Sambata 02.02.2013: Romania - Polonia LIVE pe Look TV incepand cu ora 21:45

sâmbătă, 2 februarie 2013 |

Sambata 02.02.2013: Romania - Polonia LIVE pe Look TV incepand cu ora 21:45
Sambata 02.02.2013: Romania - Polonia LIVE pe Look TV incepand cu ora 21:45

Romania

Romania va juca primul meci amical din acest an in fata Poloniei, si este transmis LIVE pe Look TV incepand cu ora 21:45. Peste patru zile Romania va juca împotriva Australiei. Meciul amical se va disputa la Malaga, iar Victor Pițurcă le-a permis jucătorilor de la Steaua să rămână în Antalya, în programul de pregătire al echipei de club. La acest meci vor evolua doar jucătorii din Liga 1, plus Alexandru Maxim, proaspăt transferat la Stuttgart, dar jucătorul Pandurilor în momentul convocării. Piţurcă pregăteşte o echipă dominată de jucătorii lui Dinamo şi ai Astrei Giurgiu.

Polonia

La acest joc, selecţionerul Poloniei, Waldemar Fornalik, nu va putea utiliza toţi fotbaliştii pe care ar fi dorit să-i vadă la lucru, partida cu tricolorii disputându-se în afara datelor prevăzute în calendarul internaţional stabilit de FIFA. În aceste condiţii, doar fotbaliştii care evoluează în campionatul Poloniei vor putea fi disponibili pentru jocul cu tricolorii, singura excepţie fiind Piotr Celeban, care joacă în România, la FC Vaslui.
"Meciul cu Romania se va disputa în afara datelor FIFA, aşa că turcii de la Sivasspor nu sunt obligaţi să-l elibereze pe Arkadisuz Piech. Ei doresc ca Arek să se acomodeze cu noua sa echipă", a declarat directorul de comunicare al selecţionatei poloneze, Tomasaz Rzasa.

Meciul Romania - Polonia este LIVE pe Look TV incepand cu ora 21:45

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare