DUMINICA 01.04.2012: Rapid - Dinamo LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:00

duminică, 1 aprilie 2012 |

Rapid a pierdut cu scorul de 1-0 meciul sustinut la Brasov si a ajuns la nouă puncte de liderul CFR Cluj. În acest an, giulestenii au pierdut 11p din 15 posibile, asa că au cam iesit din lupta pentru titlu. Va urma meciul cu Dinamo, pe care "alb-visiniii" speră să-l câstige si dacă la Vaslui, liderul CFR va pierde, atunci ar mai fi o speranta la câstigarea campionatului (următorul meci va fi cu CFR).
Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a declarat despre meciul cu Dinamo:  "O să ne propunem să luăm cele trei puncte din derby-ul cu Dinamo, fără a ne gândi la un obiectiv. Asta nu înseamnă că nu ne gândim să obţinem ceva din acest campionat, vrem să ne clasăm cât mai bine. Nu ştiu ce înseamnă acest 'cât mai bine'. De titlu nu vorbim acum, dar ratarea cupelor europene ar fi cu adevărat un eşec. Aveam nevoie de o scânteie care să ne aprindă din nou, iar aceasta cred că a venit la Vaslui. Se vorbeşte mult că Dinamo nu mai este în formă, dar ei multe calităţi cu care te pot taxa la prima greşeală. Au un banditism cu ajutorul căruia te pot învinge în orice moment".

Dinamo a pierdut pe teren propriu meciul cu FC Vaslui, scor 0-1, iar la final suporterii au cerut demisia antrenorului Ciobotariu. Prin acest esec cu moldovenii lui Inacio, "alb-rosii" s-au distantat la cinci puncte de liderul CFR si dacă nu-si revin rapid, riscă să iasă din lupta pentru câstigarea campionatului.
Antrenorul Liviu Ciobotariu a declarat despre meciul cu Rapid: "Aveam nevoie de această victorie cu Gaz Metan pentru moralul jucătorilor, pentru că în ultimele două etape am avut rezultate neconvingătoare. Această victorie e un pas înainte, dar calificarea nu este jucată. Ne aşteaptă un meci greu la Mediaş, însă este o victorie de moral înaintea meciului cu Rapid. Sunt convins că am trecut peste pasa neagră pe care am traversat-o. Sunt convins că vom face un meci bun în Giuleşti şi vom câştiga. Moţi e o pierdere grea. Am pierdut un jucător de bază".

Meciul Rapid - Dinamo este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 21:00

Echipe probabile Rapid - Dinamo
Declaratii inainte de Rapid - Dinamo
Rezumat video Rapid - Dinamo 0-0 Etapa 24
Declaratie Liviu Ciobotariu dupa Rapid - Dinamo 0-0

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare