Steaua Bucuresti Sageata Navodari LIVE pe Digi Sport 1 14.09.2013

sâmbătă, 14 septembrie 2013 |

Steaua Bucuresti Sageata Navodari LIVE pe Digi Sport 1 14.09.2013

Steaua Bucuresti Sageata Navodari LIVE pe Digi Sport 1 14.09.2013


Steaua Bucuresti

Steaua nu a reuşit decât o remiză la Mediaş, 2-2 cu Gaz Metan, deşi a fost condusă cu 2-0 la pauză. Până la meciul de marţi de la Gelsenkirchen, campionii vor trebui să se concentreze şi la cel cu nou promovata Săgeata Năvodari, pe care trebuie neapărat să-l câştige. Într-un meci pe teren propriu cu Săgeata, echipa din Ghencea nu-şi poate propune decât o victorie la cât mai multe goluri diferenţă, pentru a putea apoi pregăti în linişte întâlnirea cu Schalke 04.

Sageata Navodari

Săgeata Năvodari a obţinut o victorie importantă în meciul cu Viitorul Constanţa, pe care a învins-o cu scorul de 3-1. Ei au 8 puncte şi probabil vor rămâne tot cu atâtea şi după meciul de mâine din Ghencea, pentru că ar avea nevoie de o minune să nu piardă în faţa Stelei. Asta nu înseamnă că Săgeata va veni să facă figuraţie pe terenul campioanei, ci va încerca să limiteze cât mai mult proporţiile scorului.

Meciul dintre Steaua Bucuresti si Sageata Navodari se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Steaua Bucuresti - Sageata Navodari este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare