Declaratie Ilie Stan despre Steaua - Twente

miercuri, 15 februarie 2012 |

Declaratie Ilie Stan despre Steaua - Twente

Ilie Stan, antrenorul Stelei, se multumeste de starea echipei si a declarat despre meciul cu Twente: "Gazonul arată bine în acest moment. Nu există varinta amînării meciului. Am reuşit în ultimele zile să avem un teren cît de cît bun, mîine sper să fim la nivelul maxim.
Oricum aveam nevoie de antrenamente mai uşoare. Sînt momente cînd trebuie să te sacrifici. Jucătorii aşteaptă cu nerăbdare meciul de mîine. Nu ne interesează atît de mult starea gazonului sau că e frig. Intri pe teren cu gîndul să cîştigi".

"Mai avem o vizionare a ultimului lor meci, mîine voi decide echipa de start. Twente e o echipă ofensivă, dar noi vom pune în practică ceea ce am pregătit. Cu ajutorul publicului putem învinge. Nu se pune problema să jucăm defensiv sau să facem un pas înapoi, spiritul Stelei ne obligă să jucăm pe atac".

"E primul meu meci, e important cum încep, dar cel mai important e ca echipa să joace bine şi să cîştigăm. Nu contează terenul, într-un asemenea meci dai totul, indiferent de condiţii. Nu doar De Jong e periculos, dar e important să-l blocăm".

Steaua - Twente se va juca joi 16.02.2012, de la ora 22:05, LIVE pe Pro TV

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare