Astra Giurgiu Petrolul Ploiesti LIVE pe Digi Sport 1 25.08.2013

sâmbătă, 24 august 2013 |

Astra Giurgiu Petrolul Ploiesti LIVE pe Digi Sport 1 25.08.2013

Astra Giurgiu Petrolul Ploiesti LIVE pe Digi Sport 1 25.08.2013


Astra Giurgiu

Astra Giurgiu a câştigat al patrulea meci consecutiv în Liga 1, învingând cu scorul de 3-1 pe Pandurii. Până la returul cu Maccabi, \"alb-negrii\" speră să câştige meciul cu fosta concitadină, Petrolul. Echipa lui Isăilă are nevoie de un succes, în special pentru moral şi pentru a rămâne şi la finalul etapei a 6-a pe primul loc în clasament.

Petrolul Ploiesti

Petrolul nu a reuşit decât un 1-1 acasă cu Ceahlăul Piatra-Neamţ, ratând posibilitatea de a urca pe podium. Va urma un meci greu la Giurgiu, în care \"lupii galbeni\" vor încerca să obţină un rezultat pozitiv în faţa liderei Astra. În urmă cu un sezon, Petrolul şi Astra terminau la egalitate, 1-1, atât la Giurgiu, cât şi la Ploieşti. Obiectivul Petrolului este de a câştigă în faţa Astrei, pentru a se reabilita în faţa fanilor după ruşinea din Ţara Galilor.

Meciul dintre Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Astra Giurgiu - Petrolul Ploiesti este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare