SAMBATA 04.08.2012: CS Turnu-Severin - Concordia Chiajna LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

sâmbătă, 4 august 2012 |

CS Turnu-Severin a jucat bine la Brașov, unde a fost la 7 minute distanță de un rezultat de egalitate. Echipa lui Marian Bondrea a avut prestații bune atât cu Dinamo cât și cu Brașov, dar fiind o nou promovată și neavând experiență nu a știut să gestioneze momentele favorabile. Severinenii speră că astazi să aibă mai mult noroc și să obțină primele puncte în Liga 1. Deocamdată programul următoarelor etape este mai accesibil, astfel că oltenii vor încerca să câștige cât mai multe puncte pentru a părăsi subsolul clasamentului. Obiectivul "lupilor dacici" în meciul de mâine cu Concordia Chiajna este de a forță victoria pentru a demonstra că au valoare de Liga 1.

Concordia Chiajna a prins o zi slabă în meciul cu Viitorul Constanța, cu care a terminat la egalitate, scor 1-1. Astfel, echipa lui Ilie Stan a câștigat primul punct din acest nou sezon, dar și-a dezamăgit fanii, care nu se așteptau la un scor egal. "Galben-verzii" își doresc după o înfrângere și un egal să obțină și primul succes, astfel că vor aborda meciul de la Turnu-Severin la victorie, mai ales că aceasta a pierdut până acum toate partidele din prima ligă. Un succes sau un egal cu Severin, coroborat cu o victorie acasă în etapa următoare cu Brașov, ar face că echipa lui Ilie Stan să fie în grafic și să stea mai liniștită înainte de confruntarea cu Dinamo din etapa a 5-a.

Meciul CS Turnu-Severin - Concordia Chiajna este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

Rezumat video CS Turnu-Severin - Concordia Chiajna 0-1 Etapa 3
Echipele probabile CS Turnu-Severin - Concordia Chiajna
CS Turnu-Severin - Concordia Chiajna LIVE pe DigiSport 1, CS Turnu-Severin - Concordia Chiajna LIVE, CS Turnu-Severin - Concordia Chiajna DigiSport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare