CFR Cluj Otelul Galati LIVE pe Digi Sport 1 07.10.2013

duminică, 6 octombrie 2013 |

CFR Cluj Otelul Galati LIVE pe Digi Sport 1 07.10.2013

CFR Cluj Otelul Galati LIVE pe Digi Sport 1 07.10.2013


CFR Cluj

CFR Cluj a pierdut meciul susţinut la Ploieşti cu Petrolul, fiind învinsă cu scorul de 3-2. Clujenii au reuşit să revină de la 0-2, dar nu au putut evita înfrângerea. Sezonul pare compromis după 9 etape disputate, în care feroviarii se află pe un dezamăgitor loc 13, fiind la 3 puncte de retrogradare. Petre Grigoraş nu a putut să profite de şansa oferită, de a antrena o echipă precum CFR, pentru că nu o poate redresa, deşi are jucători valoroşi. Va urma un meci greu cu Oţelul Galaţi, o echipă imprevizibilă, care i-a pus probleme în ultimii ani, câştigând două meciuri din trei la Cluj. Obiectivul alb-vişiniilor este de a obţine cele 3 puncte, fie şi printr-o victorie la limita.

Otelul Galati

Deşi a condus-o cu 1-0 pe Dinamo prin golul marcat de Iorga, echipa Oţelul a pierdut la final cu 2-1. Gălăţenii au contestat vehement arbitrajul, dar acest lucru nu le-au folosit la nimic, mai mult portarul Brăneţ alegându-se cu un cartonaş roşu. Oţelarii sunt pe locul 14 în clasament, aproape de zona retrogradării, astfel că ar avea mare nevoie de un rezultat favorabil în Gruia cu CFR Cluj. Jucătorii sunt demoralizaţi după înfrângerea nemeritată cu Dinamo, dar vor încerca să se mobilizeze mâine şi să obţină cel puţin un egal cu CFR.

Meciul dintre CFR Cluj si Otelul Galati se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul CFR Cluj - Otelul Galati este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare