SAMBATA 14.07.2012: Dinamo - CFR Cluj LIVE pe ProTV incepand cu ora 21:00

sâmbătă, 14 iulie 2012 |

Campioana CFR Cluj va încerca să câştige Supercupa, pentru a demonstra încă de la primul meci al noului sezon că este cea mai puternică echipă din Liga 1.
Un trofeu câştigat ar aduce în cadrul jucătorilor multă încredere, în vederea meciului din play-off-ul Ligii Campionilor. "Alb-vişinii" au făcut pregătirea de vară în Austria, fără a impresiona în meciurile amicale. CFR Cluj a pierdut câţiva jucători importanţi (Beto, Peralta, De Zerbi, Vranjes), dar au încercat să aducă un plus de valoare prin venirile lui Felgueiras, Ivo Pinto, Sepsi, Vass, Diogo Valente sau Deac şi, cel puţin la prima vedere, lotul este mult mai puternic decât cel din sezonul trecut. "Feroviarii" se simt bine în ultimul timp în meciurile susţinute la Bucureşti cu "câinii roşii", având în ultimele două întâlniri tot atâtea victorii. Acestea au fost obţinute pe stadionul din Ştefan cel Mare, însă Supercupa va avea loc pe "National Arena". Sâmbăta viitoare jucătorii lui Andone vor juca, acasă în Gruia, cu Gaz Metan Mediaş în prima etapă a sezonului 2012-2013, dar cu toţii vor să câştige mâine Supercupa, pentru a o prezenta fanilor.

Dinamo a rămas cu antrenorul Dario Bonetti, care a avut un contract beton şi chiar dacă nu era agreat de jucători, va lucra cu aceştia şi în noul sezon. Până la urmă italianul a câştigat Cupa României şi are ca obiectiv în sezonul 2012-2013 să-i califice pe "câinii roşii" în grupele Europa League şi să câştige campionatul şi Cupa României. În pauza de vară au plecat câţiva jucători nu prea importanţi, cu excepţia lui Moţi, care s-ar putea resimţi în defensivă. La capitolul "veniri" doar Andrei Cristea este un nume important, în rest jucători de mâna a doua sau din Liga 2, tineri, care pot creşte în valoare în sezonul care stă să înceapă. Pe ultima sută de metri se încearcă aducerea a trei jucători Boris Galchev (Bulgaria, ŢSKA Sofia), Edgar Álvarez (Honduras, Palermo) şi Roberto Herrera (Uruguay, Defensor). "Alb-roşii" au făcut pregătirea de vară în Austria, unde au avut nu mai puţin de cinci înfrângeri, fapt care îi pune pe gânduri pe suporteri. Dario Bonetti a spus că nu l-au interesat victoriile, dar cu siguranţă nu poate fi mulţumit că a pierdut cu Grödig, Ludogorets, Mladá sau Neftchi. Ar fi foarte important pentru dinamovişti, care vor debuta vinerea viitoare în sezonul 2012-2013 în deplasare cu CS Turnu-Severin, să înceapă cu o victorie în faţa unei rivale care i-a luat titlul în ediţia precedentă după o victorie în "Groapă".

Meciul Dinamo - CFR Cluj este LIVE pe ProTV incepand cu ora 21:00

Rezumat video CFR Cluj - Dinamo 6-4 dupa penaltiuri

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare