Viitorul Gloria LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 21:30 luni 13.05.2013

luni, 13 mai 2013 |

Viitorul Gloria LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 21:30 luni 13.05.2013

Viitorul Gloria LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 21:30 luni 13.05.2013


Viitorul

Viitorul Constanta a pierdut meciul susținut la Târgu-Jiu cu Pandurii cu scorul de 4-1, având o prestație mediocră. Totuși situația mai poate fi salvată, pentru că vor întâlni astazi pe ultima clasată, Gloria Bistrita, cu care teoretic, pot câștiga cele 3 puncte, iar Chiajna și Severin au șanse mici de a învinge pe Petrolul, respectiv Pandurii. Pentru Viitorul totul e clar, trebuie să o bată astazi pe Gloria, apoi vor putea juca de la egal la egal și cu Steaua, care va folosi până la finalul sezonului echipa a doua.

Gloria

Gloria Bistrita a arătat că este cea mai slabă echipă din Liga 1, nefiind în stare să obțină nici măcar un egal cu rezervele Stelei, în faţa cărora a cedat cu 1-0. Va urma un meci în deplasare la Constanța, unde bistrițenii vor fi mai interesați de Marea Neagră, decât să joace cu Viitorul. În cazul în care nu ar câștiga acest meci, ardelenii ar fi matematic retrogradaţi în Liga 2. Programul bistrițenilor până la finalul sezoului este ușor, dar oricum nu mai contează, pentru că sunt deja resemnați cu retrogradarea.

Meciul dintre Viitorul si Gloria se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Viitorul - Gloria este LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 21:30

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare