, Cl. Niculescu, N. Tony
Rezerve: Matache, Mendy, Abrudan, Bazzi, Cojocnean, Achim, Nasser
Antrenor: Ionuţ Badea

Petrolul: Zendeli - Străuţ, R. Barbu, Sipovici, P. Stoica - Fl. Dumitru, Enescu - Opriţa, V. Negru, Bărbulescu- Apostu
Rezerve: Zimmermann, Stoimirovici, Komazec, Borza, M. Tudor, Milea, Mitea
Antrenor: Valeriu Răchită

Reactii si declaratii dupa Otelul Galati si FC Brasov 1-0

|

Reactii si declaratii dupa Otelul Galati si FC Brasov 1-0

Dorinel Munteanu a declarat la DigiSport: "A fost un joc aşa cum mă aşteptam, contra unei echipe cu jucători valoroşi. Îmi felicit echipa, a făcut o partidă foarte bună. Scorul putea fi mai mare, dar e bine că am cîştigat.
Ne revenim încet-încet. Continuitatea şi determinarea sînt foarte importante în fotbal, dacă nu le ai nu poţi să cîştigi. Ce va fi cu Dinamo vom vedea etapa viitoare.
Nu vom face România de ruşine în Europa, vom juca cu totul altfel în Liga Campionilor decît în campionat".

Marius Stan a declarat la DigiSport: "Mi-au dat emoţii pe final jucătorii, mai ales ieşirile lui Grahovac. Urmează meciul cu Dinamo, o partidă foarte mult aşteptată, sperăm să ne continuăm seria ascendentă şi să obţinem un rezultat bun.
Oţelul va fi o echipă pe care cu certitudine o vor bate cu greu adversarii. Mai e mult pînă se va hotărî cine se va bate la titlu, unii se încălzesc mai repede. Important va fi cine va avea o constanţă mai mare".

Marius Pena a declarat la DigiSport: "Un meci destul de aprig disputat, dar cred că am controlat jocul. Am suferit pe final puţin, puteam rezolva meciul mai repede dacă mai marcam. Bine că s-a terminat aşa, prin jocul colectiv am reuşit să ne impunem.
Sîntem pregătiţi pentru meciul cu Dinamo, sperăm să continuăm pe aceeaşi linie şi să cîştigăm şi următoarele partide".

Jose Murcia a declarat la Mediafax: "Scorul reflectă faptul că Oţelul e o echipă puternică. Se cunoaşte că joacă de mult timp împreună. Noi din contră, sîntem o echipă nouă şi am avut puţin timp pentru a ne acomoda.
Chiar şi aşa, plec mulţumit de felul în care am jucat în repriza a doua, de atitudinea şi de determinarea fizică a echipei mele".

Rezumat video Otelul Galati - FC Brasov 1-0 Etapa 4

|

Dupa ce a marcat inca din minutul 3 prin Marius Pena, Otelul Galati a facut un joc bun, in stilul caracteristic a reusit sa castige cele 3 puncte.

Ocazii au mai fost de ambele parti dar nu s-a mai inscris. Oţelul se află la al treilea meci consecutiv fără gol primit si la a doua victorie consecutiva din acest start de sezon.

Echipe de start:

Otelul Galati: Grahovac - Rîpă, Sg. Costin, Perendija, Ljubinkovici - I. Neagu, I. Filip - Antal, Ibeh, S. Frunză - Pena
Rezerve: Brăneţ, S. Ilie, Sîrghi, L. Buş, Iorga, Paraschiv  Viglianti
Antrenor: Dorinel Munteanu

FC Brasov: Felgueiras - Velayos, Majernik, L. Munteanu, Cr. Ionescu - Madeira, Toloza, M. Cristescu, Chipciu - Kanu, Moutinho
Rezerve: Godinho, Hugo de Sousa,Hadnagy, Paez, Dominguez, Mateiu, Buga
Antrenor: Jose Murcia

Duminica 21.08.2011: Astra - Steaua LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 22:00

|

Dupa victoria cu TSKA Sofia dupa Becali, Steaua nu mai poate fi oprita de nici o echipa. Tinand cont de transferurile si de lotul bun Steaua este o candidata cu sanse foarte mari la castigarea campionatului, si ca orice canditata la titlu Steaua este condamnata sa castige meciul cu Astra.

Astra are 3 puncte dupa 3 etape si doreste sa nu piarda cele 3 puncte de pe teren propriu.

Se anunta un meci greu pentru Steaua deoarece Astra a pierdut o singură dată în faţa Stelei în ultimele şapte meciuri jucate pe teren propiu.

Meciul Astra - Steaua este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 22:00

Duminica 21.08.2011: Vaslui - Ceahlaul LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:00

|

La prima vedere, dupa meciul castigat cu Sparta Praga, este un meci usor pentru FC Vaslui, dar din cauta lotului restrans totul este posibil.

Ceahlaul este in cautare de puncte si nu va ierta un pas gresit al celor de la Vaslui.

Meciul Vaslui - Ceahlaul este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 20:00

Duminica 21.08.2011: Rapid - Concordia LIVE pe DolceSport incepand cu ora 19:30

|

Cu moralul ridicat dupa victoria din deplasare din play-off-ul Europa League cu Slask, Rapidul va incerca si sa castige in campionat.

Concordia nu o duce prea bine si are doar un punct dupa 3 etape jucate.

Meciul Rapid - Concordia este LIVE pe DolceSport incepand cu ora 19:30

Duminica 21.08.2011: Sportul - Dinamo LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 18:00

|

Dupa infrangerea din deplasare din play-off-ul Europa League, Dinamo nu vrea sa faca pasi gresiti si in campionat si sa piarda locul de lider.

Sportul dupa primele 3 etapa are 4 puncte si parca a inceput mai bine acest sezon decat sezonul trecut.

Marius Niculae a declarat: "Vrem o victorie cu Sportul, dar nu ne va fi uşor. Apoi aştept cu nerăbdare partida cu Vorskla pentru ca Dinamo să demonstreze că merită calificarea în grupe".

Liviu Ciobotariu a declarat: "Obiectivul nostru cu Sportul este să rămînem invincibili în campionat, să cîştigăm, apoi să vină Vorskla. Trebuie să arătăm că am pierdut nemeritat în Ucraina".

Meciul Sportul - Dinamo este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 18:00

Sambata 20.08.2011: U Cluj - Petrolul Ploiesti LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

|

U Cluj vine dupa infrangerea in fata Stelei si doreste sa obtina victoria in meciul de pe teren propriu cu Petrolului Pleiesti. O victorie ii va asigura locul pe podium.

Prahovenii au 4 puncte după 3 etape, singura înfrîngere fiind cea de etapa trecută cu Rapid.

Echipe probabile:

U Cluj: M. Popa - Achim, Szukala, Pele, Grecu - Păcurar, Nasser, Boştină - Cojocnean, Cl. Niculescu, N. Tony
Rezerve: Matache, Mendy, Abrudan, Bazzi, Marinescu, Ad. Cristea, Grozav
Antrenor: Ionuţ Badea

Petrolul Ploiesti: Zendeli - Străuţ, R. Barbu, Sipovici, P. Stoica - Fl. Dumitru, Enescu - Opriţa, V. Negru, Borza - Apostu
Rezerve: Zimmermann, Stoimirovici, Komazec, Bărbulescu, M. Tudor, Milea, Mitea
Antrenor: Valeriu Răchită
Meciul U Cluj - Petrolul Ploiesti este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

Sambata 20.08.2011: Otelul Galati - FC Brasov LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

|

Meciul dintre Otelul Galati si FC Brasov este unul foarte interesant deoarece galatenii vor prima victorie de pe teren propriu din acest sezon in timp ce FC Brasov este o echipa greu de invins in deplasare.

Otelul Galati vine dupa o victorie cu Ceahlaul Piatra Neamt si teoreic este cu moralul bun.

Dorinel Munteanu a declarat despre acest meci: "Sîmbătă ne aşteaptă un meci greu. Braşovul are practic o echipă nouă, un nou antrenor, iar noi am avut întotdeauna meci pe muchie de cuţit cu ei. Este normal să-mi doresc victoria, jucăm în faţa propriilor suporteri şi îmi doresc ca jucătorii mei să fie determinaţi şi să aibă o bună concentrare. Respectăm Braşovul, are jucători buni în componenţă, dar vom vedea la finalul meciului ce va fi".

Jose Murcia a declarat despre acest meci: "Am studiat jocul Oţelului, îi respectăm pentru că este echipa campioană a României, însă mergem la Galaţi cu obiectivul de a cîştiga acest meci. Nu va fi un joc uşor pentru că Oţelul are un lot omogen, un antrenor care lucrează de mai multă vreme acolo, spre deosebire de FC Braşov, unde s-au schimbat mulţi jucători şi antrenori în ultimii ani"

Echipe probabile:

Otelul Galati: Grahovac - Rîpă, Sg. Costin, Perendija, Ljubinkovici - I. Neagu, I. Filip - Antal, Ibeh, S. Frunză - G. Paraschiv
Rezerve: Brăneţ, S. Ilie, Sîrghi, L. Buş, Punosevac, Pena, Viglianti
Antrenor: Dorinel Munteanu

FC Brasov: Felgueiras - Velayos, Majernik, L. Munteanu, Cr. Ionescu - Chipciu, Fl. Stîngă, Toloza, M. Cristescu - Kanu, Moutinho
Rezerve: Godinho, Hugo de Sousa, Ad.Voiculeţ, Paez, Dominguez, B. Madeira, Buga
Antrenor: Jose Murcia
Meciul Otelul Galati - FC Brasov este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00


Golurile saptamanii 3 - august 2011

|

Golurile saptamanii 3 - august 2011

GOL Sapunaru in FC Porto - Gil Vicente 3-1

|

GOL Sapunaru in FC Porto - Gil Vicente 3-1:

Rezumat video FCM Tg Mures - CS Mioveni 2-0 Etapa 4

|

Echipe de start:

FCM Tg Mures: Balauru - Vagner, Iencsi, Ghionea, Szilagy - Fl. Dan, Pădureţu, Issa Ba, Ilyeş - Astafei, Buş
Rezerve: Goia, Jamal, Matei, Gugu, Celsinho, Kalisse, Ruiz

CS Mioveni: Popescu - Voicu, Miulescu, Olteanu, Crăciun - V. Gheorghe Naidin, Mărgăritescu, Vladu - Cl. Ionescu - N. Dică
Rezerve: Coca, Stoica, Neaga, Baicu, Cr Tănasă, Săndulescu, Enache

Cine transmite si televizarile returului Play-off-ului Europa League

vineri, 19 august 2011 |

Cine transmite si televizarile returului Play-off-ului Europa League:

Returul din Play-off-ul Europa League se joaca pe 25 august. Iata programul televizarilor celor 5 meciuri:

Dinamo - Vorskla Poltava (Bucuresti, în tur 1-2) - ora 18:15 - TVR 1

TSKA Sofia - Steaua (Sofia, în tur 0-2) - ora 20:30 - Pro TV

Rapid - Slask Wroclaw (Timisoara, în tur 3-1) - ora 21:00 - TVR 1

Sparta Praga - Vaslui (Praga, în tur 0-2) - ora 21:00 - DigiSport 1

Gaz Metan - Austria Viena (Cluj, în tur 1-3) - ora 20:00 - Digisport 2

Play-off Europa League - Rezumat video Slask Wroclaw - Rapid 1-3

joi, 18 august 2011 |

Echipe de start:

Slask Wroclaw: Kelemen - Celeban, Sobota, Dudek, Cetnarski, Mila, Pietrasiak, Diaz, Socha, Wasiliuk, Elsner
Rezerve: Zukowski, Madej, Gancarczyk, Pawelec, Voskamp, Sztylka, Cwielong

Rapid: Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Burcă, Bozovici - Roman, Dan Alexa, Nicolae Grigore, Herea - Surdu, Cassio
Rezerve: Straton, Ezequias, Pancu, Grigorie, Sburlea, Glauber, Apostol

Play-off Europa League - Rezumat video Steaua - TSKA Sofia 2-0

|

Echipe de start

Steaua: Tătăruşanu - Martinovici, Galamaz, Iliev, Latovlevici - Nicoliţă, Bourceanu, Brandan, Tănase - Tatu, M.Costea
Rezerve: Stanca, Gardoş, Prepeliţă, Geraldo, Rusescu, Bicfalvi, Nikolici

TSKA Sofia: M'Bolhi - Ademar, Yanchev, Stoyanov, Delev, Trifonov, Michel, Bandalovski, Galchev, Zicu, Halilovici
Rezerve: Karadzhov - Vidanov, Kostov, Petrov, Dechev, Nelson, Zivec

Play-off Europa League - Rezumat video Austria Viena - Gaz Metan 3-1

|

Echipe de start:

Austria Viena: Grunwald - Margreitter, Hlinka, klein, Linz, Thomas Jon, Ortlechner, Junuzovic, Liendl, Suttner, Barazite
Rezerve: Lindner, Rogulj, Stankovici, Gorgon, Koch, Leovac, Tadici
Antrenor: Karl Daxbacher

Gaz Metan: Pleşca - R.Zaharia, Trtovac, Fl.Lazăr, Z.Markovici - Cr.Todea, Breeveld - Buzean, Hoban, C.Petre - Bawab
Rezerve: Vîtcă, Bozeşan, Liţu, Fl.Bratu, Khubutia, D.Roman, R.Miclea
Antrenor: Cristi Pustai

Play-off Europa League - Rezumat video Vorskla - Dinamo 2-1

|

Echipe de start:

Dinamo: Bălgrădean - Scarlatache, Moţi, Grigore, Diabate - Torje, D. Kone, D. Stoica, Munteanu - Niculae - Dănciulescu
Rezerve: Curcă, Rus, Pătraşcu, Bakaj, Ţucudean, Alexe, L. Ganea

Vorskla: Dolganskiy - Dalku, Krasnopyorov, Bezus, Markoski, Januzi, Selin, Chesnakov, Kurilov. Rebenok
Rezerve: Rezerve: Velychko, Metveyev, Sachko, Gromov, Zakarliuka, Barannik, Oberemko

Play-off Europa League - Rezumat video FC Vaslui - Sparta Praga 2-0

|

Echipe de start:

FC Vaslui: Cerniauskas  - Jovanovici, Balaur, Farkas, Bălace - R.Costin, Zmeu - Gerlem, Sînmărtean, R.Neagu  - Temwanjera
Rezerve: Puia, Ad. Gheorghiu, Bello, Annang, Milanov, Hugo Luz, Buhăesu
Antrenor: Viorel Hizo

Sparta Praga: Blazek - Zapotocny, Vlidicka, Repka, Pamici - Sionko, Vacek, Matejovsky, Husek  - Juhar, Kweuke
Rezerve: Svenger, Podany, Kadlek, Keric, Mares, Brabec, Grajciar
Antrenor: Josef Chovanec

Vorskla - Dinamo LIVE Play-off Europa League

|

Vorskla - Dinamo LIVE Play-off Europa League

Final
2-1
Deschideti-va cont la bet365 astazi si solicitati Bonusul Initial de 100% - pana la 200 RON!
Meciul este LIVE pe DigiSport 1!

Rezumat video Barcelona - Real Madrid 3-2 Supercupa Spaniei 2011

|

Dupa un joc foarte frumos, Barcelona este cea care a castigat primul trofeu din acest sezon, dupa un 2-2 in tur si 3-2 in retur.

Barcelona a deschis scorul prin Iniesta (15), Cristiano Ronaldo a egalat (20), Messi a readus Barcelona în avantaj ('44), iar Benzema a făcut 2-2 şi a fost aproape să trimită meciul în prelungiri ('82), dar Messi a avut ultimul cuvînt (87).

Meciul a fost un adevarat SPECATCOL cu fotbal de cel mai inalt nivel, momente tensionate si goluri frumoase.

Cu cele 11 trofee Guardiola l-a egalat pe Cruyff.

Echipe de start

Barcelona: Valdes - Alves, Mascherano, Pique, Abidal - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Villa
Rezerve: Pinto, Fontas, Adriano, Keita, Fabregas, Thiago, Alexis

Real Madrid: Casillas - Ramos, Pepe, Carvalho, Coentrao - D.María, X.Alonso, Khedira - Benzema, Ozil, Cristiano
Rezerve: Marcelo, Adán, Albiol, Arbeloa, Callejón, Kaká, Higuaín.

Barcelona - Real Madrid LIVE 3-2 Supercupa Spaniei

|

Barcelona - Real Madrid LIVE Supercupa Spaniei


FINAL
3 - 2
Deschideti-va cont la bet365 astazi si solicitati Bonusul Initial de 100% - pana la 200 RON!
Meciul este LIVE pe DigiSport 1!

Rezultate play-off Champions League 17 August 2011:

miercuri, 17 august 2011 |

Rezultate play-off Champions League 17 August 2011:

Bayern Munchen - FC Zurich 2-0
Dinamo Zagreb - Malmo 4-1
Maccabi Haifa - Genk 2-1
Odense - Villarreal 1-0
Wisla Cracovia - APOEL Nicosia 1-0

Play-off Europa League Slask - Rapid LIVE pe TVR1 joi 18 august ora 21:00

|

Rapidul a plecat astazi in Polonia si vor fi sustinuti din tribune de aproximativ 200 de suporteri.

Se anunta un meci greu pentru rapidisti, Glauber declarand la DolceSport: "Vom da de o echipă tare ca o stîncă. Trebuie să ne canalizăm toate forţele pentru a depăşi greutăţile care ne aşteaptă în Polonia".

Echipa probabila a Rapidului: D. Coman - Duarte, M. Antonio, Glauber, Bozovici - Apostol, Alexa, Herea - Deac, Cassio, Roman

Meciul Slask - Rapid din Play-off-ul Europa League este transmis LIVE de TVR1 incepand cu ora 21:00 - joi 18 august.

Deschideti-va cont la bet365 astazi si solicitati Bonusul Initial de 100% - pana la 200 RON!

Play-off Europa League Steaua - TSKA Sofia LIVE pe PROTV joi 18 august ora 20:30

|

Interes foarte mare pentru meciul Stelei cu TSKA Sofia din play-off-ul Europa League. Biletele s-au vandut la Cluj FOARTE repede ceea ce arata ca Steaua este echipa cu cei mai multi suporteri din Romania.

Becalii este increzator in victorie si anunta ca nu va merge cu echipa la Sofia: "Nu merg în casa omului care m-a păcălit".

Gigi Becali nu vrea ca Moraes sa joace impotriva Stelei si a declarat: "Noi avem contract cu Moraes. Normal, el este jucătorul Stelei. O să arăt contractul cît de curând dacă e nevoie. Dacă vreau, Moraes nu mai joacă doi ani şi aşa se va întîmpla dacă joacă cu noi. I-am dat 5.000 de euro, să aibă să se distreze. Aş putea să-i cer 50.000, dar o să-i cer tot 5.000".

Ronny Levy a declarat despre meciul cu TSKA: "Nu mă interesează de ce ŢSKA l-a adus pe Moraes la Cluj. Ianis Zicu este un jucător foarte bun, a fost golgeterul României în sezonul trecut şi trebuie să avem grijă la el, bulgarii au şi alţi jucători buni în atac, dar atît. Am zis în urmă cu 3 zile că echipa este la 60% din potenţial şi să nu vă aşteptaţi ca acum să spun că sîntem la potenţial maxim. Trebuie timp pntru a ajunge acolo".

Meciul Steaua - TSKA Sofia din Play-off-ul Europa League este transmis LIVE de PROTV incepand cu ora 20:30 - joi 18 august.

Deschideti-va cont la bet365 astazi si solicitati Bonusul Initial de 100% - pana la 200 RON!

Play-off Europa League Austria Viena – Gaz Metan Medias LIVE pe 10TV joi 18 august ora 20:00

|

Dupa calificarea de vis in fata celor de la Mainz, Gaz Metan Medias doreste sa confirme si in fata celor de la Austria Viena.


Victoria in fata celor de la CFR Cluj le da mediesenilor un moralul foarte bun si merg la victorie.

Meciul Austria Viena – Gaz Metan Medias din Play-off-ul Europa League este transmis LIVE de 10TV incepand cu ora 20:00 - joi 18 august.

Deschideti-va cont la bet365 astazi si solicitati Bonusul Initial de 100% - pana la 200 RON!

Play-off Europa League Vorskla Poltava - Dinamo LIVE pe DigiSport 1 joi 18 august ora 20:00

|

Dinamo dupa startul foarte bun din campionat doreste sa se califice in grupele Europa Laegue si merge la victorie in meciul din deplasare cu Vorskla Poltava.

Liviu Ciubotariu a declarat pentru DigiSport: “Ne aşteaptă o partidă foarte importantă, un meci greu cu o echipă puternică, cu jucători masivi, însă jucăm primul meci în deplasare. Mergem la Poltava, pentru a scoate un rezultat pozitiv, suntem pregătiţi. Sper ca mâine seară, să demonstrăm că suntem o echipă care merită să joace în Liga Europa. Dinamo nu joacă niciodată la meci egal, însă, într-un joc de fotbal se pot întâmpla multe. Foarte important este şi să reuşim să marcăm“.

Meciul Vorskla Poltava - Dinamo din Play-off-ul Europa League este transmis LIVE de DigiSport 1 incepand cu ora 20:00 - joi 18 august.

Deschideti-va cont la bet365 astazi si solicitati Bonusul Initial de 100% - pana la 200 RON!

Play-off Europa League FC Vaslui - Sparta Praga LIVE pe DigiSport 2 joi 18 august ora 19:00

|

Dupa ce au marcat in campionat dupa doua meciuri fara gol si au castigat cu 3-0 vasluienii au moralul ridicat pentru meciul cu Sparta Praga si isi doresc victoria.

Adrian Porumboiu: ”Acum să ne pregătim, să putem să câştigăm şi să nu luăm gol acasă cu Sparta. Şi 1-0, şi 0-0 sunt rezultate foarte bune, dacă nu luăm gol acasă.

Viorel Hizo: ”Vă daţi seama, că ne dorim mult să câştigăm acest joc. Ne trebuie şi un pic de şansă, Sparta este o echipă care ştie să joace astfel de meciuri de calificare.

Meciul FC Vaslui - Sparta Praga din Play-off-ul Europa League este transmis LIVE de DigiSport 2 incepand cu ora 19:00 - joi 18 august.

Deschideti-va cont la bet365 astazi si solicitati Bonusul Initial de 100% - pana la 200 RON!

Supercupa Spaniei 2011 Barcelona - Real Madrid LIVE pe DigiSport 1 miercuri 17 august ora 23:55

|

Dupa un meci frumos in care parca Realul a jucat mai bine, Barcelona are avantajul golurilor marcate in deplasare, meciul din tur terminandu-se cu scorul de 2-2.

Se anunta schimbari importanate in ambele echipe atat de jucatori cat si de stil de joc.

Este de urmarit ce tactica va adopta Barcelona, se va apara sau va ataca cu presing, sa nu lase mingea celor de la Real care trebuie sa castige.

Desi Barcelona a avut o posesie in tur de 52%, Realul a jucat bine, pasand excelent fata de sezonul trecut.

La Barcelona poate intra Fabregas care alături de prietenii de la naţională Puyol, Villa, Iniesta şi Valdes, s-a pregătit cu zâmbetul pe buze în ultimele două zile şi este gata de joc.

Meciul Barcelona - Real Madrid este transmis LIVE de DigiSport 1 incepand cu ora 23:55 - miercuri 17 august.

Deschideti-va cont la bet365 astazi si solicitati Bonusul Initial de 100% - pana la 200 RON!

Rezultate play-off Champions League 16 August 2011

marți, 16 august 2011 |

Rezultate play-off Champions League 16 August 2011:

Twente – Benfica 2-2
Arsenal – Udinese 1-0
Olympique Lyon – Rubin Kazan 3-1
FC Copenhaga – Victoria Plzen 1-3
BATE Borisov - Sturm Graz 1-1

Golgeteri Liga 1 dupa Etapa 3

|

Golgeteri Liga 1 dupa Etapa 3:


Marius Niculae Atacant  Dinamo Bucuresti 4
Leandro Tatu Atacant  Steaua Bucuresti 2
Mihai Costea Atacant  Steaua Bucuresti 2
Raul Andrei Rusescu Atacant  Steaua Bucuresti 2
Ionel Dănciulescu Atacant  Dinamo Bucuresti 2

Clasament Liga 1 dupa Etapa 3

|

Clasament Liga 1 dupa Etapa 3


Echipa Pct. Gol J
1 Dinamo 9 8-0 3
2 Steaua 7 7-2 3
3 U Cluj 6 4-2 3
4 Rapid 6 4-2 3
5 CFR 6 4-2 3
6 FC Brasov 6 4-3 3
7 Vointa 5 3-2 3
8 Otelul 4 3-2 3
9 Vaslui 4 3-3 3
10 Sportul 4 3-3 3
11 Petrolul 4 2-2 3
12 Pandurii 4 3-4 3
13 Astra 3 1-3 3
14 Medias 3 3-7 3
15 Ceahlaul 2 2-4 3
16 Targu Mures 1 1-4 3
17 Chiajna 1 1-5 3
18 CS Mioveni 0 0-6 3

Meciuri transmise din play-off Champions League 2011/2012

|

Meciuri transmise din play-off Champions League 2011/2012:

16 August 2011
Twente – Benfica
Arsenal – Udinese
Olympique Lyon – Rubin Kazan
FC Copenhaga – Victoria Plzen
BATE Borisov - Sturm Graz

17 August 2011
Wisla Cracovia - APOEL Nicosia
Maccabi Haifa – Genk
Dinamo Zagreb - Malmo
Odense – Villarreal
Bayern Munchen – FC Zurich

Meciuri transnise la TV: 
16 august, 21:45, Dolce Sport 1 Twente – Benfica
16 august, 21:45, Dolce Sport 2 Olympique Lyon – Rubin Kazan
17 august, 21:45, Dolce Sport 1 Odense - Villareal
17 august, 21:45 Dolce Sport 2 Maccabi Haifa - Genk
17 august, 21:45 TVR 1 Bayern Munchen - FC Zurich

Rezumat video FC Brasov - Sportul Studentesc 1-0 Etapa 3

luni, 15 august 2011 |

Echipele de start:

FC Brasov: Felguiras - Velayos, Majernik, L.Munteanu, Cr.Ionescu - Toloza, M.Cristescu, Distefano, Chipciu  - Buga, Mutinho,
Rezerve: Godinho, Ad.Voiculeţ, Fl.Stîngă, Madeira, Paez, Kanu, H. Souza

Sportul Studentesc: Ormenişan - Beţa, Lung, Patriche, Maxim - Ferfelea, Ghinga, A. Lungu, Lazăr - T. Bălan - Curelea
Rezerve: Popescu, Nicola, Dobre, Cheţan, Farmache, Truţă

Cine transmite meciurile din play-off-ul Europa League

|

Cine transmite meciurile din play-off-ul Europa League?

Slask Wroclaw - Rapid Bucureşti
- joi, 21:00, meci transmis în direct de TVR 1
- etapa următoare Rapid întîlneşte, duminică, pe Concordia, la Piteşti, de la 19:30, pe DolceSport liveTEXT pe GSP.ro

Vorskla Poltava - Dinamo Bucureşti
-joi, 20:00, meci transmis în direct de DigiSport 1
- etapa următoare, Dinamo joacă în deplasare cu Sportul, de la 18:00, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.ro

Steaua - ŢSKA Sofia
- joi, 20:30, meci transmis în direct de Pro TV
- etapa următoare, Steaua va juca, duminică, tot la Ploieşti, ca şi cu U Cluj, împotriva Astrei, partidă considerată de data aceasta în deplasare, de la 22:00, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.ro

FC Vaslui-Sparta Praga
- joi, 19:00, ambele manşe vor fi transmise de DigiSport 2
- etapa următoare Vasluiul primeşte acasă vizita Ceahlăului, duminică, de la 20igiSport 1, liveTEXT pe GSP.ro

Austria Viena - Gaz Metan
- joi, 20:00, DigiSport are cele mai mari şanse să cumpere drepturile de transmisie şi ar putea fi difuzat pe postul 10 TV
- etapa următoare, Gaz întîlneşte acasă pe Voinţa Sibiu, luni, de la 18:45, DigiSport1 şi liveTEXT pe GSP.ro

Rezumat video Vointa Sibiu - FCM Tg Mures 1-1 Etapa 3

|

Vointa Sibiu mai reuseste o data sa marcheza pe final si obtine un rezultat de egalitate pe teren propiru in meciul cu FCM Tg. Mures.

Daca dupa prima repriza scorul a fost 0-0, gazdele avand cele mai mari ocazii, in repriza a doua s-au marcat cele doua goluri. Mai intai cei de la FCM Tg Mures au marcat prin Astafei care o sutat plasat in stanga portarului Danalache iar cu 4 minute inainte de final Forika a egalat si a facut ca Vointa Sibiu sa fie neinvinsa pe teren propriu.

Ioan Ovidiu Sabau a declarat la DigiSport: "Cei de la Sibiu nu au o valoare extraordinară, dar joacă bine. Joacă cu determinare, pentru acest public minunat şi îi felicit. Sînt destul de supărat pe jocul nostru. La ce condiţii sînt în România, e normal ca Voinţa să nu aibe valori, dar avem atîtea exemple de echipe care au cîştigat datorită dorinţei lor.

Eu sper ca toate echipele noastre să meargă mai departe în Europa League".

Echipe de start:

Vointa Sibiu: Dănălache - Forika, Cr. Apostol, N. Grigore - Bunea, Beza, Dîlbea, Tătar - Antohi, Neguţ, I. Popa
Rezerve: Miron, Nicola, Majer, Coman, Somodean, Lungu, Martinescu

FCM Tg Mures: Balauru - E. Nicu, Ghionea, Iencsi, Szilagy - Ilyeş, Issa Ba, Fl.Dan - Didy, Pădureţu, Astafei
Rezerve: Goia, Vagner, D.Matei, Mohamed, Kalisse, Celsinho, Cretu

Golurile saptamanii 2 - august 2011

|

Golurile saptamanii 2 - august 2011

Steaua nu vinde bilete in Bucuresti pentru meciul cu TSKA Sofia

|

Oficialii Stelai au anuntat ca biletele pentru meciul cu TSKA Sofia (joi, 18 august, ora 20:30, LIVE pe ProTV) se vor vinde doar la Cluj.

Bilete NU se pot cumpara online, singura solutie este drumul la Cluj la caseriile stadionul “Dr. Constantin Radulescu”:

Programul caselor de bilete de la stadionul “Dr. Constantin Radulescu” Cluj:

Marţi -- 10:00 - 17:00
Miercuri -- 10:00 - 17:00
Joi-- 10:00 - 17:00

Pretul biletelor Steaua - TSKA Sofia:

Peluza 1 - 10 lei
Peluza 2 - 15 lei
Tribuna II - între 20 lei şi 35 de lei
Tribuna I – între 35 şi 50 de lei
Tribuna I VIP - 100 lei

LUNI 15.08.2011: FC Brasov - Sportul LIVE pe DigiSport incepand cu ora 21:30

|

La acest meci debuteaza ca antrenos pentru brasoveni Jose Murcia. Despre meci acesta a declarat: "Tot ceea ce ne dorim cu toţii este să cîştigăm cu Sportul, dar ştiu că vom avea multe dificultăţi, pentru că întîlnim o echipă bună". Sportul vine dupa o civtorie cu Chiajna si un egal cu Ceahlaul si isi propune sa castige.

Echipele probabile:

FC Brasov: Felguiras - Velayos, Majernik, L.Munteanu, Cr.Ionescu - Paez, Toloza, M.Cristescu - Distefano, Hadnagy, Chipciu
Rezerve: Godinho, Ad.Voiculeţ, Mateiu, Fl.Stîngă, Madeira, Buga, Kanu
Antrenor: Jose Murcia

Sportul: Ormenişan - Beţa, Lung, Patriche, Maxim - Ferfelea, Ghinga, A.Lungu, Cheţan - T.Bălan - Curelea
Rezerve: Popescu, Nicola, Dobre, Raţiu, Farmache, Truţă, A.Stoica
Antrenor: Gigi Mulţescu

Meciul FC Brasov - Sportul este live LIVE pe DigiSport incepand cu ora 21:30

Postări populare