LUNI 23.07.2012: Viitorul Constanta - FC Brasov LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

luni, 23 iulie 2012 |

Viitorul Constanta a promovat pentru prima dată în Liga 1, deși inițial patronul Gheorghe Hagi a vrut să facă o Academie de Fotbal, nu un club profesionist. Constănțenii au beneficiat de faptul că nu prea au avut adversari la promovare în seria B1, astfel că s-a reușit o performanță la care nimeni nu visa în 2009, atunci când s-a înființat clubul. Majoritatea jucătorilor sunt din pepinieră proprie, fiind foarte tineri, cărora li s-au adăugat câțiva care au mai jucat în Liga 1 (Vâtcă, Toșca, Onicaş, Dică, Alibec). Echipa lui Anghel a făcut pregătirea de vară în Turcia, unde a susținut mai multe partide amicale, cel mai important rezultat fiind o victorie cu 2-1 în fața lui ŢSKA Sofia. Până când va fi gata stadionul de la Ovidiu, meciurile "albaștrilor-negri" de acasă vor fi pe stadionul "Oțelului" din Galați. Viitorul va debuta în Liga 1 astazi, având că adversar pe FC Brasov, o echipă greu de bătut. Obiectivul echipei dobrogene este de a nu pierde acest meci, iar dacă vor avea puțină șansa să forțeze chiar victoria.

FC Brasov a avut emoții în sezonul trecut cu retrogradarea, după ce a pierdut în retur trei meciuri la rând, dar după demiterea lui Șumudică și aducerea lui Badea, echipa și-a revenit și a terminat pe locul 10. În acest sezon "galben-negrii" speră să fie în zonă superioară a clasamentului și de ce nu să atace un loc de Europa League. "Stegarii" au făcut pregătirea de vară în Slovenia, unde au susținut câteva partide amicale cu adversari modești, în care antrenorul Badea a încercat să omogenizeze cât mai bine lotul. Patronul Ioan Nicolae s-a dovedit și în acest an destul de zgârcit cu transferurile, aducând jucători precum Taborda, Barbu, Tameș, Brata, Menassel, Batin, Popa, care nu sunt de prim plan. Au plecat foarte mulți jucători, cele mai importante pierderi fiind portarul Felgueiras și mijlocașii Distéfano și Dias. În acest debut de sezon, ardelenii vor juca în primele două etape cu echipe nou promovate, astazi cu Viitorul și apoi cu Turnu-Severin și și-au propus să câștige cel puțin şase puncte pentru a putea aborda mai relaxați meciul cu Dinamo din etapa a 3-a. Obiectivul brașovenilor în meciul de la Galati cu Viitorul este să câștige toate punctele.

Meciul Viitorul Constanta - FC Brasov este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

Rezumat video Viitorul Constanta - FC Brasov 2-2 Etapa 1
Viitorul Constanta - FC Brasov LIVE pe DigiSport 1Viitorul Constanta - FC Brasov LIVEViitorul Constanta - FC Brasov DigiSport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare