SAMBATA 09.06.2012: Germania - Portugalia LIVE pe DolceSport incepand cu ora 21:45

sâmbătă, 9 iunie 2012 |

Meciul Germania - Portugalia va fi prima din categoria meciurilor interesante, care se vor juca la Euro 2012. Nemtii au pierdut cu 3-0, la Euro 2000, in fata echipei Portugaliei si, chiar daca si-au luat revansa cu 3-2, in 2008, pentru ei meciul de astazi nu va fi unul usor.

Portugalia a fost prima echipa care a invins Germania in preliminariile Cupei Mondiale, in 1985, la Stuttgart, cu 1-0, intrerupand astfel un sir de 36 de partide fara esec. De atunci, germanii au pierdut o singura gata in preliminariile pentru CM, in 2001, in fata Angliei (1-5), la Munchen.

La ultimele patru editii ale Campionatului European, Portugalia a trecut de faza grupelor, cea mai buna performanta intregistrand-o in 2004, pe teren propriu, cand a jucat finala cu Grecia, care a castigat cu 1-0.

Echipele probabile Germania - Portugalia:

Echipa probabila a Germaniei: Neuer – Jerome Boateng (L. Bender), Badstuber, Mertesacker, Lahm – Schweinsteiger, Khedira – Thomas Mueller, Ozil, Podolski – Klose. Selectioner: Joachim Loew.

Echipa probabila a Portugaliei: Rui Patricio – Joao Pereira, Bruno Alves, Pepe, Fabio Coentrao – Joao Moutinho, Raul Meireles, Miguel Veloso – Cristiano Ronaldo, Helder Postiga, Nani. Selectioner: Paulo Bento.

Meciul Germania - Portugalia LIVE pe DolceSport incepand cu ora 21:45

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare