VINERI 27.07.2012: FC Brasov - CS Turnu Severin LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

vineri, 27 iulie 2012 |

FC Brasov a marcat cel mai rapid gol al etapei și probabil al campionatului, prin Buga în minutul 1 și chiar dacă a condus-o de două ori pe Viitorul Constanta, n-a reușit decât un rezultat de egalitate. Pentru "stegari" va urma un meci în care vor întâlni o altă nou promovată, CS Turnu Severin, în care își propun să nu mai rateze victoria. Un punct cu Viitorul și încă trei cu Severin ar face că echipă ardeleana să fie în grafic în acest debut de sezon. Jucătorii lui Ionuț Badea vor trebui să facă tot posibilul să câștige cele trei puncte cu Turnu Severin, pentru că următorul adversar va fi Dinamo, care este mult mai greu de învins. Obiectivul "galben-negrilor" în meciul de mâine cu oltenii Bondrea este de a face un meci spectaculos și de a obține la final victoria.

În fața a 14.000 de spectatori, nou promovata CS Turnu Severin a dat o replică bună lui Dinamo, dar a pierdut la final cu scorul de 2-1. Antrenorul Marian Bondrea a folosit nouă jucători din lotul cu care a promovat, deși a făcut mai multe transferuri în pauză de vară. Severinenii și-au dorit foarte mult să obțină măcar un punct în fața "câinilor roșii", dar până la urmă experiența acestora a fost decisivă. Va urma un meci greu la Brasov, acolo unde echipele oaspete nu prea câștigă, în care Bondrea & co. vor încerca să obțină un rezultat de egalitate. În următoarele cinci etape, "lupii dacici" nu vor mai întâlni nici o candidată la titlu, astfel că speră să adune cât mai multe puncte în vederea realizării obiectivului, menținerea în prima ligă.

Meciul FC Brasov - CS Turnu Severin este LIVE pe DigiSport 1 incepand cu ora 19:00

Rezumat video FC Brasov - CS Turnu Severin 2-1 Etapa 2
FC Brasov - CS Turnu Severin LIVE pe DigiSport 1FC Brasov - CS Turnu Severin LIVEFC Brasov - CS Turnu Severin DigiSport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare