Petrolul - Steaua , live pe DigiSport 1

vineri, 28 septembrie 2012 |

Etapa 10 ne aduce un nou meci de fotbal interesant in Liga 1 , in care Petrolul va primi vizita celor de la Steaua, care spera sa realizeze imposibilul la Ploiesti si sa ia cele 3 puncte. Nimeni in acest tur nu a reusit sa castige pe terenul celor de la Petronul , cel mai aproape fiind Rapidul care a reusit o remiza , scor 0-0 , in etapa 5.

Meciul se anunta unul echilibrat mai ales pentru ca ambele echipe au reusit sa invinga in Cupa Romaniei , marti, Petrolul a invins-o pe Damila Maciuca cu scorul de 2-0 , iar Steaua s-a impus acasa cu un categoric 3-1 in fata lui FCM Tg. Mures, Steaua jucand in ultimul sfert de ora in 9 oameni dupa eliminarea lui Gardos si accidentarea lui Szukala.

In ultima etapa am avut parte de un fotbal de calitate in Liga 1 , pe departe cel mai frumos meci a fost victoria Stelei impotriva Rapidului , scor 1-0, in care stelistii au dominat tot meciul. Gazdele insa, au scos doar un egal in deplasarea de la Bistrita. Conform clasamentului ligii 1, Petrolul se afla pe pozitia 9, cu 13 puncte in 9 meciuri jucate, iar Steaua este liderul in Liga 1 cu 22 de puncte din 9 meciuri. Din pacate, clasamentul nu reflecta realitatea , deoarece Petrolul au facut niste meciuri foarte bune , au un lot valoros si este o echipa foarte competitiva cu aspiratii la Europa League. Pentru ca clasamentul de fotbal nu se pune aici , va fi un meci foarte greu pentru ambele echipe , dar cu siguranta echipe vor oferi si spectacol.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare