Benfica Chelsea LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 21:45 miercuri 15.05.2013

marți, 14 mai 2013 |

Benfica Chelsea LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 21:45 miercuri 15.05.2013

Benfica Chelsea LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 21:45 miercuri 15.05.2013


Benfica

Benfica s-a calificat in aceasta finala dupa o partida cu emotii acasa cu turcii de la Fenerbahce. Portughezii au izbutit sa castige la limita aceasta partida cu scorul de 3-1 dupa ce in tur fusesera invinsi cu 1-0 in Turcia. Benfica va juca a noua finala de cupa europeana din istorie. Oscar Cardozo a marcat in sase din ultimele zece partide disputate cu echipele din Anglia. In spatele atacantului Jesus va juca cu Lima, Gaitan si cu Salvio. Luisao si Garay vor evolua in centrul defensivei pentru Benfica.

Chelsea

Chelsea poate sa castige al doilea titlu european din istorie dupa ce anul trecut reuseau sa se impuna in fata celor de la Bayern. Londonezii au un moral excelent inainte de acest meci dupa ce au izbutit sa revina in partida cu Aston Villa scor 2-1 si sa isi asigure in mare parte o pozitie de Champions League in sezonul viitor. Benitez continua sa joace cu David Luiz la inchidere alaturi de Ramires. Luiz a evoluat in trecut pentru Benfica inainte sa ajunga la Chelsea. Cahil si Ivanovic vor fi folositi ca fundasi centrali la aceasta intalnire. Daca Chelsea va castiga aceasta finala va fi prima echipa care castiga cele doua mari competitii europene din Europa consecutiv.

Meciul dintre Benfica si Chelsea se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Benfica - Chelsea este LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 21:45

Rezumat Finala Europa League: Benfica Chelsea 1-2 15.05.2013

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare