Poli devine plagacioasa Ligii

marți, 3 mai 2011 |

"Otelul a meritat victoria, dar cei de la CFR au avut un penalty neacordat la Bastos in echipa a doua. Tusierul a fost chior la acea faza. Otelul a beneficiat numai de arbitraje fara greseli, e cea mai favorizata echipa. Nu stiu ce se intampla cu asemenea arbitraje in favoarea Galatiului. Le-au fost create numai avantaje. Este de groaza! Ce le poate face Marius Stan?! Ii mangaie, ii pupa?! Vine jocul meu de la Galati, la ce sa ma astept? Trebuie sa-l intreb pe domnul Avram.
Mai sunt patru etape si o echipa este pur si simplu in gratiile arbitrilor! Ce vor ei de la Marius Stan? Nu le poate da nimic. Cred ca Avram a hotarat ca Otelul sa iasa campioana, iar noi ne opunem, muncim... Este groaznic tot ce se intampla, Otelul nu mai poate fi ajunsa. Avram trebuie sa iasa public si să explice ce se intampla, de ce are parte Otelul numai de arbitraje favorabile", a spus Marian Iancu la gsptv.


Cele mai mari GOGOMANI din Liga 1. Vad ca cei de la Poli abereaza rau de tot. Nu stiu daca este o strategie dar daca strigi de multe ori hotul si nu se confirma, chiar daca la un moment dat o sa ai dreptate nu te va chede nimeni. Sper ca Poli sa nu fie o campioana PATATA de  declaratiile facute de patron. Chiar daca Iancu crede ca face bine, mie nu mi se pare, ci din contra face foarte rau. 


Poli devine plagacioasa Ligii.

UPDATE: Daca este adevarat este super TARE Jucatorii de la Poli raspund acuzatiilor aduse de patron

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare