Declaratii si reactii dupa Dinamo - Rapid 0-0

duminică, 18 septembrie 2011 |

Declaratii si reactii dupa Dinamo - Rapid 0-0

Liviu Ciobotariu a declarat la sfarsitul meciului: "N-am ştiut să profităm de omul în plus. Am reuşit să desfacem jocul în unele momente, dar centrările care au venit din benzi au fost mai mult decît modeste. Sînt puţin dezamăgit, ştiu că puteam scoate mai mult din acest meci. N-am avut claritate în atac, în special în a doua repriză
Rapidul s-a organizat foarte bine, dar asta nu e o scuză, trebuia să găsim soluţii. Mă îngrijorează că n-am reuşit să desfacem apărarea. Le-am spus la pauză să ducă atacurile pe flancuri pentru că ştiam că Rapid se va retrage şi se va închide. Din păcate, n-am avut nici o centrare care să poată fi utilizată".

Razvan Lucescu a declarat la DigiSport:  "Am jucat mai mult de o repriză în inferioritate numerică. Pentru noi este un rezultat foarte bun, pentru că venim după 90 de minute intense la Tel-Aviv şi după această conjunctură urâtă. Acest rezultat o blochează pe Dinamo şi ne împinge pe noi în faţă. Băieţii au muncit foarte mult. 
Am început bine prima repriză. Ei au avut două faze periculoase, venite după două cornere ale noastre. În a doua parte am blocat foarte bine construcţia lui Dinamo şi nu au avut nicio fază. 
Cred că dacă aveam mai multă îndrăzneală am fi putut profita de câteva şanse avute în prima repriză. 
Eu nu consider că a fost eliminare la Herea. Săptămâna trecută a fost o fază mult mai dură judecată total diferit.  Pe noi ne-a deranjat maniera de arbitraj din prima repriză. S-a dat cartonaş galben la Alexa, la o fază similară, cu fault la Herea, nu s-a dat nimic. Au fost mai multe episoade care ne-au dat această stare de nervozitate. Dar rezultatul e bun, în condiţiile în care am jucat cu Dinamo, pe Dinamo".

Dinu Gheorghe a declarat: "Am jucat venind după un meci în Liga Europa, am jucat şi o repriză cu un om mai puţin şi consider că este bun punctul. 11-11 poate era altceva. Dar aşa a trebuit să jucăm defensiv. Nici noi n-am făcut un joc extraordinar, însă ne-am apărat bine. Dinamo a avut doar o ocazie pe final. Steaua n-a pierdut decât un punct în duelul cu noi, însă pentru Rapid e o etapă care trebuie să ne mulţumească. Am trecut peste Dinamo la adevăr şi suntem în grafic".

Cristi Borcea a declarat la DigiSport: "A pornit totul de la suporterii plecaţi, de la antrenor. Nu se poate să îţi fie frică să ataci. Aveam 4 fundaşi şi doi mijlocaşi la închidere. Cu Vasluiul am făcut cel mai bun meci al nostru, deşi am pierdut.
Nu se poate. Acolo am avut foarte multe ocazii de gol. Lui Liviu Ciobotariu i-a fost frică să atace, da. Nu am ce să mai spun. Sunt supărat. Trebuia să câştigăm. Sunt supărat şi de atitudinea suporterilor. Echipa asta e pe primul loc şi trebuia să o încurajeze. Din cauza acestor suporteri am pierdut foarte multe campionate.
Să băgaţi voi bani de la familiile noastre. Să daţi milioane şi noi să venim 300-500 la meciuri. Noi suntem mai mulţi pe internet decât pe stadion. Aici trebuia să avem stadionul plin. Dacă era stadionul plin, nu mai erau nici antrenorii şi jucătorii căcăcioşi".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare