Otelul Galati Astra Giurgiu LIVE pe Digi Sport 1 15.09.2013

duminică, 15 septembrie 2013 |

Otelul Galati Astra Giurgiu LIVE pe Digi Sport 1 15.09.2013

Otelul Galati Astra Giurgiu LIVE pe Digi Sport 1 15.09.2013


Otelul Galati

Oţelul Galaţi nu a reuşit să evite înfrângerea la Piatra-Neamţ, fiind învinsă cu scorul de 2-0 de Ceahlăul. Oţelarii vor avea astazi un meci foarte greu cu Astra Giurgiu, echipă care va încerca să redevină lider. În urmă cu un sezon, roş-alb-albaştrii au reuşit o victorie la limită în faţa giurgiuvenilor. Obiectivul Oţelului este de a câştigă în următoarele două etape cel puţin 4 puncte cu Astra şi Concordia, pentru ca apoi vor urmă două meciuri mai grele cu Dinamo şi CFR.

Astra Giurgiu

Astra Giurgiu a pierdut meciul susţinut pe teren propriu cu rivala Petrolul Ploieşti, cu scorul de 2-1, după o prima repriză slabă. Va urma un meci greu la Galaţi, în care alb-negrii speră într-o victorie pentru a-şi recăpăta moralul. Vor urma două meciuri consecutive pe teren propriu cu Ceahlăul şi Braşov, astfel că, dacă va reuşi mâine o victorie cu Oţelul, echipa din Giurgiu ar avea şanse mari să ajungă în următoarele etape din nou pe locul întâi în clasament.

Meciul dintre Otelul Galati si Astra Giurgiu se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Otelul Galati - Astra Giurgiu este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare