U Cluj CSMS Iasi LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 19:00 luni 13.05.2013

luni, 13 mai 2013 |

U Cluj CSMS Iasi LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 19:00 luni 13.05.2013

U Cluj CSMS Iasi LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 19:00 luni 13.05.2013


U Cluj

U Cluj a dat lovitura la Galați, reușind o victorie surprinzătoare cu scorul de 2-0. Până la finalul sezonului mai sunt puse în joc 12 puncte, astfel că "șepcile roșii" mai au nevoie de 4 puncte pentru a fi salvate matematic, având avantajul rezultatelor directe cu Severin și Viitorul. Ardelenii vor întâlni mâine pe teren propriu pe CSMS Iasi, o echipă care se poate considera retrogradată dacă va pierde. U Cluj e obligată să câștige acest meci, mai ales că până la finalul sezonului va întâlni doar adversari puternici.

CSMS Iasi

CSMS Iasi a pierdut meciul susținut în Copou au Astra Giurgiu, cu scorul de 2-0, rezultat prin care și-a compromis în mare măsură șansele de a se menține în Liga 1. Pentru moldoveni meciul de pe "Cluj Arena" este ultima șansă de a spera la salvare, astfel că vor merge să câștige. Pentru ei va fi un meci de "totul sau nimic", dar din păcate, va fi greu să câștige, ținând cont că nu au mai făcut asta de șase etape.

Meciul dintre U Cluj si CSMS Iasi se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul U Cluj - CSMS Iasi este LIVE pe Digi Sport 1 incepand cu ora 19:00

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare