Viitorul Constanta promoveaza in Liga 1

sâmbătă, 2 iunie 2012 |

Gica Hagi, patronul celor de la Viitorul Constanţa, a vorbit la finalul meciului cîştigat de echipa sa cu 2-0 în faţa celor de la Săgeata Năvodari despre promovarea în liga 1 şi despre planurile de viitor ale echipei sale.

Gica Hagi: "Greul de aici începe, trebuie să luptăm ca să rezistăm"

Gaz Metan Severin promoveaza in Liga 1

|

Dubiile privind locul vacant lăsat după nelicenţierea Timisoarei s-au risipit. Votul Comitetului Executiv a hotărît ca Gaz Metan Severin, ocupanta locului 3 în Seria B2, să promoveze direct, în locul lui Poli.

La şedinţă s-a discutat 3 variante: Severinul să promoveze direct - varianta LPF, meciuri de baraj cu locul 15 - propunere Crăciunescu, convocarea Adunării Generale Extraordinare, care să decidă - Dumitru Costin.

În urma votului, cîştig de cauză a avut opţiunea Ligii. Cu 6 voturi "pentru", 4 "împotrivă" (Crăciunescu, Costin, Ţerbea şi Stana) şi o abţinere, Gaz Metan a promovat in Liga 1!

Rezumat video Statele Unite - Brazilia 1-4 - Meci amical

joi, 31 mai 2012 |

Vedetele Braziliei nu au avut milă de Statele Unite si au facut spectacol, castigand cu scorul 4-1. La pauza a fost 2-1, dupa golurile lui Neymar si Thiago Silva pentru Brazilia si Gomez pentru Statele Unite.
În partea secundă, Neymar a trecut la serviciu si l-a ajutat pe Marcelo să majoreze avantajul sud-americanilor. Jucatorul lui Real Madrid i-a pasat apoi decisiv lui Pato, care a stabilit scorul final: 4-1 pentru Brazilia.

Declaratie Victor Piturca dupa Elvetia - Romania 0-1

|

Declaratie Victor Piturca dupa Elvetia - Romania 0-1

"O victorie dădătoare de speranţe, o victorie importantă. Utilă pentru moralul acestor jucători. Îmi dă încredere pentru preliminarii. Am avut momente bune şi pe faza defensivă, dar şi pe cea ofensivă. E adevărat că avem în continuare nevoie de jucători cu valoare care dacă erau astăzi, rezultatul putea fi mult mai mare.

Grozav nu e descoperirea mea, eu doar l-am adus la echipa naţională. A arătat că este tipul de jucător pe care eu îl caut prin atitudinea şi modul în care a intrat în joc deoarece nu este uşor să joci la primul tău joc la naţională împotriva Elveţiei şi să marchezi. Lobonţ a apărat excelent. Venirea lui la naţională este un câştig pentru ceilalţi pentru că îl pot urmări.

La Torje s-a văzut la început că nu joacă la echipa de club, dar apoi şi-a revenit, a reuşit să şi dea centrarea de gol. Sunt mulţumit de el. Am vrut să-i văd la lucru pe Găman şi pe Chiricheş. Eu ştiu ce poate fiecare dintre ei. Am vrut să-i urmăresc împreună, pentru că Goian se poate accidenta şi ar trebui să ma bazez pe alt cuplu de fundaşi centrali. Îmi doresc o victorie şi cu Austria".

Rezumat video Olanda - Slovacia 2-0 - Meci amical

|

Olanda a trecut, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Slovaciei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Salata '7 autogol şi Van der Vaart '75.

Rezumat video Spania - Coreea de Sud 4-1 - Meci amical

|

Spania a trecut, la Berna, cu scorul de 4-1 (1-1), de selecţionata Coreei de Sud. Golurile campioanei europene şi mondiale au fost marcate de Fernando Torres '12, Xabi Alonso '53 din penalti, Cazorla '55 şi Negredo '80, în timp ce pentru asiatici a înscris Kim Do-heon, în minutul 43.

Rezumat video Elvetia - Romania 0-1 - Meci amical

|

Echipele de start:

Elvetia: Sommer - Lichsteiner, Senderos, Djourou, Ziegler - Xhaka, Inler - Mehmedi, Barnetta, Stocker - Derdiyok

Romania: Lobonţ - Papp, Chiricheş, Găman, Raţ - Bourceanu - Torje, Florescu, Grozav, Tănase - D. Niculae

PROMOTIE: 15% Card Cadou la televizioarele Samsung din promotie

miercuri, 30 mai 2012 |


Cumpără orice televizor Samsung din promotie, in perioada 29 mai - 4 iunie 2012 (inclusiv) si primesti inapoi 15% din valoarea produsului sub forma de Card Cadou!

Cardul Cadou poate fi utilizat in perioada 6-15 iulie 2012, pentru a comanda orice produs Samsung din site-ul emag.ro

Pentru a putea folosi cardul cadou, valoarea produselor Samsung comandate trebuie sa aiba o valoare minima egala cu dublul valorii cardului cadou.

Cardul Cadou poate fi utilizat pentru produsele aflate in alte promotii.

Cardul Cadou este transmis in format electronic, prin e-mail, in aceeasi zi dupa emiterea facturii. Cardul Cadou este transmisibil si nu poate fi cumulat cu alte Carduri Cadou.

MIERCURI 30.05.2012: Olanda - Slovacia LIVE pe DigiSport 2 incepand cu ora 21:00

|

Olanda isi continuă pregătirile pentru EURO 2012, printr-un nou amical, cu Slovacia.
În precedenta partidă de verificare, batavii au fost învinsi de Bulgaria, scor 1-2, după ce, la pauză au condus cu 1-0.
Testul cu slovacii se va disputa pe stadionul "De Kuip", din Rotterdam.
Olanda face parte din grupa B a competitiei continentale, partenere de joc fiind Danemarca (9 iunie), Germania (13 iunie) si Portugalia (17 iunie).

MIERCURI 30.05.2012: Spania - Coreea de Sud LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:00

|

Spaniolii îşi fac încălzirea pentru Euro 2012 împotriva Coreei de Sud.

"Întâlnim o echipă agresivă care joacă în viteză. Vor face pressing pe tot terenul, au o organizare foarte bună", a declarat selectionerul Vicente del Bosque duelul cu asiaticii.

Fernando Torres vrea al treilea titlu consecutiv la un turneu final. Campion european si mondial cu Spania în 2008 şi 2010, Torres este convins că ibericii pot cuceri al doilea titlu continental din istorie. "Vom încerca să le compensăm absenţa. Atmosfera din lot este foarte bună. Toate celelalte echipe ştiu cum să joace acum împotriva noastră, dar tot noi avem prima sansă", a declarat atacantul lui Chelsea.

Declaratie Ottmar Hitzfeld, antrenorul Elvetiei, inaintea de meciul cu Romania

|

Declaratie Ottmar Hitzfeld, antrenorul Elvetiei, inaintea de meciul cu Romania, in care le cere jucatorilor sai să revină cu picioarele pe pămînt şi să lase deoparte euforia produsă după uimitorul Elveţia - Germania 5-3 de sîmbătă

"După un asemenea rezultat, aşteptările tuturor au crescut. Această victorie ne obligă să facem un meci mare cu România, vrem să ne depăşim încă o dată limitele”, a zis tehnicianul german.
El a susţinut că ”românii sînt tehnici, dar probabil se vor axa mai mult pe contraatac în meciul cu noi. Exact de astfel de adversari avem nevoie în perspectiva preliminariilor Cupei Mondiale. Îmi pare rău că nu va fi şi Mutu pe teren, îmi place cum joacă”.
Vor fi cîteva schimbări în primul 11 faţă de amicalul cu Germania. Oricum ar fi, trebuie să rămînem precauţi. Ar fi o greşeală să subestimăm România".

Echipe probabile Elvetia - Romania

|

Echipe probabile Elvetia - Romania

Echipa probabila Elvetia: Benaglio / Lichtsteiner, Von Bergen, Senderos, Ziegler / Mehmedi, Fernandes, Xhaka, İnler, Barnetta / Derdiyok
Antrenor: Ottmar Hitzfeld

Echipa probabila Romania: Lobonţ / Papp, Chiricheş, Găman, Raţ / Bourceanu, C.Lazăr / Torje, Grozav, Cr.Tănase / D.Niculae
Antrenor: Victor Piţurcă

MIERCURI 30.05.2012: Elvetia - Romania LIVE pe TVR 1 incepand cu ora 21:15

|

Selectionerul Ottmar Hitzfeld a declarat că si-a dorit un meci amical cu Romania, deoarece voia ca Elvetia să întâlnească o echipă în fata căreia să fie favorită: "Vroiam o echipă în fata căreia Elvetia să fie favorită si să-si facă jocul. Va trebui să ne asumăm uneori acest statut si în preliminariile CM si avem nevoie de acest gen de meciuri în care să nu pierdem din prestigiu sau încredere. În opinia mea, meciul cu România este mai important decât cel cu Germania", a spus Hitzfeld.

În acest an, Romania a jucat doar două meciuri amicale, cu Turkmenistan si Uruguay. În fata sud-americanilor jucătorii lui Piturca au avut o evolutie bună, reusind să revină de la 0-1 si să termine la egalitate. În timp ce unele tări se pregătesc pentru Euro 2012, românii încep să facă un plan pentru a se califica la CM 2014 din Brazilia. Selectionerul Piturca va încerca să profite din plin de cele două amicale cu Elvetia si Austria, pentru că primul joc oficial va fi cu Estonia, pe 7 septembrie 2012. 16 din cei 23 de jucători convocati provin din Liga 1, un campionat care s-a terminat pe 21 mai 2012, în care ultimele sase etape s-au disputat într-un ritm nebun, în doar trei săptămâni. Majoritatea jucătorilor sunt epuizati fizic, dar până a pleca în vacantă, vor trebui să aibă prestatii bune în amicalele cu Elvetia si Austria. "Tricolorii" n-au mai jucat cu elvetienii de 18 ani, de la acel 1-4 la CM SUA 1994. Ei vor încerca mâine să facă un meci bun si să obtină un rezultat de egalitate, pentru a confirma ultimele rezultate (3-1 cu Grecia, 4-0 cu Turkmenistan si 1-1 cu Uruguay) si pentru a da o sperantă suporterilor, care au fost foarte dezamăgiti după ratările de la CM 2010 si CE 2012.

Golurile saptamanii - mai 2012 (IV)

marți, 29 mai 2012 |

Golurile saptamanii - mai 2012 (IV)

Golurile saptamanii - mai 2012 (III)

|

Golurile saptamanii - mai 2012 (III)

Golurile saptamanii - mai 2012 (II)

|

Golurile saptamanii - mai 2012 (II)

Rezumat meci Froch vs Bute - Lucian Bute a pierdut

duminică, 27 mai 2012 |

Lucian Bute nu a mai reuşit să-şi apere titlul mondial IBF, fiind făcut KO în runda a cincea.

Froch l-a nimicit pe Bute aseară, la Nottingham. Englezul, aflat la al 26-lea meci în Anglia, după ce cîştigase precedentele 25 de dispute, l-a terminat repede pe campionul mondial IBF.

Englezul şi-a arătat determinarea din start, a atacat continuu şi pînă la urmă i-a luat centura românului, una pe care Bute şi-a apărat-o de nouă ori.

Postări populare