Declaratii dupa meciul Bosnia - Romania

duminică, 27 martie 2011 |

Multe declaratii, care este un lucru normal, dupa scorul meciului Bosnia - Romania. Sincer nu stiu de ce erau asa de mari aspeptarile ca Romania sa castige.

Romania avea o sansa doar ca Bosnia sa joace mai slab decat noi, lucru care nu s-a intamplat poate si din cauza ca ne-au simtit ca ne temem de ei si dupa ce am marcat ca de FIECARE DATA DOAR NE-AM APARAT!

Florin Călinescu declara pentru GSP TV: "Tot fotbalul nostru e la mişto, cu Lupescu, cu Mircea Sandu, cu Mitică, cu Sorin Oprescu"

Sincer nu inteleg declaratia, a jucat Sandu, Lupescu, Mitica si Oprescu pe teren? Eu cred ca asta ne este valoarea in momentul de fata.

Avem sansa doar sa cream o nationala cum este Otelul in campionat - "O echipa" adica un lot foarte unit care munceste mult pe teren. Dar la nationala nu prea avem genul asta de jucatori, care sa alerge si sa nu fie cu fite.

Dupa parerea mea demisia lui Razvan nu trebuie luata in vedere deoarece orice antrenor ar venii jucatorii raman aceeasi.

Cand o sa avem 30 - 40 de jucatori la cele mai importante echipe din Europa, si o sa fie TITULARI abia atunci o sa se poata pune problema de antrenor. Deocamdata orice antrenor va avea aceeasi baza de selectie.

HAI RAMANIA!

1 comentarii:

Anonim spunea...

HAHAHAH Buna gluma ta ...eu cred ca avem o baza mare de selectie .. daca jucam cu echipa asta de la inceput .. fara florescu si alte nume dastea nemaintalnite pai nu aveam probleme de calificare .. probleme isi facea franta nu noi.. Totul depinde de selectie si depinde de multa inspiratie - Azi razvan a uitat de fosta lui echipa Rapid adica de jucatorii lui care ii convoca deobicei si uite rezultatul : REUSIT AL DRACU!!!!!!!

Trimiteți un comentariu

Postări populare