Dnipro Pandurii Tg. Jiu LIVE pe Digi Sport 1 28.11.2013

miercuri, 27 noiembrie 2013 |

Dnipro Pandurii Tg. Jiu LIVE pe Digi Sport 1 28.11.2013

Dnipro Pandurii Tg. Jiu LIVE pe Digi Sport 1 28.11.2013


Dnipro

Pandurii a remizat în meciul cu Steaua disputat la Târgu-Jiu, scor 1-1, după ce a avut avantaj la pauză. Gorjenii au rămas pe locul 4 în clasament, fiind la 5 puncte de noul lider, Astra. Ei se vor deplasa mâine în Ucraina, pentru a juca cu Dnepr în penultima etapă a grupei E a Europa League. Din păcate acest meci este doar de palmares, întrucât echipa lui Pustai a fost eliminată matematic după eşecul de la Cluj cu Fiorentina. Obiectivul lor este de a obţine un rezultat de egalitate la Dnepropetrovsk, iar apoi să o învingă acasă pe Paços de Ferreira, pentru a termină pe locul trei în grupă.

Pandurii Tg. Jiu

Ucrainienii vor încerca să câştige grupa, dar pentru asta vor avea nevoie de cele 3 puncte cu gorjenii (de preferat la scor), apoi de o victorie la Florenţa cu Fiorentina, cu orice scor în afară de 1-0. În acest weekend, Dnepr a învins-o în campionat cu 3-1 pe Illichivets Mariupol şi este pe locul 3 în clasament după 17 etape, dar are două meciuri mai puţin disputate.

Meciul dintre Dnipro si Pandurii Tg. Jiu se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Dnipro - Pandurii Tg. Jiu este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare