Declaratie Gigi Becali dupa Steaua - Dinamo 3-1

duminică, 4 noiembrie 2012 |

Gigi Becali este in culmea fericirii dupa Steaua - Dinamo 3-1 si a declarat

"Au fost 4-5 ocazii clare, diferenta de doua goluri. S-au bagat in poarta. Fotbalul nu poate fi pacalit. Il pacalesti odata, dar era posaibil sa ratam si sa se termine asa. Dar nu poti la infinit, daca nu dai gol nu castigi. S-a jucat numai la o poarta. Au dat gol pe greseala lui Tanase. Am avut 2 lovituri de la 11 metri, suntem prea puternici.

Diferenta fata de meciul de 3-2 din mai e mare, ei au atacat atunci. Acum s-au baricadat. Rusescu e dat naibii. E jucator! E un paradox, joaca mai bine a doua rerpiza decat prima. Marcheaza goluri si mai proaspat, ma intelept, pe final. Am castigat, suntem fericiti. Dar ii spun lui Tanase, daca nu o sa aiba atitudine o sa imbatraneasca la Steaua. El are tehnica, dar o sa ramana aici pana la batranete daca nu se concentreaza. Locul lui e in stanga terenului, chiar daca a pasat din centru la gol.

Vai de capul lui daca nu dadea pasa aia. Il distrugeam! Ce, te crezi Maradona?! O sa vorbesc cu el. Poate vad si parintii lui sa ii spuna. Si Chipciu, si Chiriches. Sa nu creada el ca daca face mereu asa il mai cumpara aia de la Milan?!"

Declaratie Gigi Becali dupa Steaua - Dinamo 3-1

Rezumat video Steaua - Dinamo 3-1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare