Steaua Bucuresti Petrolul Ploiesti LIVE pe Digi Sport 1 01.12.2013

sâmbătă, 30 noiembrie 2013 |

Steaua Bucuresti Petrolul Ploiesti LIVE pe Digi Sport 1 01.12.2013

Steaua Bucuresti Petrolul Ploiesti LIVE pe Digi Sport 1 01.12.2013


Steaua Bucuresti

Steaua nu a reuşit să câştige în meciul disputat la Târgu-Jiu cu Pandurii, cu care a terminat indecis, scor 1-1. Steaua mai are ca obiectiv în acest an să redevină lideră, dar pentru asta va trebui să câştige toate meciurile, inclusiv \"dubla\" cu Astra Giurgiu. Va urma o partidă extrem de grea cu Petrolul Ploieşti, echipă care luptă şi ea pentru titlu. Steliştii par decişi să facă mâine un meci reuşit, să obţină cele 3 puncte şi să iasă din criză.

Petrolul Ploiesti

Petrolul Ploieşti s-a chinuit o oră pentru a marca un gol în poarta Viitorului, după care s-a dezlănţuit, câştigând la final cu 3-0. Echipa lui Contra are planuri mari, vrea să-l transfere pe Mutu şi să lupte pentru titlu, astfel că ar fi excelent dacă ar da mâine lovitura în Ghencea. Dacă vor reuşi să treacă cu bine peste meciul cu Steaua, \"galben-albaştrii\" au şanse mari să se apropie chiar de locul întâi, ţinând cont că următorii adversari, Corona şi \"U\" Cluj, vor fi mult mai abordabili. Prahovenii vor juca mâine cu multă ambiţie deoarece îşi doresc să-şi ia revanşa după infrângerea categorică din Supercupa României, în primul meci oficial al acestui sezon.

Meciul dintre Steaua Bucuresti si Petrolul Ploiesti se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Steaua Bucuresti - Petrolul Ploiesti este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare