VINERI 08.06.2012: Rusia - Cehia LIVE pe DolceSport incepand cu ora 21:45 - Euro 2012

vineri, 8 iunie 2012 |

Rusia - Cehia este al doilea meci din Grupei A de la Euro 2012.

Rusia, revelatia editiei din 2008, cand a fost invinsa in semifinale de Spania, viitoarea laureata, abordeaza meciul ca favorita a grupei, motiv pentru care selectionerul olandez Dick Advocaat a incercat sa elibereze din presiunea care apasa pe umerii jucatorilor sai, amintind ca Spania, Germania si Olanda sunt favoritele turneului.

Cehia are sanse sa conteze chiar din acest meci pe atacantul vedeta Milan Baros, care s-a confruntat in ultima vreme cu probleme la aductori. Rosicky este si el nelipsit din echipa de start, dupa ce nu a jucat in meciul amical cu Ungaria, pierdut saptamana trecuta (1-2), chiar daca s-a confruntat cu probleme musculare si el. Jucatorul lui Arsenal este al doilea marcator al echipei, cu 20 de goluri in 85 de partide, dupa atacantul Baros.

Echipele probabile Rusia - Cehia:

Echipa probabile a Rusiei: Malafeev – Aniukov, Ignasevici, A. Berezutki, Jirkov – Sirokov, Denisov, Zirianov – Dzagoev (Izmailov), Arsavin, Kerjakov.

Echipa probabile a Cehiei: Cech – Gebre Selassie, Sivok, Hubnik, Limbersky – Plasil, Rosicky, Jiracek, Jezek, Pilar – Baros.

Meciul Rusia - Cehia este LIVE pe DolceSport incepand cu ora 21:45 - Euro 2012

Rezumat video Rusia - Cehia 4-1 - Euro 2012

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare