LUNI 11.06.2012: Ucraina - Suedia LIVE pe TVR1 incepand cu ora 21:45

luni, 11 iunie 2012 |

Ucraina va disputa, primul sau meci la Euro 2012, la Kiev, impotriva Suediei, in Grupa D.

Ucraina participa pentru prima data la un turneu final al Campionatului European. Ucraina a fost prezenat pana acum la Cupa Mondiala din 2006, unde a ajuns pana in sferturile de finala, faza in care a fost invinsa de Italia cu scorul de 3-0.

Selectionata lui Oleg Blohin nu detine un bilant stralucit in meciurile de acasa - chiar daca a castigat ultimele trei partide, a inregistrat 4 esecuri in ultimele 8 meciuri. De asemenea, Ucraina a pierdut ultimul sau meci oficial, 0-1 cu Grecia, la Donetk, in noiembrie 2009, in cadrul preliminariilor pentru CM 2010.

Suedia a castigat ultimele patru meciuri amicale si s-a calificat la turneul final dupa 8 victorii in cele 10 meciuri din preliminarii. Suedia a ajuns o singura data in semifinalele competitiei, la editia din 1992, pe care a gazduit-o. De atunci, nordicii s-au calificat la trei turnee finale si au invins in doua din cele 10 meciuri jucate.

Echipele probabile Ucraina - Suedia:

Echipa probabila a Ucrainei: Piatov – Gusev, Haceridi, Rakitki, Mihalik – Konoplianka, Timosciuk, Nazarenko, Iarmolenko – Devic, Voronin.
Selectioner: Oleg Blohin.

Echipa probabila a Suediei: Isaksson – Lustig, Mellberg, Granqvist, Martin Olsson – Sebastian Larsson, Anders Svensson, Kaellstroem, Elm – Ibrahimovic, Toivonen.
Selectioner: Erik Hamren

Meciul Ucraina - Suedia este LIVE pe TVR1 incepand cu ora 21:45

Rezumat video Ucraina - Suedia 2-1 - Euro 2012

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare