Rezumat video Ceahlaul - CFR Cluj 0-2 Etapa 28

sâmbătă, 28 aprilie 2012 |

Echipele de start:

Ceahlaul: Jovici - Dumitraş, Ichim, Cazan, Ţepeş - Monroy, Achim - Onciu, Stana, Golubovici - M. Constantinescu
Rezerve: Villadsen, Forminte, Bădescu, Drugă, Popa, Viţelaru, Muscalu
Antrenor: Costel Enache

CFR Cluj: Beto - Lionn, Cadu, Maftei, Camora - Peralta, B. Sare - Sougou, Hora, Vranjes - Ronny
Rezerve: Stăncioiu, Nicoară, Bastos, Rui Pedro, Godemeche, Panin, Nuno Diogo
Antrenor: Ioan Andone

Rezumat video FC Vaslui - Astra 2-1 Etapa 28

|

Echipele de start:

FC Vaslui: Borjan – Milanov, Papp, M. Constantin, Paito – Anderson, N’Doye – Adailton (26 N. Stanciu), Wesley, L. Sînmărtean – Temwanjera
Rezerve: C. Straton, Bello, Hugo Luz, Gladstone, Buhăescu, Farkaş

Astra: S. Lung jr. – Bărboianu, V. Găman, Oprsal, J. Morais – Amorim, Takayuki, Fl. Pătraşcu, Al. Stan – Spadacio – Fatai
Rezerve: C. Grigore, Ricardo dos Santos, Ologu, Budescu, Laionel, B. Rusu, B. Pătraşcu

Rezumat video U Cluj - Pandurii 0-1 Etapa 28

|

Echipele de start:

U. Cluj: Bornescu – D. Popa, Pele, Szukala, Mendy – Cristescu (69 Boştină), Hoban (57 Abrudan), Păcurar – Cojocnean, Tony (75 Drăghici), Grozav.
Antrenor: Claudiu Niculescu
Rezerve: Boşneag, Neag,  Dauksas, Morar

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Cardoso, I. Rada (74 Batin), Al. Vlad – Nistor, Pintilii, Voiculeţ – Maxim (54 C. Cristea), Lemnaru, Ibeh (44 Al. Grigoraș).
Antrenor: Petre Grigoraş
Rezerve: Lazar, Tătaru, Ad. Rusu, Ad. Neagu

Rezumat video Sportul Studentesc - Gaz Metan 1-2 Etapa 28

|

Echipele de start:

Sportul Studentesc: C.Lung - Ghinga, Cioranu, Patriche, Beţa - St.Stancu, A.Lungu, Novac, Nistor - Ferfelea, Dobre
Rezerve: Ormenişan, D.Lung, S.Ciobanu, Curelea, Cr.Ciubotariu

Gaz Metan: Buchta - Zaharia, Fl.Lazăr, Muth, Ciucă - Munteanu, Todea, Issa Ba, Cr.Petre - Roman, Vitinho
Rezerve: Bozeşan, C.Gheorghe, Hlinca, Breeveld, R.Avram, Bawab, Gurincu

SAMBATA 28.04.2012: Ceahlaul - CFR Cluj LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

|

Ceahlaul Piatra-Neamt a rezistat fără a primi gol doar o repriză în Stefan cel Mare, dar la reluare a primt trei goluri în 13 minute, iar reusitele lor din final n-au mai contat. Prin acest esec, moldovenii au rămas cu 33p în clasament, fiind la doar patru puncte de primul loc retrogradabil. Va urma un meci greu cu CFR Cluj, pe care e posibil să nu-l câstige, fapt care i-ar apropia de locurile 15-18. Pentru echipa lui Enache ar fi bun si un rezultat de egalitate cu CFR, dar cu conditia ca în următoarele două etape să reusească victorii cu Vointa si Mioveni. "Galben-negrii" nu i-au bătut niciodată în Liga 1 pe "alb-visinii" si speră să spargă mâine gheaţa, mai ales că o victorie ar însemna practic mentinerea în Liga 1.

După 0-5 acasă cu Rapid, echipa CFR Cluj a trăit o noua umilintă si mai mare, pierzând cu 2-4 în fata Concordiei Chiajna. Acest rezultat rusinos a făcut ca CFR să piardă locul întâi în clasament în favoarea lui Dinamo, dar a rămas în continuare în lupta pentru titlu, ambele având acelasi număr de puncte. Din spate vin puternic Rapid, Vaslui si Steaua, astfel că "feroviarii" sunt în pericol să piardă si locul doi. Va urma un meci la Piatra-Neamt, acolo unde CFR-iştii nu au pierdut niciodată si speră să nu o facă nici mâine. Un egal sub Pierticica nu i-ar ajuta cu nimic pe ardeleni, care vor trebui să se trezească rapid si să câstige acest meci, altfel vor rata toate obiectivele din acest sezon.

SAMBATA 28.04.2012: FC Vaslui - Astra LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

|

FC Vaslui a dat lovitura în Ghencea, reusind să câstige pentru prima dată în fata Stelei pe terenul acesteia. Acest succes coroborat cu esecul CFR-ului cu Chiajna, a făcut ca echipa lui Augusto Inácio să între serios în lupta pentru câstigarea campionatului. Cu şapte etape înainte de finalul sezonului, "galben-verzii" sunt la trei puncte de Dinamo si CFR. Va urma o partidă destul de grea acasă cu Astra Ploiesti, echipă care a renăscut sub comanda antrenorului Rednic. În tur, prahovenii s-au impus la limită pe final de meci cu 1-0, în urmă gafei campionatului făcută de Černiauskas. Obiectivul Vasluiului în meciul cu Astra este clar, victoria, orice alt rezultat îndepartându-i de titlu.

Astra Ploiesti a reusit după sase meciuri fără victorie cu Otelul să o bată în sfârsit, câstigând în etapa a 27-a cu scorul de 3-1. Această victorie face ca echipa lui Rednic să mai spere si ea la locul 6, maximum ce mai poate obţine în acest sezon. Obiectivul Astrei în meciul de mâine de pe "Municipalul" vasluian este de a câstiga, pentru a confirma forma bună din ultimele etape.

SAMBATA 28.04.2012: U Cluj - Pandurii LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 17:00

|

Desi a jucat aproape o repriză cu un om mai putin si era condusă cu 1-0, echipa U Cluj a reusit un rezultat de egalitate la Brasov, scor 1-1. Echipa lui Niculescu a egalat-o în clasament pe Otelul Galati, ajungând pe un loc 6 care îi mai dă speranţe la un loc de Europa League. Pentru "sepcile rosii" va fi foarte important să câstige meciul de pe teren propriu cu Pandurii, altfel şansele de a mai reveni în lupta pentru cupele europene devin nule.

Pandurii continuă să aibă evolutii slabe în deplasare, fiind învinsă si la Medias de Gaz Metan, cu scorul de 3-2. Astfel, echipa lui Grigoraş nu a reusit să profite de esecul Otelului la Ploiesti cu Astra si de egalul lui U Cluj la Brasov, dar păstrează în continuare sanse la locul şase în clasament. Va urma un meci pe "Cluj Arena" cu U Cluj, în care gorjenii sunt obligati să nu piardă, pentru că altfel ar mai avea sanse mici de a mai ajunge din urmă pe "sepcile rosii".

SAMBATA 28.04.2012: Sportul Studentesc - Gaz Metan LIVE pe DolceSport incepand cu ora 15:00

|

Sportul Studentesc a jucat la Targu-Mures mult mai bine decât în partidele precedente, dar n-a reusit să câstige nici măcar un punct în fata FCM-ului. Meciul de astazi cu Gaz Metan Mediaş este o ultima sansă pentru jucătorii lui Isăilă de a mai reveni în lupta pentru mentinerea în prima Liga 1. Chiar dacă ar câstiga în fata "gazistilor", echipa din Regie ar rămâne pe un loc retrogradant, fiind la cinci puncte de ocupanta locului 14. Pentru Sportul este un meci de "totul sau nimic", în care dacă nu vor reusi să ia cele trei puncte pot să-si ia la revedere de la Liga 1.

Gaz Metan a câstigat cu scorul de 3-2 meciul de la Mediaş cu Pandurii, obtinând astfel prima victorie pe teren propriu în Liga 1 din acest an. Echipa lui Pustai este la doar două puncte de ocupantă locului 15, astfel că va trebui să forteze victoria în Regie, mai ales că va avea un final de sezon interesant, urmând a avea trei meciuri grele cu echipe din partea superioară a clasamentului si apoi alte trei în care va întâlni doar contracandidate la retrogradare. Un punct câstigat pe terenul Sportului n-ar fi chiar rău, dar dacă ar reusi să ia trei, s-ar îndepărta un pic de zona fierbinte si mai ales ar condamna-o definitiv pe aceasta la retrogradare.

Golurile saptamanii - aprilie 2012 (IV)

|

Golurile saptamanii - aprilie 2012 (IV)

Rezumat video FC Brasov - Dinamo 2-0 Etapa 28

vineri, 27 aprilie 2012 |

Echipele de start:

FC Brasov: Felgueiras - Velayos, L. Munteanu, Majernik, Cr. Ionescu - Viveiros, Mateiu, Dias, Enceanu - Hadnagy, Ilijoski
Rezerve: Godinho, Ciupe, Distefano, M. Alonso, Stîngă, R. Machado, Moutinho

Dinamo: Bălgrădean - Scarlatache, Luchin, Dr. Grigore, Pulhac - L.Rus, Tameş, D. Kone, Curtean - Dănciulescu, Alexe
Rezerve: Naumovski, C. Matei, Platini, Bucşă, Strătilă, Ţucudean, Muşat

Rezumat video Concordia Chiajna - Vointa Sibiu 2-0 Etapa 28

|

Echipele de start:

Concordia Chiajna: Niţă -  Krumov, Mamele, D. Bratu, Guilherme -- Ad. Popa, L. Filip, R. Iancu,  I. Iordache - V. Dinu, Rocha
Rezerve: Baruch, Ad. Popa II, Silviu Pană, V. Munteanu, V. Iacob, Mihalcea, Paulinho
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Vointa Sibiu: Miron - Tînc, Cr. Apostol, N. Grigore II - Maghici, Beza, Dîlbea, Postolache - Tătar, Zăgrean, Cigan
Rezerve: Dănălache, C. Lungu, Antohi, Lukanovici, Bunea, C. Străuţ, Neguţ
Antrenor: Alexandru Pelici

VINERI 27.04.2012: FC Brasov - Dinamo LIVE pe Antena 1 incepand cu ora 20:20

|

FC Brasov n-a reusit pe teren propriu să câstige în fata lui U Cluj cu care a terminat la egalitate, scor 1-1. Astfel, Ionut Badea a ratat sansa de a debuta ca antrenor cu o victorie, dar ce e mai grav e faptul că echipa sa a ajuns la un singur punct de retrogradare. În plus, viitorul adversar al "stegarilor" va fi noul lider al Ligii 1, Dinamo, astfel că misiunea de a se îndepărta de locul 15 devine din ce în ce mai grea, mai ales că vor juca în etapa următoare la Cluj cu CFR. Obiectivul Brasovului în meciul cu Dinamo este în primul rând să nu piardă, un punct fiind mai bun decât nimic.

După o primă repriză slabă, Dinamo a reusit la reluare să înscrie de trei ori în poarta Ceahlaului, câstigând trei puncte importante. A fost o etapă excelentă pentru "câinii rosii" pentru că CFR a pierdut pe teren propriu cu 4-2 în fata Concordiei, astfel că au revenit pe primul loc în clasament. Atât Dinamo cât si CFR au câte 52 de puncte, dar echipa lui Bonetti are un mare avantaj fată de "feroviari", victoria din tur si faptul că peste două etape vor juca cu acestia pe teren propriu. Nici un egal la Brasov nu ar fi un rezultat rău, dar Dinamo va trebui să abordeze acest meci doar la victorie, altfel riscă să se îndepărteze din nou la trei puncte de CFR sau să fie ajunsă/întrecută de Rapid, Vaslui, Steaua în clasament.

VINERI 27.04.2012: Concordia Chiajna - Vointa Sibiu LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 18:00

|

Concordia Chiajna a reusit surpriza etapei a 27-a, câstigând pe terenul liderului CFR cu un incredibil scor de 4-2. Echipa lui Reghecampf a urcat pentru prima dată de când a promovat în Liga 1 deasupra liniei retrogradării si are o ocazie mare de a se îndepărta definitiv de locurile 15-18. Ilfovenii vor juca, pe teren propriu, cu Vointa Sibiu, o contracandidată la retrogradare, iar în cazul unei victorii s-ar îndepărta de aceasta la patru puncte. Obiectivul Concordiei este de a le câstiga acest meci pentru a se indeparta de zona fiebinte a clasamentului.

Vointa Sibiu si-a dorit mult o revansă în fata Petrolului Ploiesti, dar nu a reusit decât un egal, desi a condus cu 1-0. Prin această remiză, "verzii" au coborât sub linia retrogradării, dar pentru a reusi să iasă cât mai repede vor trebui să evolueze în următoarele trei meciuri la capacitate maximă. Se poate spune că în partidele cu Concordia, Ceahlaul si Brasov se va decide dacă ardelenii vor continua în Liga 1 sau vor retrograda. Partida de la Chiajna este extrem de importantă pentru sibieni, pentru că, în cazul în care ar pierde, s-ar îndepărta la patru puncte de Concordia.

Program si televizari Etapa 29 Liga 1

|

Program si televizari Etapa 29 Liga 1

MARTI, 01.05.2012

CS VOINTA SIBIU – FC CEAHLAUL P.NEAMT - ora 17.00 - DIGI SPORT
CS PANDURII TG. JIU – FC SPORTUL STUDENT. - ora 19.00 DIGI SPORT
FC CFR 1907 CLUJ – FC BRASOV - ora 21.30 - DIGI SPORT

MIERCURI, 02.05.2012

FCM TG. MURES – SC VASLUI - ora 18.00 - DIGI SPORT
FC ASTRA – FC RAPID - ora 20.00 - GSP/ANTENA 1
FC DINAMO 1948 – FC “U” CLUJ - ora 21.45 - DIGI TV

JOI, 03.05.2012

CS MIOVENI – CS CONCORDIA CHIAJNA - ora 19.00 - DIGI SPORT
FC STEAUA – FC PETROLUL - ora 19.30 - DOLCE TV
CS GAZ METAN MEDIAS – FC OTELUL GALATI - ora 21.30 - DIGI SPORT

Rezumat video Athletic Bilbao - Sporting 3-1

joi, 26 aprilie 2012 |

Atletico si Bilbao îşi vor disputa trofeul Europa League pe Naţional Arena!

Echipele de start:

Athletic Bilbao: Iraizoz - Iraola, Javi Martinez, Amorebieta, Aurtenetxe - Ander Herrera, Iturraspe, Muniain - Susaeta, Llorente, Ibai Gomez

Sporting: Rui Patricio - Joao Pereira, Polga, Xandao, Insua - Andre Martins, Schaars, M. Fernandez - Pereirinha, Van Wolfswinkel, Capel

Rezumat video Valencia - Atletico Madrid 0-1

|

Atletico si Bilbao îşi vor disputa trofeul Europa League pe Naţional Arena!

Echipele de start:

Valencia: Diego Alves - Barragan, Rami, Ricardo Costa, Jordi Alba - Albelda, Parejo - Feghouli, Jonas, Canales - Soldado

Atletico Madrid: Courtois - Juanfran, Godin, Miranda, Filipe Luis - Mario Suarez, Tiago - Arda Turan, Adrian, Diego - Falcao

Meciuri astazi 26.04.2012 in Europa League

|

Meciuri astazi 26.04.2012 in Europa League:

Athletic Bilbao - Sporting LIVE pe Sport.ro incepand cu ora 22:00 - Rezumat video Athletic Bilbao - Sporting 3-1 - (Rezumat video Sporting - Athletic Bilbao 2-1)
- Valencia - Atletico Madrid LIVE pe voyo.ro incepand cu ora 22:00  - Rezumat video Valencia - Atletico Madrid 0-1 (Rezumat video Atletico Madrid - Valencia 4-2)

Rezumat video Real Madrid - Bayern 2-1

|

După 2-1 pentru Real Madrid în timpul regulamentar şi 3-3 la general, partida a intrat în prelungiri, unde Bayern a castigat cu 1-3 dupa penalty

Chelsea - Bayern va fi finala din Champion League de pe 19 mai.

Echipele de start:

Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo - Khedira, Xabi Alonso - Di Maria, Ozil, C. Ronaldo - Benzema

Bayern: Neuer - Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Robben, Kroos, Ribery - Gomez

Rezumat video Cesena - Juventus 0-1

miercuri, 25 aprilie 2012 |

Juventus a castigat, scor 0-1, meciul din deplasarea de la CesenaJuventus isi pastreaza astfel avantajul de trei puncte in fruntea clasamentului Seriei A.

Rezumat video AC Milan - Genoa 1-0

|

AC Milan a castigat, scor 1-0, meciul de pe teren propriu cu GenoaIbrahimovic a inscris singurul gol al partidei dupa o verticalizare foarte buna a lui Pirlo.

Rezumat video Lecce - Napoli 0-2

|

Napoli a castigat cu scorul de 0-2, meciul din deplasarea de la Lecce.

Rezumat video Udinese - Inter 1-3

|

Inter a castigat cu scorul de 1-3, meciul din deplasarea de la Udinese.

Rezumat video AS Roma - Fiorentina 1-2

|

Fiorentina a castigat, scor 1-2, meciul din deplasare cu AS Roma.

Rezumat video Novara - Lazio 2-1

|

Lazio a pierdut, scor 2-1, meciul din deplasarea de la Novara. Dupa acest meci Novara işi păstrează şanse teoretice de salvare de la retrogradare.

Rezumat video Barcelona - Chelsea 2-2

|

Chelsea a remizat pe terenul Barcelonei, scor 2-2 si merge mai departe, cu 3-2 la general, in finala Champions League.

Echipele de start:

Barcelona: Valdés, Piqué, Puyol, Fàbregas, Xavi, Iniesta, Mascherano, Busquets, Alexis Sánchez, Messi, Cuenca
Rezerve: Pinto, Alves, Thiago Alcántara, Keita, Adriano, Pedro Rodríguez, Tello

Chelsea: Čech, Ivanović, Cole, Cahill, Terry, Ramires, Lampard, Mikel, Meireles, Mata, Drogba
Rezerve: Turnbull, Bosingwa, Essien, Malouda, Torres, Kalou, Sturridge

Meci astazi 25.04.2012 in Champion League: Real Madrid - Bayern

|

Euforia victoriei împotrvia celor de la Barcelona a trecut şi Madridul se mobilizează general pentru meciul cu Bayern din semifinala Champion League.
Un meci cât o finală pare să fie deviza celor de la Real care nu concep să nu ajungă în ultimul act al competiţiei, unde îi va aştepta londonezii de la Chelsea.

VIDEO: Dumitru Dragomir este mandru de LIga 1

marți, 24 aprilie 2012 |

VIDEO: Dumitru Dragomir este mandru de LIga 1

Preşedintele Ligii Profesionistă de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat: "Avem un campionat trăsnet! Rapid are un avantaj cu Steaua, Răzvan Lucescu".

Pret bilete Rapid - Steaua

|

Pret bilete Rapid - Steaua:

- peluza a II-a - 15 lei;
- tribuna a II-a - 25 lei
- tribuna I - 35 lei.
Casele de bilete de la stadionul Giuleşti, stadion care are 10.500 de locuri, sînt deschise zilnic, între orele 09.00-18.00, iar sîmbăta între orele 09.00-15.00.

Clasament Liga 1 dupa Etapa 27

|

Clasament Liga 1 dupa Etapa 27

Echipa Pct. Gol J
1 Dinamo 52 45-23 27
2 CFR 52 48-27 27
3 Rapid 51 44-23 27
4 Vaslui 49 43-24 27
5 Steaua 49 35-20 27
6 U Cluj 42 38-26 27
7 Otelul 42 27-24 27
8 Pandurii 39 39-30 27
9 Astra 38 31-27 27
10 Ceahlaul 33 26-36 27
11 Medias 31 33-41 27
12 FC Brasov 30 26-29 27
13 Targu Mures 30 24-32 27
14 Chiajna 30 28-46 27
15 Vointa 29 18-31 27
16 Petrolul 27 29-36 27
17 Sportul 25 27-46 27
18 CS Mioveni 12 16-56 27

Program si televizari Etapa 28 Liga 1

|

Program si televizari Etapa 28 Liga 1

VINERI, 27.04.2012

CS CONCORDIA CHIAJNA – CS VOINTA SIBIU - ora 18.00 - DIGI SPORT
FC BRASOV – FC DINAMO 1948 - ora 20.20 GSP/ANTENA 1

SAMBATA, 28.04.2012

FC SPORTUL STUDENTESC – CS GAZ METAN - ora 15.00 - DOLCE
FC “U” CLUJ – CS PANDURII TG.JIU - ora 17.00 - DIGI SPORT
SC VASLUI – FC ASTRA - ora 19.00 - DIGI SPORT
FC CEAHLAUL P. NEAMT – FC CFR 1907 CLUJ - ora 21.30 - DIGI SPORT

DUMINICA, 29.04.2012

FC OTELUL GALATI – FCM TG. MURES - ora 18.30 - DIGI SPORT
FC RAPID – FC STEAUA - ora 21.30 - DIGI SPORT

LUNI, 30.04.2012

FC PETROLUL – CS MIOVENI - ora 19.00 - DIGI SPORT

Meci astazi in Champions League: Barcelona - Chelsea

|

Invinsi de Real Madrid in El Clasico si cu sanse infime la titlu in Primera Division, FC Barcelona ameninta ca se va razbuna pe englezii de la Chelsea Londra, in Champions League.

FC Barcelona a pierdut cu 0-1 meciul tur disputat cu Chelsea Londra, pe Stamford Bridge, in prima mansa a semifinalelor Champions League. (rezumat video Chelsea - Barcelona 1-0).

Rezumat video FCM Tg. Mures - Sportul 2-1 Etapa 27

luni, 23 aprilie 2012 |

Echipe de start:

FCM Tg. Mures: Albuţ - E. Nicu, Cordoş, D. Matei, Sepsi, Szilagy - Firţulescu, Ilyes, Fl. Dan, Astafei - Ljubojevici
Rezerve: Balauru, Ghionea, Kiriţă, Bumba, Vagner, Apostu, Sg. Buş
Antrenor: Ovidiu Sabău

Sportul: C. Lungu - S. Stancu , Patriche, Cioranu, Beţa - V. Lazăr, Novac, Ghinga, Ferfelea - A. Nistor, L. Dobre
Rezerve: Ormenişan, Curelea, S. Ciobanu, Ciubotariu
Antrenor: Daniel Isăilă

Rezumat video Gaz Metan Medias - Pandurii 2-3 Etapa 27

|

Echipele de start:

Gaz Metan Medias: Pleşca - Frăsinescu, Fl. Lazăr, Markovici, Vukadinovici - Cr. Todea, Issa Ba - R. Avram, Bawab, C. Petre - Vitinho
Rezerve: Buchta, Al. Muntean, Bozeşan, R. Zaharia, D. Roma, Breeveld, Muth
Antrenor: Cristi Pustai

Pandurii: Mingote - Unguruşan, Viera, I. Rada II, Al. Vlad - Cl. Voiculeţ, Pintilii, D. Nistor - Al. Maxim, Lemnaru, Ibeh
Rezerve: Lazar, Cardoso, C. Cristea, Al. Grigoraş, Avramescu, Tătaru, Batin
Antrenor: Petre Grigoraş

Rezumat video FC Brasov - U Cluj 1-1 Etapa 27

|

Echipele de start:

FC Brasov: Felgueiras - Velayos, Majernik, L. Munteanu, Cr. Ionescu - Viveiros, Dias, Mateiu, Buga - Moutinho Hagnagy.
Rezerve: Godinho, Ciupe, R. Machado, Fl. Stîngă, Enceanu, Udoji, Mauro Alonso
Antrenor: I. Badea

U Cluj: Bornescu - D. Popa, Galamaz, Szukala, Mendy - Hoban, M. Cristescu, Boştină - Cojocnean, Grozav, Tony
Rezerve: Boşneag, Abrudan, Pele, Dauksa, Drăghici, Buşcă, Ad. Cristea
Antrenor: Cl. Niculescu

LUNI 23.04.2012: Gaz Metan Medias - Pandurii LIVE pe DolceSport incepand cu ora 19:00

|

Gaz Metan Medias n-a mai reusit pe "Cluj Arena" evolutia bună pe care a avut-o în partida precedentă din Cupă cu Dinamo, fiind învinsă clar de U Cluj cu scorul de 3-0. Acest esec îi mentine în continuare pe medieşeni aproape de retrogradare, întrucât au doar un singur punct avans fată de ocupanta locului 15. Vor urma două meciuri foarte importante pentru "gazisti", cu Pandurii, iar în etapa următoare cu Sportul, în care acestia sunt obligati să câstige toate punctele.

Pandurii a trecut cu bine peste esecul de 0-2 de la Ploiesti, reusind o victorie cu acelasi scor în fata lui FCM Tg. Mures. Acest succes, coroborat cu înfrângerile Otelului în meciurile cu Steaua si Astra, face că echipa gorjeană să reintre serios în luptă pentru ultimul loc de Europa League. Locul 6 este vizat în acest moment de Otelul, U Cluj, Pandurii si Astra, urmând a fi o luptă teribilă între acestea pentru a termină sezonul pe acest loc.

LUNI 23.04.2012: FC Brasov - U Cluj LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

|

FC Brasov a pierdut cu 1-0 meciul sustinut la Piatra-Neamt cu Ceahlăul, fapt care a dus la înlocuirea antrenorului Marius Șumudică cu Ionut Badea.  "Stegarii" sunt la doar două puncte de linia retrogradării si au nevoie de ca de aer de victorie în meciul de mâine cu "sepcile rosii", mai ales că următorii adversari vor fi Dinamo si CFR. În plus si antrenorul Badea îsi doreste enorm un succes, pentru a debuta cu dreptul la noua să echipă, dar mai ales pentru a-i demonstra lui Florian Walter că a gresit când l-a fortat să plece de la U Cluj, în urmă cu sase etape.

U Cluj a avut o evolutie foarte bună în meciul de pe "Cluj Arena" cu Gaz Metan Medias, pe care l-a câstigat clar cu scorul de 3-0. Astfel, echipa lui Niculescu e tot mai aproape de Europa League, mai ales că Otelul a pierdut meciurile cu Steaua si Astra. Dacă "sepcile rosii" vor câstiga sub Tâmpa, ar acumula 44p, cu două mai mult decât "otelarii" si ar face un pas mare spre îndeplinirea obiectivului. În plus, următorul adversar al "studentilor" va fi Pandurii, astfel că prin două victorii consecutive acestia si-ar putea consolida locul 6.

LUNI 23.04.2012: FCM Tg.Mures - Sportul LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

|

FCM Tg. Mures a pierdut partida sustinută la Targu-Jiu cu scorul de 2-0. Acest esec l-a înfuriat teribil pe Neluţu Sabău care si-a acuzat jucătorii că au fost mai mult cu gândul la sărbătorile pascale decât la meci. Chiar dacă n-a luat niciun punct în Oltenia, echipa FCM Tg. Mures a rămas deasupra linie retrogradării, dar este la egalitate de puncte cu ocupanta locului 15. Astfel, meciul cu Sportul Studentesc va trebui neapărat câstigat pentru că ar lua trei puncte uriase si mai ales, ar condamnă-o pe aceasta definitiv la retrogradare, alături de Mioveni.

Sportul Studentesc a făcut cel mai slab meci din acest an, fiind învinsă în Regie cu scorul de 4-0 de Astra Ploiesti. Prin acest nou esec, "studentii" par a se fi îndepărtat de locul 14, dar mai au două sanse de a continua luptă pentru evitarea retrogradării. Ei vor juca cu FCM si Gaz în următoarele două etape, echipe cu care se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării si au posibilitatea să se redreseze în clasament. Obiectivul Sportului în meciul de la Târgu-Mures este de a nu pierde, pentru că un eventual esec i-ar da sanse minime de a mai reusi să se mentină în prima ligă.

Rezumat video Dinamo - Ceahlaul 3-2 Etapa 27

duminică, 22 aprilie 2012 |

Echipele de start:

Dinamo: Bălgrădean - Luchin, D. Grigore, Moţi, Scarlatache - L. Rus, D. Kone, Curtean - Dănciulescu - M. Niculae, Alexe
Rezerve: Naumovski, Platini, Bucşă, Tameş, Strătilă, Ţucudean, Muşat

Ceahlaul: Jovici - Dumitraş, Ichim, L. Cazan, Ţepeş - Al. Achim, Monroy - Muscalu, Golubovici, Stana - M. Constantinescu
Rezerve: Villadsen, Drugă, V. Popa, Bădescu, Onciu, Forminte, Viţelaru

Rezumat video Liverpool - West Brom 0-1

|

Când toată lumea se aştepta la spectacol, Liverpool a fost învinsă pe teren propriu de West Brom, după golul marchat de Peter Odemwingie în minutul 75.

Rezumat video Wolves - Manchester City 0-2

|

Manchester City a castigat, scor 0-2, in deplasarea de la Wolves si mai are sperante la titlu.

Rezumat video CFR Cluj - Concordia Chiajna 2-4 Etapa 27

|

Echipele de start:

CFR Cluj: Beto - Maftei, Cadu, Piccolo, Nicoară - G. Mureşan, Peralta - Sougou, Vranjes, Bastos - Ronny
Rezerve: Stăncioiu, Sare, De Zerbi, Panin, Hora, Nuno Diogo, L. Ganea
Antrenor: Ioan Andone

Concordia Chiajna: Niţă - Krumov, Mamele, D. Bratu, Guilherme - Ad. Popa, Muzac, I. Filip, I. Iordache - Rocha, Alex
Rezerve: Baruch, Viorel Dinu, R. Iancu, Adrian Popa II, Victoraş Iacob, Silviu Pană, Vlad Munteanu
Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Rezumat video Vointa Sibiu - Petrolul 1-1 Etapa 27

|

Echipele de start:

Vointa Sibiu: Dănălache - Forika, Cr. Apostol, N. Grigore ll - Maghici, Beza, Dîlbea, Tătar - R. Miclea, Zăgrean, I. Popa. Antr. A. Pelici

Petrolul: Hamutovski - Străuţ, Melinte, Bikana, Ben Djemia - Mustivar, Osiako, Boudjemaa - Opriţa, Hamza, Zerka. Antr. G. Mulţescu

Rezumat video Cesena - Palermo 2-2

|

Cesena reuseste un rezultat de egalitate, scor 2-2, in meciul de pe teren propriu cu Palermo.

Rezumat video AC Milan - Bologna 1-1

|

Bologna dupa ce a condus mai bine de 80 de minute, a terminat la egalitate, scor 1-1, in deplasarea in fata celor de la AC Milan.

Rezumat video Lazio - Lecce 1-1

|

Lazio a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul de pe teren propriu cu Lecce.

Rezumat video Manchester United - Everton 4-4

|

Manchester United a terminat la egalitate, scor 4-4, meciul de pe teren propriu cu Everton.

Rezumat video Fiorentina - Inter 0-0

|

Fiorentina a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul de pe teren propriu cu Inter.

Rezumat video Real Sociedad - Villarreal 1-1

|

Real Sociedad a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul de pe teren propriu cu Villarreal.

Rezumat video Catania - Atalanta 2-0

|

Catania a castigat, scor 2-0, meciul de pe teren propriu cu Atalanta.

Rezumat video Napoli - Novara 2-0

|

Scor 2-0 şi Napoli ocupă locul 5 în clasamentul Seriei A, în timp ce Novara, ca şi retrogradată, ocupă penultima poziţie din clasament.

Rezumat video Sevilla - Levante 1-1

|

Sevilla a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul de pe teren prorpiu cu Levante.

DUMINICA 22.04.2012: Dinamo - Ceahlaul LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:30

|

Dinamo n-a impresionat în meciul disputat la Chiajna cu Concordia, dar a reusit o victorie importantă, care i-a adus după mult timp trei puncte. Echipa lui Bonetti a beneficiat si de faptul că liderul CFR a remizat cu Petrolul, astfel că s-a apropiat la trei puncte de aceasta. Dacă vor câstiga cele opt meciuri rămase, "câinii rosii" ar deveni matematic campioni, pentru că au deja o victorie în fata CFR-ului, obtinută în tur la Cluj. Pentru dinamovisti vor urma trei meciuri mai abordabile, cu Ceahlăul, apoi cu Brasov si "U" Cluj, în care si-au propus să ia maximum de puncte.

În cele două meciuri consecutive de pe teren propriu, Ceahlăul a reusit să câstige patru puncte si să se îndepărteze de zona retrogradării. Cu opt etape înainte de final, "galben-negrii" au un avans de şase puncte fată de linia retrogradării, dar în niciun caz nu se pot consideră încă salvati. Trupa lui Enache va întâlni în următoarele două etape echipele clasate pe locurile 1 si 2 în Liga 1, astfel că n-ar fi exclus să nu câstige niciun punct. Ar fi foarte important pentru nemteni să reusească măcar un punct din "dubla" cu Dinamo si CFR, altfel riscă să fie ajunsă de contracandidatele la retrogradare.

Postări populare