Porto - Malaga LIVE pe TVR 1 incepand cu ora 21:45 marti 19.02.2013

marți, 19 februarie 2013 |

Porto - Malaga LIVE pe TVR 1 incepand cu ora 21:45 marti 19.02.2013


Porto

Intâlnirea de astazi este prima dintre Porto si Malaga. Cei de la FC Porto, se afla pentru zecea oară în faza eliminatorie a Champions League, si vor încerca sa treaca de Malaga, în timp ce ibericii vor încerca să facă un nou pas în Champions League, competiţie în care au debutat în acest sezon. Porto este castigatoarea Champions League din 2004.
FC Porto a ajuns in optimi dupa ce a terminat pe locul 2 in grupa A, in urma francezilor de la PSG dar inaintea lui Dinamo Kiev si Dinamo Zagreb. Porto a castigat ultimele 3 meciuri de pe teren propriu din Champions League.

Malaga

Malaga este pentru prima data in optimile Champions League. Malaga a ajuns in optimi dupa ce a terminat pe prima pozitie in grupa C, inaintea lui AC Milan, Zenit St. Petersburg si Anderlecht. Malaga e neinvinsa in ultimele 8 meciuri din Champions League. Arabii de la Malaga au investit mult si au reusit sa aduca vedete ca, Joaquin, Santi Cazorla, Julio Baptista, Jeremy Toulalan, Ruud van Nistelrooy.

Meciul dintre Porto si Malaga se mai transmite live video si pe Digi Sport 1, Dolce Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Porto - Malaga este LIVE pe TVR 1 incepand cu ora 21:45


Rezumate Liga 1: Rezumat Porto Malaga 1-0 19.02.2013 live online

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare