DUMINICA 16.10.2011: U Cluj - Brasov LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

sâmbătă, 15 octombrie 2011 |

Meci foarte important pentru ambele echipe, U Cluj este gazda si joaca pe noul stadion si este obligata sa castige in timp ce postul de antrenor este pus in pericol pentru Daniel Isaila din prisma ultimelor rezultate.
Ionut Badea a declarat despre acest meci: „Brasovul inregistreaza o perioada mai putin buna la nivel mental, au in componenta lotului jucatori cu valoare peste medie, speram ca la ora meciului noi sa fim cei care sa dictam si directia si modul cum vom lua cele trei puncte. Echipa are nevoie de un teren de joc bun, caracteristicile noastre sunt, in mare parte, bazate pe latura tehnica individuala, cea de grup este cea pe care ati vazut-o in cele noua etape disputate. Asadar, ramane de vazut ce vom reusi sa facem la meciul de duminica”.
Daniel Isaila a declarat: „Vom intalni o echipa foarte puternica din toate punctele de vedere, echilibrata, cu dubluri de posturi, care in acest sezon si-a propus clasarea pe un loc de cupele europene. Il cunosc foarte bine pe Ionut Badea, am fost coleg de echipa cu el si pot spune ca este un antrenor foarte bun. Sunt convins ca ne asteapta un meci foarte dificil. Sper sa iasa un spectacol reusit si sa invinga echipa mai buna. Este primul meci oficial pe Cluj Arena si sunt convins ca vom avea parte de o atmosfera ostila. Noi trebuie sa fim pregatiti din toate punctele de vedere si sa dam tot ce avem mai bun pentru a obtine un rezultat bun. Orice punct este foarte important in economia clasamentului. Baietii s-au pregatit foarte bine in aceasta perioada. Important este ca ei sa inteleaga ca trebuie sa evolueze constant pe toata durata meciului, pentru ca pana acum au fost oscilatii la fiecare joc. Nu este usor cu toate schimbarile care s-au facut in aceasta vara. Pîna la finalul turului ne dorim sa acumulam cat mai multe puncte".

Meciul U Cluj - Brasov este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare