Declaratie Razvan Lucescu dupa Rapid - Radnicki 1-1

joi, 9 februarie 2012 |

Declaratie Razvan Lucescu dupa Rapid - Radnicki 1-1

"Au fost şi momente bune, şi altele mai puţin bune. O primă repriză cu greşeli individuale, care au făcut să fim conduşi pe tabelă. A doua repriza mai bună, dar contează mai puţin. Mă interesează efortul depus de jucători. La ultimele două jocuri voi fi interesat şi de rezultat. A fost un joc agresiv, dur, aspru, dar mie îmi convine atît timp cît nu am suferit accidentări.

Teixeira a încercat înainte de joc să vadă dacă poate evolua, a făcut o mică mişcare, dar nu a avut încredere în gleznă, a simţit o mică durere. Ovidiu Herea a revenit pentru 20 de minute azi, iar Marcos Antonio va mai avea nevoie de 12-15 zile pentru a-şi reveni.

Era stabilit dinainte de joc ca Adrian Grigore să joace primele 25 de minute în a doua repriză şi în locul lui să joace Herea. Au mai evoluat Alexandru Ioniţă II şi Dăescu. Aceşti tineri se pregătesc bine şi atunci cînd avem posiblitatea le dăm ocazia să îşi măsoare forţele cu adversari din alte ţări. Rămîne să fie profesionişti şi să îşi facă datoria atunci cînd se va apela la ei.

Corect este să se joace în condiţii foarte bune. Ar fi normal să se amîne campionatul dacă vremea va fi la fel în  continuare. Noi ne vom adapta la hotărîrea care se va lua, însă cred că ar trebui să se amîne".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare