Universitatea Cluj CFR Cluj LIVE pe Digi Sport 1 15.09.2013

duminică, 15 septembrie 2013 |

Universitatea Cluj CFR Cluj LIVE pe Digi Sport 1 15.09.2013

Universitatea Cluj CFR Cluj LIVE pe Digi Sport 1 15.09.2013


Universitatea Cluj

Universitatea Cluj s-a făcut de ruşine în meciul susţinut în Ştefan cel Mare cu Dinamo, fiind surclasată cu scorul de 6-0. Nimic nu merge la "U", echipa care a primit în ultimele trei meciuri 12 goluri. În plus, urmează derby-ul cu marea sa rivală CFR, pe care "şepcile roşii" nu au mai învins-o de 41 de ani. Obiectivul "studenţilor" este de a obţine măcar un punct cu "feroviarii", pentru a-şi îmbunătăţi moralul.

CFR Cluj

CFR Cluj a câştigat cu mari emoţii partida susţinută în Gruia cu nou promovată Corona Braşov, pe care a învins-o doar cu 1-0. După şase etape disputate, "alb-vişiniii" sunt abia pe locul 11, la 6 puncte de liderul FC Botoşani. Va urmă derby-ul oraşului Cluj-Napoca, în care CFR va juca doar la victorie, mai ales că următorii adversari, Pandurii şi Petrolul, vor fi mult mai greu de învins.

Meciul dintre Universitatea Cluj si CFR Cluj se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare