Declaratii si reactii dupa Otelul - Astra 1-1

vineri, 14 octombrie 2011 |

Declaratii si reactii dupa Otelul - Astra 1-1

Marius Stan a declarat la DigiSport: "Sînt dezamăgit pentru că noi continuăm pe această linie. Traversăm o perioadă de criză, o lipsă de formă, nu mai avem plăcerea de a juca, sîntem o echipă stoarsă fizic.
Cred că am judecat mai mult cu sufletul, nu cu mintea. Avem acelaşi lot şi cred că a intervenit blazarea, sînt jucători care ştiu că nu au concurenţă.
Primim bani din Liga Campionilor, dar din aceia trebuie să trăim, ne asigură viitorul. Sperăm că vom îndrepta lucrurile în următoarea perioadă. Se va rezolva situaţia în curînd la club, pentru că se va întîmpla ceva în interior".

Marcatorul Astrei la Galati, Kehinde Fatai a declarat la DigiSport: "A fost un meci foarte greu şi sîntem foarte bucuroşi că am luat un punct la Galaţi. Şumudică ne-a dat încredere şi ne-a făcut să fim mai agresivi. Cu asta mergem înainte. Eu trebuie să înscriu la fiecare meci, asta e datoria mea. Atmosfera este foarte bună la echipă.
E prea devreme să vorbim acum de cupe europene, dar obiectivul nostru este să terminăm cît mai sus la finalul sezonului".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare