LUNI 30.07.2012: Concordia Chiajna - Viitorul Constanta LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 18:30

luni, 30 iulie 2012 |

Concordia Chiajna a dat o replică bună Stelei, rezistând o repriza în Ghencea, dar până la urmă a pierdut cu scorul de 1-0, în urma unui gol marcat din off-side. Chiar dacă a mai rămas doar cu trei jucători din vechea gardă, acest lucru nu s-a simțit cel puțin în meciul cu Steaua, echipa ilfoveană arătând ca o echipă solidă. "Vulturii verzi" vor juca următoarele meciuri cu nou promovatele Viitorul Constanta și CS Turnu Severin și vor încerca să câștige cât mai multe puncte, pentru că următorul adversar va fi Dinamo. Ilie Stan & co. au ca obiectiv trei puncte în meciul de astazi cu echipa lui Hagi și cel puțin un punct în etapa următoare la Turnu Severin.

Deși a primit gol în minutul 1 și a fost condusă de două ori, Viitorul Constanta a reușit pe teren neutru, la Galați, un rezultat de egalitate în fața lui FC Brasov. În prima etapă, CS Turnu-Severin, Gloria Bistrița și CSMS Iași au pierdut pe teren propriu cu 1-2, echipa lui Catalin Anghel fiind singura dintre nou promovate care a evitat înfrângerea. Pentru tinerii jucători de la Viitorul va urma o deplasare la Chiajna, acolo unde vor încerca să joace din nou deschis și să lupte pentru câștigarea unui nou punct. Programul dobrogenilor este destul de abordabil în primele etape pentru că abia în etapa a 7-a vor întâlni un adversar de calibru, FC Vaslui, așa că ar fi de dorit să profite de acest lucru și să adune cât mai multe puncte în clasament.

Meciul Concordia Chiajna - Viitorul Constanta este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 18:30

Rezumat video Concordia Chiajna - Viitorul Constanta 1-1 Etapa 2 
Concordia Chiajna - Viitorul Constanta LIVE pe DigiSport 1, Concordia Chiajna - Viitorul Constanta LIVE, Concordia Chiajna - Viitorul Constanta DigiSport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare