DUMINICA 01.04.2012: Gaz Metan Medias - Astra LIVE pe GSPTV incepand cu ora 16:00

duminică, 1 aprilie 2012 |

Gaz Metan Medias a reusit două rezultate bune în fata celor mai galonate echipe din fotbalul românesc, terminând la egalitate cu Steaua, 0-0 în Liga 1 si pierzând cu Dinamo la limită, 0-1, în prima mansa a semifinalei Cupei României.
Antrenorul Cristian Pustai a declarat despre meciul cu Astra:  "E un meci foarte greu, mai ales că e al treilea într-un interval de şase zile cu o echipă care nu a avut rezultate bune în ultima vreme, dar care vine cu o altă faţă, cu o altă conducere. Noi avem din păcate pentru acest meci doi jucători suspendaţi, pentru cumul de cartonaşe, Zarko Markovic şi Issa Ba, şi alţi jucători incerţi după cele două partide disputate. Unul dintre aceştia este Ciprian Petre. Chiar dacă nu erau acele schimbări cu Mircea Rednic şi Dinu Gheorghe, jocul se anunţa greu, pentru că Astra este o echipă de mijlocul clasamentului, o echipă care pierde foarte greu în deplasare şi noi am ajuns la ora aceasta să depindem de orice punct".

Astra a pierdut cu 0-2 pe teren propriu în fata echipei FCM Târgu-Mures, după un meci în care ploiestenii au jucat penibil. Acest nou esec l-a înfuria foarte tare pe patronul Niculae, care l-a concediat pe antrenorul António Conceição. În locul portughezului a fost instalat Mircea Rednic, care are ca obiectiv redresarea echipei, care s-a apropiat periculos de zona retrogradării.

Meciul Gaz Metan Medias - Astra este LIVE pe GSPTV incepand cu ora 16:00

Rezumat video Gaz Metan Medias - Astra 0-0 Etapa 24

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare