Astra Giurgiu Ceahlaul Piatra Neamt LIVE pe Digi Sport 1 23.09.2013

luni, 23 septembrie 2013 |

Astra Giurgiu Ceahlaul Piatra Neamt LIVE pe Digi Sport 1 23.09.2013

Astra Giurgiu Ceahlaul Piatra Neamt LIVE pe Digi Sport 1 23.09.2013


Astra Giurgiu

Astra Giurgiu a avut din nou o evoluţie fantastică în deplasare, reuşind să o învingă pe Oţelul Galaţi cu scorul de 4-0. Va urma un meci pe teren propriu cu Ceahlăul, echipa pe care a învins-o în sezonul trecut fără probleme cu 4-2. \"Alb-negrii\" vor aborda această partidă doar la victorie. În plus, următorul meci este tot pe teren propriu, cu FC Braşov, astfel că au şansa să rămână pe primul loc mai mult timp.

Ceahlaul Piatra Neamt

Ceahlăul nu a reuşit să câştige meciul de la Piatra-Neamţ cu FC Braşov, cu care a terminat la egalitate, scor 1-1. Neînvinşi de 6 etape, moldovenii vor merge destul de încrezători la Giurgiu, unde vor încerca să obţină cel puţin un punct. În etapa următoare vor întâlni un adversar mai accesibil, astfel că, dacă vor reuşi un rezultat pozitiv cu Astra, ar putea ajunge pe podium la finalul etapei a 9-a.

Meciul dintre Astra Giurgiu si Ceahlaul Piatra Neamt se mai transmite live video si pe Digi Sport 1 si live online pe http://www.digisport.ro. Dupa meci pe site se va adauga rezumatul video si scorul final.

Meciul Astra Giurgiu - Ceahlaul Piatra Neamt este LIVE pe Digi Sport 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postări populare